Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért beszéltem én annyit anno a "KOR"-ról!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ráadásul Sunz nem is írta, hogy a Mi8-as heli a kedvence.
Ezt onnan is észre lehet venni, hogy azokon a pályákon amelyikenm nincs Mi8, azokon végig US oldalon M60/LAW-nal nyomul, a többin pedig Mi8-al helizik.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Úgyhogy minden kezdõdik elõlrõl.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ezek a dumák a bf közösség kezdeti stádiumaira emlékeztetnek. Von Weisch, cigánygyülölö, x-ray, meg hasonló formák szállóigéi. Nosztalgia rulz

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Lamekiller: Nem fogok vitát nyitni, csak egyszer fogok ide beírni. Utálom a gerinctelen alakokat, akik egyszer mondanak valamit, utánna meg az ellenkezõjét cselekszik. Hiába is tagadod te vagy TDC Buba, ezt azt hiszem be is bizonyítottuk neked a szerveren. (Pest, Billes-helivezetés, Hasings kedvenc, ugyanolyan irásstílus) Te undorítónak és megvetendõnek nevezted a BC-t, most a névváltoztatás után, meg miután kiterült, hogy TDC Buba egy csíter, BC-s tag vagy. Nem érdekel semmilyen magyarázkodásod, és semmi ami veled kapcsolatos. Sajnálom Chestert Gandit meg a többieket, hogy téged és hozzád hasonló IQnullákat bevettek maguk közé. És akkor még te neveztél minket a war után csíternek, te tizenéves senkiházi.
A GENERAL témát meg magánügynek tekintem (klánügy) és meg fogom hozni a megfelelõ intézkedéseket.
Köszönettel
.:uHs:.Sunz
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Ha kijön a patch akkor re... de csak felhuzom magam!
... no meg lassan BF2

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Az m60-assal való kempelés bc sajátosság.
Egyébként is bagoly mondja verébnek.
Fasza.
Tizszer több képet lehet összegyûjteni csak rólad.
Ja és ha már rólad beszélünk, elég sok hasonlóság van közted és a mindenki által közkedvelt Buba között.
Ennyi.
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Írok egy kis jelentést a
Jelen pillanatban 13 ember akadt össze. Legnagyobb része 20 év körüli ember és azt hiszem inteligensnek nevezhetõ csapat vagyunk, nem úgy mint egyesek. 😊 Ezt bizonyítja az is, hogy van köztünk egy orvos is.
A lényeg az, hogy rendkívül értelmes embereket ismertem meg és remélem még jönnek sokan és kerekebb lesz a kör.
Várunk még tagokat!
Üdv: FiReBoY
Hungarian Battlefield Terminator'Z Clan

Kösz.
-Azért nem tudtunk felsorakoztatni 10 ember mert 8 vs 8 volt megbeszélve.
-Mi se akarunk vitát
- Milyen dolog már, hogy egy klán nem tud felvonultatni legalább 10 embert. Ha meg nem tud, akkor miért áll ki.
- Mivel az uHs-nek MÉG nincs saját szervere, a team-de -tõl kellett elkérni(köszi érte), ami nem volt egyszerû, mert alíg lehetett elérni õket.
- Mi sem nagyon tudtunk gyakorolni, mert pl. én félnégykor tudtam meg, hogy 6-kor war lesz.
- Lag-ra bármit rá lehet fogni.
- Bármikor szivesen kiállunk ellenetek egy visszavágóra. Alap feltételek mellett.
- Én nem szeretnék ellenségeskedést a két klán között, szal légyszi Ti se tegyétek ezt.
Kösz.

Zsolt csak egy két dolgot szeretnék megemlíteni:
1. Az uHs hívta ki a BC-t
2. Nem 10 vs 10-be hanem 8 vs 8-ba egyeztünk meg mert nem akartunk azért felvenni senkit
3. Megegyeztünk hogy 6-kor lessz a war ami sikeresen elkezdõdött 1:40 percel késõbb
4. Gyakorolni sem tudtunk mert sokaknak váratlanul jött a war
5. Laggolt pl. Transporternek (nem csak neki) és
6. Gyakwar volt de mind1
Nagyjából ennyi.
Scorpion
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Sztem a cdkey miatt, de megváltoztani nem tudom. Legalábbis nem mûködik 😞
Továbbra iss kiírja hogy "invaild cd key"
Pedig próbálgattam :-/
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
http://bfhelp.try.hu
Játszanék én is interneten, de nem az eredeti verzió van meg. Nincsen multiplayer crack vagy patch a játékhoz?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ahogy nézem uHs saját mapot tudta szépen hozni 336 pontal!
Mikor a bc us oldalon játszott, milyen fegyverrel voltak kivétel nélkül?
.:uHs:. - B<>C
Quang Tri (BC választása):
.:uHs:.(NVA) - B<>C(US)
0-140
.:uHs:.(US) - B<>C(NVA)
160-0
Operation Flaming Dart (uHs választása)
.:uHs:.(NVA) - B<>C(US)
171-0
.:uHs:.(US) - B<>C(NVA)
165-0
Mindösszesen:
.:uHs:. - B<>C
3-1 (496-140)
A játék végén a BC-sek el kezdtek csiterezni, amire csak azt tudom megjegyezni, hogy veszteni tudni kell és akkor is emelt fõvel kell tudni távozni, már csak azért is mert tisztesen helytálltak.
Mellesleg a csata a Vietnam 'o' matic szerveren volt, amin köztudott, hogy megy a pb.
Nem lehet a csítereket valahogy véglegesen banolni pl. IP alapján? (lehet, hogy hülyeséget írok, nem nagyon értek a számítógépekhez
)

Mert nem törlõdik a gém uninstallal...Vagy van reinstall mindá megnézem...
Régen felraktam a crackfixet, mentek a magyar serverek...mostanáig...
Ma reggeltõl egyikre se birok rámenni, mert a pálya betöltése után:
"DATA DIFFERS....."
Edáig hiba nélkül fenn voltam...Mi történhetett?
Tudja vki a megoldást???
kiváncsi vok a következõ nikjére?

¥ xfire: kistekila