Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
3.9-el mûkszik OJEEEEE

V9ykn8_TZL0

Már tegnap óta van rá normális megoldás 😊
Kicsit olvass vissza...
Matthewpamer
ezek szerint a hdc-nek kell sms-t küldeni 😞

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Lacc
Nekem a 4.2-es Catalystel teljesen simán megy minden, a 4.3-at még nem szedtem le de úgy látszik nem is fogom 😄

De most akkor van magyar server vagy nincs? Vagy van csak senki nem tud felcsatlakozni?
tep
A legjobb benne a ZENE!

\"SLICE of LIFE\"

Matthewpamer
nincs valami oldal,ahonnét ingyen lelehet szedni?és ne dc++-t,valami ingyenes oldal.thx

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nagyon pöpec a gém.
Edig nagyon teccik. Napalm kicsit durva 😄
Egyenlõre nem multizok , majd ha lesz normális megoldás.
Adig is tanulom a mapokat
Szóval: királyos 😛

traXion
jw.unisoftnet.hu -ezt írd be ip helyére.

Valen
Én ATI-hoz a 3.10-est használom, eddig az tünt a legstabilabbnak, leg bugmentesebbnek 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Al Bundy23
igen? csak mert nekem mind2 ip-ra azt irja hoyg nem találja a servert 😞

IBANEZ UV777 Rulez

traXion
JW megy.

Al Bundy23
a server most nem megy?

IBANEZ UV777 Rulez

Forrest Tomee
Nincs, de nekem megy rendesen a 4.3-al (csak át kell állítani alkalmazásvezéreltre a dolgokat mert texture hibák fordúlnak elõ.
Sajna majd a 4.4 lesz rácsiszolva a játékra szvsz.

traXion
Akkor régebbi...

Forrest Tomee
Be. :o(

Davidus
4.3-nál nincs frissebb asszem.

V9ykn8_TZL0

DonPapa
valami nagyon friss driver kell akkor ahhoz az ATI-hoz

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

195.56.44.214 re felmegy. Punkbuster-t is bekapcsoltad?
Forrest Tomee
Elvileg telepítés után felrakom a crack-fixet és a game-bõl simán csatlakozom a szerverhez? Mert így nem megy. Volt reinstall is.
Jöhetne már a boltokba, mert utálom ezt a baszakodást.

Valen
nekem semmi bajom nem volt a grafikával, leszámítva hogy a menü vmiért 640x480-ba jött be, s a szöveg 90% semmit sem láttam (bátyám gépén se, pedig neki 19" CRT moncsija van 😊), de aztán átírtam a settings/profile/custom/videokonf...inf-et, ebben a 640x480-ról átírtam 1024x768-ra, meg a settings/video.conf-ban az allowrefreshrate 0-->1-re és megy minden mint akarikacsapás, tényleg nagyon jól néz ki 😊)

Davidus
4.2+4.3 ATI driverrel is szar volt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bazze beraktam a gef3-am és müxik a game. EA+NV
Csak aztnem tudom hogy ha másnak jo ATIval nekem miért nem
Nem vagyok hajlandó gef3al nyomni 20 fps-el bazze.

V9ykn8_TZL0

grebber
Na nekem is lejött már csak el kell mennem edzõmeccsre de majd délután megyek azt megsunázom a gamet!!!

Next PC upgrade: 2022

Valen
fent

Valen
nekem nem sikerült csatlakozni, kiirja hogy Failed to Connect, pedig a crackfix fetn van (vagy ez a baj ?)

leszedtem megnéztem kibaszott jo.Kira ez a game én aszondom.De üresek a szerverek

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Lacc
Na lejött nekem is. Az elsõ benyomásom nekem az, hogy ez valami arcade DC szinten van, Vietnam körítésben 😊 Szóval elég hangulatos az egész, vannak zenék, viszonylag jó grafix (nekem teljesen simán fut), tele van hülyeségekkel az egész. De nem egy igazán hárdkór taktikai csapat-alapú fps, az hót ziher. Egyszóval én is azon az állásponton vagyok, hogy el lehet vele marhulni, nem rossz game, de majd biztos lesznek hozzá normálisabb modok is (hiszen már most ott van hozzá az SDK, map editor, stb.).

De most úgysincs semmi más, el lehetünk vele egy darabig. Vagy ki tudja, lehet hogy akkora hangulata van élesben multiban (még ezt nem tudtam kipróbálni), hogy az év multis hentes gameje lesz belõle. De ez majd eldõl néhány hét alatt innentõl kezdve 😊

Tényleg sikerült valakinek felszednie tankot vagy dzsipet az amcsik egyik helijének a kötelével? Mert nekem sehogy se jött össze 😛 Amikor elõször nyomkodtam a gombját azt hittem az a kerregõ hang a motorbõl jön, vagy valami bug 😄
Davidus
Na kipróbáltam mindent. Fejreállva pörögtem de nem segített😊 Törlöm a picsába😛

V9ykn8_TZL0

Nekem is ugyanakkora a crack,de nekem mûködik a mod dll lecserélése után.
Viszont egy csomó szerverre ezzel a data differs hibával nem enged be.A másik része cd-key-es,a többi meg tele van...
Összessen egyre tudtam bemenni,az jó volt.
Ez a data differs hiba mi,jó lenne tudni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cSuwwi
Vannak olyan programok, ahol az exe fájlméretét is ellenõrzi a cumó induláskor. Ez nem baj, a dátumot nézd, hogy különbözzön.

shit happens

Davidus
Ne leírok pár dolgot hátha valaki tud helpelni.
Gép:
2000xp
2x256mega
ATI 9600

Hibaüzi:bfvietnam.exe hibát észlel ezért leáll (anyád)

A game nálam 1.4 gigát pakol fel pedig a readme 2 gigát ír. Mondjuk ez sztem nem lehet gond mert már 3x ujra raktamés mindig ennyit pakolt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Milyen crack az ahol az exe tök ugyanaz mint az orig exe? Mindenkinek ilyen? Vagy az enyém ilyen extra special szopató verzió
Csak akkor indul el mikor lecserélem a mod.dll-t de akkor kihal mielött betöltené.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na nálam baszik elindulni... Király

V9ykn8_TZL0

Hamed
Nah, bugreport: saját zenét akartam multi közben hallgatni erre lefagyott az egész. Más tapasztalt már ilyet?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Fritz Von...
Szeretném kifejezni gratulációmat a mai szerveren nyújtott CB-s alakításért.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nah emberek!
Itt van (asszem) az elsõ linuxos szerver ami mûködik is:

-<: Harmless :>- BF Vietnam 1.0|275ms|195.70.51.173:15568

Tessék felrakni a crackfixet a kliensekre mielõtt csatlakoztok!
a
lehet h majd egy patchben "versenyezhetõbbé" teszik

Hamed
Sokkal könnyebb helit vezetni, mint dc-ben.

Hamed
Miért osztaná meg😊) Így elsõ blikkre nem nagyon tudnék elképzelni egy bfv war-t, de ha megfogja az embereket a hangulata akkor jó public bulik lesznek. Én biztos játszani fogok mindkettõvel, de mivel az alap bf meg a modjai jobban bejönnek, nyilván azt folytatom komolyabban.

Kicsit én is csalódtam benne, de lehet csak amiatt, hogy túlságosan bf42-sre vártam. Pl. milyen gyakorlati haszna van annak, hogy western kalapban harcolhatok? Vagy hogy bömböl a magnó tankban és nem hallom meg a támadó repcsit? Vagy beszólhatok vietnamiul az imperialista megszállóknak, hogy eláruljam a pozícióm. Ezek helyett inkább készíthettek volna több mapot/jármûvet/fegyvert, részletes rádióparancsokat, etc, aminek haszna is van a "de poén"-on kívül. Mert ezek a hangulatfokozó apróságok kb 2 hét múlva nagyon uncsik lesznek.

Szal hangulata az van, de kicsit komolytalan lett versenyzés szempontjából. Tény, hogy qrva szép játék lett, de hogy nem egy hc taktikai fps az tuti😊)

Valen
NA LEJÖTT 😊)

még pár perc és kipróbálom 😊)

Valen
márcsak 2,5 file 😊)

a
de szerintetek a régi BF-esek átfognak állni erre vagy ez majd megosztja õket?

ReTeK
a heliket elég könnyû irányítani (szerintem DC-ben nehezebb)

Bandew
Kircsi! Akkor nyomom lefele!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

a
ez egy különálló játék

grebber
olvass vissza nem kell!!!

Bandew
Ehhez kell az eredeti BF?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

a
remélem mire letöltöm OKAY lesz minden!

grebber
Nem kerültem sehova csak máshonnan töltöm és onnan max sebességgel jön!

a
WC0 akadozik