Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
jw1 195.56.44.214
acc3 195.70.51.206
pass: bfvhu

¥ xfire: kistekila

arty
hat, sztem ez igy olyan quakes 😊 10-15mp kellene h bunti legyen, amiert meghaltam ...

nagy unreal szeru irtasok vannak egy foglalaskor 😞 kiabrandito...

Forza.

LSC
hol nyomja a legtöbb magyar? Összegezné valaki a mûködõ magyar szervereket? THX.

a
hát az egérpad majdnem annyi volt mint az egér

Tikal
mi ez a data differs?

Crackfix-en kivul más megoldás nincs erre a problémára?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mekkora kiralysag a kis robogo😊))

Triathlon for life

De van benne valami, mert talán a lagot is csökkentené kicsit, ha nem egyszerre 30-an rusholnának mindig, és meglenne a büntetése, ha valakit lelõnek...
Lacc
Arty ez fordítva is igaz 😊
Lacc
Az infra csapdáról még nem hallottam de érdekelne hogy mi az 😊

A mouse sens. nekem sose változik, nem volt vele eddig bajom.

Medic pedig van a játékban, csak nem minden pályán! Némelyiken (pl. Ho Si Minh) az egyik assault-os cuccban van benne a medpack, mellette gránátvetõs M16 van. Ebben a játékban nem olyan hasznosak a medicek szvsz mert a legtöbbször ha elkezdenek lõni meg is halsz.
arty
PUB on nem akar vki spawn idot novelni? nem lehet igy foglalni, h 3 mp es ujra megjelenik akit lelottem ... 😊

Forza.

mx-hez egérpad? minek? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

üdv

Nem értek veled egyet. Nem úgymûködik hogy nyomkövetõ azt meghaltál.Hallotál már infra csapdáról?? Amúgy MiG-17 nem a legjobb gép, de 21es azért abban az idõben egész jó volt.Az a baj hogy az az összes repülõ alul van modellezve.
a
jah én is úgy vettem észre ha mig-ek erõsebbek (fõleg a MIG-21)...
amúgy csak én hiányolom a medicet a gaméból? (najó annyira nem hiányzik csak furcsa h nincs bennt)...
és ti is észrevettétek h olyan mintha a játékban folyamatosan változna a mouse sensitivity? mert nekem néha naon szarul mozog az egér és nem hiszem h az én egeremmel van a probléma (Logitech MX310+ iCemat mousepad)

arty
kiprobatam, nemmegy 😊

Forza.

bazza
Próbáljátok ki!: 62.112.220.184:15567 pass: bfvhu

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bandew
Most raktam fel a játékot, és a következõ élményeim vannak róla:

-marha jó zenék
-jó "hangulat"
-szép menü
DE
-kicsit körülményes a játék beállítása
-gondoltam indítok egy próba gamet, éskb 20 percenként mozdult meg az egerem, annyira akadt. Normális ez?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hát isdn bármilyen netes gameban is csak igen döcögõsen lehet elég szvsz... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

HI.
Meglett a játék föl tudtam menni egyik szervere és megdöbbenten tapasztaltam hogy az ISDN nem elég a szemétnek.
A BF simán ment 1.1 patch óta. De a Vietnam-ban a minimum pingem az 300.
Nem lesz jobb ez soha? Nincs valami jó szerver, vagy nem is szerver hiba? Patch kellene? 😞

Matthewpamer
töltöm a 3.cd-t 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bazza
Nekem is voltak data diff... problámáim!
Felraktam a crackfixt és megy a magy szerver!

bazza
ja-ja!!!

I.C.ram
Nem tudok csatlakozni egyik magyar szerverhez sem! Mi lehet a baj? Crackfix fent van. Ingame szerverkeresoben probalom, de nem megy. Punkbuster be van kapcsolva.
Ráadásul olyan kis pcs pályák, amelyiken repülõ is van, egy amerikai szinte megfordulni sem tud úgy, hogy ne menjen ki valahol...
Egyértelmû, mert a migek meg gyengék. Golyószóróval is simán le lehet õket 2 lövéssel szedni.
Csak az ember szart sem ér vele, ha nem tud támadóállásba manõverezni...
Lacc
Szerintem meg pont fordítva van, az amcsik csak lõnek egyet a célkövetõ rakétájukkal, és annyi. Vagy 20x lelõttek így engem miggel.
Na most bent vannak 30-an a JWn, játszhatatlan is lett jól.
Egyébként nemtom valójában így volt e, de az amerikai repülõket csakúgy aprítják le a migek... kicsit semmilyen balansz nincs, az f4 meg az a7 is lomha szar, fel sem száll velük az ember, már lelövi egy mig.
PsychoStarfish
😊 a 3.10 van fent. Miért kérjek bocsánatot a szerver admintól? Ma próbáltam elõször felmenni és egybõl ezt kaptam.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Cobra.
kérjél bocsánatot a szerver adminjától
R9500-hoz próbáltad a 3.10-es drivert ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

PsychoStarfish
Ok most már megy a dolog. Nah akkor a következõ bajom 😄 Joinolni akarok egy szerverre (magyar) Aztán azt mondja, hogy "banned from the serever". Nah erre mit lépjek?

Mr Manson
4.3 legyen

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PsychoStarfish
köszi. És valakinek ötlete arra, hogy ha játék közben ESC-et nyomok akkor miért kapok fekete képernyõt? Alt+Tab után bejön a menü.

Davidus
Ja és még annyit hogy csak a lámák használnak az MP60-at😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bazze az elöbb egy körön belül 4x tékáztak le! Csak ennyit akartam mondani😛

V9ykn8_TZL0

kevesebb botal meg szar mert a nagy palyak miattt egyedul ereznem magam
Lacc
Én mindig arra törekszem, hogy minél nagyobb fokú csapatjáték legyen, mert nagyon meg tudja dobni a játék élvezetét. És az a tapasztalat hogy az így publicon összekovácsolódott kissebb bandák adják egy késõbbi klán magját.
ilyen nekem is volt, a fan adja be a törülközõt, vagy a táp.. vag túl közel van a géped egy forró/meleg radiátorhoz

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Forrest Tomee
Kapcsold alkalmazásvezéreltre az AA+AF-et. Akkor megszûnnek a 'hangyák' 90%-ban.

de iylen nekem is volt, egyszer, azóta se jöttem rá mitõl 😊

nem tom, én meg pont azt tapasztaltam hogy néha több csapatjáékot vágnak le számomra ismeretlen klántalan emberek, amilyet bf42ben publicon klánosoktol se láttam soha... 😛

hi! masnak is volt olyan hogy elsotetult a kep vagy csak a kep fagyott le a jatek még kozbe ment?nincs valami pöecs??
bazza
Nekem azt mondtáf, hogy a bioszba be kell állítani a hõfokszabályzót...Cak azt nem monták hol...

PsychoStarfish
Htá basszus. Ezt már nem hiszem el. Most vagy kifagy, vagy szar a kép, vagy olyan, hogy néha fura akármik jelennek meg a képen (nincs túlhúzva a kártya.) 4.2 Catalyst, R9500

Crem
Ugyan ezt csinálta nekem is anno...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ki kell cserélni a tápot...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

bazza
Néhány játéknál, mint ez is néha csak simán játék közbe újraindul a gépem nem tudja valaki megmondani, hogy miért? És hogy lehet beállítani, hogy ne tegye?

PsychoStarfish
Ehh na fasza most meg ki is fagy a gép már ehh.

PsychoStarfish
Igen. Mindjárt majd csinálok egy screen-t róla.

Tikal
jok a zenék 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lacc
Hopp tényleg akkor -n 😊
nem Corney, simán csak Corey😉 Amúgy télleg ottvan a fíling, csak még a helcsivezetésbe bele kell jönnöm, szegény Scythe tudja miért..😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me