Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Vagy tévedek?
GYÍK

Vagy a Brutális Hüllõk Csapata !
Én azt sem merem megtenni, hogy kitaláljak egy klánnevet, és azt használjam. Annak ellenéresem, hogy szerettem volna eggyet alapítani, de nem tudtam hogy a tõbbi klán, illetve a játékosok mit szóltak volna, tehát inkább felfüggesztve.
De ez a módszer sem rossz! 😊
GYÍK
Egyébként ha már nála tartunk, akkor talán emlékeztek pár hete írtam, hogy valaki ismeretlen uHs elõtaggal játszott a JW1-en.
Õ volt az, és kiderült, hogy azt hitte, hogyha regisztrál a honlapunkon(phpnuke), akkor már klántag is lesz.
Hát szerintem erre szokták mondani, hogy én kérek elnézést. :ÐÐ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Szerintem már párszor találkoztunk a servereken!

Igaz csak Single-be játszottam a Patch után, de szerinte jól sikerült!
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Tiszta air amerika volt... 😄

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Battlefield Vietnam v1.01 + 3 TRAINER
Remélem lassan jön a No-CD is...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
GYÍK
Feltettem a patch-et, de crack ugye nincs hozzá. Nem mûködött természetesen. Feltettem a régi crack-et, de a szerverre nem enged fel(corrupt data). Single-ben mûködik, észleltem a módosításokat is. Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor az új crack ahhoz kell, hogy fel tudjak menni a szerverre, tudjak multizni.
Valaki erõsítsen meg ebben, vagy ha nem jól gondolom, akkor világosítsatok fel!
Elõre is köszönöm :
Gyík
Egyébként a LAW nem gránátot vet szal LAW != gránátvetõ 😄 A gránátvetõ az a tigriscsíkos kájhacsõ ami gránátot vet.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
vagy neked mind az 5 belemegy ?
heli ellen 1 v. 2 is idonkent eleg volt, de 3 raksi tuti ! sztem az ugy jovolt ...
Forza.
DE INKÁBB CSORGASD A NYÁLAD, MER' JÖN A BF2!
Én is inkább azon dolgoznék, mintsem a vietnamon....

gyuri http://gyur6.uw.hu
Ma 4-kor fent gaméltem és eccer csak kivágott a windowsba. Mondom mi van? ASE-vel voltam a JW1-en. Kikapcsoltam az ASE-t, újra betöltöttem és kiírta, hogy Battlefield Vietnam Retail 1.01 Patch. Kb. 1 és fél perc után, hogy kiadták én már töltöttem le. :-)