Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is voltam egy ideig a JW1-en igaz korábban 😊 De tényleg király volt nagyon, nem lagolt meg semmi ilyesmi, szal f@sza.
De ez a huey-orrpörgés ez mi? 😄
De ez a huey-orrpörgés ez mi? 😄
Nah, baromi jó lett most a JW1.
Egyáltalán nem laggol, mint múltkor.
Most jöttem le kb 5 perce, eddig ökörködtünk a Hastings-on.
Azt játszottuk, hogy ki bir tovább pörögni a huey orrán a helipadon. :ÐÐ
Egyáltalán nem laggol, mint múltkor.
Most jöttem le kb 5 perce, eddig ökörködtünk a Hastings-on.
Azt játszottuk, hogy ki bir tovább pörögni a huey orrán a helipadon. :ÐÐ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Rookie
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Most mé? Olyan jól elvoltak... 

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem Te arról az oldalról mást is leszedtél, mert nekem is fent van az a private server patch és nem dob ki.
Jó kis meccs volt ma az Irvingen. Néhány lammer amcsi hülyegyerek (persze többen voltak) lövöldözött a vc-kre, szóval csak a szokásos. Ilyenkor bánom hogy nincs jogom átpaterolni néhány nagypofájút vc oldalra, hogy tudja meg milyen m60 és Huey nélkül.
boldog szülinapot!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Üdvvözlet!
Nekem a 4.5-ös Catalyst megoldotta a problémát, és még a gép is frankóbban megy, illetve a grafika kegyetlenül sokat javult. Remélem Te is találsz megoldást a problémára.
Köszönök mindent !!!
GYÍK !
Nekem a 4.5-ös Catalyst megoldotta a problémát, és még a gép is frankóbban megy, illetve a grafika kegyetlenül sokat javult. Remélem Te is találsz megoldást a problémára.
Köszönök mindent !!!
GYÍK !
véletlenül nem állítottam le a flashget -et, és csatlakozáskor futott a háttérben.
nem hackeltem, nem cheateltem.
nem hackeltem, nem cheateltem.
Nekem is az van fent és nálam megy rendesen.
Már csak azért is mondom, mert ugyanolyan videokarim van, mint neked.
Már csak azért is mondom, mert ugyanolyan videokarim van, mint neked.
ja sorry hogy most levertem a szerver, de kicsit karbantartani kell, mert agyatlanok a hosting cegnel tegnap ejjel lehuztak az aramrol
Jaj de hülye vagyok elfelejtettem, hogy volt crackfix is... Hiába no rég volt 😊
Viszont annak messze nem örülök, hogy az égvilágon mindenki M60-al rohangászik. Persze látom errõl sír itt mindenki, és azt is, hogy a köv. patch-ben lesz már csere, amit nagyon is várok.
Azért nem volt rossz így se 😊
Viszont annak messze nem örülök, hogy az égvilágon mindenki M60-al rohangászik. Persze látom errõl sír itt mindenki, és azt is, hogy a köv. patch-ben lesz már csere, amit nagyon is várok.
Azért nem volt rossz így se 😊
Az 56.72-es van fenn de egy program kedvéért nem fogom visszahülyíteni a gépet
A hétvégén annyira felhúztam magam néhány DTK-s emberparódián, hogy uninstalláltam... Jegelem a BFV-t amíg kijön az új detonator és/vagy a patch, hátha addigra a selejt-playerek is átszoknak valami másik gémre és végre normálisak lesznek a szerverek
Azért kösz a tippet és viszlát késõbb 😊
Vortex over and out...
A hétvégén annyira felhúztam magam néhány DTK-s emberparódián, hogy uninstalláltam... Jegelem a BFV-t amíg kijön az új detonator és/vagy a patch, hátha addigra a selejt-playerek is átszoknak valami másik gémre és végre normálisak lesznek a szerverek
Azért kösz a tippet és viszlát késõbb 😊
Vortex over and out...
A legutóbbi driver van fent?
Vagy ha a legutóbbi van fentés még mindíg nem megy, akkor próbáld meg a 4X.XX-es sorozat közül valamelyiket.
/A 45.23-as egy jó választás lehet/
GL!

Vagy ha a legutóbbi van fentés még mindíg nem megy, akkor próbáld meg a 4X.XX-es sorozat közül valamelyiket.
/A 45.23-as egy jó választás lehet/
GL!

Hi!
A crackfix is?crackfix
A crackfix is?crackfix
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Tök ugyan ez van nálam is
AMD XP2500+ 512RAM GeForce4Ti128
AMD XP2500+ 512RAM GeForce4Ti128
Hmm sárcok segítsetek plz. Újra felraktam a Vietnamot, próbálnám ki a JW1-en, erre Data Differs. Úgy tudom nem jött ki semmilyen patch míg nem voltam, az 1.01 is most fog jönni valamikor. PB enable, crack fent, mi lehet?
😊
Megtenném, de a család mellett nehézkes 😞
A "NON-STOP" tetszik 😊
Megtenném, de a család mellett nehézkes 😞
A "NON-STOP" tetszik 😊
Megoldás: NON-STOP GÉMELÉS!
(Vagy cseréld ki a cuccot)
(Vagy cseréld ki a cuccot)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bocsánat, hibáztam!
1.8 GHZ CPU
SORRY
1.8 GHZ CPU
SORRY
Üdv. mindenkinek!
Egy számomra elég zavaró problémával szeretnék fordulni hozzátok. Már lassan 2 hete az a gondom, hogy ha elkezdek multizni, az elsõ 4-5 alkalommal 1-2 perc eltelte után összeomlik a kép, és csikokon kívül nem látok semmit, de amint a gépem bemelegszik rendesen, akár 12-16 óra is problémamentes! Ha találkozott valaki hasonló gonddal, vagy tudna rá megoldást adni, legyen szives válaszolni.
PC config.:1.8 GB Pentium CPU, Ati Radeon 9200 128 DDR, 786 MB 332 MHZ DDR, Meta alaplap
Elõre is köszönöm !
GYÍK
Egy számomra elég zavaró problémával szeretnék fordulni hozzátok. Már lassan 2 hete az a gondom, hogy ha elkezdek multizni, az elsõ 4-5 alkalommal 1-2 perc eltelte után összeomlik a kép, és csikokon kívül nem látok semmit, de amint a gépem bemelegszik rendesen, akár 12-16 óra is problémamentes! Ha találkozott valaki hasonló gonddal, vagy tudna rá megoldást adni, legyen szives válaszolni.
PC config.:1.8 GB Pentium CPU, Ati Radeon 9200 128 DDR, 786 MB 332 MHZ DDR, Meta alaplap
Elõre is köszönöm !
GYÍK
[email protected] - vagy valami hasonló cím biztos van, nézd meg a www.evenbalance.com oldalon.
szal leírod mi a gondod, mi a config, mi volt telepítve mikor a bant kaptad, és válaszolnak, vszín meg is oldják hamar.
szal leírod mi a gondod, mi a config, mi volt telepítve mikor a bant kaptad, és válaszolnak, vszín meg is oldják hamar.
www.battlefield.hu
Arról már nem is beszélek. ha eredeti a game, akkor kidobtál 12k-t az ablakon... vagyis majdnem tuti. Nem tudom hogy csináltál global ban-t, de xarban vagy!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Tehát milyen plusz programot próbáltál elindítani a BFV indításakor vagy éppen próbáltad vhogy meghackelni a PB-t , hogy mûködjön vmi cheat esetleg .Ezt akarják a srácok mondani , mert ebben az esetben a világ összes olyan szerverérõl sikerült kitiltanod magad ahol a PB fut ... ami ugye majdnem hogy az összes szervert jelenti .
"A BC a jobbik csapat jutalma."