Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy ase-m aszem beszart mert nem mutat semit bfv-nél, erre a szervere is belso keresobol jutottam 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah énis msot voltam ezen, nem rossz 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lwb
ja! 😄 király

Mûködik multiba is? Gépigénye milyen? Sokkal lassabb mint a sima BF?

szep neve van servernek 😊

COREiSO Dedicated Server|220ms|128.210.94.15:15567

128.210.94.15

nah énis látom már van törött szerver a neten 😄

hykao
Hmm, kellemes meglepetésként ért, hogy a játék hivatalos oldalán választható a magyar nyelv is!
ja de az a beepitett windowsos, aminek persze hogy egyezik a verzioja... azzal is kiserletezunk, de az egyelore cdkeyt ker meg
Serpa
most akkor milyen verzió jött ki ???

Crem
OFF: RTL klub Most!!!😄DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hmm, ase nekem nem lát igy elsõre egy szervert se valamiért 😛

tamogatja, de szerintem estere lesznek stabil serverek, amiket sikerult jol beloni 😊

Kulonben is pregoldot nem akkor lopjak el, amikor mar van gold 😊

ase már támogatja bfv? dejó 😊

Lacc
Tehát akkor le lehet szedni, max a crack-et kell majd kicserélni? Ez jó hír, neki is esek rögtön! 😊
Elvileg nem pregold, hanem a vegleges, es lehetett latni ase-n olyan amcsi servert, ahol 30/30 ember volt 😊 Ezek alapjan muxik 😊

amugy singleben nem oylan rossz mint egy bizonyos ujság irta a botokrol, bár azt az ujságot már az is jellemzi hogy az ut2004-el hasonlitoták össze a gamet... 😛PP

amugy szerintem nem pregold meg ilyesmi lesz mert 1.0-s a verzioszám, szal tényleg vagy a crackbe köt bele vagy a linyux szarakxik csak 😊 mindenesetre ha hivatalosan kijön csakkiderül 😛

Lacc
Akkor ha jól értem kijött valami pre-gold vátlozat, ami nem jön össze a kiadott linux serverrel, ergo semmi értelme leszedni még? 3 napot csak kibírok 😄
arra jutottam, hogy szerintem tuti a crackelt exe vel van a baj... az nem tetszik a linux szervernek, vagy azert mer elcsesztek, vagy azert mert ellenorzi
Bár azért az is jelent valamit, hogy ilyen rövid idõn belõl 4 buildet kellett kiadjanak a linux szerverbõl 😄D
még megeshet hogy a linux szerver a szar, de annak most adtak ki a 4. buildjet, csak eszrevennek hogy nem lehet fellepni...
meg ami megeshet hogy a crack miatt nem tetszik a linux szervernek, vagy valami vedelem...
hát a béták is jáchatóak... , szal ez nem mérvadó... 😛
mind1 azért reméljük valami patch segit rajta vagy hasonlo és nem kell ujra 3cd-t lerángatni 😊

jaja
Aha, szal még ha nem is pregold, akkor is várhatunk valami patchre, vagy fixre, hogy játszani lehessen online vele...
nem beta, csak a linuxos ded szerverrel nem egyezik a verz, amit elore kiadtak
jatszani jatszhato, gyakorlatilag teljes, de a boltba szerintem bitre pontosan nem ugyanezt fogjuk kapni
mongyuk attol még hogy febriári nem biztos hogy pre gold meg iylesmi, ki tudom nézni az ea-bol hogy egy hónapot vagy többet csusztatnak csak marketingbõl 😛

lwb
nforce-on még nem nuke-olták ki, pedig már majd 90-enen értékelték is. nem tudom ...

(Meg az Athena Sword is lejott)
De a Spellforce mar befejezem, utolso palya,
mostanra sikerult is.
Nem baj ha beta, megnezem 😄
Most mivan?
Most akkor ez nem jó verzió?

Nalam is leert ugy reggel 8 korul de meg nem neztem meg.
Akkor toroljem mert beta?
Most akkor ne görcsöljek a letöltéssel?😊
az király, akor mindenki aki eddig leszedte nagy örömében szedhmajd ujra 😊

a razoros verzio... nem veletlenul volt az nfo ba februar 7. datum... valami pre gold... es emiatt az a linux szerver amit mar elore kiadtak hivatalosan, nem nyeli le
tudom, azzal probaltam delelott de az se jo ezert irtam az elobbit
viszont most mas megoldassal probalkozunk
Mr Manson
Uj ded verzio van:
bfv_linded-v1.0-20040312.2254.run

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

most mi nem egyenlo a dobozosal? a razoros bfv vagy pedig a dedicalt server? 😊

az lesz😊
Hekkeld Petko HEKKELD 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

egyebkent aztmondom azert, mert ez a verzio nem egyenlo a dobozossal... ezert van a februari felirat is ra
csak az a windowos dedikalt szerverrel megy amit hozza mellekeltek. azt megprobaljuk beuzemelni
na megint vacakoltam a linux szerverel, de a legujabb verzio is data differs 😞 mind1 meg dolgozok rajta
LezLee
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy megfelelõen fusson a game? Csak hogy érdemes-e leszednem?
Mr Manson
Igen! van single is de az nem a legjobb!

megvan a válasz, thx.

#831??

A poén az, hogy a windowsos szerverek meg kérik a cdkulcsot.
(dedikált) már dolgozunk rajta, hogy legyen szerver.
Mr Manson
Még 3 nap !

Smuggler
nemadtak ki utólag valami crackfixet?

thx