Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
jo oreg CS
arty
Utánakerestem. Ki sem jött releaseben a razoron kivüli, klónozott cdváltozat. Gyanus. Ha valaki budapesti és van kölcsön origije 1-2 napra, szoljon, megprobálhatok egy imidzset.Privát Ü.

Forza.

nem valószinû mert ott még a kukásoknak is legalább 1mbps-es nete van 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

arty
A Battlefield Vietnam védelme Safedisc 2.90 + a patch kitudja mire updateli ... CloneCD nem tudja megcsinálni amit kell 😊

Alcohol120% - SafeDisc2/3 profillal kell leszedni a CD1 imagét ill megirni/felmountolni is. A különbségek akkorák lennének a két image közt, hogy nem érdemes veszödni az imidzs peccsel.

Forza.

Lacc
Aztán kiderül hogy emigrált az usa-ba 😊
Nem úgy gondoltam, hogy én hanem, aki legközelebb lakik hozzá. De megkérdezem...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

nem pesti, de kérdezd meg tõle hol lakik és vidd el neki, vagy hozd el tõle a clonecdt😊
És ha kiírná valaki aki legközelebb van hozzá földrajzilag és odaadná???

BurnBaby
mivel rajta kívül feltehetõleg még jó pár user használta ugyanazt a generált cd kulcsot nem kell meglepõdni...

www.battlefield.hu

Yan
"..mondom a hiba az ön készülékében van.." //szerinted

de hogy lezárjam a vitát korigálom a hozzá szólásom:
mindenki azt rak fel amit akar, nem kell rám hallgatni! //lesz@rom

igy jó lesz?

¥ xfire: kistekila

igen errõl, de ez csak mrmansonnak kell (ugyanis mindenki akit érinthet ez a dolog már megvan, és pont ezt akarja clonecdsíteni), ugyanis õ annakidején letörölte amikor megvette az eredetit, és most újra le kell töltenie, komparálnia az eredetie clonecdjével, és az eredményt meg én megcsinálom clonecdsítõ patchbe
Damned One
Na bocs a virusos dumáért...nekem a norton 2004 prof nem talált benne semmit...most volt valamilyek nap frissítve a def. bázisa is úgyhogy passz.
Azért köszi, de így sem volt jó 😄

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

szintén ez az ucso dátum és mélyen van..., mondom a hiba az ön készülékében van... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Loller ez a bender-képregény 😊 Nekem anno voltak is bender-modelleim 😄
Yan
2004.05.24-es az enyém
állítsd a heurisztikus keresést mélyre.

Hehe ez nem is csít, nekem most is minigun skin van a P90-en 😊

0Fritz0
Istenem, a régi szép idõk... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Errõl beszélsz Petkó?
.../04-03-13-ISO_GAME/Battlefield_Vietnam-Razor1911/CD3/]

szóval szeirntem is nod32 a legjobb virusirtó ettõl függetlenül a hiba náald lesz :/

jah és legfrisebb adatbázisal mielött abban is hibát találnál 😊

nem akarlak elkeseríteni de nekem a nod32se talált virust...
amugy tény hogy a nod32 power 😊

Yan
olvass ne csak írj!
"ismét"

Mas-Thief
Legalább nézd meg a gamecopyrold-ön lévõ filet! Ha abban is vírust talál a híres keresõd, akkor keress mást akit csesztethetsz!

Mas-Thief
Aha... látom te vagy itt a legintelligensebb

Serpa
lezárva.

Yan
sajnálak...

ne engem kérdezz. Evenbalances csávókkal beszélgess. Viszont más emberrel még nem fordult elõ, kivéve Bubával akit viszont többször is elkapott már a PB. Tehát mégse leht olyan nagy gáz a PB-vel.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mas-Thief
Már ne is haragudj, de még az életben nem hallottam Nod32-rõl, úgyhogy ennyit errõl. Ha 30 víruskeresõ nem talál benne vírust és 1 igen, akkor is annak hiszel? Na ne már! Nem most másztam le a falvédõrõl, de vírust azért nem tudok írni. Olyan mocsok meg nem vagyok, hogy én terjesszem más vírusát, de köszi a feltételezést. Rendes gyerek vagy.

Serpa
+ a flashget futott a háttérben.

Yan
A NAV nem talált semmit, a NOD ismét.
Ennyit a NAV-ról 😞

Serpa
és az mitõl van, hogy elõzõ nap még no problemo, aztán másnap kivág ?
ha csak egy Xvid -et cseréltem a gépen, semmi mást.

Nem ok nélkül kapsz global bant a punkbustertõl. Mert hogy kikickel valamiért az még megérthetõ, de a globalbant nem adják olyan olcsón.

az a gond szegenynek hogy chelloja van, es ugye a clonecds meg 510 mega... most azt toltheti fel... mondtam neki is hogy inkabb rantsa le a 3. razorost ahogy eredetileg megbeszeltuk, es akkor megcsinalja maganal a deltat es azt tolti fel
Yan
ne hasonlítsd össze az f-protot a NOD32-vel

Serpa
mé' nem hiszed el, hogy nem csiteltem ??!!

elõzõ nap még semmi bibi nem volt, másnap akartam csatlakozni és egybõl kivágott.

nem láttom értelmét a csítelésnek.

Lacc
Akkor tényleg lehet, hogy Yan kolléga szekerén van vírus, és megfertõzte a letöltödd filet 😊
tedd fel a cloneCD-s változatod azt lezúzom töled ftp-n. Mond mi kell megcsinálom nekem kábelem van az elég bika.

Mas-Thief
Remélem mégegyszer bocsánatot kérsz. Ez elég genya dolog. Az ember segíteni próbál, ti meg itt szarakdotok, akkor mehettek a picsába. Mi Azokkal a fileokkal játszunk. A víruskeresõk gyakran hülyeségetket írnak ki, nekem az f-prot egy txt filet törölt, amiben egy szó volt elmentve (jelszó) és törölte, mert vírusos. EZ AZTÁN A LOL!

Mas-Thief
Mielõtt elküldenétek anyámba, közlöm, hogy ugyanez a file van fent a gamecopyworld.com-on, úgyhogy ha vírus van benne, õk a hibásak. Itt van tessék megnézni bár én friss víruskeresõvel sem találtam benne vírust

Mr Manson
Ha van valakinek jó nete vagy egyébb ötlete lehet "helpingelni" 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Retek kösz a jó tanácsot ! 😊

de le kell neki szedni az egesz 3. razoros cdt
ReTeK
te a gázolajt nehéz meggyúútni, keverjed valami benzinnel

Inkább ne probáljuk ki... vedd úgy hogy nem szóltam! 😊

manson csak a különbség kell nem a zegész CD

hát enyimét bizony nem fogja... de beugorhatsz helyettem - könnyen helyettesíthetsz: Rádburítok 3 liter gázolajat, és aládgyújtok a kutya se fog felismerni😊
Mr Manson
A mostani 6k-s letöltéssemmel még az is csoda hogy netezek ! 😞

Mr Manson
csak ha minden jól megy... és sikerül szoritanom idõt...

Ehh szerintem MrManson jobban igyekezne ha egyik reggel az ajtója elött találná Petko holttestét! 😊

jo hat mondom MrMansonon mulik hogy mikor lesz ideje letolteni a razorost, es mikor tudja megcsinalni... egyszer csak meglesz