Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz a játékot
\"Life is around you and in you.\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
\"Life is around you and in you.\"
De a klán szervezésében is lehetne segíteni nekem. Aki tud az írjon!!! :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Miért irja ki a gém ha multiba mennék, hogy "invalid CD-KEY" mikor kb. 3 hete még simán játszottam ezzel a kulcsal??
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
asszem
ezeket keresd az controls-ban (infantry)
www.battlefield.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
már 2x dobott ki!
Viszont mindig sikerûl visszamennem!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Engem még egyetlen original játék sem hajított ki.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
De nekem eredetim van!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mást is kidob, CD KEY IN USE hibával????
Egyedül a fegyverek hangja lett roppant gyenge.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Ruszki vadászban ülve hirtelen elõttem terem egy ellenséges F4 Phantom, és kb két repülõnyi távolságra elõtte kicsit feljebb egy enemy helikopter is (már nem tudom, hogy kobra volt-e😊. Mindketten felém tartottak.
Az F4-et elkezdem lõni gépágyúval, mert az volt kb egy vonalba velem. Az összeütközés elkerülhetetlen. Már csak pár méterre voltam a helitõl amikor az F4 kilõ rám egy raksit, én elhúzok a kettejük között, a raksi pedig leszedi a helit 😊))
Ja, és Crem egyszer egy szép bazokalövéssel megmentette az életem. Egy karimáig feltöltött ellenséges APC-t lõtt ki tõlem nem messze
Rossz BFV-t vettem?😊
Brutális az M60!😞 Szal' egy kicsit eltúlozták az erejét- pontosságát...

Egy vietkong varázslóbácsi kõvé dermesztette az arra járó amcsi katonákat..
-jah ezek szobrok??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock