Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

don\'t panic
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert az elsõ rész sem volt erõs sztem singliben.
Thx.
viszont jol fut, birjak a gepek pengen...
Kártyatesztek!
Hát mint mondjak egy GF4Ti -vel szebben megy mint egy FX5600!
Siman jó a GF4 is! ATIval gyönyörû high-on csak 30-40fps van!
Lesznek szerverek?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Na aki elöször ír privit az kap egy 2 napos warezcenter kódot😊
V9ykn8_TZL0
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Peeec my friend, peeec

Lehet hogy nem tudod, de a türelem meghozza a maga rózsáját

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
don\'t panic
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
az SMS web így müxik:
1. küldesz SMS a megadott 6 jegyû számmal a megadott számra, mely (ha elõfizetéses vagy ) az emeltdíjas keretbõl vonódik le az ár (nem jelenik meg a számládon), ekkor küld egy SMS vissza, hogy sikerült/vagy nem sikerült. Ha sikerült, akkor a jelszó/Pass az a 6 jegyû szám amit elküldtél SMS-ben 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
don\'t panic
le van merülve a telcsim😄

don\'t panic
don\'t panic
ugye ez ugy van hogy ha én mobilrol küldök egy SMS-st akkor a kártyámrol több pénzt levesz?(láma vagyok ehhez mer nem szoktam warezre fizetni de ez most speciális eset mer ez a gem nagyon kõ 😊
warezröl gyorsan jön?Nem ugy mint a tetü ugye?