Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Úgy látom, hogy a Vietnam miatt inkább 1gb ram kell :o)
(anno a BF miatt lett 512Ram-om.)

A 4200-est a HL2, Far Cry és a STALKER miatt cseréld le :o)

Mr Manson
Akkor ha ti4200 lecserélem 9600XTre akkor jó?
Bár nagy a dilemám... cseréjek e MOST Vietnam miatt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ranGer2
aha!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Illetve 5700U, mert csak azt viszik tovább ugye...
Naja, de ne felejtsd el, hogy noha van low medium high meg max highest beállítás, de az egyszeri user nem lowon akarja majd használni, a teszemazt 30-50e forint közötti kártyájával sem😊
A legjobb az lenne, ha 9500-9600 szintû kártyákra lenne beállítva a highest opció, mert ez a szint már nem elérhetetlen ma. Viszont ezt nem fogják megtenni, mert egyrészt akkor a 9800 szintû kártyákon "túl jól" menne, nem lenne kihívás, másrészt ami a 9600PROn is 100FPS-t megy, az nem egy ultramodern engine😉 És ugye az EA ebben sem akar lemaradni...

Szóval ami valószínû, hogy a highest beállítás megy majd olyan 80-100FPSt 9800XT-n AA-val (AF ma már nem téma, fullon mindig), 9600PROn meg mondjuk 80-at nélküle, de ugyanugy highesten.
A kérdés, hogy az NV3X codepathot meddig kell grafikailag butítsák ahhoz, hogy 5600U, és 5950U tekintetében hasonló értékeket lehessen elérni, ahogy azt az NV megköveteli az EA-tól...
Tudom, de a lényeg az egészben, hogy az EA-NV kapcsolat lényege nem ott van, mint ahova a hír azt helyezi... ez egy nulla hírértékû dolog, legalábbis ránk nézve.
Amúgy Crem akkor jobb lesz, ha olvasgatsz kicsit az újabb detonatorok, catalystek, meg játékok kapcsolatáról 😉
ranGer2
Jah! amugy szvsz minden mostani játék elkészitése folyamán a legnehezebb dolog az optimalizálás... és semmilyen fejlesztõcsapat nem fogja csak erre vagy csak arra a kártyára megirni a programot mert a cél mindig az hogy minnél többet tudjanak az addot gamebõl eladni... Nos és nem hiszem hogy minden emberkének 3. gen. es videókártyája van...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ghost cb
"...pont az EA fog úgy optimalizálni, hogy azon a kártyán ne fussanak a játékai, ami a legtöbb user gépében van, vagyis ATIn, mi? Ökörség."

Vitát nem akarok de pont ezért írtam, illetve idéztem azt a mondatot!!!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Crem
Õööö...

Nem akarok itt offolni, de nem vagy egy icipicit elfogult?😉

Az NV-nél "tudtommal" még soha nem kellet egy játékhoz külön drivert készíteni. Azt hiszem az Ati ezt nem mondhatja el...
Biztos nagyon tuti az Ati és 3-4% megveri az NVxx sorozatot de az NV40 már durva lesz neki. Gondolom az EA ezért döntött ez melett.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kár, hogy ez az EA-NV szövetség egy nagy baromság.
Majd pont az EA fog úgy optimalizálni, hogy azon a kártyán ne fussanak a játékai, ami a legtöbb user gépében van, vagyis ATIn, mi? Ökörség.

Egész egyszerûen csak arról szól a dolog, hogy míg az ATI kártyái betartják a DX szabványt, addig az nvidiára külön kell optimizálgatni, és foltozgatni minden szart, hogy rendes sebességen fusson. Magyarán butítani kell FP16-ra a grafikát😊)

Az egész szövetség csak erre jó, hogy az nvidia biztosítva legyen, hogy az EA foglalkozik a szarságaival. Mert ha nem tenné, akkor marha nagyot bukna az FX a BFV-ben.

Persze kérdéses, hogy az nvidia optimalizációt rendesen megirják codepathnak, vagy esetleg ATI kártyákon is az FP16-al meg a bug hegyekkel fogunk szüttyögni, amit az nvidia miatt bele kell kontárkodjanak...
ghost cb
Csak majd GeForce-ra optimalizálnak. De szerintem nem kell félnünk (ATI rulezz).

Idézet a cikkbõl:
"Az Electronic Arts várhatóan azonban nem fog olyan nVidia specifikus megoldásokat alkalmazni, amelyek megakadályoznák az ATI alapú grafikus kártyák felhasználóit a játék futtatásában.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Forrest Tomee
Hát erre csak annyit, hogy nemrég cseréltem le a 4200-esmet ( amit nagyon szerettem,mert egy jó kártya volt) és valamivel azért szebb a képe az ATI-nak.

Mr Manson

általában akik elõrendelik néhány nappal késõbb kapják meg, mint ahogy a boltba kerül...
Forrest Tomee
Egyébként lehet sejteni, hogy mikor szállítják azoknak akik megrendelték? 10 nap múlva vagy késõbb?

Forrest Tomee
Még mindig nem kérdezték meg a poló méretem

Mr Manson
Reggelt!

Mo-n hogy megkapd a dobozos eredetit még 10 nap!

Amugy a VGA kártya témára visszatérve, sajnos sokan nem tehetik meg hogy állandó csucskategóriás full mega über lol cuccuk legyen. Nem veszi meg apuci, vagy nem jön ki a fizubol. Ezt nagyon sokan elfelejtik. Azaz jó fél év, mire a közösség töbségének jól fog futni a BFV mert lemennek az árak vagy összejön a pénz.

Bár még kár elõre belemenni, hogy mi kell majd hozzá. 1 amit irnak 1 amit tesztelnek és 1 ami a való.

NVsek sincseneka akkora kakiban ahogy nézem erõsen segitettek nekik az optimalizáláskor. (Én is most cserélek ATIra ) Azaz várhatóan nem jobbak lesznek, hanem talán egy gyengébb kártya is erõsebben muzsikál majd.

De meglátjuk hamarosan!

Crem
Jobban várom, mint 10 évesen a Jézuskát...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
7 nap 9 óra pontosan!😉

6 nap 😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

De nem is látod a DX9 effekteket...
traXion
Mert a BF reggelire 2*256 DDRt eszik.

Miéé? Far Cry megy highon egész jól...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Cobra.
Ha ez a configod, akkor felejtsd el a Vietnamot, ez még a sima BF-nek is csak SP-ben elég.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A gépem elég felemás képet fest: -Intel p4 2400 mhz northwood magos
-256 MB DDR Ram
-128 Mbos Ati RADEON 9200 SE

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

én tudom.megöli a gépet 😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Cobra.
Azért kíváncsi lennék, hogy 256 Mb ram mellett mit csinál a játék, fõleg egy 1Ghz alatti processzorral

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Naja ez valszeg kb annyit jelent majd, mint FarCryban.

Minden highesten a 9600PRO elég-elég, de a 100FPS már csak egy 9800PRO-n jönne ki belõle, fõleg AA meg AF mellett, amelyek ma már elég általánosak.
traXion
Gamestar.de - BF-V test eredmények

Akkor összefoglalva a fontosat:
PC MINIMUM
800 MHz CPU
256 MB RAM
2,0 GB Festpl.
Geforce 3/3 Ti

PC STANDARD
1,2 GHz CPU
256 MB RAM
2,0 GB Festpl.
Radeon 9500

PC OPTIMUM
2,0 GHz CPU
512 MB RAM
2,0 GB Festpl.
Radeon 9800 Pro

traXion
Mingyárt elõkeresem a cikket, ha nem hiszed el.

Valen
csak 80k HUF 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Mr Manson
Az árával van egy kis gond!

Szerintem hosszabb távra terveznek, nem mostanra csak. És lesz high a mostani kártyáknak, highest meg a holnapiaknak😊 Ezért ajánlott a 9800. Másrészt a videókártya gyártók is bejelentették már, hogy ritkul a termékciklus, szóval nagyobb lépések lesznek ezentúl, de ritkábban.
Persze az egész *feltéve* hogy igaz a 9800as ajánlás😊
Punker
tudom de szerinted az a legelterjedtebb vga?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

traXion
9800 már kijött.

Punker
igen persze de mivel még nem jöttek ki az új kártyák gusztustalan lenne ha már arra lennének optimalizálva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sebességileg nem, de ha belegondolsz, technológiailag megtehetik, mert már több mint másfél éve kint van az R3x0.
Ráadásul amik most jönnek, 2x gyorsabbak lesznek és a 9800 simán a középkategóriába szorul majd. Magyarán a "highest" beállítás, csakúgy mint farcry-ban bõven jelenthet 9800-as ajánlást is.
traXion
update

Punker
akkor gáz, (és nem a te válazsodra írtam)

Hát ez kicsit nagyobb mint a BF-é nem?(remélem szebb is lesz 😊 )

traXion
Mondom ajánlott!

Punker
R 9800 szerintem túlzás nem szoktak a "legerõsebb" kártyára game-t fejleszteni.

traXion
"Ajánlott"

A minimal Gef 3-mas, 900 mhz, és 256 mb

R 9800? jujj

ez a minimal?

traXion
2000 MHZ
R 9800
512 MB

Gamstar.de test-je szerint.

Lesz egy gépigénye... 2004es évben már sürgetni kell a fejlesztést, mert a Far Cry ha nem fut rendesen sírógörcsöt fogok kapni

zotyesz
Ez teljesen új, különálló játék lesz.

Most néztem meg a Katonák voltunk hivatalos oldalát, és a film az 1965. november 14-én a Ia Drand völgyben kezdõdött ütközetet dolgozza fel.

Egyre jobban kezdek ráállni erre a BFV témára én is.
Ez most kiegészítõ CD lesz, tehát rá kell rakni a BFre, vagy teljesen külön installálható játék?
Jó lenne utóbbi, mert a BF-em már 4GB, le akarom gyalulni😊
hasnolónak tûnik, de hogy konkrétan a film ihlette e azt nemtudom... bár általánosan az egész játék koncepciója filmekbõl van összerakva, ugyhogy bizonyára így van ahogy mondod
zotyesz
Sziasztok!
A Katonák voltunk ha jól láttam a BF:V-ben is megjelenik. A Ia Drang Valley lesz az, ugye?