Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy unreal szeru irtasok vannak egy foglalaskor 😞 kiabrandito...
Forza.
Crackfix-en kivul más megoldás nincs erre a problémára?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Triathlon for life
A mouse sens. nekem sose változik, nem volt vele eddig bajom.
Medic pedig van a játékban, csak nem minden pályán! Némelyiken (pl. Ho Si Minh) az egyik assault-os cuccban van benne a medpack, mellette gránátvetõs M16 van. Ebben a játékban nem olyan hasznosak a medicek szvsz mert a legtöbbször ha elkezdenek lõni meg is halsz.
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem értek veled egyet. Nem úgymûködik hogy nyomkövetõ azt meghaltál.Hallotál már infra csapdáról?? Amúgy MiG-17 nem a legjobb gép, de 21es azért abban az idõben egész jó volt.Az a baj hogy az az összes repülõ alul van modellezve.
...
amúgy csak én hiányolom a medicet a gaméból? (najó annyira nem hiányzik csak furcsa h nincs bennt)...
és ti is észrevettétek h olyan mintha a játékban folyamatosan változna a mouse sensitivity? mert nekem néha naon szarul mozog az egér és nem hiszem h az én egeremmel van a probléma (Logitech MX310+ iCemat mousepad)
-marha jó zenék
-jó "hangulat"
-szép menü
DE
-kicsit körülményes a játék beállítása
-gondoltam indítok egy próba gamet, éskb 20 percenként mozdult meg az egerem, annyira akadt. Normális ez?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Meglett a játék föl tudtam menni egyik szervere és megdöbbenten tapasztaltam hogy az ISDN nem elég a szemétnek.
A BF simán ment 1.1 patch óta. De a Vietnam-ban a minimum pingem az 300.
Nem lesz jobb ez soha? Nincs valami jó szerver, vagy nem is szerver hiba? Patch kellene? 😞
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Felraktam a crackfixt és megy a magy szerver!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Csak az ember szart sem ér vele, ha nem tud támadóállásba manõverezni...
Egyébként nemtom valójában így volt e, de az amerikai repülõket csakúgy aprítják le a migek... kicsit semmilyen balansz nincs, az f4 meg az a7 is lomha szar, fel sem száll velük az ember, már lelövi egy mig.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
R9500-hoz próbáltad a 3.10-es drivert ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me