Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper
A probléma ott kezdõdik, hogy anno vietnámban az amerikaiaknak nem volt légvédelmi eszközük - szükség sem volt rá, mert akkora távolságban volt a bázisuk, hogy oda nem mentek ellenséges légierõk - ami meg alig-alig volt vietnámnak! Tehát az egész játék realitása ennél a pontnál meghal. Ez egy arcade játék. Poénodni és komoly játékra egyaránt jó, de nem reális.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Na most elvileg az amcsiknak azért nem kell légvédelem mert amúgy is övék a fejlettebb technika miatt a légtér, a vieteknek meg pont ezért kell az SA-7

Persze ez mind ELVILEG, gyakorlatban ez többnyire nem így szokott lejönni

Buzi szmájlok LOOL

Mr Manson
ehh... no comment!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Joe004
A camp-hez visszatérve. az amcsik oldalára bekéne tenni valami légvédelmi cuccot kétlem, hogy az Oroszoknak volt az amcsiknak meg nem volt hõkövetõs cuccuk a 60-70 es években!
Vagy egyszerûen 1 légvédelmi ágyút!
Tényleg jók az új smilek!

Látod ?!!!!!!!!!!!!

A PATCH MEGVAN!
A kérdésem, hogy kell-e hozzá valami olyan nevezetû fájl amit cracknek vagy fixnek hívnak, hogy elinduljon úgy a játék, hogy fenn van a patch.
Mert amikor nincs fent elindul. Nah ésha fent van a patch akkor nem indul el.
Ehhez nemkõll véletlenül valami fix vagy crack, hogy menjen?????????

Nem is annyira a lõszer a gondom hanem az, hogy egy rutinos heli pilóta megvárja a szünetet az amcsik spawnolásában, egy pillanat alatt leszáll és megjavítja magát. Igaz, hogy kockázatos de én még nem láttam soha hogy valakinek is sikerült volna kempelõ heliket lelõnie. Persze csak az amerikai oldalról beszélek, csak õket lehet így szívatni.
Asszem gyakorolni fogok a L.A.W-al, az M-60 nem sokat ér...

Add buddy parancs konzolban
megnyitod a konzolt és beirod
ab #
(# a játékos száma s szerveren)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hogy lehet így bezöldíteni a neveket?

Lehet mindegyik helipaden tankolni mindkét félnek. Bár ezt azért elég kevesen kockáztatják meg, én mondjuk meg szoktam próbálni. Csak hát a MI-8nak nagyon sok rakétája van ezért ritkán kell tankolnia.

A JW1 szégyenfal mai versenyzõje:

Neked szükséged van az 1.01 -es crackre akkor... Lentebb van is link.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

kell hozzá valami crack vagy mi?
Másolt a jatekom, mert eredetibe kicsit drgága😄

Mérvan azhogy leszedtem az 1.01es patchet és nem akar tõle elindulni a játék?
Nem írták itt fent a helpbe

Abban viszont biztos vagyok, hogy a Phantom tud "tankolni" a viet reptereken.

Most lehet hogy hülyeséget írok mert csak ritkán ülök helibe de úgy emlékszem hogy a viet helik képesek javítani magukat és fegyvert tölteni az amerikai alapbázis javítópadjain. Ha 1.1-ben ezt kivennék akkor megszünne a kemp mert ammohiány miatt elõbb-utóbb vissza kéne menniük a saját bázisukra.

Patrol Boat River
a kis naszád!

Skiper
PBR?

én a PBR duplagéppuskáját használom ha eljutok odáig! Az elég hatásos de baromi gyorsan felhevül!

Sunz
Ezzel nem értek egyet, bár igaz, hogy egy pörgõ Huey-t, vagy kobrát nehéz vele lelõni, de nem lehetetlen, csak nem kell vaktában tüzijátéékot rendezni. SA-7-el bármelyik vadászgépet is le lehet szedni....

Szvsz a BaseKemp ellen az egyetlen megoldása helik páncéljának csökkentése. Ami kicsit el van túlozva. Egy Mig-21-el egy F-4-et lazán 5 mp alatt leszedek ha sikerült ráfordulni, míg a Cobrát 15 alatt sem szedi le. Na ez azért durva irreális különbség. Ezért is vannak agyon-freggelve a bázisok, mert nincs az, hogy odaállnak 4-en M60-al, és leszedik, mert az sem sebez rajta eleget. És azért M60-al még most is el lehet egy Helit találni.

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Skiper
Téynleg ócska az sa-7. Kéne egy alap stinger aztán kész..

nekem mondod? De ugyanilyen frusztráló hogy ha õ is lezuhan, bepattansz a helibe és mennél akkor ugyis tuti megint elkap mert addigra õ is felszáll. Az SA-7 meg egy rakat szar nagyon sokszor. Volt hogy a Hueyhoz ér azt elkanyarodi ka másik irányba stb.

Skiper
Olyankor halál után érdemes SA-7 - hõkövetõ rakétával születni. Ha hárman eltalálják a Cobrát lezuhan. Ha hárman eltalálják a Huey-t, lezuhan. Ííílyen egyszerû, csak tenni kell a gyõzelemért!

De az a gond pl. vieteknél hogy ha felszállnak az amcsik a hueykkal vagy a Cobrával akkor nekünk annyi. Pillanat alatt kiszedik a MI8-at.

Zs0lt1
"...amikor három heli csak köröz és írtja a népet de a zászló közelébe se megy mert nem is akar. Ez öncélú fragelés és nem foglalás..."

Ebben teljesen egyetértünk, de én a foglalásról beszéltem, mert sokaknak az is baj, ha az utolsó bázist foglalod + lopkodod a helit + freggelsz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Arty, a mutt az az amerikai jeep, aminek a 3. ülésében raksi van.

TÉNYLEG nem akarok már megint és itt is errõl szövegelni de:
"Különben is a Basecamp a jobbik csapat jutalma" ez talán(!) igaz a BF-ben, de a BFV-ben teljes hülyeség ugyanis itt be lehet minden zászlót foglani és végül is EZ a játék célja.
A basecamp az a #3865 leírtak, amikor három heli csak köröz és írtja a népet de a zászló közelébe se megy mert nem is akar. Ez öncélú fragelés és nem foglalás, ezenkívül tönkreteszi egy csomó ember játékát. Azért nem védekeznek ellene mert publikon nincs/nem lehet hatékony csapatmunka. Még az is ritka ha a létszám kiegyenlített nemhogy a játékosok szkillje (persze ha mégis összejön akkor az az igazi GG) Helit is lehet lopni de az csak waron a másik csapat hibája, publikra szórakozni járnak az emberek és senkitõl sem várhatod el hogy az egész game alatt egy M60-al hasaljon az alapbázisán és csak várja az esetleges desszantosokat.

Az lenne jó, ha a BF-t is agyonlehetne szkriptelni mint a Q-t annó.
bind a "say bázist kempeli egy szarvasmarha"
bind y "say enemy tank @ $location"
stbstb
Voltan
Single playeren is használható a cucc annyira, mint az 1942?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

jajja vietek rulez! AK forever! Tegnap discoveryn volt egy összehasonlitás az m16 és az AK között. Persze az AK gyözött! 😊

arty
jah, csak fejbõl nem tok beirni szervereket 😊 nemtom az ipt megjegyezni 😊 ... amugy ASEben miért nem látszik ? vagy csak ugy látszik mintha nem menne ?

amugy a law mennyit sebez a helin ? 1 elég 1 helire? miaza mutt? 😊

madmaxx: najo, de gyalogosként egy kirabolt zászlónál ha jön a heli, mit tehet egy amerikai ??? 😊

hm, lehet örülnöm kell, h allandoan viet vagyok? 😉

Forza.

Zs0lt1
Egyébként, meg ha már bézkemprõl beszélünk, amíg befoglalsz bármilyen bázist, akkor már bézkempelsz. Akár gyalog, akár helivel.

Zs0lt1
Hú mik történtek, mióta nem voltam :Ð

A Bézkemprõl, pedig az a véleményem, hogy hol van az megírva, hogy nem lehet az elsõ dolgom az ellen fõbázisát befoglalnom. Már csak taktikai okokból is. Akár gyalog, akár helivel. Mindenki gyõzni akar. Sõt, ha még ellopok az ellentõl egy helit, hát arról õk tehetnek, nem?
Különben is a Basecamp a jobbik csapat jutalma.
Ezt a nagyoktól tanultam 😊)
Be kell látni, hogy ez így van, lehet ellene tenni.

Ezennel megnyitom a JW1 Szégyenfal archivumát:
Kezdjük mindjárt egy valódi gyöngyszemmel!

Gratuláljunk együtt Ransomnak!

Yan
a 7végi szájli 😊))
ez hiányzott

¥ xfire: kistekila

Yan
igy gondolod a ts használatot?
akkor engem 5 sec kickelnének, és arra kellene egy külön embert beállítani
de gondolkodjunk rajta

Cobra.
Én TS nélkül is el tudnék kommunikálni, bár tény, hogy a BFV-ben vagy macerásabbak, vagy pontatlanabbak a rádióüzenetek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ACCToM
ez kéész

ΕΛΛΑΣ !!!

Skiper
De most komolyan. A csapatmunka abszolút hiányzik. Mi lenne, ha szerveznénk egy magyar teamwork-gyakot?
Mindenkinek megtanítanánk, hogy mit hogy kell csinálni. TeamSpeak is kéne. Ki kell rúgni azokat a ts-rõl, akik sokat beszélnek, aztán visszajöhetnének. Ha megint, akkor újra kick... Így lehetne szerényen fegyelmezni. Mondjuk felmenne jó sok ember valahova, és akkor ott egy valaki (akit megítélünk ilyen valakinek) elkezdené írni, hogy ki mit próbáljon meg csinálni. És akkor a harc közben mindenki a saját kis csapatára támaszkodna. Aki esetleg frag-harcot produkálna, kirúgnánk. Höh. Nehéz? Nehéz! De meg lehet próbálni!

Skiper
Szerintem teljesen igazad van
JAAAA, ÉS ÚJ SG-SMILEY-K RULEZEK!

Yan
1 /1.01/

Robogo
Hány féle patch van a battlefield Vietnam-hoz?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Joe004
A "base camp" -el kapcsolatban, szerintem sincs base camp!
Viszont olyan camp van ami nem tesz jót a játéknak, és ki kéne dobni a campert. A helivel a levegõböl is el lehet foglalni azt a zászlót, ha meg közben rám lõnek kinyírom aztán megint foglalom, engem az ilyenek nem idegesítenek csak az olyanok amiket pl. sajnos a klántársam is Buba csinál: az ellenség bázisához megy de közelébe se megy a zászlónak csak a frag érdekli!Amúgy nekem a csapatjáték hiányzik még az olyan jelenetek amik az elõzetesekben voltak!Mindenki össze vissza, na mondjuk ezért vannak a klánok de azért jó lenne publicon is!

Pink Tiger
na most meg van egy érdekes problemem
jw1-rõl kidob a játék a következõ szöveggel:

PB kicked from the server(0 minutes), error loading pbcl.

ez mi? vmi elbaszódott? újra kéne telepítenem?
vkinek volt hasonló? engem vissza se enged

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Sunz
MUTT, vagy LAW, de állat jól kell céloznod, azt külön gyakorolni kell.

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Sunz
Nyugodtan menj Vietnam-ra. Ugyan ASE-ban nem látszik de olyankor is 99% hogy megy!

van helyette LAW meg MUTT 😊 Meg a PBR gépágyúi 😊

arty
jo kerdes!

mondjuk en amiota a vietnam kijott, csak 1-2x voltam amcsi, akkor is max 5 percig, mert a sok lama nem allt at igy nekem kellett es sosem volt szitu h viet helikre lodozzek... nem is tudom celkoveto nelkul hogyan lehet leszedni egy helit ...

DCben a stringer pontos talalatahoz nagyon ugyesnek kellet lenni, de itt meg az sincs ...

Forza.

Yan
lopsz egy ZSU-t

Pink Tiger
egyébként srácok,
amcsi oldalról mivel lehet leszedni a pizsamás heliket?

nekem nincs igazán rá jó módszerem...(pedig úgy szeretném)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)