Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
P4 Celeron 1.7
256 MB RAM
GForce 4 MX 440
?????
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sajna a game-t neten jatszani sokkal rosszabb, mint a DC-t.
Laggol, mint allat, valamint volt olyan is , amikor egy metert vagy ötször tettem meg, mire elorebb jutottam...
A ping nem lenne rossz, de ettol meg valami bibi van a game halozati reszevel.
Remélem valaki készít egy durvan jó szervert!
Mert ez a 2 , ami van egy LAGG PARTY..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Látom mindenkinek az idegei a pattanásig feszültek😊
Battlefield_Vietnam_CRACKFIX-iND
With Razors crack you get Data Differs errors when you want to play on an uncracked server.
this one is working with both windows and linuxservers.
thats it, nothing serious 😊
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mindjárt elhintek valami infót én is, és a fél bagázs a szívéhez kap rögtön ;DDD

mindenki probalja beszerezni, es akkor mehetnek a jw 1 esre is
az kiraly😊
Az miert lehet hogy azt irja ki a progi amikor szeretneék menni a magyar szerverre hogy data diferent ??
clonecd-s verzio amugy is egészségesebb patchelés szempontjábol 😊 nem is értem mért nem ált át a warez már teljesen arra 😊