Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
.
De itt a bizonyíték:
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
►►^._.^◄◄
Next PC upgrade: 2022
Egyszerûen feltettem a crackfixet és simán elindult! Nem tom másnak mér nem megy olyan egyszerû és nagyszerû 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Next PC upgrade: 2022
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Volt egy hüly majom és nem csinált mást mint pl elém állt és fejbe lõtt...vagy gránátot dobott abba a házba ahol várakoztam a helire mert épp teli volt és elment!
Aztán fél óra múlva kiírta a gém, hogy kiütöttek a szerverrõl.Igazság ez?Én rendes vagyok meg minden sõt, ha zászlófoglalásvan, direkt befutok, hogy eltereljem a figyelmet! Igazság ez?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Hogy kell az ásót használni? nekem elõ se veszi a láma.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
ez egy csapatjáték
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
amugy azzal már tényleg kéne valamit csinálni hogy ne legyen iylen egyenlõtlen a game mindig, nem értem mért nem lehet autobalance-t bekapcsolni... :/
Kira progi, már az installnál szarakszik, aztán annyit tölt, mint anno az Amigám. A grafika bugzik (villog a hud egy része, meg a fegyver). Uninstallálni nem lehet, nekem kell turkálni a registryben. Asszem megvárom a harmadik patchet.
amugy én pl majdnem mindig viet vagyok mert odarak a gép, még alig láttam valamit amcsi oldalbol mégse állok át hogy felboruljon az amugysem létezõ balance... :/
A helivel pedig még tényleg az a helyzet, mint ami a BF körökben volt tapasztalható az elején a reptéren. Mindnki helire vár, de ahogy elnéztem, csak az amcsik (ami érthetõ is). Ezzel nem csak az a baj, hogy a csapat fele nem a fronton van, hanem vár a helire, hogy aztán 5 perc után belezúgjon a fák közé valami lámer kezében, hanem az is, hogy ez is +1 ok arra, hogy valaki inkább amcsinak álljon (no balance). Remélem azért ez ki fog forrani késõbb, mert ahogy elõttem is írtak, aki tényleg tudna vezetni ilyen dolgokat jól, az jut a legkevesebbszer hozzá az adott géphez.
😞