Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
lehet hogy a szervert akarja törni

¥ xfire: kistekila

server crack csak szerver üzemeltetéséhez kell vazze 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Én úgy tudom, hogy a frissítéshez még nincs crack, de ha nem frissítettél, tudsz játszani.
Vagy tévedek?

GYÍK

A server crack azért kéne mert csak azzal tudok az interneten játszani.Amúgy tényleg találkoztunk a serveren.Az uhs elõtagot már megbeszéltem Sunz-al.

hehe.ez jó

😊

Vagy a Brutális Hüllõk Csapata !

legyen x.y.😊))

Az frankó!

Én azt sem merem megtenni, hogy kitaláljak egy klánnevet, és azt használjam. Annak ellenéresem, hogy szerettem volna eggyet alapítani, de nem tudtam hogy a tõbbi klán, illetve a játékosok mit szóltak volna, tehát inkább felfüggesztve.
De ez a módszer sem rossz! 😊

GYÍK

Zs0lt1
Na zoligamer eljutott a mi klánfórumunkba is, fel is tette ugyanezeket a kérdéseket rögtön.

Egyébként ha már nála tartunk, akkor talán emlékeztek pár hete írtam, hogy valaki ismeretlen uHs elõtaggal játszott a JW1-en.
Õ volt az, és kiderült, hogy azt hitte, hogyha regisztrál a honlapunkon(phpnuke), akkor már klántag is lesz.
Hát szerintem erre szokták mondani, hogy én kérek elnézést. :ÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Damned One
Nem azért, de minek kellet a szervert patchelni amig nem vot hozzá crack...már 2 hónapja nyomtuk így, még 1 pár napot ráért volna...

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Zs0lt1
De minek neki a szerver crack???

Sorry, de én sem értem !!!

Szerintem már párszor találkoztunk a servereken!

Yan
kérdésed csak én nem értem?

El tudná nekem valaki küldeni az eredeti meg a privat server crackot?KÖszi

Igaz, jó lenne a Crack :-)

Igaz csak Single-be játszottam a Patch után, de szerinte jól sikerült!

Lacc
Na ennek örülök! 😄
Csak crack jöjjön már...
Damned One
Most játszottam a 1et soloba a gammel... hát az tuti hogy mostantól nem lesz rambózás se az m60al se pedig az rpd vel....bazz nem is lehet velük löni menet közben 😄 Igen dúrva.....

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

dronkZero
Na! 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Damned One
Jah.... MAxx vs. torony 0:2 😄
Tiszta air amerika volt... 😄

jaja jót repültünk 😊 nem panaszkodhatsz 😊

Damned One
NA jó csak tegnap este 1 picit....

Damned One
Bazz játszani akarok!!! Egész héten nem gameltem.......

Yan
tedd fel, öröm lesz ban-olni

Lacc
Hát ezt még én se láttam...
Buba007
Benne van a játékban ez a fegyver? Csak, mert én még soha nem láttam.

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

ugyse fog szétlõni 😊 bibibi 😊

Hát, örülök, hogy mostantól az M60 buziknak legalább L.A.W-juk nem lesz de szinte biztos vagyok benne, hogy továbbra is ragaszkodni fognak az M60-hoz. Aminek nem örülök az az, hogy a Huey és a Cobra eddig is gond nélkül leszedett az égrõl szinte bármilyen repülõt és a LittleBird és KA-25 IS képes lesz erre szóval a Phantom és a Mig-21 talán még életképes de a Mig-17 és a Corsair többé esélytelen a levegõben. Pozitívum viszont, hogy a Mi-8 huszárokat a LittleBird a két minigunnal pár másodperc alatt simán szétlövi

Lacc
Szvsz már hagyd fent így, holnap már biztos lesz crack. Addig csak ki lehet bírni 😊
dronkZero
Ilyen már van a Gamecopyworldön, hogy
Battlefield Vietnam v1.01 + 3 TRAINER
Remélem lassan jön a No-CD is...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Akkor érdemesebb lenne feltennem a játékot mégegyszer, és a frissítést elfelejteni, amíg nem rendezik az egészet !?

Lacc
Ja, így van Gyík, azért kell a crack hogy tudj majd multizni. Csak most felraktad a patchet, aztán rá vissza a régi cracket, de ezzel így nem tudsz visszacsatlakzoni a serverekre, mert látják, hogy nem egyezik egysmás amit a patch megváltoztatott. Most vagy megvárod amíg lesz crack é a servereket is felpatchelik, vagy visszarakod a régi buildet.
Szerintem jól alkalmazható, de én azt tapasztaltam, hogy úgy kell lõni, hogy a robbanástól megemelkedjen a járgány /mintha ugrani akarna 😊/! Ez különben szinte mindenre érvényes. Legalábbis szerintem. Pl. 4x kell rálõni a harckocsira, ha a lánctalpra, vagy a toronyra célzol, de 2 elég, ha alá. Ezt akkor tapasztaltam, amikor egyedül szoktam játszani a servereken! Szerintem érdemes kipróbálni !!!

GYÍK

crack?

Sziasztok!

Feltettem a patch-et, de crack ugye nincs hozzá. Nem mûködött természetesen. Feltettem a régi crack-et, de a szerverre nem enged fel(corrupt data). Single-ben mûködik, észleltem a módosításokat is. Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor az új crack ahhoz kell, hogy fel tudjak menni a szerverre, tudjak multizni.
Valaki erõsítsen meg ebben, vagy ha nem jól gondolom, akkor világosítsatok fel!
Elõre is köszönöm :
Gyík

engem már párszor kilöttek vele 😊 ives a pályája és elég jót robban.

Lacc
Hát lehet, én még az életbe nem használtam azt a fegyvert. Gyalogság ellen jó? Mert jármûvek ellen nem sûrûn gondolom, max dzsipek ellen.
a tigriscsikos az az M79 gránátvetõ. Egyébként a csikozást az apokalipszis most-ból lopták 😊

Lacc
Na ja és célozd a rotort a földrõl 😄

Egyébként a LAW nem gránátot vet szal LAW != gránátvetõ 😄 A gránátvetõ az a tigriscsíkos kájhacsõ ami gránátot vet.
Zs0lt1
Elméletileg 3-3 kell a huey-ba is meg a mi8-ba is, de ha a rotort célzod, akkor elég a kettõ.

Serpa
nem akarok hülyeséget írni, de én úgy vettem észre, hogy ha el is találod, akkor 2-3 elég neki.

vagy neked mind az 5 belemegy ?

arty
jol elolvastam es nemertettem, hogy akkor most a granatveto=law ? 😊 tovabbra sem tudom ... 😊 sztem mem egyenlo ill. remelem h nem 😉

heli ellen 1 v. 2 is idonkent eleg volt, de 3 raksi tuti ! sztem az ugy jovolt ...

Forza.

Lacc
Egyébként örültem volna annak is, ha erõsítettek volna a vietek hõkövetõ rakétáján, mert a helikbe vagy 5öt bele kell lõni... Vagy csak én csináltam valamit szarul? Ritkán vagyok rakétával de amikor voltam akkor feltûnt.
Lacc
Ha jól elolvastad volna tudnád hogy M60+gránátvetõ marad.
arty
most akkor marad az m60+law ?????????

Forza.

Lacc
Én azt inkább DC2-nek hívom 😊 De nagyon zsírul néz ki én is várom naon!
Skiper
Lehet, hogy ez a BFV nem a legjobb húzás vóót..
DE INKÁBB CSORGASD A NYÁLAD, MER' JÖN A BF2!
Én is inkább azon dolgoznék, mintsem a vietnamon....

gyuri http://gyur6.uw.hu

Figyeljetek! A magyar közül szerintem elõször én eszméltem a patchet!
Ma 4-kor fent gaméltem és eccer csak kivágott a windowsba. Mondom mi van? ASE-vel voltam a JW1-en. Kikapcsoltam az ASE-t, újra betöltöttem és kiírta, hogy Battlefield Vietnam Retail 1.01 Patch. Kb. 1 és fél perc után, hogy kiadták én már töltöttem le. :-)

Damned One
Kéne már crack 😄 Nagyonnnnnnn

hát kurvajó hogy az 1.1 be sikerül azt belerakniuk amit a bf1942 ben az 1.4 korul raktak..., meg hogy a deathcamot továbbra se lehet állítani, amit a bf1942 ben az 1.3 korul kijavitottak. Eléggé visszalépett a bfv az 1942 akkori verziojahoz kepest
Zs0lt1
Most olvasom a ea community updatejában:
"... 1.1 update will be many new features for Battlefield Vietnam, including a voting GUI ..."
Ez remélem jó lesz