Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyuri http://gyur6.uw.hu
Persze ez mind ELVILEG, gyakorlatban ez többnyire nem így szokott lejönni
Buzi szmájlok LOOL

Vagy egyszerûen 1 légvédelmi ágyút!
Tényleg jók az új smilek!

Látod ?!!!!!!!!!!!!
A kérdésem, hogy kell-e hozzá valami olyan nevezetû fájl amit cracknek vagy fixnek hívnak, hogy elinduljon úgy a játék, hogy fenn van a patch.
Mert amikor nincs fent elindul. Nah ésha fent van a patch akkor nem indul el.
Ehhez nemkõll véletlenül valami fix vagy crack, hogy menjen?????????
Asszem gyakorolni fogok a L.A.W-al, az M-60 nem sokat ér...
megnyitod a konzolt és beirod
ab #
(# a játékos száma s szerveren)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Másolt a jatekom, mert eredetibe kicsit drgága😄
Nem írták itt fent a helpbe
a kis naszád!
Szvsz a BaseKemp ellen az egyetlen megoldása helik páncéljának csökkentése. Ami kicsit el van túlozva. Egy Mig-21-el egy F-4-et lazán 5 mp alatt leszedek ha sikerült ráfordulni, míg a Cobrát 15 alatt sem szedi le. Na ez azért durva irreális különbség. Ezért is vannak agyon-freggelve a bázisok, mert nincs az, hogy odaállnak 4-en M60-al, és leszedik, mert az sem sebez rajta eleget. És azért M60-al még most is el lehet egy Helit találni.
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Ebben teljesen egyetértünk, de én a foglalásról beszéltem, mert sokaknak az is baj, ha az utolsó bázist foglalod + lopkodod a helit + freggelsz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Különben is a Basecamp a jobbik csapat jutalma" ez talán(!) igaz a BF-ben, de a BFV-ben teljes hülyeség ugyanis itt be lehet minden zászlót foglani és végül is EZ a játék célja.
A basecamp az a #3865 leírtak, amikor három heli csak köröz és írtja a népet de a zászló közelébe se megy mert nem is akar. Ez öncélú fragelés és nem foglalás, ezenkívül tönkreteszi egy csomó ember játékát. Azért nem védekeznek ellene mert publikon nincs/nem lehet hatékony csapatmunka. Még az is ritka ha a létszám kiegyenlített nemhogy a játékosok szkillje (persze ha mégis összejön akkor az az igazi GG) Helit is lehet lopni de az csak waron a másik csapat hibája, publikra szórakozni járnak az emberek és senkitõl sem várhatod el hogy az egész game alatt egy M60-al hasaljon az alapbázisán és csak várja az esetleges desszantosokat.
bind a "say bázist kempeli egy szarvasmarha"
bind y "say enemy tank @ $location"
stbstb
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
amugy a law mennyit sebez a helin ? 1 elég 1 helire? miaza mutt? 😊
madmaxx: najo, de gyalogosként egy kirabolt zászlónál ha jön a heli, mit tehet egy amerikai ??? 😊
hm, lehet örülnöm kell, h allandoan viet vagyok? 😉
Forza.
A Bézkemprõl, pedig az a véleményem, hogy hol van az megírva, hogy nem lehet az elsõ dolgom az ellen fõbázisát befoglalnom. Már csak taktikai okokból is. Akár gyalog, akár helivel. Mindenki gyõzni akar. Sõt, ha még ellopok az ellentõl egy helit, hát arról õk tehetnek, nem?
Különben is a Basecamp a jobbik csapat jutalma.
Ezt a nagyoktól tanultam
😊)
Be kell látni, hogy ez így van, lehet ellene tenni.
Kezdjük mindjárt egy valódi gyöngyszemmel!
Gratuláljunk együtt Ransomnak!

a ts használatot?
akkor engem 5 sec kickelnének, és arra kellene egy külön embert beállítani
de gondolkodjunk rajta

¥ xfire: kistekila
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mindenkinek megtanítanánk, hogy mit hogy kell csinálni. TeamSpeak is kéne. Ki kell rúgni azokat a ts-rõl, akik sokat beszélnek, aztán visszajöhetnének. Ha megint, akkor újra kick... Így lehetne szerényen fegyelmezni. Mondjuk felmenne jó sok ember valahova, és akkor ott egy valaki (akit megítélünk ilyen valakinek) elkezdené írni, hogy ki mit próbáljon meg csinálni. És akkor a harc közben mindenki a saját kis csapatára támaszkodna. Aki esetleg frag-harcot produkálna, kirúgnánk. Höh. Nehéz? Nehéz! De meg lehet próbálni!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Viszont olyan camp van ami nem tesz jót a játéknak, és ki kéne dobni a campert. A helivel a levegõböl is el lehet foglalni azt a zászlót, ha meg közben rám lõnek kinyírom aztán megint foglalom, engem az ilyenek nem idegesítenek csak az olyanok amiket pl. sajnos a klántársam is Buba csinál: az ellenség bázisához megy de közelébe se megy a zászlónak csak a frag érdekli!Amúgy nekem a csapatjáték hiányzik még az olyan jelenetek amik az elõzetesekben voltak!Mindenki össze vissza, na mondjuk ezért vannak a klánok de azért jó lenne publicon is!
jw1-rõl kidob a játék a következõ szöveggel:
PB kicked from the server(0 minutes), error loading pbcl.
ez mi? vmi elbaszódott? újra kéne telepítenem?
vkinek volt hasonló? engem vissza se enged
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
mondjuk en amiota a vietnam kijott, csak 1-2x voltam amcsi, akkor is max 5 percig, mert a sok lama nem allt at igy nekem kellett es sosem volt szitu h viet helikre lodozzek... nem is tudom celkoveto nelkul hogyan lehet leszedni egy helit ...
DCben a stringer pontos talalatahoz nagyon ugyesnek kellet lenni, de itt meg az sincs ...
Forza.

a 7végi szájli 😊))