Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Norbee
és melyik a legujabb pb??? DE nekem az van fenn ami a bf vietnam cd-n

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Mr Manson
Rolling Thunder

?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Nem egy jatékban van!
Ahol most vagyok soha nem indit Viet szakaszt!

Crem
Lehet, hogy valamit félreértettem...

Te külföldi serverekre akarsz kapcsolódni? Mert az CSAK eredeti CD-key-el fog mûködni...

Ha a magyar tört serverekre nem tudsz bejönni, akkor valószínûleg nem a friss PB(Punk Buster)van fent.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

AMD Norbee
miért?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
nem

mé ne, ha már a klán vezír is .....

Crem
Az elsõ kérdésem: Eredeti a Játékod?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

AMD Norbee
Segítsetek!!
Hogy lehet rácsatlakozni azokra a severekre amik mellet ott van, olyan kis punkbuster-es logo??
Mert nálam azt irja ki hogy "invalid cd-key"! és ott alul is be van x-elve a punkbuster enabled de semmi változás

Crem
Ha a két klán amiben vagy, egymás ellen játszik?😛

Crem
Egyébként ha lesz patch akkor arról itt úgy is rögtön értesülni fogsz!😄

Crem
Nekem se mûködött...

Töröld le semmire nem jó, csak összezavar...

Tibor
lécci válaszoljatok a #2705 vagy meg tudnátok mondani, hogy honnan lehet letölteni a patcheket!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DonPapa
bizzunk benne ugy lesz
és abban is hogy kijavitják a fegyvereknél és a jármüveknél lévõ aránytalanságokat is

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Serpa
remélem a patch orvosolja a hiányosságot.

Bercy
"Hát igen, valószinû, de spontán másolással miért sérül le???" erre irtam h 1 rossz raid kartya okozhat olyan hibakat masolasnal hibas file-t csinal.
Yan
a drájverek jól vannak felrakva? föleg a hang

¥ xfire: kistekila

Mr Manson
Milyet?

Mr Manson
Te meg ne áruld magad!
hehe...

Mr Manson
mert?
semmi nem zárja ki a 2õt 😄

Zs0lt1
Hali!
Én szivesen csatlakozom.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DonPapa
raid vezerlo kartya ????

na

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
ugyanez a táblácska jön elõ nekem is amikor a gyerekeim gépére akarom telepiteni a játékot
az image file sérülés kizárt mivel lemezen van a cucc tehát nem mountolással telepitemm és ugyanakkor tudom telepiteni a lemezrõl az én gépemre a játékot simán
valami más lesz ott a gond
és jó lenne rájönni mert nyomnák õk is a game-t

Ha van még vietnamos klanban hely csak szóljatok.nem értek semmihez de szorgalmas vagyok 😊))))

Crem
2 clan-ban akarsz lenni egyszerre?😊

Abból lesz gondod!😛

Bercy
esetleg egy szar raid vezerlo kartya miatt...haverom is igy jart
Na látod... Mi együtt Vietnamost építenénk...

Stann
Hát igen, valószinû, de spontán másolással miért sérül le??? Hely pedig volt, fél vinyó üres... Csak az idegesít, hogy 3ból 2 játékkal nemtok játszani. 😞((

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Cobra.
Én csak arra tudok tipppelni, hogy sérült az imagefileod.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Stann
És ugy 32%-nál kb. nem a 2. cd-t kéne kérnie?

Stann
Bocs hogy csak ugy 50 hozzászólás után irok, csak szenvedtem. Szóval defragoltam az összes particiom, Daemonnal és Alcohollal próbálkoztam(minden protection on), de az eredmény mindig ez volt 32%-nál(sounds.rfa), és helyem is van bõven:

Mr Manson
De! De vietben még nem!

Crem
Te nem voltál bent egy Bf1942 clan-ban?

SASboy
Köszi. Kipróbálom.

nice legs. what time to open?

Mr Manson
... én még nem ...

Tibor
nekem nem mûködik a aceagian vmi baj van, mert amikor elindítom akkor csak back-et tudok nyomni mi a baj ? elõre is thxxxxx

Tibor
mer hol akarjátok?

Hát ez az... Majdnem minden...

Mr Manson
Igen? Eddig csak az ARTról tudok!

Amugy én is kezdek gondolkodni hogy valahova becsapodok...

Az M60 valóban erõs és durva túlzás a játékban, iszonyatos pusztítást lehet vele véghezvinni. Szvsz az elsõ peccs jócskán degradálja majd az erejét...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

traXion
Már majdnem minden ember, aki akar klánt, az klános....

Bercy
nem mind1ik helival lehet. de amelyiknel lehet ott szallj a helivel a jarmu fole es a masodlagos tuzelogombot tartsd nyomva, ekkor 1 kabelt ereszt le ami magatol rakapcsolodik a gepre es mar viheted is.
Szóval ki segít?

SASboy
Nem tudja valaki hogy-hogy lehet a Vietnamban jármûvet száálítani alapbeállításoknál???
Jah és mind1ik heli tud szállítani???

nice legs. what time to open?

traXion
Ha nincs bennt CBs, akinek van adminjoga, akkor nem is tudnunk adminolni, maximum Petko, de õ is csak "láthatatlanban", ha nem lép be a játékba.

Szóval, benn kell lennie a játékban egy CBsnek ahhoz, hogy az ilyen barmokat ki tudják dobálni.

ért

\"Life is around you and in you.\"

majd akkor elfogadom ha Mr. Tahót is kibodbják DTK- de ez nem fog elõfordulni ha jól értelmezem a "szabályokat"...

\"Life is around you and in you.\"

DonPapa
aszem nem
csak a lefekvés marad ugy

pontosan nem kötelezõ itt jáccanod

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

traXion
A jw.unisoftnet.hu oldalon ki van írva nagy piros betûkkel, hogy:

A szerver adminjai nem tartoznak semmiféle felelõsséggel a játékos felé, bárkit bármiért kiszórhatnak ha úgy adódik. Fellebbezésnek nincs helye!