Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Túl könnyûre csinálják, aztán megint sorbaállás lesz csak a reptéren 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
IBANEZ UV777 Rulez
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Akar mit csinalok nem enged vissza a szerver..???
Mit tegyek mielõtt megõrülök??😊
Plz. Help!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Lesz fejlesztés a netcodeban, hogy még simább legyen a netes játék?
A netcode jelenleg is nagyon jó. Amíg a játék megfelelõ szerveren fut addig nem lesz lag. Nem garantálhatjuk hogy minden szerver képes lesz erre, pl. ha valaki egy P90-esen próbálja futtatni. Viszont más problémákkal is szembesülünk. A BF 1942-ben sokkal kisebb esély volt rá, hogy valaki nagy mennyiségû emberrel találkozik egy adott ponton, mint a BFV-ben. A telipakolt helikkel, nem lesz ritka nagyobb embertömeget és jármûveket felvonultató koncentráló összecsapás. Igyekszünk minden hibalehetõséget kiiktatni
azé ez vicc 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Miféle csapdákkal találkozhatunk majd a BFV-ben?
Lesznek pungi vesszõcsapdák, és "Bouncing Betty" aknák. Nagyon aljas kis cuccok lesznek, fõleg mivel könnyen álcázhatóak. Ezek hasonlóan szórakoztató dolgok lesznek, mint amikor valakit megviccelsz a való világban. Kirakod a csapdát, aztán egy jót röhögsz amikor valaki beszopja😊
http://w3.utp.hu/bfv/
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

1.7
256MB
Gfor.4 MX 440
Mer most vacilálok, hogy töltsem vagy ne.....

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"