Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nehogy azt hidd...
Én szombat óta össze-vissza próbálgatom külföldi szervereken is hogy hova enged be,hol tudok játszani,hol jó ping stb...
Külföldi játékosok részérõl egy az egyben ugyanez a hozzáállás.
Ember beugrik helibe,mindent otthagyva emelkedik,lentrõl meg a SAJÁT társai lövik rakétavetõvel,meg mindennel amivel érik hogy ugyan áljon már meg.Én meg állok bambán hogy akkor most mi van...
Most döntsd el kinek van igaza.Az rohadék mer elment,vagy a másik mer a sajátját lövi?
De az sem jobb amikor ember beszáll a helibe,felvesz meg jópár embert,aztán a felszállás után 5-6 másodpercel derül ki hogy õ ugyan nem tudja ezt rendessen vezetni,igy az egész hõsi egység pillanatokon belül lángoló roncshalmaz lesz a közeli hegyoldalban.Modhatjuk,azért megpróbálta...
Mivel tudom magamról hogy a légi jármûvekkel még igencsak hadilábon állok,ezért én pl max utasnak szállok be.Majd ha offline kicsit begyakoroltam,akkor repkedek,nem pedig 4-5 társammal zuhanok le másodpercenként.
Szóval ilyen emberek mindenfelé vannak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

insp
Olyankor valami blanksreen.exe (vagy hasonló, nem emlékszem pontosan; BFVietnam része, nem vírus) fut. Azt engedd ki a tûzfalon és nem fagy.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

nem, nekem is ezt csinálja...
antijedi segitett belõni at ASE-t ( )😄 azzal már nekem teljesen jól megy

LSC
Olyan gyönyörûen ki tud fagyni az egész rendszer amikor rányomok a multiplayer menüre a zene meg csak szól vidáman. Másnál is van ez vagy csak engem szórakoztat ezzel?

Mike
1 kérdés

nekem a legfontosabb, mert ez izgat ugazából:

van ebben LAN-os multi botokkal?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
qrvára nem fogok egy játékra 38e-t költeni
errõl már volt szó a bf-ben szal nem akarok ebbõl flémet, de mindig idegrángást kapok amikor a warezosokat ócsárolják!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hi

regedit bolkotorltem a bf vietnamot(ea games és electronic arts)
de ha ujraakarom telepiteni akkor kivállasztom hogy mit telepitsem de a méret 30 mega osszvissz😞(
Most mit lehet tenni hogy ujbol feltudjam telepiteni?

help plz

Crem

Windows XP/2000

Version: 56.64
Release Date: March 15, 2004

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

LSC
1 nem sok az ase annyit nem talál nekem és ki vannak kapcsolva a szûrõk.

[Rush]
köci

hTTp://ror.hu/

aset uzemeld be, es az megtalalja oket...
a vietnam hqn ki is van hirezve hogyan kene
[Rush]
Valaki jáccik mot valahol?
IP-t adhatnátok 😄

hTTp://ror.hu/

és azt hogy tudom akkor megoldani hogy nelegyen benne?
kirotlom simán?

LSC
fáradt lehetsz még😊

Al Bundy23
amikor uninstallálnio akarod,a korugye bead egy olyat hoyg mit is akarsz leszedni és ott kivan piálva hogy vietnam game..avgy akámi..na vedd el a pipát onnan :?) nekem iyfg sikerült

IBANEZ UV777 Rulez

BurnBaby
registry bejegyzés maradhatott bent.

www.battlefield.hu

re

Olyannal találkoztatok már hogy uninstallálni akarjátok a gamet de nemtudjátok?
Mert nekem most ez jelentkezett, egyszerûen nemlehet😞(
ha siman uj installt aakrok inditani akkor is a battlefied vietnam mellet 0k méret szerepel😞
Ez miért lehet??

plz help me

thx

Kösz!
cifuatwork
A Single ugyanolyan, mint a BF42 singlije volt - a multi pályák botokkal. Ha az tetszett, akkor ez is be fog jönni. Szvsz inkább csak gyakorlásra jó, hogy neten már ne kezd el a térképet böngészni, hogy merre is kéne menni...

Hali' Egy rövid kérdés: van-e a játéknak single része, és éremes-e játszani vele?
arty
én indulás elõtt, ha el nem felejtem mindig nyomok egy F11-et, h mögöttem jön e vki beszálni hajoba, stb 😊

Helibe nem, mert arra tegnap ha 1x felfértem, sokat mondok 😄 Vezetni meg.. ehh 😊 Max ha vietkongként loptam egyet 😄

CIFU: jutni itt is jut, nem arrol van szo. Csak itt kisebbek a pályák, esetleg megéri gyalogolni 😉

És látod, mindenki visz mindent, az h van akinek nem jut, még nem ok arra, h legyintsünk a jármüvekre 😊 Itt is nagy a szerepük. És DCn is van pálya, ahol kevés a jármü!

Forza.

Frankie
egy kérdés:

nekem mindenütt szabad tereken, stb jól fut többé-kevésbé a gém. Ellenben ha bemegyek egy épületbe (fõleg persze városi mappon) egyszerûen 10 fps-re visszazuhan a cucc..
P4 1.6, Gef4 Ti 4200 128, 1GB ddr..

Amúgy meg kevés a map. Ugyanis 3 térkép is 2x van benne. Ergo nettó 10 térkép van.

LSC
pedig ez egy õs magyar szokás. Bepattan és elhúz a picsába elõtte és utánna jön a rinya hogy jajj ez rámlõtt. Persze hogy rálõ hogy kapjon má észbe nem egyedül játszik. Fakk az ilyen degenerált embereknek. A másik jó szokás meg az hogy az amcsik 1.5* többen vannak mert jobbak a fegyvereik (ez kétségtelen).

cifuatwork
Szvsz a BFV nem ANNYIRA jármûorientált, mint a DC (ahol szinte mindig jut jármû az összes játékosnak), itt gyalogosként is kellemesen lehet alkotni.
Igaz a jármûveknél hasznos lenne, ha a társak bevárnák a többieket (nem túl értelmes lépés, ha egy BTR-ben vannak ketten, mögötte meg rohannak 6-an... ) és nem húznának el a gyíkba rögtön. Mondjuk én ahol játszottam, ott mindig létszámfölény volt az amcsiknál, úgyhogy én is mindig NVA/VC voltam (csak az bánt, hogy egy MiG-et sem vezethettem, offline már egész jól megy - bár azért Lock-Onban még mindig jobban megy)

Taptarap
igen az egy lama kérdés

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sziasztok

Mikor kidob a szerver mert a cdkeyt használják eltunik az egérmutató ezt hogy tudom kikuszöbölni?

arty
Hm.

ThomasS31 van ebben is igazság, volt rá példa 😄 Asszem wake islandon talán ... de akkor kevesen voltunk még. Most azért 15-20 játékosból mindig van 1-1 aki jol repked ezekkel ...

CIFUWORK: pedig tegnap sajnos egész nap szinte ezt láttam az amcsi oldalon 😞 Ezért is játszottam többször inkább a vietkongokkal. Reménykedem benne, hogy a sok butuska megunja, és megy farcry/unrealozni 😊 És csak egy értelmesen játszó mag marad, akikkel FUN lesz tényleg 😊

DC tényleg elég jármûorientált, dehát a sima BF nem az ? A Vietnam nem az ? 😊

Forza.

SinClaiR
Naja egy kezdõ pilóta elég érdekesen használná a helit földi egységek szállításához, ha olyan lenne az irányítása mint DC ben... De DC powa. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

A heli irányításhoz meg annyit, hogy sztem még mindig jobb így mint ami DC-ben van... mert mivan akkor ha épp nincs egyetlen "ACE" sem benn... akkor egy helire építõ (pl szigetes) pályán "állna" a game és mégnagyobb lamerkedés menne... a másik oldal meg unatkozna... 😄
Érdekes... nálam viszont néha beszaggat 9800 Pro-n is... fõleg mikor sokan vannak vagy 5 repkedõ van a levegõben meg ilyesmi... 😊 ...bár CPU limitem is lehet...

De sztem tuti van "performace bug" is a game kódjában...

Ez leszámítva én nem csalódtam a gameban, nagyon hangulatos lett minden téren... 😉
hi!

Nekem remekül megy az ati kártyámon amni alapjáraton ketyeg 9800 pro.
A helikopter vezetése nekem nem könnyû nem is erõltetem jó nekem utasnak is. Szépen lehet írtani a levegõbõl a géppuskával.
Mellesleg a helikopterre várakozó harcosok remek célpontot nyújtanak a reptértõl 200 méterre megbújó fûben hasaló, snipernek. :o) Tesztelve.

Mindent egybevéve nekem tetszik...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

cifuatwork
Érdekes, mifelénk a 4.3 tökéletesen mûködik mindenféle kártya alatt (9500, 9600, 9800 széria)...

Cobra.
próbáld 3.10-zel

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mr Manson
Hy!

Amugy érdekes a dolog grafikailag!
Vittem haza Vietnam miatt egy 9600XT-t tesztre. Kártya be, 4.3 driver fel és teszt. 30-40 percenként akkorát fagy mint egy ház.
Kártya ki MSI-GF4Ti4200/8x be és tökéletesen megy a jaték.

(Az ATI kárty jó, most teszteltük be!)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

cifuatwork
1.: Ha a heliknél/repülõgépeknél sorba állnak a játékosok, akkor ne a játékban keresd a hibát! Keress olyan szervert, ahol valóban csapatban játszanak - aki meg olyan láma, hogy harc helyett nekiáll várni a helispawn-on, nos azok meg süsék meg - ha a csapat fele/harmada ilyen, akkor az már régen rossz...
Amúgy én még az õsidõkben láttam ilyet - akkor a Bf42 esetén a Tigrisért álltak sorba... 😊

2.: A másik fele viszont az, hogy így mindenkinek van esélye normálisan vezetni a repzajt ill. a helit. Ha normális játékos, és éppen elötte van a heli, akkor meg miért ne szálhatna vele? Egy arcade játéknál nem az a szempont, hogy irányíthatattlan legyen a jármû...
A DC meg nem kellene "etalonnak" felhozni, nekünk is fent volt pár napig, és kegyetlen nagy csalódás volt - mindenki jármûvekkel rohangált (mivel volt belõlük bõven), ami érthetõ is, mivel gyalogosok sz@rt sem értek - így meg mi a poén benne?

Egyébként az irányítás téren van egy nagy szívfájdalmam - nem lehet a helikopter és a repülõgép irányítását különbontani, pedig a repcsit joyal, a helit meg egérrel könnyebb irányítani (nekem) - ezt pl. mi a rákért nem tudták megcsinálni...

arty
Nem az a gondom, hogy más is tud repülni... egyáltalán nem ez fáj. Lévén én sem vagyok egy nagy helis, örülök ha pár percig fentmaradok (DCben) 😄

Az a gondom, hogy így mindenki repkedni akar, nézd meg az amcsi bázist, mi van ott... elöl magányosan lõdözök, respawn, látom a heli üres felszállópályánál 6-8 (!!!) amcsi várja a helit ... ez a gond. ÉS annak aki tényleg jó pilóta, reménye sem marad h repülhessen ... a sok lámának, akik még ezzel is nehezen maradnak fent, szingliben kéne gyakorolnia, de mivel ezzel is ugy ahogy megy, probálkozik multiban ... ez szerinted FUNPLAY ?

A másik dolog ezzel: a heli irányitása azért eddig kihívás volt, pár hét után bele lehetett jönni (DC). Sok gyakorlással mesterré válhattál. Itt azt modndd el, mi a kihivás pár hét játék után ?

Az igaz, hogy azoknak, akik csak lewarezolják, jáccanak vele pár napot/hetet, megunják ok, ez a fun. De a bf1942 nem rájuk épitett, és szerintem a vietnamnak sem azokra kellene ... hanem a kialakult közösségre. És õk szerintem többre vágynak, különben ánríleznének ... (ezzel nem akarom megsérteni az ánríleseket, a 2004 onslaughtját jómagam is játszom (demo))

A zenék tényleg hihetetlen hangulatosak, annak ellenére hogy a valóságban ki nem állhatom õket, amugy sosem hallgatnék ilyet 😊

Forza.

Davidus
Kevenc számaim: H, L, K, G 😊

V9ykn8_TZL0

Ja, mar rajottem ;D koszi

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Davidus
Nem O hanem Ö

V9ykn8_TZL0

Matthewpamer
valaki help!mert holt hülye vagyok ehez.amikor elndítok egy pályát,kiválasztom a fegyvert,az embert,utána mit kell csinálni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mr Manson
Reggelt!
NEWS

AVIABLE NOW! >>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sracok, meg tudna nekem valaki mondani, hogy kapcsolhatom be a zenet a jarmuvekben? Az "O" betut nyomogatom, ami elvileg a song list, de nem tortenik semmi... Vagy csak tankokban erheto el a radio? Koszi

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Crem
TELJESEN különálló game!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hát...

Nekem már nincs fent a Bf42, de ha az EA nem hülye akkor csak nem írja fellül a sima BF-et!😊

csabawarchief
tehát külön game? mert fennt van a BF. de akkor egész nyugodtan telepithetem mellé egy másik mappába?

Crem
Nem kell a Bf42.

csabawarchief
Egy lamer kérdés: Ez egy különálló game vagy kiegészítõ tehát szükség van az alap battelfield-re? 😊

Zs0lt1
Köszi azért.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Jó rájöttem😊)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bfvhu , mint a többinek