Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonPapa
addig nem lehet használni amig van aktiv mobil születõhely

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Egyébként van néhány kiegyenúlyozatlan pálya, ami az, amik oldalára billentené a gyõzelmet, de azért nagyon állat a game régen nem fogott meg enyire már játék.

Nem csak nállad.

Forrest Tomee
MIkor kiválasztod a pályát akkor fenn a bal oldalon a zászlókon tudod állítani, hogy melyik oldalon akarsz lenni.

Blasta
Hagyjátok a 1583-ast!
Megtaláltam én lámer! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mellesleg csak nálam látszik, hogy 768mega ram kevés a játéknak?
Az újabb pályarészeket igen komoly riccenésekkel tölti be.
Mindezt 800x600/medium -ban???!!!!!!

Blasta
Valaki legyen oly kedves és árulja el, hogy SINGLE PLAYER-ben hogy a rákba tudok OLDALT kiválasztani??????????????
Kattintgatok én mindenhova, de olybá tünik, hogy magától dönti el ezt a kérdést.
Persze biztos velem van a gond, szóval kérlek titeket magyarázzátok el, hol választhatom ki a játék elött és közben, hogy melyik féllel szeretnék játszani!

Elöre is kösze! :-)

bazza
Hogy lehet használni a lapátot?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lacc
A BF se az a rohadtul reális játék, és szerintem nem is kell annak lennie. Persze ez a Vietnam lehetne kicsit ráelisabb néhány téren, de nekem tetszik így is. Pl. azt elég jól eltalálták, hogy a vietcongoknak milyen elõnyeik vannak/voltak akkor a dzsungelben. A Ho Si Minh (asszem így kell írni 😊) pályán az amcsiknak vért kellett izzadniuk hogy egy szerencsétlen templomot is be tudjanak foglalni a nagy sûrû dzsungelben, ahol még a csapdták is hatásosak.

Meg majd lehidaltam, mikor láttam hogy van mûködõ szöges-farönkös csapda 😄 Egy tank mögött mentem jeepel, aztán egyszercsak ráborult az a sok fa csak néztem 😄
Yan
miért nincs? 😊
kell lenni. nézd meg, hogy a reg. szál meg van, ha nincs, akkor reinstall lesz a legjobb megoldás.
milyen op.rdsz.-t használsz?

¥ xfire: kistekila

Davidus
Bírom hogy mindenki a realizmust hiányolja egy játékból 😛

V9ykn8_TZL0

Matthewpamer
nekem még mindig nincs meg 😞
majd ma küldök sms-t a hdcnek
esetleg valaki nem akarja felrakni a gamet egy oldalra?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DonPapa
a zenét is megtalálod ha a fenti bannerra kattintasz

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

genRob
Na ebben a BFV-ben egy jó van! Szól a zene és ezzel annyi is:-(

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Nem egy kategória szvsz. A CoD a Mohaa-sok, CS-sek stílusa. Hardcore fps kis pályákkal, csak közelharc, reflexjáték.
A Bf anno nagy újítást vitt végbe a taktikai fps-ek terén a hatalmas területeivel, jármûhasználattal. (igen, tudom, hogy az OFP régebbi, de az fele ennyire nem volt kiforrott, mint most a bf és a modjai)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

zoli80
sokkal több a fedezék csak sajna az amcsik véleményem szerint jóval jobban el vannak eresztve tüzeröugíileg nomeg mindenki oda akar állni ami szivatós,föleg 2xeser tulerõ esetén.

zoli80
én gyalogosként a ghostot egymas után kétszer löttem ki a tankból tehát jóval több esély van.

Nekem ilyen nincs marmint ...\ergc 😞
Máshogy nem lehet átírni ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

ReTeK
végre ér valamit a gyalogos a tank ellen, nem úgy mint a DC-ben ott ha észreveszik akkor annak vége van, itt azért el lehet bújni a dzsungelben, + 1% túlélés

WiNters
De rég láttalak 😄

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

WiNters
szerintem jo.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

[NST]Cifu
Kipróbáltam. Tetszett. Nagyon fun hangulat, az égegyadta világon semmi köze a realitáshoz, de ökörködésre ideális. A repülõgépek és a helikopterek elsõre elég könnyen irányíthatóak, ami javulás a BF-hez képest.

Mostmár csak azt kellene megoldani, hogy a netrésze is mûködjön, össz-vissz egy szerverre tudtam benemmi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a bf igenis szar, csak éppen a többi game még szarabb és igy mindenki kénytelen a legkevésbé szaral jáccani ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sanko
azért a COD egy kicsitt betett neki...mind1....
meg ügye jön a MOH PACIFIC ASSULT.....de addigra csak összerázódik ez a game is....lassan én is megtalálom a felbontás/gfx arányt....azt nem értem miértnem tudnak a játékba helybõl beletenni egy komunikációs eszközt...a csapat munka segítésére....TS/VENTRILLO hoz hasonlót...jó lenne

a mohának mindig a déli oldala fás

Lacc
Ha a bf is olyan szar nem is tudom miért van akkora sikere hogy még most is intenzíven játsszák mindenhol.
Lacc
Jah nekem is ez jutott eszembe 😊
Demon Eyes Kyo
Te vmi kegyetlen nagy lamer vagy :->

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

magus
Hááááát, nem egy akkora hasraesés mint anno a sima bf volt. Én a kiegeszitoket meg a dc-t nem lattam, de a netkod meg mindig ugyanolyan farahanyt szar mint anno volt, es kozelharcra ez nem epp a legidealisabb... A zenei hatalmasak, iszonynu jo hangulatot csinalnak, csak ritkan hallani oket jatek kozben. Celzas az meg mindig szar ugy ahogy van, a jarmuveket nem vagom meg csak 2 palyan voltam eddig.

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Nemcsak a játék jó, hanem a zenéi is. Ki lehet szedni valahogy? bik fájlokban vannak.

Köszi
Battlefield: Vietnam Private Server Patch, ezis kijött

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

magus
amugy utana meg eltunt az eger. azt hogy is kellett anno megcsinalni, hogy ne szopakodjon?

legalabb az ilyen gyermeteg bugokat kivehettekv olna

magus
lol. data differs from server. lol?

thx yan

guardian hero
Nálam is ez van!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Yan
itt lehet átírni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Electronic Arts\Ea Games\Battlefield Vietnam\ergc

Sanko
AZ ASE-ben is lehet manuálisan beírni a servereket.....és frissítve látni az állapotot...csakhogy...én meg is tettem de egy fura dolog történik...amikor indítok egy vietnam servert akkor a sima battlefield töltõdik be persze hibával kiáll....pedig a game confignal a vietnam exe-je van beadva, fel is ismerte maga...fura...a gamén beírva manuálisan szokott mûködni de tényleg idegesítõ hogy nem képes megjegyezni a beírt servereket....ez eléggé amatõr hiba a programba... és akad pedig már viszem le a gfx-et SPECTRUM szintre...

a mohának mindig a déli oldala fás

Mr Manson
Nekem ASE kell mert kulturáltabb!
Csak az istenért nemmüködik, játék bent a menuben de semmi mas 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

regedit: és keress rá a kulcsra és ott átirhatod

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Nekem simán mennek a serverek a játék beépített szerver keresõjével/ najó kb 5bõl 2 menni szokott/

Mr Manson
Hy!
ASE miért nem látja nekem Vietnamot? Bent a menübe de egyszervert se lát!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

a cd-key-t nem lehet vhol megváltoztatni? vagy ujra kell raknom az egészet..

JW1 server nyitva újra a nagyközönségnek:
195.56.44.214
pass: bfvhu

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

skacok, a data differs hibût miért kapjuk egy csatlakozáskor? pedig jó krekkfixet használok..

Yan
használj másikat

Lacc
A ticketek száma teljes mértékben a server beállításától függ, szóval az majd kialakul. A lag, hát igen, az van, de reméljük majd megszûnik ha több server lesz és így kevesebb player egyen -> no lag 😛 A BF kezdetekor is lagos volt az egész.
Na hát most jó 2 órát játszottam vele... nemtom.
Szerintem túlzottan pörgõs a játékmenet, és a ticketek is túl alacsonyak. Éppen kezdené ismerni a pályát az ember, és máris vége. De a hangulat az megvan. Csak ne akadna/lagolna annyira.
bazza
köszi 😊

Cobra.
nem csoda, hogy a CB-sek lepasswordoztek a szerveruket
hp = hit point = életerõ (bár jármûnél inkább állapot)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

bazza
hp???mi ez??

😞((
CD KEY IN USE

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT