Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomom az egeret de nem csinál mást csak egy kicsit pislákol...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Next PC upgrade: 2022
a kód bfvhu ?
Vagy mi lehet a baj ? 😞((
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
P4 2.4 (2.6) 512 RD-RAM Asus9600XTPro
de köhög a drága....persze tudom azért mert kevés a ram....csak hát beszoptam mert hiába gyors az RD PC1066, drága mint állat....min 1 GB kéne és repülne minden...de így kartyagol a vinyón...
na nézem azt a szervert
a mohának mindig a déli oldala fás
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
pass a szokásos...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a mohának mindig a déli oldala fás
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Valszeg olyan újítások is vannak benne, ami nem lett volna patch formájában kompatibilis a BF1942-vel. Ez pedig újabb távlatokat nyit meg a javítások elõtt is, szerintem néhány patch után sokkal jobb lesz, mint az eredeti BF. A mostani állapot lényegében a nyilvános bétateszt még csak.
Ezeket a szervereket ismerem:
212.92.18.38:15567 - ez most nem megy nekem - tudja valaki miért?
195.56.44.214:15567 - ez jelszót kér, de a bfvhu nem jó - tudja valaki miért?
195.70.51.173:15568 - ezen meg szinte nincs senki - tudja valaki miért? 😊)
HOL JÁTSZOTOK PLS?????? ÉN IS AKAROK OTT AHOL TÖBBEN VAGYUNK !!!
(Data differs hibám nincs, tegnap ment az elsõ szerver is nekem)
Köszi
Volt már vkinek hasonló?
Tudtok mondani mûködõ, tört szervert, lehetõleg magyart?
Amit találtam az nem üzemel.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Király lenne mondjuk ha egyszerre 10 féle zene szólna innen onnan. Az egész csatatér egy koncert lenne. 😊