Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel ha jól tudom minden zászlót be lehet foglalni miért ne lehetne mindjárt az elején a fõbéjzre menni és befoglalni, de mivel helivel ez nem olyan egyszerû ha mindenki azt próbálja védeni az ellennél (természetszerûen)ezért a helinek fennt kell maradnia a levegõben és szedni az ellent amíg a gyalogosok be nem tudnak fehéríteni
ha lenne olyan zászló amit nem lehet fehéríteni (pl bf42) akkor kicsit más a helyzet, annak kevesebb értelme van...😊
és jelentõsebben csökkenti a többiek játékélményét, perszehogy...
egyébként meg alig van olyan pálya ahol a dzsungelben nem lehet meglógni és befoglalgatni a többi zászlót és ha azok már megvannak a helik úgy is elmennek ha van eszük, szerintem ennyi az egész
ezzel együtt ha kialakul egy olyan kimondatlan és egységes elv hogy béjzkemp nincs, akkor ahhoz én is tartom magam, természetesen, de egyelõre nincs és szerintem nincs is rá szükség 😛PPP

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
a muhaha serveren még mindig 1.0 alatt recskázik a sok m60-idióta 😄
más server meg most nemmegy, pedig végre lenni kis idöm :I
Forza.
de nem akarom újra kezdeni. inkább maradjunk a #3852-ben.
¥ xfire: kistekila
Én is a játék-élmény leromblását látom benne, de sajnos nem tudsz mit tenni ellene. Klán-meccsken meg csinálni kell, mert ha te nem kempelsz, kempel az ellenfél.
Ezt csak akkor lehetne megszüntetni, ha a helikopterek páncélzata normál fegyverekkel (nem SA-7, nem LAW) is sebezhetõ lenne. Jó lenne, ha ezt megtennék, mert akkor mondjuk 5 ember 5 M-16-al szvsz reálisan le tudná szedni mondjuk a Mi-8-at.
A kemp (fõleg a helikemp) akkor nagyon gusztustalan, ha a szerveren van össz-vissz 10 ember a két csapatban. Épp tegapelõtt éltem ezt át. Siege of Khie Shan pályán voltunk 10-en, és pár heliguru nekiállt kempelni, majd helit lopni. A végén az egyetlen megmaradt bázisunk felett 1 Mi-8, Egy H.Gunship és 1 Cobra körözött. Inkább mentem is külföldre. Erre nem voltam, vagyok kiváncsi. Huszon-harmin playa esetén elviselen (ha nem is szeretem) de 10-nél? A klánt nem nevezem meg, mert pár tagjával jóban vagyok, és valamelyest tisztelem is. A többit nem nagyon, nekik...

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Részemrõl a téma lezárva.
Masztif: szted?
biztos nálam van a hiba, mert sose volt ilyen problémám.

"JW1-rõl túl gyakran kick-el az admin amikor lelövöm (elég gyerekes...)"
Magát a szervert nem fikáztam. Rögtön kick-elés után visszacsatlakozom, rákérdezek hogy miért lettem kirúgva és a nagy csönd a válasz...
Most mond nekem azt, hogy ez nem gyerekes viselkedés.

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
ha a jw1-re jársz be játszani, akkor talán hanyagolni kellene a szidását!

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Semmit nem ir ki hanem elfeketedik a kép , majd pár másodperc múlva vissza dob a win-be.
2,Mit ír ki?
3,Valószínû kell a crack amit pl.: http://tdc.fx3.hu -ról szedhetsz!
) túl sok BFV gémer van ahoz, hogy ez kivitelezhetõ legyen.
A nickem egyébként Vortex, és ez az elsõ és egyetlen. Szvsz egy csomóan ugyan azzal a nickkel tolják a kezdetektõl és csak "egyeseknek" van szükségük a cserélgetésre a PB-ban miatt, na erre kéne valami megoldás.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
!
De csak azért, hogy utánna jól lealázzam ha játszunk!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
thx

Crack : http://gamecopyworld.com/
Magyar szervereken az Allseeingeye-al tudsz játszani
amit leszedhetsz pl.: a http://tdc.fx3.hu -ról!
Ha még mindíg ez a baja tedd föl másik cd-key el vagy ha van cd-key changer-ed akkor azzal változtasd meg!
egyik bf játékkal sem tudok csatlakozni egy szerverhez sem. "invalid cd key" (persze biztonsági másolat)
van megoldás?