Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csináltok valami patch szerûséget, mit annak idején az 1.1 MoHAA patch-nél?

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Kipróbáltam.
Kicsit érdekes eredmények születtek.
Az Alcohol 120%-al készült cdképpel felmentem a JW1-re.
A töltés végén lefagyott a játék.
Gondoltam CloneCD-vel is megcsinálom, ezzel meg beengedett a játékba jó volt minden.
Arty-nak is és Madmaxx-nak is elküldtem a telefonszámomat priviben. Holnap napközben hívjatok és valamikor a délutáni órákban gyertek. Telefonban majd mondom a cimet.
Örültem, hogy ezzel is a scene kedvére tehettem 😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a védelem miatt van
de a image jó lesz!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mûködik is, bár mikor csinálta az Alcohol közben egy csomószor kiírta, hogy adatolvasás-vizsgálati hiba vagymi.
de a biztonság kedvéért szerintem mindhármat klónozd be.
Budapesti vagyok tehát el tudok érte ugrani majd.
Kezdem clonecd-zni.
Mind a 3 cd-t kell?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Én se szeretem ha kemp van de benne van ez is a pakliban. Általában megpróbálom kilesni halálkor honnan szed le és máshova születés után bosszút állok ha lehet...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
A spawnkemperkedés télleg csúnya dolog, hacsaknem azért csinálja az illetõ, mert éppen foglalja a zászlót.
De a helilopás nem tudom miért bûn. Én általában nva vagyok, és nem ritka az, hogy bemegyek szerezni valamelyik nagyobb amcsi basere egy hueyt netán cobrát 😊 Ugyan miért ne tehetném meg? Úgyértem hol van ennek az etikai akadálya?
elfoglalhatatlan?
vihar egy lavor vizben ugylátom a legtöbb BC ...
Forza.
dolgot ugyanazzal a kulccsal, mint ami nekem volt és emiatt vágott ki engem ?
Na mind1.. ez benne van a játékban, de mivel én 3 napja 1.01-el játszom külföldön nem tudok semmit errõl.
Sunz
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Összesen 5-en voltunk a serveren, tehát semmiféle taktikai csapást sem tudtunk volna kihozni! 😞 Illetve elég váratlan volt az egész! Beléptek, köszönés szinte nuku, kivéve 1, aztán gyalázás. Ha ezt megcsinálják klánok jelenlétébe, egybõl leugatják õket. A lényege az volt, hogy maccsunkse legyen, és elég rendesen ment a kempelés. 😞😞😞
Ja, plussz minden helit ellopnak, és hõkövetõ nélkül lépnise tudtak 😞
Sorry, hogy ide írtam ezt a baromságot, de nagyon felhúztak!
Érdekes játék volt! Szerencse, ha tudtunk élni 10-15 másodpercig! Kár hogy másholis volt zászlónk, de az nem kellett. 😞
THX

Ha holnap nem sikerül szereznem onnan ahonnét akarom, akkor megkereslek ZsOlt1.
Egyébként meg DC++-ról bármikor letöltheted mind a CloneCD-t mind az Alcohol120%-ot
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Ha kell én bekloncdzem, csak adjatok clonecd linket ahonnan letöltöm.
A másik, hogy ha eljön érte vki Hûvösvölgybe egy vinyóval egyetemben, akkor megoldható, de a fel nem szivesen töltögetném.
Én mi lenne ha összedobna a scene egy kis pénzt hümm? Én kezelném
9k nem nagy pénz. Nah de persze ez itt most szóba se jöhet.
Manson kollégán kívül meg sajna én sem tudok senkit akinek eredeti van 😞
es tuti hogy mukodne mer manson ahogy irtam bekloneozta a sajatjat alkohollal barmilyen emulacio nelkul es mukodott vele imagebol
Forza.
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

kiirni meg csak specko irokkal.
Forza.