Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy sorry ha nem ez érzõdött az irásombol amire válaszotlál elõször , de én tényleg szeretem bf42-t is ezt is, egyik kedvenc game, csak idegesitenek a mindenféle gyermekbetegségek 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Csak azt irja nem jó a jelszó 😞
Next PC upgrade: 2022
2. tudom, és még elvielg ez se hivatalos ebben igazad van attól még nem kéne viszafejlõdni... :p
1. ezel kurvára melléfogtál, régen többet nyomtam bf42 mint te valszinüleg valaha is fogod, és ha megnézed amikro ezt kiprobáltam akkor is az elsõk közöt voltam akiknek teccet, még a vérbenforgószemü dc fanatikusoktol is védtem ugy ahogy tudtam..., szóval nem egy beirás alapján kéne itálni... 😛

mert ugyebár egy picit leállt a server
Mert még mindig nem tudok csatlakozni!
(amúgy ez az üzletpolitika teljesen az EAre vall)
De nem lett rossz, ezzel nem azt akarom mondani, sõt, nagyon hangulatos. Remélem az online lagokat hamar kijavítják valami patch formájában. Bár szerintem azért IS lagzik, mert nagyon sok embernek nem elég a gépe hozzá.
Mondjuk a memória kezelése a sima BF-nek is egy rakás szar, erre meg csak rátettek még egy lapáttal 😊
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Kicsit átdolgozott engine van alatta, de ugyanaz a BF, mint a régi.Még a fileok felépítése is ugyanaz, meg az egész szisztéma.
Ennek megfelelõen remélem jókis modok lesznek az átdolgozott enginera is, pl átviszik a DC-t stb.
grebber: az h nalad meg uninstallalni se lehet, az azt mutatja h ossze van cseszve a windozod. errol nem a jatek tehet 😉 REINSTALL!
nekem meg jon, emulen... 6-7 kb/s 😊
Ime az emule linkek, ha valaki nem akar olyanoknak fizetni (smsweb) akik nem erdemelnek penzt 😊
ed2k://|file|BattleField.Vietnam-Razor1911-LLL-GDK-Cd1.net.bin|742197120|64EDF18BA5D8CFDC7F91E386BC648E7A|/
ed2k://|file|battlefield.vietnam.cd2.
ed2k://|file|BattleField.Vietnam.Razor1911.CD3.ShareConnector.com.bin|562302048|220B3D226EED899C5B556B2B4B03329C|/
Forza.
hidel õ sem hülye nem azért mondta... 😛
én is kipróbáltam, egészen jó móka, bár nekem a BF1942 kimaradt az életembõl, elég jól szórakoztam. bár a jelenlegi gépemnél kicsit erõsebb vas kellene, de így is el tudok játszani.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
NAGYON KIRÁLYHIPERBRUTALFATALÁLLAT!!!!
Mondjuk még nem nagyon tudok helit vezetni...de lelõni azt igen!!!Amúgy hogy lehet napalmot kérni? És egyéb segítséget?
Vannak valami trükkök benne, ami az 1942-ben nincs?
Hmmm?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
azé kicsit gáz, hogy ezeket nem szedték ki.
És új játékként teljes áron adják. Holott ez csak 1 kieg, vagy mod.
¥ xfire: kistekila
baromi jó játék lenne HA:
1. a NET KÓD ne lenne ennyire szar ---> folyamatosan akad, rángat és nem a gépemmel van a hiba, mert local multiban tökéletesen lehet nyomni (ott nem csinálja)
2. amikor fordulok, a kép szaggatva-rángatva fordul (inetes gém esetén) és ezért nem lehet célozni rendesen 😞(
Tehát sajnos maig ki nem jön vmi féle põatch, addig talonba marad, mert így szarabb, mint a BF1942 az alap kiadású változata 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
amugy http://madmaxx.tvn.hu/bfcrack.rar letölt és a megfelelõ helyre bemásol.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock