Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó lehet hogy egy 40 fokosra nem tudna felmenni de akkor is 😛
Hide and fear, Cobra Commander is here !
használj régebbit
V9ykn8_TZL0
Most sikerült nekem is kipróbálni élesben a játékot, és tényleg nagyon hangulatos 😊) Sikerült vietként lopni egy helikopert az egyik pályán, és 2 társammal ide oda repekedünk és foglalgattuk a pontokat, amíg le nem lõttek, elég sokat kaszáltunk 😊 Az is poén, hogy aki utazik a helin, az ki tud lõni, így légiharcoltunk is egy keveset 😛
Szóval nem rossz game, de szerintem sokkal könnyebb mint a BF.
V9ykn8_TZL0

A 4.3-as szoftver teljesen jó a gamehoz! Csak mindent alkalmazás szerintre kell állítani, és teljesen jó lesz a grafika! Egy hibát sem láttam!
Úgyhogy nem kell semmilyen driverre várni! Úgyhogy nincs elõnyben akinek Nvidiája van! 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
a Sniper, a Gépfegyver annyira királyak, lehet velük irtani rendesen 😊)
Multiba állati jól ki van egyensúlyozva a két csapat 😊)
a kobra meg a célkövetõ rakétája kicsit talán erõs lett, mer t egyszerre 2 miget tudtam vele repülés közben leszedni, de a többi anygo állat 😊
én ezen probáltam
1700+
512mb
gf4 ti4200
1024be medium graf jol megy
IBANEZ UV777 Rulez
1.7 proci
256 MB
GForce 4 MX440
Nagyon szaggat?

1.7 proci
256 MB
GForce 4 MX440
Nagyon szaggat?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
pedig milyen poén lett volna...
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
állitolag valahogy lehet betenni zenét majd megprobáljuk kideriteni hova és hogyan lehet
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
és vajon hallja e a jónép hoyg néálam mi szol? 😊
IBANEZ UV777 Rulez
ott mindent megtalálsz
amuyg meg elképesztö mikor megy a jármüvel az ember azt üvölt a zene ehehehe nagyon ott van 😊
hogy lehet saját zenét betenni?
IBANEZ UV777 Rulez
Egyébként, szertintem túl arcadeos lett. Tényleg csak a filmek hangulatait akarja visszaadni. Lehet, hogy a sok IL2 és a Raven Shield tett ilyen realisztika-mániássá, de ez nekem sok, maradok a snipernél... 😊