Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Én is voltam egy ideig a JW1-en igaz korábban 😊 De tényleg király volt nagyon, nem lagolt meg semmi ilyesmi, szal f@sza.

De ez a huey-orrpörgés ez mi? 😄
Zs0lt1
Nah, baromi jó lett most a JW1.
Egyáltalán nem laggol, mint múltkor.
Most jöttem le kb 5 perce, eddig ökörködtünk a Hastings-on.
Azt játszottuk, hogy ki bir tovább pörögni a huey orrán a helipadon. :ÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Serpa
engem akartok ?!

azt nem szeretném.

Zs0lt1
LOL 😄DD

Yan
Õt nem akarjuk.

¥ xfire: kistekila

Lacc
Én Scythe néven vagyok meglepõ módon 😊
Serpa
te milyen néven vagy ?

Serpa
jutalmazni ?

Rookie

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Yan
milyen néven jáccol, hogy a global ban-t mi is tudjuk jutalmazni

Serpa
MÛKÖDIK !!!

KÖSZÖNÖM, hogy megemlítetted.

0Fritz0
Most mé? Olyan jól elvoltak...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
omg... ha tört akkor cserélj cd kulcsot ozt szevasz...

www.battlefield.hu

Serpa
nem szedtem le még azt se, nemhogy mást.

Szerintem Te arról az oldalról mást is leszedtél, mert nekem is fent van az a private server patch és nem dob ki.

Serpa
próbáld ki !

Yan
némelyiket én is elküldeném a vc-re 😄

Lacc
Jó kis meccs volt ma az Irvingen. Néhány lammer amcsi hülyegyerek (persze többen voltak) lövöldözött a vc-kre, szóval csak a szokásos. Ilyenkor bánom hogy nincs jogom átpaterolni néhány nagypofájút vc oldalra, hogy tudja meg milyen m60 és Huey nélkül.
Yan
a fleshget global ban-t okozna?

frodó néni
boldog szülinapot!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Üdvvözlet!

Nekem a 4.5-ös Catalyst megoldotta a problémát, és még a gép is frankóbban megy, illetve a grafika kegyetlenül sokat javult. Remélem Te is találsz megoldást a problémára.
Köszönök mindent !!!

GYÍK !

Zs0lt1
Szerintem simán.
Csak ne említsd meg nekik, hogy w@rezolt.

Serpa
eredeti játék hiányában is írhatok ?

Serpa
copy

Serpa
azt nem raktam fel.

viszont egy Xvid codec -et cseréltem.
lehet ez a húnyó ?

Serpa
véletlenül nem állítottam le a flashget -et, és csatlakozáskor futott a háttérben.
nem hackeltem, nem cheateltem.

Zs0lt1
Nekem is az van fent és nálam megy rendesen.
Már csak azért is mondom, mert ugyanolyan videokarim van, mint neked.

ja sorry hogy most levertem a szerver, de kicsit karbantartani kell, mert agyatlanok a hosting cegnel tegnap ejjel lehuztak az aramrol
Lacc
Jaj de hülye vagyok elfelejtettem, hogy volt crackfix is... Hiába no rég volt 😊

Viszont annak messze nem örülök, hogy az égvilágon mindenki M60-al rohangászik. Persze látom errõl sír itt mindenki, és azt is, hogy a köv. patch-ben lesz már csere, amit nagyon is várok.
Azért nem volt rossz így se 😊
Az 56.72-es van fenn de egy program kedvéért nem fogom visszahülyíteni a gépet

A hétvégén annyira felhúztam magam néhány DTK-s emberparódián, hogy uninstalláltam... Jegelem a BFV-t amíg kijön az új detonator és/vagy a patch, hátha addigra a selejt-playerek is átszoknak valami másik gémre és végre normálisak lesznek a szerverek

Azért kösz a tippet és viszlát késõbb 😊

Vortex over and out...

Zs0lt1
A legutóbbi driver van fent?
Vagy ha a legutóbbi van fentés még mindíg nem megy, akkor próbáld meg a 4X.XX-es sorozat közül valamelyiket.
/A 45.23-as egy jó választás lehet/
GL!

Hi!
A crackfix is?crackfix

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Tök ugyan ez van nálam is

AMD XP2500+ 512RAM GeForce4Ti128

Lacc
Hmm sárcok segítsetek plz. Újra felraktam a Vietnamot, próbálnám ki a JW1-en, erre Data Differs. Úgy tudom nem jött ki semmilyen patch míg nem voltam, az 1.01 is most fog jönni valamikor. PB enable, crack fent, mi lehet?
Yan
volt hasonló gondom, azt vga csere +oldotta. ha garis még könnyebb.

😊

Megtenném, de a család mellett nehézkes 😞

A "NON-STOP" tetszik 😊

0Fritz0
Megoldás: NON-STOP GÉMELÉS!
(Vagy cseréld ki a cuccot)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bocsánat, hibáztam!

1.8 GHZ CPU

SORRY

Üdv. mindenkinek!

Egy számomra elég zavaró problémával szeretnék fordulni hozzátok. Már lassan 2 hete az a gondom, hogy ha elkezdek multizni, az elsõ 4-5 alkalommal 1-2 perc eltelte után összeomlik a kép, és csikokon kívül nem látok semmit, de amint a gépem bemelegszik rendesen, akár 12-16 óra is problémamentes! Ha találkozott valaki hasonló gonddal, vagy tudna rá megoldást adni, legyen szives válaszolni.

PC config.:1.8 GB Pentium CPU, Ati Radeon 9200 128 DDR, 786 MB 332 MHZ DDR, Meta alaplap

Elõre is köszönöm !

GYÍK

BurnBaby
[email protected] - vagy valami hasonló cím biztos van, nézd meg a www.evenbalance.com oldalon.
szal leírod mi a gondod, mi a config, mi volt telepítve mikor a bant kaptad, és válaszolnak, vszín meg is oldják hamar.

www.battlefield.hu

Sunz
Arról már nem is beszélek. ha eredeti a game, akkor kidobtál 12k-t az ablakon... vagyis majdnem tuti. Nem tudom hogy csináltál global ban-t, de xarban vagy!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Yan

skorpio7
Tehát milyen plusz programot próbáltál elindítani a BFV indításakor vagy éppen próbáltad vhogy meghackelni a PB-t , hogy mûködjön vmi cheat esetleg .Ezt akarják a srácok mondani , mert ebben az esetben a világ összes olyan szerverérõl sikerült kitiltanod magad ahol a PB fut ... ami ugye majdnem hogy az összes szervert jelenti .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Davidus
már nem kell😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
A data differs from server problémára mi is a megoldás?

V9ykn8_TZL0

Serpa

Serpa
melyik oldal ?

Yan
mit töltöttél le és mit raktál föl arról az oldalról?

Serpa
köszi, de ennyire nem vagyok benne a témában, az hol is van?

Crem
CB ts-en tudnak segíteni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?