Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Davidus

V9ykn8_TZL0

Tehát akkor most majd csak a 3. CD-t kell újból letölteni a játékhoz?
Vagy csináltok valami patch szerûséget, mit annak idején az 1.1 MoHAA patch-nél?

Lacc
Thnx nagyon
Damned One
Jah..... 1000111 köszi 😄

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Yan
THX

¥ xfire: kistekila

thx keresni foglak!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Zs0lt1
Nah, megvagyok.
Kipróbáltam.
Kicsit érdekes eredmények születtek.
Az Alcohol 120%-al készült cdképpel felmentem a JW1-re.
A töltés végén lefagyott a játék.
Gondoltam CloneCD-vel is megcsinálom, ezzel meg beengedett a játékba jó volt minden.
Arty-nak is és Madmaxx-nak is elküldtem a telefonszámomat priviben. Holnap napközben hívjatok és valamikor a délutáni órákban gyertek. Telefonban majd mondom a cimet.

Örültem, hogy ezzel is a scene kedvére tehettem 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mr Manson
az nem baj
a védelem miatt van
de a image jó lesz!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

a lényeg a harmadik cédén van. Hogy azt rendes irja meg olvasaásvédelememmel és minden szarral együtt.

Zs0lt1
Nah kész az elsõ cd.
Mûködik is, bár mikor csinálta az Alcohol közben egy csomószor kiírta, hogy adatolvasás-vizsgálati hiba vagymi.

elviekben a harmadik elég.
de a biztonság kedvéért szerintem mindhármat klónozd be.
Budapesti vagyok tehát el tudok érte ugrani majd.

Zs0lt1
Éjszakás vagyok, most keltem fel.
Kezdem clonecd-zni.
Mind a 3 cd-t kell?

igen nézõpont kérdése a dolog. mondjuk ha sniper vagy akkor kifejezetten sza, hogy megmutatja a helyedet...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Lacc
Teljesen nem teszi tönkre, de van amikor tényleg idegesítõ 😊 De tõlem ki lehet venni, meg maradhat is. Elõnye hátránya egyaránt van, lehet vele élni, csak ha éppen kempelhetnékem van akkor nem olyan praktikus ugye 😄
Nem tudom ki hogy van vele de ez az idióta halál-kamera szerintem teljesen tönkreteszi a játékot.

Én is úgy gondolom, hogy a helilopás nem bûn mint ahogy bármilyen jármû lenyúlása se. Gondolom gyík te is vezettál már amcsiként sárga járgányokat mi a különbség az hogy heli?
Én se szeretem ha kemp van de benne van ez is a pakliban. Általában megpróbálom kilesni halálkor honnan szed le és máshova születés után bosszút állok ha lehet...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Nah hát ahonnét akartam nem tudtam szerezni CD-t, sajna. Tehát ZsOlt1 rád van utalva a BFV scene! Sikerült kiklóncédézni?

Lacc
Gondolom a fõbázisra érti.

A spawnkemperkedés télleg csúnya dolog, hacsaknem azért csinálja az illetõ, mert éppen foglalja a zászlót.
De a helilopás nem tudom miért bûn. Én általában nva vagyok, és nem ritka az, hogy bemegyek szerezni valamelyik nagyobb amcsi basere egy hueyt netán cobrát 😊 Ugyan miért ne tehetném meg? Úgyértem hol van ennek az etikai akadálya?
"fõleg, ha olyan lámák, hogy elfoglalhatatlant támad minden ellen ..."

elfoglalhatatlan?

arty
amugy itt már valakiben felmerült, ha egy zászlót kempelnek, akkor miért nem születtek a másikra ???? fõleg, ha olyan lámák, hogy elfoglalhatatlant támad minden ellen ...

vihar egy lavor vizben ugylátom a legtöbb BC ...

Forza.

arty
irtam privit

Forza.

Serpa
szóval lehet, hogy vki csinált vmi "csúnya" dolgot ugyanazzal a kulccsal, mint ami nekem volt és emiatt vágott ki engem ?

Sunz
R.Gyík: Ne kertelj itt, mond ki ki volt az. Hozzáteszem, hogy a spawnkempet én sem szeretem de beletartozik a játékba. Miket a war-on úgy kempeltek le, hogy azzal semmit sem tudtunk kezdeni. Helilopás: Nem etikuzs az tény, de ez is a játék része. Sajno ha US oldalon vagy, hozzá kell szoknod ehhez. Bezzeg az NVA-t nem lehet így lekempelni!
Na mind1.. ez benne van a játékban, de mivel én 3 napja 1.01-el játszom külföldön nem tudok semmit errõl.

Sunz

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

A bázist foglalták, a másiknál nemvolt semmise!
Összesen 5-en voltunk a serveren, tehát semmiféle taktikai csapást sem tudtunk volna kihozni! 😞 Illetve elég váratlan volt az egész! Beléptek, köszönés szinte nuku, kivéve 1, aztán gyalázás. Ha ezt megcsinálják klánok jelenlétébe, egybõl leugatják õket. A lényege az volt, hogy maccsunkse legyen, és elég rendesen ment a kempelés. 😞😞😞
Ja, plussz minden helit ellopnak, és hõkövetõ nélkül lépnise tudtak 😞
Sorry, hogy ide írtam ezt a baromságot, de nagyon felhúztak!

akkor miért nem oda születettek?

Szeretném megköszönni egyes klántagokinak, hogy ma a Vietnam'o'Matic-on mindent felrugva gyalázták az embereket!
Érdekes játék volt! Szerencse, ha tudtunk élni 10-15 másodpercig! Kár hogy másholis volt zászlónk, de az nem kellett. 😞
THX

Zs0lt1
Én már várom nagyon 😊)

BurnBaby
Aki még esetleg... most péntek 😊

www.battlefield.hu

Yan
ment privi, de akkor tárgytalan 😊

Zs0lt1
Na már ez sem gond, lerántottam.

általában a legújabb be szokott jönni 😊

Lacc
Hát gondolom a legfrissebbet...
Zs0lt1
Jó, persze nem a clonecd nem gond, csak nemtudom melyik verziószámút szedjem?

Jó lenne megoldani a problémát, mert eze na muhaha- szerveren irdatlan sok a szellemi fogyatékos játékos. Akarom a kis JW1-em. Ha holnap nem sikerül szereznem onnan ahonnét akarom, akkor megkereslek ZsOlt1.
Egyébként meg DC++-ról bármikor letöltheted mind a CloneCD-t mind az Alcohol120%-ot

Bercy
enmar irtam neki h foladom postan, de azt mondta h meg tudja oldani csak most sok dolga van.
Damned One
mert eredetit én sem tudok, de ha az a gond, hogy Manson nete lassú ahhoz hogy letöltse, akkor valki elvhihetne egy razorosat neki, vagy postán fel lehetne adni... ha más nem lesz akkor max én....

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Zs0lt1
Jah Hüvösvölgy BP 2. kerületben van, ha vki nem tudná.

Zs0lt1
Mina a 3 cd-t kéne clonecd-zni, vagy csak a 3.-at?
Ha kell én bekloncdzem, csak adjatok clonecd linket ahonnan letöltöm.
A másik, hogy ha eljön érte vki Hûvösvölgybe egy vinyóval egyetemben, akkor megoldható, de a fel nem szivesen töltögetném.

Damned One
Az nem lenne jó ha valaki odaadná mansonnak a 3. razoros cdt?

Lacc
Én itt lakok de sajna nekem sincs eredetim.

Én mi lenne ha összedobna a scene egy kis pénzt hümm? Én kezelném 9k nem nagy pénz. Nah de persze ez itt most szóba se jöhet.
Manson kollégán kívül meg sajna én sem tudok senkit akinek eredeti van 😞
Yan
Esetleg Miskolc környékén nincs vki akinek eredetije van?

Nemtom, de már eszméletlenül felhúzott. Csak a levegõt rontja, elkúrja a játékunkat.

mar egy halom icqt kapok hogy hol van crack meg most szopta a jwt akinek nincs... fiuk en leirtam mit kene csinalni, probaltam mansont is ravenni hogy segitsen de o elfoglalt ehhez es nem pesti hogy az eredetijet oda tudja adni.. ezt nektek kene megoldani hogy egy eredeti cdt szereztek beklonecdzi vki es feltolti... nem katasztrofalis
es tuti hogy mukodne mer manson ahogy irtam bekloneozta a sajatjat alkohollal barmilyen emulacio nelkul es mukodott vele imagebol
arty
mert ne lehetne ? olyan serveren ami nem ellenorzi a cdkey-t, arra fel tucc menni 😊 persze, lehet h ilyet csak lanon lehet 😄

Forza.

akkor ennyi volt a Vietnam?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Damned One
És az neked játék???

jáccani lehet csak multizni nem

arty
imidzsbol lehet jatszani 1.01re peccslet bfv-vel, hacsak az uj safedisc nem tette feketelistara az uj alcolholt/daemon tools-t.

kiirni meg csak specko irokkal.

Forza.

Mas-Thief
Hát akkor jöhet a seggberúgás. :-) Csak tudnám a public szervereken hogyan oldják meg akkor? Vagy egyszerûen nem törtek az 1.01-esek? :-/