Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
legyen szíves, vki segítsen !

Serpa
ezt írja + ezt:

véglegesen ki vagyok tiltva a Punkbuster által, GLOBAL PUNKBASTER GUID BAN 15ebc45f

Serpa
KICKED FROM SERVER

Serpa
akár a JW1 -re, akár muhaha -ra akarok connektelni, ki vagyok rúgva.

miért ?

arty
... csak igy olyan rossz, megyek eccerü páncélkocsival, akkor is lelõ, ha gyalog, akkoris ... 😊

tom, béna is vagyok, de azon túl.. ? 😊

Forza.

arty
igen, egy eccerü minusz m60 nemhiszem, hogy pár ora ráforditásnál többe kerülne ... és akkor tõlem akár évekig is melozhatnának az 1.2-n 😊

Forza.

arty
delutan volt 14.00-16.00, de most sem jobb a helyzet. ahogy beléptem, kb. 7 amcsi, 3 viet 😊) kiegyenlitödtünk, majd uj kör, ismét két amcsival több, teamsre semmi... kiléptem.

JW1

ilyenkor sajnálom, h idebent nem az alap BF van felrakva 😞

Forza.

hehe melyik szerveren? Azért JW1-en megpróbálunk esténként rendet tartani 😊
Én is csodálkozom EA-n hiszen kb. max néhány órába telne hogy egy weaponcserét megcsináljanak.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

arty
tegnap volt a csucs, 1 vietnami és 11 amcsi 😄DDDDDDD

a közösség a béke segge alatt... tegnap 6 kör alatt 1x sem tudtam amcsi lenni, mert a sok paraszt képtelen ottmaradni, ahova sorsolta a gép énmeg inkább játszok, ha nem megy amcsiként, akkor vietként.

100-ból 97x m60al lõnek le, 3 öngyilok vagy TK 😉

Patch azota sincs. Nemtom egy 1.01el miért nem orvosolta ezt 3 nap alatt az EA, mindenesetre az EA support kezd legendás lenni. Kissé idegelne, ha origim lenne... azért sajnálom, hogy nincs.

Forza.

ez dollár

Sunz
Ez 250 pénzel számítva az eurot, kb 10000 Ft. Itthpn biztos lesz vagy 25000, ahogy a viszonteladókat ismerem...😞(

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Mr Manson

Battlefield 1942™ World War II Anthology
(PC)
Price: $39.95

Battlefield 1942™ World War II Anthology Includes:

o Battlefield 1942™ - The 2002 PC Game of the Year.
o Battlefield 1942™: The Road to Rome - Fight your way to victory on the Italian front in this hit Expansion Pack.
o Battlefield 1942™: Secret Weapons of World War II - Take command of the most lethal top-secret weapons of WWII in this bestselling Expansion Pack.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Reggel!

Zs0lt1
Szoltak, hogy ne kommentáljak semmit, de nem birom ki.
Ez nem lol, hanem szánalmas.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Cobra.
Nemsokára jön a patch, addig várjál egy kicsit 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zs0lt1
LOL

Davidus
Újra neki szeretnék éllni a gémnek és kéne egy kis info. Jött már ki peccs a gémhez? Még mindig MP60noob mindenki? Még mindíg 10vs20 megy az amcsik javára?😛

V9ykn8_TZL0

Yan
érdekes szabályok...
de ha az uHs belemegy

¥ xfire: kistekila

Mr Manson
LoL

Kölcsönszerver, szabályok, és pont itt 😄

Üdv!

Mivel az uHs és a klán ellenségeskedését nem szeretnénk tovább folytatni , ezért szeretnénk kölcsönkérni egy szervert péntekre! A ezennel kihívja az uHs-t egy gyakwarra! Ezzel a warral meg szeretnénk szüntetni az ellenségeskedést és bármi lesz is az eredmény, csalás vádja nélkül, emelt fõvel fogunk távozni. Az eredményeket itt az SG fórumon kihirdetjük és az eredményt mindenki tudni fogja. A klán által választott pálya a HUE! A war idõpontjáról még nem döntöttünk, de mint már mondtam a háború csak egy jó szerverrel jöhet létre! Lenne a klánnak pár kikötése:

- A körök között az uHs klán nem cserélheti embereit, minden pályán és minden körben ugyanazokkal a tagokkal kell harcolniuk. /Ezt természetesen ránk is fonatkozik/
- Az uHs által választott pályát SZERDA ESTE 20:00-kor ki kell hirdetni!
- Az elõzõ waron használt pályákat választani TILOS!

A war 10 taggal zajlik csapatonként.

By:Scorpion
Kössz, akkor marad ez a mostani verzió..
FactorG
Nem számít hogy 21 napos. Meg fogja kérdezni, hogy megveszed -e vagy használod még tovább pár napig és kész. Nem fog lehalni.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
legtöbben ASE-t használunk, v fejböl írjuk az IP-t 😊

többet ide nem irok csak annyit , hogy ha még1x elolvasod ez nem magyarazat, hanem bocsanat kérés. a cheateléssel meg...
Sziasztok Gémer Guruk !

Néhány napja (egy WinXP+Game+pecsek reinstall után) egy fogós problémával küzdök. Az internetes multiplay-nál egyetlen szervert sem talál a progi, de az "all-seeing eye"-al minden frankón mûxik. Ez ugye kívülrõl indítja a gamét, emiatt persze a szerverváltás meglehetõsen lassú (ja és ez egy 21napos trial). Van tippetek, hogy a gyamespy-t hogyan kellene megbuzizni, hogy jól mûködjön (kikapcsolt tûzfallal sem megy!) A reinstall elõtt minden elsõre (áztatás nélkül) ment !

Köszi,
Zoli
bazza
Jó ötlet lenne, ha valaki lefordítaná a hangokat a játékban...És így már csinálhatnánk "magyarított" magyar szervert! Szerintem tök FUN volna...pl.:Ferdeszemû csonti a zászlónál...Vagy valami ilyesmi...

Nincs vkinek kedve ezt megcsinálni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mr Manson
Nem unalmas még? Nagy ivben le kell sz*rni az ilyet. Nem szabad ezzekkel foglalkozni. Ammondó vagyok hogy erre élvez... stb...

szánalom

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA

bazza
Nincs olyan magyar szerver, amely nem használ PB-t?
Lehetne...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tudod te kivel beszélsz? .:uHs:. General-al! Hozzád képest öcsém õ egy angyal! De azért a kort is hasonlítsd össze!

Próbálkoztál egy kis pbhackeléssel.
És egyáltalán van agyad?

Azért ne rohanj virágokat szedni meg magadhoz ölelni az univerzumot...
Nem tud(hat)om, hogy ebben az esetben valójában mi történt de amúgy már épp elégszer tették csíterek tönkre a szórakozásomat ahhoz hogy ezt a "még egy esély" dolgot értelmetlennek tartsam.
Soha nem fogom megérteni mi a f*szért csítel valaki...
ENNYIRE kell nekik a sikerélmény!? Tényleg ekkora szopás a valódi életük, hogy ilyen áron akarnak villogni jobb híjján egy csomó ismeretlen online gamer elõtt??

Szánalmas...

természetesen nem bannol, nem kerultel cheat logba se... az ilyen jellegu dolgok pb integrity kategoriasok es ilyen sok van es nem jelent semmit. azt viszont a pb mukodesehez hozzafuznem ha gamehack vagy pb hackot ir, annak semmi koze modositasokhoz vagy barmi ilyesmihez, hanem ez olyan mint egy virusirto... ez esetben pedig egy hack progi definciojat talalta meg a memoriajaban... ilyet nem találhat bármilyen mod vagy egyéb technikai probléma miatt, csak a "virus"definicioval lehet probléma amit a pbsek beraktak, de ilyen esetben meg kulon kozlik az evenbalance.com on hogy xy esemenykodu es tipusu esemeny definicioja lehet hogy nem megfelelo mert ok azt felreneztek
Yan
és látod milyen jól meg tudja téveszti az embereket.
lukat beszél a hasukba, majd jót röhög rajtuk.

Bercy
ehh...arra nem is figyeltem fel h a legutobbi pb log-ban BPHACK miatt lett elkapva. na ezt mar nem fogja senki bemeselni nekem h PB-t magyarosit
Yan
ha gondolod megold6juk

0Fritz0
Jah tényleg...
A maghyarosítás feltevése után 2* próbáltam felmenni a JW1-re és a második után kaptam egy laza "kick"-üzit. Még nem tettem újra a gémet és nem tudom, de ez ugye nem bant jelent a hekkerkedésemért...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Yan
ja,
jut eszembe mielött Max-et szidnád, nem õ tiltott ki a JW 1-rõl.

Yan
Más is próbálkozott magyarítással, de érdekes õk nincsenek a listába.
A PB-n nem tudom mit próbáltál magyarosítani? /PB HACK!!!/

Buba007
Madmaxx: Remélem örülsz neki, hogy kitilthattál a JW 1-rõl, de sebaj, annyi szerver van még...
Yan:A PB log-ot hiába magyarázom, úgyse fog nekem senki hinni,de valószínûleg, azért írta azt ki, mert próbálkoztam egy kis magyarítással a gamehez, ami nem sok sikerrel járt.
Repülõ Gyík és a többiek: Ha megfigyeltétek csak akkor durran el az agyam, ha valaki beír valami nem oda illõt. Egyébként normális szoktam lenni, de ha valaki szivat akkor olyan dolgokat mondok amibe igazán nem gondolok bele.
General: Nem tartom tisztességesnek, hogy most itt próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, máskor pedig game közben ha valaki lelõ téged egybõl elkezded osztani az észt. Legtöbbször te provokálod ki belõlem a trágár szavak használatát, mert furkálódó megjegyzésekkel zaklatsz engem és a többi játékost. (lásd. BC klán-t)Remélem azok a képek egy kicsit észheztérítenek és megpróbálod magad fegyelmezni a játék alatt. Thx.

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

na hello.nem szeretnék magyarazkodni a képek magukert beszélnek.ezuton kérek bocsanatot mindenkitol akit megsértettem a trágárkodásokkal,abbahagyom mivel szeretnék maradni az uhs ben. jobb ha most mondom hogy szamithattok még egy vicces képre(a bc klan meg buba össze esküvést szõnek hogy kirugjanak az uhs böl) de ez a kép ez inkabb lesz vicces mint trágár. 😊 jo8
Ma újabb játékost köszönthetünk a JW1 örökös banlistáján: Rufusz-t. Reclaiming Hue pályán beszoritottuk amcsikat a hidra, azt rufusz átállt és direkt elkezdett teamkillerkedni. Buba tuti tárt karokkal fogadja!

Lehet, hogy nem a legtisztességesebb játékos, de reménykedem benne, hogy ha kap egy kevés bizalmat,l akkor megtud változni a hóbortjából!!!
Én miatta hagytam abba a Multit 2-3 hétre, mégis hiszem hogy a megbocsátás és a bizalom nagy úr! Illetve akkor ezúton szeretném megkérni Bubát arra, hogy legyen Õ-is tisztességes játékos, mert szerintem tisztességesen lenni utolsó sokkal jobb érzés, mint csalással elsõ! Vagy nem???
Én tartom magam az elözõ levelemhez, de remélem ezért nem itél el senki! Fõleg, hogy ez csak játék!

Yan
ezt elcsesztem mérgembe
ez a jó!

Yan
Na erre csak ennyit tudok mondani!
Most már a PB-t próbálja kikerülni.

Sziasztok!
Az utóbbi idõben mindenki elég negatív véleménnyel volt Bubáról, ami eléggé jogos is volt. Én most mégis szeretnék valami pozitívat írni. Ma délután a muhaha-n egész normálisan, csapatjátékosként viselkedett. Lehet, hogy észrevette magát? Ha igen akkor én örömmel segítek neki beilleszkedni a csapatba, és örülnék, ha más is ezt tenné. Mit szóltok hozzá?
Szavazzunk neki egy kis bizalmat!
Én mától így teszek.
További jó játékot kívánok neki!

Yan
maximum csak a freekamera maradhat

Yan
arra ott van KZ

igy is lassan scriptelnem kell 😊

Zs0lt1
Jah és az adminoknak meg lenne egy olyan opció, hogy azt mondja, hogy TEAMS vagy KICK!