Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
innen van az infó
Honna jön a márc. 16-ai idõpont? Én márc. 15-öt olvastam hivatalos oldalon. Egyébként eme gyönyörû, hétfõi nap azért is lehetne barátságos, mert akkor elvileg ma kell kiszállítani a boltokba a játékot, és holnapra talán fent lesz ftp-ken 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
19.-én lehet ELMÉLETILEG majd kapni nálunk is...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha tényleg ilyen vas kell a gamehez akkor szopás lesz... Fõleg a procival van nekem bajom 😞 Hát de majd levesszük az árnyékokat 😄
azért mert te nem tudod a max grafikát elérni attol még más mért ne tegye? te igyse vesztesz semit mert ha lejebb veszed a grafikát ugyan oylan mintha egy kevésbé látványos enginet csináltak volna csak éppen igy legalább más tudja nyomni szebb minõségben..., nem kell hogy körülötted forogjon a világ, te igyse vesztesz semmit ha meg a minimumnak se felel meg valakinek a gépe annak már a bf1942se nagyon ment...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez külföldön nem téma... Csak nálunk számít luxus cikknek!😞
Nem tom kinek a pénztárcájához igazitotották, de biztos nem a halandó emberekéhez...

Két kártyát tesztelnek (High end kategóriában)
Gigabyte GV-R98X256D illetve Gigiabyte GV-N595U256V.
Az eredményekben az ATI jött ki jobban...
3DMark2001SE build330: Ati 9103 NV 9051
Aqumark: Ati 42,02 Nv 41,86.
Codecreatures Pro 1.0 : Ati 3894 Nv 4190.
(Direkt nem raktam be a gun metalt ill. az X2 eredményeit.)
Összegezve: (és akkor ezt a témát le is zárhatnánk)
Chip : Összefoglaló értékelésünk alapvetõen két vásárlási tanácsot tartalmaz. Nem elfeledve ugyan a két termék kimagasló eredményeit, az új, nagy teljesítményû videókártyára áhitozó olvasóinknak mégis azt tanácsoljuk, hogy várják meg a következõ generációs ATI R420- és NV40-alapú vezérlõk tavaszra várható megérkezését....
The END
"Fõleg úgy, hogy a legújabb NV Fx kártyákkal azért kicsit befürdött az Nvidia
A többi duma (beleérte engem is) csak felesleges kardoskodás...
Bihari Jolika által fejlesztett Há de passziáns 0.2béta c. program nem fut...
Én ezt az egyet találtam, te melyik programra gondolsz?😊
Jah és gyorsabb is! Ez sajnos tény!
Nem félnék, hogy gáz lesz a BFV -vel ATI kártyával. Ha esetleg még is valami bibi lenne, akkor megéri megvárni azt a 2 napot míg kapunk új drivert. Mert szerintem a BFV is jobb és szebb lesz ATI-val.
Ezt azért nem állítanám.
Fõleg úgy, hogy a legújabb NV Fx kártyákkal azért kicsit befürdött az Nvidia és sok felhasználó ( jómagam is) életében elõször ATI-ra váltott.
Tehát egy komoly játék kiadó sem engedheti meg, hogy nem veszi már figyelembe az ATI-t.
Természetesen ez nem NV 'fikázás' akar lenni, biztos vagyok benne, hogy az NV hamarosan kirukkol egy jó szériával, mint anno a 4200-sek voltak és ez jót tesz majd piacnak.
ON

Namost ez megtörténhet egy X2 szintû játékkal és egy Enlight szintû készítõcsapattal, de azért egy BF:V szintû játéknál már az EA aligha engedheti meg magának, hogy az ATi kártyákon csúnya bugok legyenek, és feltehetõen "nem felejti el" a Radeon-okkal való tesztelést...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!