Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdésedre, vezetni még nem engedték, de amikor repültem a helikopterrek élõben, teljesen hasonlóan viselkedett. De majd megkérdem az egyik kolegát, hogy próbálja ki a gamét, mert õ már 1õárszor vezetett heli-t élõben, s tud errõl nyilatkozni 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Specified component cannot be found in teh media. An attempt was made to access a component that does not exist in the named media.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
egy-egy ember beül a helibe és azonnal elrepül, senkit sem vesz fel, és nem is vár!!!!! meg! nem lehet így játszani!
Viszont a szerver hiába eszi meg csak 32 ember után a memóriát, 16 embernél úgy elkezdett akadni mint annak a rendje. Mentem elõre, vissza 2m, forgás kb 45 fokonként stb...
Egyébként nekem az alábbi konfigon:
Driverben minden highest qualityn
1024x768x32@100
highest
high
high
lightmap off
shadows off
Miles Fast 2D 64 csatorna
Simán megy 70 és 80 FPS között. Nem nagyon akasztja meg semmi.
az ünnepi kaki...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

IBANEZ UV777 Rulez
Bár kipróbáltam mindkettõt, én több csapdára vártam a vc oldalon. Azt tudja valaki, hogy mi az a "reinforce" parancs, mer hiába nyomom nem csinál semmit!
A kedvenc parancsom a "follow me", gyakran 10 ember kezd el követni és úgy irtunk!!!
És elmagyarázná valaki, hogy lehet használni a távcsövet, mer már rázumolok az ellenre, és nyomom a tûzgombot, de nem jön a tüzérség! miért?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Rég is voltam, most a BF:Vietnam miatt egy kicsit visszatértem.
Ti hogysmint? CB klán durván megy?
Hány bottal próbáltad? Még nem láttam olyan beírást, hogy 32-vel faszán menne.
Itt a renderer.allowAllRefreshRates 1 legyen
V9ykn8_TZL0
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ötlet ?
az ünnepi kaki...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Akik eddig írtak azoknál is az jött le, hogy biza ez szarul van megcsinálva, mert szaggat mint állat sokszor, pedig nehogy már egy 9800Pro kártyán ne lehessen normálisan játszani.
Voltak olyan vélemények is, hogy ami kiment a netre nem a végleges verzió és a héten boltokba kerülõ az jobb lesz.
Mindenesetre hátha egy ATI driver is dob rajta, mert nagyon vártam ezt a játékot, de ennek a netkódja is fényévekre van a BF kódjától.
A FRAPS progi miért nem megy a BFV alatt ?
A BF alatt megy !
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Joy-jal egy szenvedés...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de ettöl még jó játék
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul