Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
"sárgák a susnyásban" meg ilyesmi valami mély hangú pasitól (vagy valami kellemes sci-fis nõi hang, már úgy is Terminátor feelingem van a 3D-s mapptól)
Néhány kevésbé használt rádióparancsot meg be lehetne állítani pl. olyasmire, hogy "Még egy DTK és repülsz a szerverrõl köcsög..."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként bfv-re tényleg csak max a hangokat lenne érdemes magyarosítani, poénból. (Már ha nem lenne P😎
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amugy nem értem egy játékon mint kell magyarosítani!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
hány* mondjuk el, hogy ne rakjatok fel semmi kütyüt, se magyarítást, se neon pulcsit, se lila aknát, se sárga csíkot! SEMMIT!!!
¥ xfire: kistekila
Amúgy valszeg az a baj, hogy a serveren nincs fönn a magyarítás...Kéne egy magyarított magyar server!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Még az is fel van háborodva, akit csít miatt rúgtunk ki.
Nézd meg a másik szervert, ki jáccik rajta?
Az akit trágárságért/teams-ért/magas pingért/stb.. egyszer már kickeltünk a JW1-rõl. (tisztelet a kivételnek)
Akkor mire figyeljünk jobban oda? (anyám igy is folyamatosan csuklik)
Mossberg gondolatát folytatva:
Origi szervert csak akkor érdemes indítani, ha már megvan hozzá a kellõ gémer és szerver, mert most ha egy krekkeltet átállítanánk egy eredetit kérõ szerverre, akkor radikálisan csökenne a mindenki által elérhetõ magyar helyek száma. Kell még egy kis idõ, amig játékosilag is felfut a gém. A bf-ben is: Fél évig simán elvoltunk 3 szerveren (Max néhány hétvégén volt fullos). Most kb. 7 BF, 1 rtr&sw és 5 DC-s csatatér közül lehet választani, melyek jó része (kivéve dc 😊 origit kér.
Az sem ártana ha kevesebb anyázás lenne (Teljesen nem szüntethetõ meg). Elég fárasztó, hogy ha az ember felmegy egy jót gémelni, erre pár IQ-lovag tizenéves -Tisztelet a kivételnek, mert vannak. Érdekes, velük lehet beszélni- mindenféle hülyeség miatt elkezd sírni és végül az eget hívják tanunak, hogy micsoda szemét dolog lelõni õket...

Hun Tech TEAM
A honosítás a Hun Tech TEAM és a Hun Games TEAM munkája!
Fogysszátok egészséggel!

A szervert tervezzük, de még csak szó van róla...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az a nagy magyar realitás, hogy még pár ezer forintért SEM veszik meg elegen a játékot ahhoz, hogy értelme legyen orig szervert indítani...
Mindegy. Ti úgy is tervez(te)tek egy saját szervert, próbáljátok elõször csak eredeti CD kulcsot elfogadóként indítani hogy kiderüljön van-e rá elég nagy igény de így látatlanba már most azt mondom, hogy nem lesz. Majd ha már kijött jónéhány patch, lesz a BFV-re egy rakás mod és olyan olcsó lesz, hogy turka-kosárban árulják a boltok akkor talán... bár szvsz akkor sem
Ne felejtsd el, hogy sok emberkének van jó gépe de azt a szülõk veszik a gyereknek vagy õk nyögik ki az árát de a BFV-t "egyéb" úton túl könnyû megszerezni szóval az orig game még az összes klánra sem jellemzõ nem hogy a sima gamerekre
Ha eltûnnek a kekszes szerverek akkor a magyar BFV scene is eltûnik.
Úgy gondolom, hogy aki megveszi az eredetit az komolyan veszi a dolgot és nem csinál ilyeneket, mint amik mostanság vannak.
Ma is belépek a jw-re erre ott látok egy embert aki uHs elõtaggal van én meg még nem láttam. Elég késõn tudtam csak feljutni, gondoltam napközben felvették. Megkérdem tõle te ki vagy? Válasz nem volt, csak levette az elõtagot. Mondom neki ezt magyarázza már meg. Kb fél perc volt még a körbõl. Következõ körben már nem volt fent.
A következõ az lesz, hogy valamelyik klántag nevében lépnek be?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Ami a képeket illeti nagyon szomru hogy vannak, de ezekat az embereket nem tudom miért de ilyen 12-13 éveseknek tudom elképzelni. Aki mögött ha nem áll ott anyuka akkor roszalkodhat és csúnya szavakat irogathat!
Szánalmasak vagytok!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
v-sly: nem tudsz szólni ilyen esetben 1 adminnak? #3223
"A csítelés olyan mint a maszturbálás, amíg az ember csinálja baromi jó érzés, de utána rájön, hogy milyen szánalmas és üres az élete..."
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Persze így elnézve nem lehet túl érett a srác, mivel úgy dobálja magára akülönféle klánjelzéseket, mintha attól lenne valaki.
hörgh-ön is röhögtem egy jót: Mivel az amcsiknak már csak a repterük volt meg és unatkoztam, ezért elloptam a Cobrájukat. A csávók spawnolnak, mennek a másik helihez, én meg indítom a rakettyát... és ezt így 3-4szer. Nem zavarta õket sem az hogy nincs zászlójuk, sem az hogy a környéken van egy enemi heli, csak mentek mint a bírkák. Aztán meg kapom ezt a realitás dumát...

Cserekapus
kérdésem mivel ölt meg? hozzám vágta a "Pajtás" fényképezögépet?
kérdeztük játék közben, de válasz nélkül gyorsan diszkonektált :/
többen csináltunk szkrínsottot, sajnos sikertelenül 😞

Ajánlom mindenki figyelmébe a bf.hu bc-s forumjának 64.számú írást!Érdemes elolvasni.
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mi a véleményetek róla?

Az említett személyeken kívül persze😊)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Lehet, hogy neked ez természetes de az emberek nagy része informálódni és normális hangnemben beszélgetni jár ide, és nem egymás pocskondiázását olvasni.
Kiközösíteni nem itt kell valakit ha megérdemli, hanem a szerverekröl ahol rontja a játékotok hangulatát.
Ha pedig el akarod küldeni melegebb éghajlatra akkor ott az e-mail, és a privát üzenet lehetõsége.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Egymás pocskondiázását privátban kérnénk intézni.
Köszönet érte. 😊
http://uhsoldiers.uw.hu
.:uHs:.Sunz
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.