Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Mit? Honnan?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkHorSe
már szedem

!

Swedish people are albino monkeys

Mr Manson

igen, ez pont azt írja hogy 15. én szállítják le (amerikában), és 16. án lesz megvehetõ a boltokban
EA is pleased to announce that Battlefield Vietnam has officially gone gold for the PC. The game is set to ship nationwide to retailers under the EA GAMES brand on Monday, March 15.

innen van az infó

Hali mindenkinek!
Honna jön a márc. 16-ai idõpont? Én márc. 15-öt olvastam hivatalos oldalon. Egyébként eme gyönyörû, hétfõi nap azért is lehetne barátságos, mert akkor elvileg ma kell kiszállítani a boltokba a játékot, és holnapra talán fent lesz ftp-ken 😊

Mr Manson
Tegnapi kép:

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mi mindig az elsõk között vagyunk😊

Mr Manson
Márc. 16án (kedd) este 6kor fog megjelenni. Elég hülye idõpont!

traXion
Ja látom, thx Andrew & CreM! Majd edzés után megnézem!

AndrewCB
Priviben küldtem valamit! Nézd meg!

traXion
Mit???

Crem
Láttam!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

traXion
Nem 😊 IL2ztem este...

AndrewCB
A tegnapi RTL XXI század nagyon kemény volt! Láttátok?

traXion
Crem
5 nap és 9 óra... + 2-3 óra mire Deviance kiteszi az ISO-t.😄

19.-én lehet ELMÉLETILEG majd kapni nálunk is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Lacc
Már csak 5 nap? Ezexerint nem 19én jön? 😄 Félre lettem informálva.

Ha tényleg ilyen vas kell a gamehez akkor szopás lesz... Fõleg a procival van nekem bajom 😞 Hát de majd levesszük az árnyékokat 😄
Crem

Mr Manson
thx... közben megvan!

Mr Manson
Szerver link?

Kliens?
Mr Manson
Hol?

na kinnt a linuxos szerver, máris letöltöm, beüzemelem, kihírezem 😊
mellelseg meg ha az átlag magyar csorohoz igazitanák a gépigényt akkor meg azért sirna mindenki hogy már kétéve is szar lett volna a grafika nem még ma, akinek meg nicns rögtön iylen gépe max nem rakja egybõl maxra a grafot észnélkül abba se fog belehalni...
azért mert te nem tudod a max grafikát elérni attol még más mért ne tegye? te igyse vesztesz semit mert ha lejebb veszed a grafikát ugyan oylan mintha egy kevésbé látványos enginet csináltak volna csak éppen igy legalább más tudja nyomni szebb minõségben..., nem kell hogy körülötted forogjon a világ, te igyse vesztesz semmit ha meg a minimumnak se felel meg valakinek a gépe annak már a bf1942se nagyon ment...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

figy, azért mert magyaroroszág nem egy gazdag ország attol még amerikában és az euban csak az nem vesz ilyen gépet akit anyira nem érdekel a gép jáccon is vele, aki meg jáccani akar az meg egy hónapon keresztül nem napi 2 fánkot eszik hanem egyet és máris van egy ilyen gépet, tudod attol még hogy errefele ilyen az átlagkereset máshol nem, és a kiado sem hülye hogy az etiópokhoz viszonyitsa az átlag gépet ahole gy darab kincstári gép van az országban... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ja bementek a Szilikon-Völgyi gyerekekhez megkérdezni milyen gépük van azt ahoz igazították 😄

Punker
ja ha azt vesszük a 9800-s kártya kb 1 éves lesz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Crem
Hát...

Ez külföldön nem téma... Csak nálunk számít luxus cikknek!😞

nem tom feltünt e hogy egyetlen game-t se a magyar átlag ember keresetéhez igazitják se gépigény se ár szempontbol... 😊

Ezek nem tom hol élnek!?
Nem tom kinek a pénztárcájához igazitotották, de biztos nem a halandó emberekéhez...

Pfff akkor hanyagolom...

mondjuk visszavonom, mert láttam már ígyis úgyis írva
csak ügy viccügyi szinten megemlítem, hogy az ase mutat 2 EA BFV testszervert. Namármost az egyiken éppen a "Khe_Sahn" map megy... a vicc meg az hogy valójában "Khe_Sanh"-nak kell írni😊
amire meg mindenkinek ilyen gépe lesz mindenki okádani fog a gametol mert oylan szarnak fog számitani a grafikája 😛

AndrewCB
Ez nem gond! Az 1Gb DDR400 megvan. A többi kit érdekel!

ubi
3 CD lesz a gém, élvezetes fps-hez kell egy 3gigás proci, 1gb ram, 9800 pro, gamestar betatest szerint!
Crem
Egyebek között itt van elöttem a Chip magazin márciusi száma.

Két kártyát tesztelnek (High end kategóriában)

Gigabyte GV-R98X256D illetve Gigiabyte GV-N595U256V.

Az eredményekben az ATI jött ki jobban...

3DMark2001SE build330: Ati 9103 NV 9051
Aqumark: Ati 42,02 Nv 41,86.
Codecreatures Pro 1.0 : Ati 3894 Nv 4190.

(Direkt nem raktam be a gun metalt ill. az X2 eredményeit.)

Összegezve: (és akkor ezt a témát le is zárhatnánk)

Chip : Összefoglaló értékelésünk alapvetõen két vásárlási tanácsot tartalmaz. Nem elfeledve ugyan a két termék kimagasló eredményeit, az új, nagy teljesítményû videókártyára áhitozó olvasóinknak mégis azt tanácsoljuk, hogy várják meg a következõ generációs ATI R420- és NV40-alapú vezérlõk tavaszra várható megérkezését....

The END

Crem
Ennek az egész OFF-olásban ennek van értelme:

"Fõleg úgy, hogy a legújabb NV Fx kártyákkal azért kicsit befürdött az Nvidia

A többi duma (beleérte engem is) csak felesleges kardoskodás...

Crem
Igazad van...

Bihari Jolika által fejlesztett Há de passziáns 0.2béta c. program nem fut...

Én ezt az egyet találtam, te melyik programra gondolsz?😊

még sajna nincs kinnt fõnök, nézd az nforce.nl-t, aztán azután lehet számonkérni😊
Lassan feltehetné már valaki az ISO-t
AndrewCB
Kül. én is most álltam át ATI-ra. Pont az FX miatt, mert gyötrelmesen szar széria! És hát az ATI-val a BF sokkal szebben néz ki!!! Jah és gyorsabb is! Ez sajnos tény!

Nem félnék, hogy gáz lesz a BFV -vel ATI kártyával. Ha esetleg még is valami bibi lenne, akkor megéri megvárni azt a 2 napot míg kapunk új drivert. Mert szerintem a BFV is jobb és szebb lesz ATI-val.

AndrewCB
"Az NV-nél "tudtommal" még soha nem kellet egy játékhoz külön drivert készíteni."

Ezt azért nem állítanám.

Forrest Tomee
OFF
Fõleg úgy, hogy a legújabb NV Fx kártyákkal azért kicsit befürdött az Nvidia és sok felhasználó ( jómagam is) életében elõször ATI-ra váltott.
Tehát egy komoly játék kiadó sem engedheti meg, hogy nem veszi már figyelembe az ATI-t.

Természetesen ez nem NV 'fikázás' akar lenni, biztos vagyok benne, hogy az NV hamarosan kirukkol egy jó szériával, mint anno a 4200-sek voltak és ez jót tesz majd piacnak.
ON

Crem
Döntött , hogy velük szerzõdik!:

[NST]Cifu
Az EA nem döntött, hanem szerzõdött. Különbség. Ahogy Borg is írta, az nV "The Way..." c. Logoval rendelkezõ játékok készítõi az nV kártyákat tartják szem elött - némi pénzmag fejében. Ez annyit tesz, hogy az nV kártyákat fogják alaposan körbeugrálni, azokon nem lesznek várhatóan csúnya grafikai bugok. Sok ilyen logó alatt futó játék esetében a készítõk annyira nem törõdnek az ATi-val, hogy nem is tesztelik le rendesen Radeon kártyákkal a játékot (ilyen pl. X2 - The Threat). Ilyenkor az ATi-ra hárul az a kényelmetlen feladat, hogy olyan drivert csináljon, ami ezen játékok alatt is normálisan fog futni - vagyis kvázi nekik kell a játék készítõinek munkáját befejezni...

Namost ez megtörténhet egy X2 szintû játékkal és egy Enlight szintû készítõcsapattal, de azért egy BF:V szintû játéknál már az EA aligha engedheti meg magának, hogy az ATi kártyákon csúnya bugok legyenek, és feltehetõen "nem felejti el" a Radeon-okkal való tesztelést...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha a FarCryból indulunk ki, akkor elég a Ti4200, viszont még legmagasabb beállításokkal is hiányozni fognak a DX9 effektek, mert ugye azt szimplán nem tudja...