Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki ötlet?
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
hTTp://ror.hu/
De ez a chinnok azt hittem többet elbír 24 tonnánál... No mindegy.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Pedig telepítésnél ki volt jelölve... ha vki tudja mi lehet a gond, szóljon már plz... thx

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az abrams meg min 60 tonna...
a chinnok pedig kb 15000-16000 font sulyt képes elvinni, tipustol függõen, ez kb 6-7 tonna ha jol számoltam.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
elég gáz hogy ez a statikuságot igazándiból még egy gameban se oldoták meg rendesen (még a red factionos megoldás is elég szar szvsz...) mert azért elég elvárható lene hogy ne csak a fák dõljenek ki de pl ha egy rakétát belenyomok egy fakunyhoba az legalább döljön össze, nem vágyom rá hogy látványosan elégjen meg ilyesmi nyalánkásgok nem vagyok telhetetlen de ne legyen a tárgya 99% szent és sérthetetlen..., még a fü se feketedik meg a nyamvat rakétátol nemhogy még kráter keletkezzen, eheh... :/
Egy T-54-es Áfástul is max 20 tonna, de inkább 15 😊)
Az M1A1 Abrams nyom 18 tonnát 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Egy kis segítség kéne! Amikor ESC billentyûvel kilépek egy mapból, szinte mindig csak egy fekete képernyõ jön be a menü helyett, megáll a töltés és csak a zene szól. Sokáig azt hittem, hogy vmi játék bug ez is, de egyszer nyomtam ALT+TAB-ot a fekete képernyõnél és valahogy elõjött a menü, csak rögtön egy olyan üzenet fogadott, hogy tegyem be az egyik BFV cd-t. OK vagy Cancel-t lehet nyomni, de csak a Cancel-re reagál és kiszáll a játékból. A crackfix-es exe van fent, újabbat nem találtam. Vki. tapasztalt már ilyesmit, nincs 5letetek?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

!Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A BF-el még el lehetett szórakozni, mert nagy pályák voltak, a repülõk jármûvek lassabbak voltak és még át lehetett látni a játékot. De itt... Kis pályák, fejlettebb, gyorsabb jármûvek. De nem is ez a gond hanem a netkód. Még mindig. Na mind1, sztem is pocsék lett.
A hang és a grafika változatlanul kaki.
EA...
De a memóriahiba az van, tény. Nekem is darál kilépéskor.
Viszont én bízok benne, hogy lévén sok az újítás azért engineban is, a patchek már többet javítanak majd rajta, mint a sima BF-en.
Az egy dolog, hogy semmi grafikai javulás nincsen, minden ugyanolyan lowpoly, szögletes, de hogy még a memóriakezelést se bírták kijavítani az már vérforraló. Ha csak a menübe akarok kimenni akkor is darál a vinyó egy jó ideig. A grafika ugyanolyan mint a legelsõ BF-ben, a karakterek ugyanolyan kockák, a fegyverek is, és egy P4 3,5 HT-s, 512rammal, húzott 9700próval, 1024-ben max részletességgel, FSAAval, Anisoval közel játszhatatlan. FAR CRY ezen a gépen ugyanilyen beállításokkal röccenésmentesen fut, pedig 10x részletesebbek a tereptárgyak, a karakterek, a fegyverek.
Ráadásul bugos az egész! Ki hallott olyat, hogy megjelenéskor ne fusson grafikai hiba nélkül egy game egy szinte alap Radeonon? Ugyanúgy nem támogatja csak ini-buherálás után a 60Hz-nél magasabb monitorfrekit (BF42 óta hiba!) és még sorolhatnám.
Ne haragudjatok hogy így kifakadok, de úgy vártam hogy a BF hibáit kijavítva, végre egy gyors, élvezetes, javított grafikájú játékot kapunk, erre hozzánkvágják ezt a lassú, bugos, ezeréves motorú sz@rhalmot. Azt hittem hogy a Vietnam egy igazán jó játék lesz, erre tessék. A rohadt g€ci kiadók újabb rókabõr esete. Nem akarok flémet, csak elkeseredett vagyok. Letöröltem ezt a fost a fenébe.