Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
vietnamban a base camp szerintem egyáltalán nem baj,
mivel ha jól tudom minden zászlót be lehet foglalni miért ne lehetne mindjárt az elején a fõbéjzre menni és befoglalni, de mivel helivel ez nem olyan egyszerû ha mindenki azt próbálja védeni az ellennél (természetszerûen)ezért a helinek fennt kell maradnia a levegõben és szedni az ellent amíg a gyalogosok be nem tudnak fehéríteni
ha lenne olyan zászló amit nem lehet fehéríteni (pl bf42) akkor kicsit más a helyzet, annak kevesebb értelme van...😊
és jelentõsebben csökkenti a többiek játékélményét, perszehogy...

egyébként meg alig van olyan pálya ahol a dzsungelben nem lehet meglógni és befoglalgatni a többi zászlót és ha azok már megvannak a helik úgy is elmennek ha van eszük, szerintem ennyi az egész

ezzel együtt ha kialakul egy olyan kimondatlan és egységes elv hogy béjzkemp nincs, akkor ahhoz én is tartom magam, természetesen, de egyelõre nincs és szerintem nincs is rá szükség 😛PPP

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

arty
azt ne mondd, ha 5en rakétával lõttétek volna õket, nem lehet kitörni ... éltem már át hasonlot 😊 persze nem egy jolszervezett profi klán ellen - ez igaz 😊

a muhaha serveren még mindig 1.0 alatt recskázik a sok m60-idióta 😄

más server meg most nemmegy, pedig végre lenni kis idöm :I

Forza.

Yan
talán magas ping?
de nem akarom újra kezdeni. inkább maradjunk a #3852-ben.

¥ xfire: kistekila

Sunz
Nem tudom miért vagytok ennyire oda. A kemp (fõleg a helivel alapbázist kemelése) a BfV velejárója. Ezzel együtt kell élni.

Én is a játék-élmény leromblását látom benne, de sajnos nem tudsz mit tenni ellene. Klán-meccsken meg csinálni kell, mert ha te nem kempelsz, kempel az ellenfél.

Ezt csak akkor lehetne megszüntetni, ha a helikopterek páncélzata normál fegyverekkel (nem SA-7, nem LAW) is sebezhetõ lenne. Jó lenne, ha ezt megtennék, mert akkor mondjuk 5 ember 5 M-16-al szvsz reálisan le tudná szedni mondjuk a Mi-8-at.

A kemp (fõleg a helikemp) akkor nagyon gusztustalan, ha a szerveren van össz-vissz 10 ember a két csapatban. Épp tegapelõtt éltem ezt át. Siege of Khie Shan pályán voltunk 10-en, és pár heliguru nekiállt kempelni, majd helit lopni. A végén az egyetlen megmaradt bázisunk felett 1 Mi-8, Egy H.Gunship és 1 Cobra körözött. Inkább mentem is külföldre. Erre nem voltam, vagyok kiváncsi. Huszon-harmin playa esetén elviselen (ha nem is szeretem) de 10-nél? A klánt nem nevezem meg, mert pár tagjával jóban vagyok, és valamelyest tisztelem is. A többit nem nagyon, nekik...

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Yan
igy legyen

Ha láttál már a JW1-en akkor tudod, hogy nem TK-zok nem káromkodom és nem kempelek, ha a csapatok egyenlõtlenek akkor a következõ halálom után mindig átállok. A PB se talál nálam semmit mert nem csítelek.

Részemrõl a téma lezárva.

Yan
és te elhiszed magadnak, hogy ezért rúgtak ki? szánalmas,

Masztif: szted?
biztos nálam van a hiba, mert sose volt ilyen problémám.

Mas-Thief
Alighanem vírusos... ugye Yan?

Serpa
nincs mit.

Skiper
LOL

gyuri http://gyur6.uw.hu

Azt hiszem erre gondolsz:
"JW1-rõl túl gyakran kick-el az admin amikor lelövöm (elég gyerekes...)"
Magát a szervert nem fikáztam. Rögtön kick-elés után visszacsatlakozom, rákérdezek hogy miért lettem kirúgva és a nagy csönd a válasz...
Most mond nekem azt, hogy ez nem gyerekes viselkedés.

Zollee.
Ez mûködik köszi szépen

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Zollee.
megném

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Serpa
Van még egy hely.

Serpa
winrar is ezt csinálja ?

Zollee.
én is és lefagy a gép nemcsomagolja ki, mi a búbánat lehet?

Serpa
én totcommal csomagoltam ki.

Yan
Vortex: szted mi nem olvasunk más fórumokat?
ha a jw1-re jársz be játszani, akkor talán hanyagolni kellene a szidását!

Zollee.
Letölti nagy nehezen de nem engedi kicsomagolni, lefagy a win

Yan
gratula az ilyen klántárshoz

Serpa
Zollee.
sajnos nem müxi a link 99%-ig letölt aztán megáll!!!!

Serpa
Zollee.
nincs valakinek tippje honnan tudom leszedni az 1.01-es cracket?

Zollee.
és ujrarakás után is felpaccsoltad?

Cobra.
Nálam is ez volt, újraraktam a játékot és így mûködik. Szerintem az 1.00 crackje zavarhat be.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Serpa
te intézted el, hogy ne tudjak bejutni a JW1 -re ?

Zollee.
5,25 mb-os a crack?

Zollee.
igaz!!
Semmit nem ir ki hanem elfeketedik a kép , majd pár másodperc múlva vissza dob a win-be.

Joe004
1, Az 1.01 jó lenne már az 1.1 !
2,Mit ír ki?
3,Valószínû kell a crack amit pl.: http://tdc.fx3.hu -ról szedhetsz!

Arra gondoltam, hogy ha nick vagy IP alapján nem is de legalább hang alapján fel lehetne ismerni az emberkéket. Persze ez hirtelen felindulásból volt, azóta átgondoltam és (szerencsére ) túl sok BFV gémer van ahoz, hogy ez kivitelezhetõ legyen.

A nickem egyébként Vortex, és ez az elsõ és egyetlen. Szvsz egy csomóan ugyan azzal a nickkel tolják a kezdetektõl és csak "egyeseknek" van szükségük a cserélgetésre a PB-ban miatt, na erre kéne valami megoldás.

Joe004
Csak ne szellemeskedjünk a klántársammal! Értve vagyok?

Zollee.
sziasztok van 1 kis problémám feltettem 1.1-es pacssot és nem indul a gém, ilyenkor mi van??

Zs0lt1
Ez nem is lenner osz ötlet, de mivan, ha pl valaki a klánja ts-én van fent. Pl ez avalaki akár én is lehetnék 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Yan
aha, mi ezt el is hisszük

Serpa
hmmm ....

kösz a tájékoztatást.

Serpa
amit nem is én szedtem össze, hanem MÁS.

Skiper
Szerintem az Buba

Yan
hogy gondolod?
neked mi a nicked, és hanyadik?

Ja, a JW1-rõl beszélek és Jolánról

Csak egy tipp: kötelezõvé lehetne tenni a TS-t, kicsit fárasztóak a csíterek az 50-ik nickjükkel...

Cobra.
nincs

ebbol van demo?

Joe004
Azért van nem? Amúgy örömmel segítek mindenkinek!
De csak azért, hogy utánna jól lealázzam ha játszunk!

0Fritz0
Jah, mindig jól jön egy kis HADTÁP!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

király ez a topic,Az ember kérdez és .........voala jön a válasz
thx
Cobra.
Valahogy sejtettem

Skiper
Ott a pont, thx

Joe004
Crack + mo szerver!
Crack : http://gamecopyworld.com/
Magyar szervereken az Allseeingeye-al tudsz játszani
amit leszedhetsz pl.: a http://tdc.fx3.hu -ról!
Ha még mindíg ez a baja tedd föl másik cd-key el vagy ha van cd-key changer-ed akkor azzal változtasd meg!

segitsetek léci!
egyik bf játékkal sem tudok csatlakozni egy szerverhez sem. "invalid cd key" (persze biztonsági másolat)
van megoldás?