Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
De mikor? Már itt az ideje.

¥ xfire: kistekila

Damned One
Hát bazz köszi, de ha tényleg vírus volt benn / a keresés még folyik/ én megkereslek levadáslak és kinyírlak!!!!
HA nem akkor meg bocs 😄

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Nem rajtam mulik es fokent nem nekem kell koszonni, mert en csak osszeszervezem. Hanem MrMansonnak, aki kozkincse adja a saját eredetijét hogy akik nem vették meg azok is játszani tudjanak.
Cobra.
Én még a sima BF-bõl próbáltam CloneCD-vel, Alcohol120%-kal és Nero-val image file-t csinálni, de mindhárom leállt copy protection üzenettel. Ti hogy csináltátok ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lacc
Lol Thief ez aljas volt 😄 Csak nem akartad megfertõzni az egész bfv scene-t? 😄

Petko hajrá, várjuk nagyon a patchet és elõre is nagy thnx!
Yan
Köszi!!!
A NOD32 szerint: vírustalálat a wsock32.dll crypt.tsr.win32 nevû vírus.
Remélem direkt volt!
A többieknek csak annyit, NE rakjátok fel!!!

Pontosan. Épp azért akarunk most clonecd-vé patchelõ cuccot csinálni a razoros 3.cd hez, és azt közkézre adni hogy mindenkinek clonecd-je legyen.
BurnBaby
ha jól emléxem a clonecdnek az volt a lényege, h lehetett peccselni trükközés nélkül 😊

www.battlefield.hu

Yan
melyik szerveren volt?
jó lenne ha más üzemeltetõk is lépnének!
mert ez a nem haggya abba!

a clonecds dolog biztos jo lesz, tegnap mar mrmanson csinalt a sajat eredetijerol clonet es az kiraly, csak le kellett lepnie... majd ma csinalunk delta fileokat az alapjan es osszemukodok valami patchelot nektek
Mas-Thief
Ugyanoda feltettem a komplett Private server cracket. esetleg így is próbálhatjátok. Ha public serverre így sem megy, akkor nem tok mást mondani. Rúgjatok seggbe :-)
Link

hát eddig nincs. marad a cloneCD-s megoldás vagy várunk és megverjük petkot 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bakker. akkor most tuti nem lesz krekk? HIBA!

Crem
Global PB... Az gáz!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Még jó, hogy linkelted a .Bmp formátumot...😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mas-Thief
És DC-ben hogy lehet a neveket eltûntetni?

Nemtom de engem visszavágott a Windows-ba...

Nem akarom újra felhozni ezt a témát, de az utolsó ilyenem lesz remélhetõleg. Egyik klántagom remek képet kapott el:
:-D

Mas-Thief
Egy próbát talán megér:
Itt van

Én se...

igazából nem hiszek ebben hogy azzal menne 😊

Damned One
Nem linkelnéd ki a server cracket?

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
nyomjad meg a q-t

Mas-Thief
Milyen Console paranccsal lehet eltûnteni a játékosok feje fölötti neveket? Sehol nem találtam. Elõre is köszi!

Mas-Thief
Megy a multi is. Igaz mi private serveren játszunk, de mind így crackeltünk és megy.

ReTeK
if áj wör ö riccs men...

Sunz
Jó lenne már a crack. Állat a patch, csak utállok külföldiekkel játszani..😊

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

És multizni is tudsz, vagy csak a single megy?

Mas-Thief
Feltettem a patchet, aztán a private server patch-bõl az exe file-t és megy is. A verziószám maradt 1.01

Mr Manson
Nem is kell! Beteszem az eredeti CDmet és megy is!

Amugy megoldodott a problémám, thx Petko!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Én viszont nem tettem fel, mert game közben megbeszéltük, hogy nincs, hozzá crack

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Mr Manson
Nekem meg 1.01 óta nem indul el ...

csinálnék de nekem nincs eredetim és nem is lesz
hajrá petko!

még kiegészítésként, ugye lehet hogy beclonecdzi csak a 3. cdt ami nem is nagy annyira es konnyu fel es letolteni... de mégegyszerûbb, hogy a clonecds es a razoros 3.cd isojat egyket neten fellelheto progi segitsegevel osszehasonlitani, es patchet csinalni a razoroshoz, tehat megcsinalja valaki akinek megvan az eredeti a patchet ami csak nehany mega lenne, es abbol mindenki akinek razoros van, tud clonecds valtozatot csinalni egy kis 5 megas koruli patchel
ha ennyire bajlodtok a krekkel valahogy a scene csak elintezhetne maganak, hogy beszerez clonecds verziot... ahoz nem kell krekk. kulfoldrol azthiszem nem adtak ki, de barki akinek eredetie van, csak fogja az egyik cdt es beclonecdzi, es valaki felrakja a netre
csak ugy sugárzik belõled az értelem 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Jajjaj...
Mr Manson
... nem is emlitettem hogy eredti drága pénzes változat! 😞

Lacc
Hajjaj...
Mr Manson
Feltettem ezt az 1.01 csodát, de nem indul a BFV! 😞

Lacc
RPG-s guminõ? 😄
0Fritz0
Új fegyver az 1.1-ben:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Yan
majd az 1.1-el, talán.

Csak lesz valamikor... Kb. 1 hónap múlva :-D

Lacc
- 1 db JW1 😄
Akkor jóhogy petkó ápgrédelt

Yan
nézzük, de az a sanda gyanúm, hogy az 1.01-hez nem lesz krekk.

Krakkolni akarok!!!
Amugy hol nézitek hogy van-e már?

Lacc
Most mi van? Server crack-el akarsz játszani ember?