Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
Tudom, hogy ki õ, de nem ismerem, szal miért is?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Octopus
Én csak olvasom sokat.
Ritkán írok 😊

Össze kéne jönnöd ( BB )Zolly-val, nagy haverok lehetnétek...

Gyakrabban kéne ide írnod

Serpa
kösz a választ.

Mr Manson
Próféta szóljon belõled!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bercy
ki tudja mi lesz a patch utan. lehet h annyira legyengitik a heliket h hasznalhatatlanok lesznek.
nem lehet tokeletes jatekot csinalni.....ez van
a war pedig persze h mas dolog, ott a gyozelem a lenyeg es a szabalyok keretein belul mindent meg kell tenni erte.
Mr Manson
Patch ilyen gondot nem old meg, lást BF1942!
Egy War-on ez természetes dolog és kell is... de publicon?!

Octopus
Kicsit unalmas ez a BC dolog 😊
Egyikõtöknek sincs igaza.
A játékban benne van a BC, mert elõfordulhat hogy szükség van rá.
Ellenben ezzel nem lehet jönni, hogy a játékban van ezért lehet orba szájba.
Az életben is agyon lehet verni mindíg egy embert csak megkeseríted az életét, és nem szép dolog a gyengébbet bántani 😊
Még játékban sem.
Így aki sokat csinálja az nem a jobbik csapat jutalma, hanem a szánalom a jutalma.
Mert ha a játék élményért játszana akkor átállna segíteni a gyengébbik csapatot. (Ez csak a publikra értem)
A warokon valakinek vesztenie is kell.
Ott gyözzön a jobbik.
De tényleg lezárhatnátok ezt a vitát.
Akinek nem tetszik a BC annak van lehetõsége másik szerverre menni.

uHs Gerzson
Csatlakozom az elötem szólóhoz

És reméljük hogy az 1.1-es patch megoldja ezt a gondot.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bercy
igazad van, a basecamp a jatek resze. az mar teljesen mas kerdes h szvsz tonkre tudja tenni a jatekelmenyt, es nem szeretem ha kempelnek.
de nem is szoktam beszolni a kampereknek(maximum lelepek a serverrol).
1.1 patch-el lehet h minden megvaltozik, majd meglatjuk.
es telleg folosleges vitazni errol
Zs0lt1
Ha nem tudtál kitörni, az szvsz a te bajod.
Eddig ha valaki szólt a kemp miatt,azt dühbõl szólta.
Én nem vagyok nagy kemper, sõt, ha kicsit visszaolvasol fogsz olyan kommentemet találni, ahol elitélem, de be kellett látnom, hogy ez a játék része, vagy te kempelsz, vagy téged kempelnek.

Serpa
én csak egy kérdést tennék fel, ha nem akarsz válaszolni, ne válaszolj:

"Miért jó látni a másik szenvedését ?"

én még nem tudtam, és a társak közül se láttam senkittudni kitörni ilyenkor !

Zs0lt1
utoljára szóltam basecamp ügyben, mert szerintem semmi értelme errõl vitázni. Kész.

Zs0lt1
Nem akarok beleszólni az uHs vs 7th vitába, de egyet tudok, a basecamp a játék része. Ha azt korlátozzák, a játékot korlátozzák. Ha valaki szépen szól, hogy ne kempeljek, akkor nem fogok kempelni, de ilyet én még nem láttam.Lehet imádkozni, hogy legyen már az 1.1-es peccs, de addig is van basecamp.

Buba007
Lehet, hogy ez nektek rosszul esett, de egyébként tényleg amíg kempeltünk õk szépen foglalgatták vissza a zászlókat.
Ezzel is csak egy nagy vitát értél el. 😞 Szerintem hagyjuk az egészet, semmi értelme itt egymást almázni, mert csak újabb és újabb ellenségeskedéseket szül.

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Yan
Ha nem fejezitekabba, beírok az ellenörzõtökbe!!! vagy behivatom Apátok!
..inkább Anyátok az erösebb!
😊))

Sunz: ment privi

¥ xfire: kistekila

A gerinces megoldás az lett volna ha abbahagyjátok miután egy csomóan folyamatosan kértek titeket erre.
És nem csak az én incidensem volt az egész szerver vált játszhatatlanná.
Oka volt a kempnek? Akkor lett elegem az egészbõl amikor lopott Huey-al és Cobrával kempeltétek folyamatosan az amerikai alapot pedig a saját bázisotokon kívül MINDEN zászló a miénk volt

(most nem az egész TLD-rõl beszéltem)

Octopus
Egy kicsit messzire mentetek...
Szívem szerint kimoderálnék egy két hozzászólást.
Az egymás, vagy csoportosulás (klán) szídását, fõleg ha sértõ szavakat használtok akkor azt privátba ejtsétek meg.
Köszönöm.

Mr Manson
Általánoságban irtam!

A játéknak a tisztességrõl és a szórakozásról kéne szólnia.
Van aki NAGYON leiskolázott belõle, valaki nem... semmi értelme nincs az egésznek igy. Nem jaték a játék.

És ez itt kezd TREND lenni! 😞

Sajnos sok a fregvadász, igaz külön faj- de sok van. Nekik nem a jaték a lényeg hanem a pont. Ezt el kell fogadni, és élni kell vele hogy ennyire képes. Ha felhuzom magam akkor ALT+F4 és ráhagyom... szegény... van még sok sok szerver ahol lehet EMBEREK jatszanak tisztességesen.

Buba007
Kedves Vortex! Elég gerinctelen dolog, hogy egybõl ide jössz sírni egy kis incidensed miatt. A kempemnek oka volt!!

Buba007
Figyi, papa! Kicsit elszaladt veled a ló! Milyen jogon sértegetsz te itt akárkit is??!!

polak
Sunz azért szerintem ez igy kicsit tul magasröltû nem? ha ilyen problémád van szolj nekem! kicsit tele a pöclöm hogy minden probálkozásom keresztbe van huzva! Sly a poénos beszolásokbol vagy bármibõl láthato hogy milyen gondok vannak ugyhogy még azt se, max klánon belül! mielött ilyen hangvételû dolgokat irkáltok aludjatok 1et rá! nem lesz belölle civakodás! miután felnõttek lennénk megbeszéljük a gondokat és kijavitjuk! akkor irj ilyesmit ide ha engem láttál kempelni! thx

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Bercy
ez mar a legelejen szanalmas volt, csak ha valotlant allitanak rolam az nem igazan teccik es visszairok
vsly
Bocs,hogy megvédem magam.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mr Manson
Nem veszitek észre kicsit kezd ez szánalmas lenni?

uHs Gerzson
Nekem csak azaz egy bajom hogy nem látam semmit és csak következtetek, de én ugy vetem észre hogy ma Sunz egy kicsit idegesebb volt ma és hát gondolom te sem igy ismerted meg öt. Mindenkinek van rossz napja. De majd ö elmondja ha akkrja és bizok benne hogy eböl nel esz olyan nagy baj.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vsly
Követ el mindenki,de aki nem követ el,arra is rá akarják húzni a vizes lepedöt.Nekem ennyi a bajom,és ha nincs annyi az UHS ATYAÚRISTENében,hogy belássa,és a rágalmakért bocsánatot kérjen,akkor részemröl be van fejezve a nagy "barátság"!Persze ettöl függetlenül még nem haragszok a tagokra.

dronkZero
Jujjj, errõl jut eszembe!

Amikor elõször installtam fel a BFV-t, simán felment oda, ahova akartam (D:\Games\...stb). Aztán történt egy C: partíciótörlés, újrapartícionálás, XP reinstall. BFV ment simán reinstall nélkül, egészen 1.01-ig. Na, gondoltam BFV reinstall, aztán rá a patch. Igen ám, csak BFV install közben hiába írtam be, hogy hova szeretném installni, MINDIG a C:\Program Files\...stb könyvtárba tette. Miért? Mi lehet a probléma?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
A faszért kell álandóan vitázni. Sunz nem akkarok rosz lenni veled de nem is vagyok ellened, szerintem elég campet megértünk és szerintem még lesz sok is akkár tiltják akkár nem. A lényeg hogy nyugodj meg és nem kell elvetni a sulykot. És most nem kérek abból hogy nincs igazam de már kurvára utálom hogy ilyeneken vitázunk mert nem tud mindenki normálisan játszani. Jó lenne ha kuss lenne ebben a dologban és kész. Nincs kedvem egy ilyen jó kapcsolat megrontását és ezt mindkét oldalon igy gondolják szerintem. Szerintem mindenki követ el hibákat de hát az ember már ilyen.

vsly
Mert túl nagy pálya.

Serpa
a miért lehetett, hogy a Valley Assault után a win kevésnek találta a virtuális memóriát, ezért megnövelte ?
eddig elég volt neki.

Ez frankó!
Tehát megvan a zsák, meg a szeg is!
Ez gáz!
Ebbõl hagyd ki a 7th-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem vegyél seprüt!!!!!

Gyík

dronkZero
Köszike!

Bercy
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\Archives\BfVietnam\Levels\<<---ide
dronkZero
Custom mapokat hova is kéne tennem?

Úgy tûnik neked van igazad...

vsly
Na azt hiszem most elég szépen lejárattad itt magad.Mi soha nem kampeltünk!Abban a formában,ahogy tiltakozunk ellene.De ha kampeltünk volna,akkor se lehetne egy qrva szavad sem!Kész-passz részemröl a téma lezárva!
A "pofád lapos,puttana😊"-ért bocsánatot kérek.Azt hittem,hogy vagyunk olyan nexusban,hogy ezen nem sértödsz meg.

dronkZero
Jéz**om, **sszátokmeg, a BFV NEM CSAK A HELIKOPTEREKRÕL SZÓL, **rvaélet!

Bercy
az a baj Sunz, hogy folbaszod az agyad es minket tamadsz be. ugy allitod be a 7th mintha bunozok lennenk. nagy ugyet csinalsz mindenbol. eppen h en probaltalak csititani titeket. es amikor valaki csunyan beszolt Neked akkor mondtam is h nemkene, de persze en akkor is kemper nagypofaju vok.
szomoru vok h pont egy uHs tag viselkedik velunk igy
Sunz
vsly: De mi nem is csinálunk picsát a szánkból azzal, hogy szüntessük meg a Camp-et! Ne érdsekel ha egy uHs tag Camp-el. Undorítónak tartom de nem érdekel. Csinálja, ha ez neki jó. De a TI esetekben azért szóltam, mert MI MAJD MEGMUTATJUK HOGY CAMP NÉLKÜL IS LEHET JÁTSZANI hozzászólásatoktól zeng a Net!
Hát tudodmit, ti is csak akkor vagytok nagy szájjal, ha titeket Camp-elnek. De amikor tit tehetitek, akkor valamilyen nagyon rossz kifogást keresve megteszitek, mert ott van benned is, hogy milyen jó a védtelen kis NVA vagy US "hülyegyereket" leszedni. Akkor nem jár a szád ennyire, sõt, mint nagy Camp-ellenes zászlóvivõ, fel vagy háborodva, hogy rágalmazlak meg lehjáratom a klánod!
Nem érdekel! A klánnal nincs bajom de ti messze kerüljetek engem, mert az éticsiga hozzzátok képest csupa-gerinc állat!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

vsly
"v-sly: "Pofád lapos puttána""
Igen ezt írtam,de azután,miután már elhordtál minden szemétnek,De én még vigyort is raktam oda,ilyet😊
De nyugodtan keresd vissza az üzeneteket(ha lehet olyat csinálni)Tedd közkinccsé.Nekem nincs félnivalóm.
És most már vegyél vissza a stílusodból légyszives,mert én nem beszéltem veled ilyen hangnemben.

vsly
Különben nem tudom miért nekünk magyaráz Sunz,amikor soha életemben nem kampeltem(kivétel:utsó zászló,foglalás támogatása)Ellenben az UHS rendszeresen,csak utána mindig arra fogják,hogy csak lopni akartak.Mi még lopás segítségéhez SEM szoktunk.
A múltkor is meg lettem rágalmazva a Flaming Dart pályán,hogy kampelem az USA repteret,aztán mikor tisztáztam magam(a toronyrobbantót fedeztem),utána a NagyságosAtyaúrIsten úr nem ereszkedett le hozzám bocsánatot kérni,hogy elhordott mindenféle szemétnek engem,meg a klánunkat.Mindegy,lehet így is,csak sajnálom,hogy a jónak induló kapcsolatot ilyen dolgok ostromolják.

Sunz
Sly: Te meg se szólalj.... Nem én kezdtem el az ugatást! Én az elején csak annyit irtam: TEAMS vagy KICK?
Utánna: NE CAMP-eljetek már 6:3-ba!
Utánna:
v-sly: "Pofád lapos puttána"

Jahh, majd legközelebb restartolom jó? Csak azért hogy ne legyen baj, vagy szó nélkül kivágjalak?

Nem tudok reagálni mig meg nem halok? De tudsz! ENTER+KLICK NVA ZÁSZLÓ+SPAWNPONT KIVÁLASZTÁS HARC!

CSAK QRVA KÉNYELMES Camp-elni, nem mint átállni. De ezt játék közben elmondtam már másoknak is. Ha nem képes elviselni, hogy Camp-elik lépjen ki. De annál erkölcstelenebb gerinctelenebb xarokat nem tudom eléviselni, akik átállnak ha vesztenek, VAGY ÉPPEN A KEZÜKET EMELGETIK, HOGY ÉN NEM IS TEHETEK RÓLA, HISZEN CSAK A CSAPATTÁRSAMMAL BESLEZÜLETTEM A HUEY-BA.

Ne nézzük egymást madárnak ok? És ne oktass ki viselkedésbõl. Nem a kis pisis 15 éves Buba vagyok.

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Bercy
jah es miutan kiugrottam egy idegi probaltam foglalni a zaszlotokat, aztan egy tankot akartam felrobbantani de kiszurt es lelott. utana nem fobazison szulettem(nem heliztem), csak miutan kitortetek, akkor mentem ismet helivel 1et de hamar leszedtek igy inakabb gyalogoskent folytattam. es MI8 at nem loptam.
Bercy
figy miutan betolt a jatek es nyomok egy tab-ot hogy eldontsem hova alljak. most is igy volt. spawnoltam elindultam. mikor a TEAMS feliratot benyomtad akkor ataltam volna de mire meghaltam addigra mar nem kellett mert 1 emberrel tobben lettetek.....
vsly
Utolsó bázist hogy foglaljam be,ha nem kampelés segítségével?Arról meg had ne tehessek már,hogy mindenki Usanak állt.Elfoglaltuk az összes zászlót,maradt az utsó.
Addig meg nem tudok a balancera reagálni,amíg nem halok meg.Miután meghaltam,már nem volt rá szükség,hogy átálljak.
Jó lenne ha lehiggadnál,és utána kezdenél el irogatni a fórumokba.Sry Sunz,de most nincs igazad.Én próbáltam game közben is poénnal elütni a dolgot,de te csak sértegettél végig.

Sunz
Bercy: Ok téged fedezett. Mire a bázis felé értetek addigra 6 US és 2 NVA volt én lettem a 3. Mirõl is beszélünk? Nem volt kemp? Te rég nem voltál a zászló közelkében sem, és a heliK (mert nem csak ti voltatok ott) még mindig minket vadásztak, majd a jól megérdemelt lopott mi-8-al megpróbáltak elmenni. Hiába ugattam, hogy TEAMS, vagy NE CAMPELJ! Jahh meg nézd meg legközelebb azt is hogy az NVA oldal szine sötét vagy világos. Mert hiába 2-2 az állás, ha aszerencsétlen akkor tölt, vagy épp még csak spawnol mire ti már viga röpködtök a KLÁNTÁRSADDAL.

Minket qrvára kritizált mindenki, hogy állandóan egy oldalon vagyunk. Hát ez változott. Sõt, mostmár meg sem próbálunk egy oldalra kerülni. Ez RÓLATOK NEM MONDHATÓ EL!

Bercy
ez volt a Te szemszogedbol....
miutan betoltodott a palya 2nva 2usa volt. Sly al felszaltunk egy helivel es befoglatuk az osszes bazist.
kempeles pedig nem tortent. jobban kene figyelned. mikor a viet fobazis felett voltunk en kiugrottam es Sly engem fedezett mikozben probaltam foglalni. es en egy rossz szot nem szoltam hozzad, ugyhogy ne mond azt h "beszolasaik".
kz
"BFV-ben NEM cheatelek"
hát, most én sem mert éppen nem is játszom!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.