Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyik magyar szerverre se tudok kapcsolódni, mert:
BANNED FROM SERVER; DATA DIFFERS;
Fenn van a crackfix, eddig tudtam is gémelni magyaroknál!
A külföldi:
CD KEY IN USE;
????MIÉRT???
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
¥ xfire: kistekila
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
jav.: kapcsold ki mig jáccol, v tedd vissza a 4-est.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bubára meg ne is figyeljetek, sikerült elérnie hogy már szinte mindenki pikkel rá. Ha majd az adminok is megunják, akor majd szépen bannolják 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
akkor sztem bármelyik klán befogad. /persze írj 1 jelentkezést a kiszemeltnek/
Már csak el kellene dönteni, hogy kikhez csatlakoznék leginkább. Meg persze az is kérdés, hogy kik fogadnának be egy "lámát"?! 😊
Ha tudtok írjatok valami megoldást, mert nem tudtam még játszani vele, és már kezdek megõrülni.
Köszi.
(ÕGY-k kedvéért: jobb alsó sarokban) 😉
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha már ennyire segítõkészek vagytok, lenne még egy gondom.
Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy szeretnék belépni egy klánba, hogy csapatban nyomhassuk.
Ha valakiknek szüksége lenne egy tûrhetõ pilótára, ill. csapattagra, kérem válaszoljon nekem.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mindegyiken szoktam játszani, de másfél hete nem látom egyiket sem a játék belsõ szerverkeresõjében.
Mi lehet az oka?
JW 1 (http://jw.bfvietnam.hu) | 195.56.44.214:15567
<-muhaha->-muhaha-> BFV | 195.70.51.147:15567
Van üzemelõ magyar szerver a Vietnam.muhaha.hu-n kívül?
Köszi a választ!
Viszont azt a lelki terrort amit kapott tõlünk, azt nem felejti el egyhamar az biztos 😊)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Eleinte Monster néven volt, de aztán visszanevezte magát.
Csináltam shot-okat mindjárt nézem van-e valami jó.

Elmehetsz a jó büdös picsába!!! Azért, mert nem vettünk be a klánba nem kell koszolni a HBTC klán!!! Rendben? Csak találkozzunk egyszer személyesen... Asszem kapsz köcsög...
mostmár megy

?