Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
JW 2 IP/PORT: 212.92.18.38:15567
195.70.51.173:15568
Egyik sem megy miért??
Next PC upgrade: 2022
Hát a magyarokhoz én sem tudok csatlakozni.Az egyik valami kapcsolat hiba,a másik meg ezt a data difers hibát irja.
Viszont éjjel volt 2-3 külföldi ahova be tudtam menni.
Mondjuk nekem az a crack van fent ami az egyes cd-n volt fent,lehet az a baj?Mert mintha itt irtatok volna már egy ujabbról is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az amcsiknak meg ha jól láttam, helikopterrel oda kell vinni azokat a ládákat a hálósszatyorban, aztán õk is spawnolhatnak ahol akarnak.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy a mod.dll-t is bemásoltad a helyére?
Valami ötlet??
Next PC upgrade: 2022
az renderer.allowAllRefreshRates 1 azt csinálja, hogy a Options/Video fülön elérhetõvé teszi a különbözõ felbontások alaltt a 60,70,75,85,100,120,140 Hz-es tartományokat+ 1-2 XGA módot, valamint ha a windowsod 100 Hz-en megy, akkor nem kell csak a BF miatt 60 Hz-en használni 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
mármint azzal ami a crackfix rarban van.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
BF vietnam\Mods\BfVietnam\Setings\VideoDefault.con ban írd át a
"renderer.allowAllRefreshRates 0"-át
"renderer.allowAllRefreshRates 1"-re
És ezt nem csak ATisoknak ajánlom !!!!
Zsir naon 😊
Mondjuk sztem ott ott kezdõdik a hiba, h a BattleField engine-ját használták.
Akadozva jár az ember, ahogy forgatom az egeret hol gyorsabban forog hol lassabban. Mozgó embereket alig lehet lelõni. Nehezen lehet átlátni. A célzás sztem kaki.
Bár 1 BF engine-tól nem is vártam volna sokkal többet...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"