Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\VideoDefault.con
Itt a renderer.allowAllRefreshRates 1 legyen
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Csak nekem Ati kártyám van. EhhSG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
a.Rosszul láttad 😛
b.Lag vót.
A snipert pedig használja az aki tudja, nekem a bf-be se ment, itt se nagyon, nem is erõltetem. Ismerek olyat viszont aki a pálya végérõl lelõ engem távcsövessel én meg csak nézek.
Az usa oldalon tényleg mindig többen vannak szinte. És éppen ezért vagyok szinte mindig vietkong, de meccs közepe fele azért be szokott állni az egyensúly. Néha azért maradok amcsi mert már elegem van hogy én mindig átállok de más meg alig (kinek nem inge...).

), és néha én is szeretnék USA oldalon harcolni de nem lehet mert akkor 20x annyan lennének

A másik meg, hogy az alap vietkong tank, az a kétcsövû dög ami úgy lõ mint az AntiAir gunok, az most milyen tank is? Anti-air vagy anti-tank, vagy anti-gyalogos? Mert szerintem mindhárom téren nagyon piha, alig lehet használni valamire, iszonyú pontatlan, lassú és még sorolhatnám. Vagy én vagyok ehhez az alma?
Tehát az üres semmire asszem nem dobnak le semmilyen bombát, viszont a tankok, bunkerek bennevannak...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Esküszöm, szoktam vágni a PC-s játékokat, de ez nem ugrik be mi lehet :-DDDD
(tuti nagyot fogok a homlokomra ütni, mert nem ugrott be :-DDDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
foltettem a crackfix-et de nem jo 😞
a bfv hun hq-n azt irjak h az indito filmet kell kicserelni :S
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Mert elõször én is itt cibáltam a joystickot, hogy mi a péniszért nem emelkedik eza szar, de az elsõ földbe fúródás után rájöttem, hogy be kellene állítani a controlsban ugye 😉
Ami a realisztikus megjelenéstõl még távolabb viszi mint a DC helikoptereit, de legalább a kezdõ alma is tud vele repülni.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
bár tulzottan nem érdekel hoyg mi a véleményed.

IBANEZ UV777 Rulez
ip: 152.66.236.100
port: 15567
pass: bfvhu
jo jatekot
don\'t panic
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Úgyanez a tüzérséggel is, attól hogy te megmondod hogy ide kéne neked tüzérségi tûz, attól az csak akkor fog bekövetkezni, ha valaki ütegben ül és lesz olyan szíves neked odalõni.

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Reinforce is csak akkor van ha valaki megy erõsíteni 😊
. Azt tudja valaki, hogy mi az a "reinforce" parancs, mer hiába nyomom nem csinál semmit!
És elmagyarázná valaki, hogy lehet használni a távcsövet, mer már rázumolok az ellenre, és nyomom a tûzgombot, de nem jön a tüzérség! miért?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adjatok má' szerver IP-ket, ahol lehet nyomni magyarokkal!!!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Miért lehet az, hogy ASE-ban nem tudok rákeresni Vientamos szerverekre? Sõt, ha beadok neki konkrét címeket, akkor azokat se frissíti, azt hazudja hogy DC menne rajta, de offline.