Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Ezt már próbáltad?:

C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\VideoDefault.con

Itt a renderer.allowAllRefreshRates 1 legyen

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PsychoStarfish
Jó neked Csak nekem Ati kártyám van. Ehh

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

guardian hero
Igen. Ezzel kezdtem. De ettõl nem lett jobb a helyzet...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lacc
Szerintem meg épp az a helyzet, hogy sokkal kevesebb ólom kell egy emberbe a bf-hez képest. Végülis nem is baj, nekem tetszik hogy nem kell fél tárat belerakni egy manusba, hanem elég neki 3-4 lövés. Ha te úgy láttad hogy pont a tarkójába ment 5 golyó akkor:
a.Rosszul láttad 😛
b.Lag vót.

A snipert pedig használja az aki tudja, nekem a bf-be se ment, itt se nagyon, nem is erõltetem. Ismerek olyat viszont aki a pálya végérõl lelõ engem távcsövessel én meg csak nézek.

Az usa oldalon tényleg mindig többen vannak szinte. És éppen ezért vagyok szinte mindig vietkong, de meccs közepe fele azért be szokott állni az egyensúly. Néha azért maradok amcsi mert már elegem van hogy én mindig átállok de más meg alig (kinek nem inge...).
guardian hero
Nálam hasonló volt, de miután feltettem az elsõ CD-n levõ Geforce drivert megoldódott.

a
ja meg kevés a ticket sztem nekem mondjuk nem egy csúcsgépem van és a kapcsolatom is csak ADSL de mire belépek már kb 65-50 az állás (mert ugye 100 a kezdõticket), sztem simán fel lehetne venni legalább 150re h ne 5 percig tartson... most az ACC serverrõl beszéltem fõleg...

a
ja és nemtomm hogy miért áll mind1ik láma az Amcsi oldalra mert mindig 2x annyian vannak (bár így is nyerünk ), és néha én is szeretnék USA oldalon harcolni de nem lehet mert akkor 20x annyan lennének

a
amúgy sztem lehet h ez az FPS nem a közelharcra lett kihegyezve (bár vietnámi dzsungelharcnak annak kéne lennie) de sztem itt sokkal nehezebb lelõni egy embert mint mondjuk CoD-ban vagy CSében, mert elég lol h 5 töltényt rápötyögtetek az ellenfél tarkójára és nem hal meg... viszont ha véletlen egy töltényem is eltalálja az egyik csapattársamat az rögtön meghal...meg szerintem a sniperkedés is nehezebb lett mint a sima BF-ben ... itt egszerûen lehetetlen mozgó embert lelõni távcsövessel

bazza
ja-ja tényleg :/
Proba oszt cserösznye!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lacc
Most az egyik serveren Corney barátunkkal irottuk a vietkongokat rendesen helikopterekkel, és így hosszabb tesztelés után azt mondom, hogy tényleg nem rossz így se, bár sokkal kevesebb skill kell hozzá. De jó feeling 😊

A másik meg, hogy az alap vietkong tank, az a kétcsövû dög ami úgy lõ mint az AntiAir gunok, az most milyen tank is? Anti-air vagy anti-tank, vagy anti-gyalogos? Mert szerintem mindhárom téren nagyon piha, alig lehet használni valamire, iszonyú pontatlan, lassú és még sorolhatnám. Vagy én vagyok ehhez az alma?
Blasta
:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Légitámogatást (távcsõvel) akkor lehet kérni, ha AKTÍV célpontra "klikkelsz rá".
Tehát az üres semmire asszem nem dobnak le semmilyen bombát, viszont a tankok, bunkerek bennevannak...

Lacc
DC = Desert Combat, egy BF mod.
Blasta
Sráécok, mi a tököm az a DC?
Esküszöm, szoktam vágni a PC-s játékokat, de ez nem ugrik be mi lehet :-DDDD
(tuti nagyot fogok a homlokomra ütni, mert nem ugrott be :-DDDD)

bazza
Hát ezt nem értem...Az ágyúb ott ült a csapttársam singlibe és hoába kattintgatok a távcsõvel nem lõtt pedig mellette voltam!!!!!!!!! Tudja valaki normálisan kezelni a tüzérséget!

PsychoStarfish
Még egy láma kérdés, mert tuti volt már. Miért van az, hogy a csávingerem keze úgy néz ki mintha hangyák szaladgálnának rajta? Ez milyen probléma? AA vagy mi? sámbádí help 😊

lwb
lol. ennyire azé nem vagyok láma. 😊 beállítottam, hogy "s"-re emelkedjen "w"-re meg süllyedjen.

Bercy
nem tudjatok h mi a megoldas a data differ problemara?
foltettem a crackfix-et de nem jo 😞
a bfv hun hq-n azt irjak h az indito filmet kell kicserelni :S
A billentyûn nem úgy van hogy a "fel" gombra lebólintja az orrát? Mert ugye ha a joy-t is felnyomod akkor lefelé megy 😊
lwb
de elvileg kéne mennie billentyûrõl is, nem? régi szar joyjom van ... kéne vennem egy újat, tudom.

Hát 😉
PsychoStarfish
Hali. Nincs valakinek valami ötlete hogy ez mitõl van? Elindul a game, belököm, hogy singleplayer, erre miután betölt a pálya, megvolt az oldalválasztás kifagy a gép. Mintha elprogramozná a videókarit.

lwb
billentyûrõl értettem. szal nyomom a felfelé emelkedés gombot, adok neki kakaót, de simán beleáll a földbe. gondolod joyjal érdemesebb lenne próbálkozni?

Beállítottad, hogy a joystickkal menjen az irányítás?😊)))
Mert elõször én is itt cibáltam a joystickot, hogy mi a péniszért nem emelkedik eza szar, de az elsõ földbe fúródás után rájöttem, hogy be kellene állítani a controlsban ugye 😉
lwb
nekem vhogy nem megy ez a repülés. valaki gyakorlott pilóta elmagyarázhatna pár szóban, hogyan kell vadászgéppel nyomulni, mert én felszállás után hiába rángatom felfelé, mindig beleállok a földbe. 😞

Davidus
Én még így se tudok😄

V9ykn8_TZL0

Szerintem a DC-hez képest a helikopterek irányitása annyit változott, hogy van egy vízszintezõ rásegítés.
Ami a realisztikus megjelenéstõl még távolabb viszi mint a DC helikoptereit, de legalább a kezdõ alma is tud vele repülni.
wahh, dejó menet volt..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Al Bundy23
hát ha ettöl bunko lettem , bizisten vállalom.
bár tulzottan nem érdekel hoyg mi a véleményed.

IBANEZ UV777 Rulez

Hali. Uj szervert kellene majd tesztelni, aki raer keresse fel. koszike

ip: 152.66.236.100
port: 15567
pass: bfvhu

jo jatekot

don\'t panic

LSC
ez már õs probléma de érdekes hogy csak magyarországon.

Lacc
"patch" 😊
DonPapa
ezt probáltad már ?

patch

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

bazza
köszi 😊

Lacc
Baza figyu a Reinforce az gondolom azt jelenti hogy Requesting reinforcements, ennek csak annyi gyakorlati haszna van, hogy beszólsz a rádióba, hogy kéne erõsítés, egyáltalán nem törvényszerû, hogy akkor mindenki a csapatodból elkezd feléd rohanni hogy neked segítsen.

Úgyanez a tüzérséggel is, attól hogy te megmondod hogy ide kéne neked tüzérségi tûz, attól az csak akkor fog bekövetkezni, ha valaki ütegben ül és lesz olyan szíves neked odalõni.
DonPapa
célt akkor is tudsz adni csak a jobb oldali gombot kell nyomni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Gondolom nincs senki az ágyúnál.
Reinforce is csak akkor van ha valaki megy erõsíteni 😊
bazza

Thx!

bazza
Lehet lama vagyok, de te Brundy egy bunkó . Azt tudja valaki, hogy mi az a "reinforce" parancs, mer hiába nyomom nem csinál semmit!
És elmagyarázná valaki, hogy lehet használni a távcsövet, mer már rázumolok az ellenre, és nyomom a tûzgombot, de nem jön a tüzérség! miért?

Mr Manson
És akkor az 1942vel mi lesz? Mert igy akkor nem az indul el

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

[NST]Cifu
Hát azért akár a BFV, akár a DC "fizikáját" ne akarjuk hasonlítani a való élethez, mert semmi köze hozzá... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Al Bundy23
passz akkor, nekem 2x ujra install után jo lett.

IBANEZ UV777 Rulez

guardian hero
Kössz... akkor biztos az a baj, hogy én már vagy 5x eljátszottam ezt

Al Bundy23
sajnos fater nem lehet 😊
195.56.44.214
212.92.18.38
pass:bfvhu

IBANEZ UV777 Rulez

ZsozS
Csumpi népek!
Adjatok má' szerver IP-ket, ahol lehet nyomni magyarokkal!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

guardian hero
<A HREF="http://bfvietnam.unisoftnet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=81">Így</A> konfigoltad be?

Al Bundy23
2x uninstall, 2x reinstall.aztán egyböl a crackfix fel, és igy ment.

IBANEZ UV777 Rulez

guardian hero
Al Bundy! Neked hogy oldódott meg a Data Differs szarság?

Hali!
Miért lehet az, hogy ASE-ban nem tudok rákeresni Vientamos szerverekre? Sõt, ha beadok neki konkrét címeket, akkor azokat se frissíti, azt hazudja hogy DC menne rajta, de offline.