Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
nem lehet tokeletes jatekot csinalni.....ez van
a war pedig persze h mas dolog, ott a gyozelem a lenyeg es a szabalyok keretein belul mindent meg kell tenni erte.
Egy War-on ez természetes dolog és kell is... de publicon?!
Egyikõtöknek sincs igaza.
A játékban benne van a BC, mert elõfordulhat hogy szükség van rá.
Ellenben ezzel nem lehet jönni, hogy a játékban van ezért lehet orba szájba.
Az életben is agyon lehet verni mindíg egy embert csak megkeseríted az életét, és nem szép dolog a gyengébbet bántani 😊
Még játékban sem.
Így aki sokat csinálja az nem a jobbik csapat jutalma, hanem a szánalom a jutalma.
Mert ha a játék élményért játszana akkor átállna segíteni a gyengébbik csapatot. (Ez csak a publikra értem)
A warokon valakinek vesztenie is kell.
Ott gyözzön a jobbik.
De tényleg lezárhatnátok ezt a vitát.
Akinek nem tetszik a BC annak van lehetõsége másik szerverre menni.
És reméljük hogy az 1.1-es patch megoldja ezt a gondot.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
de nem is szoktam beszolni a kampereknek(maximum lelepek a serverrol).
1.1 patch-el lehet h minden megvaltozik, majd meglatjuk.
es telleg folosleges vitazni errol
Eddig ha valaki szólt a kemp miatt,azt dühbõl szólta.
Én nem vagyok nagy kemper, sõt, ha kicsit visszaolvasol fogsz olyan kommentemet találni, ahol elitélem, de be kellett látnom, hogy ez a játék része, vagy te kempelsz, vagy téged kempelnek.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Miért jó látni a másik szenvedését ?"
én még nem tudtam, és a társak közül se láttam senkittudni kitörni ilyenkor !
Ezzel is csak egy nagy vitát értél el. 😞 Szerintem hagyjuk az egészet, semmi értelme itt egymást almázni, mert csak újabb és újabb ellenségeskedéseket szül.
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
..inkább Anyátok az erösebb!
😊))
Sunz: ment privi
¥ xfire: kistekila
És nem csak az én incidensem volt az egész szerver vált játszhatatlanná.
Oka volt a kempnek? Akkor lett elegem az egészbõl amikor lopott Huey-al és Cobrával kempeltétek folyamatosan az amerikai alapot pedig a saját bázisotokon kívül MINDEN zászló a miénk volt
(most nem az egész TLD-rõl beszéltem)
Szívem szerint kimoderálnék egy két hozzászólást.
Az egymás, vagy csoportosulás (klán) szídását, fõleg ha sértõ szavakat használtok akkor azt privátba ejtsétek meg.
Köszönöm.
A játéknak a tisztességrõl és a szórakozásról kéne szólnia.
Van aki NAGYON leiskolázott belõle, valaki nem... semmi értelme nincs az egésznek igy. Nem jaték a játék.
És ez itt kezd TREND lenni! 😞
Sajnos sok a fregvadász, igaz külön faj- de sok van. Nekik nem a jaték a lényeg hanem a pont. Ezt el kell fogadni, és élni kell vele hogy ennyire képes. Ha felhuzom magam akkor ALT+F4 és ráhagyom... szegény... van még sok sok szerver ahol lehet EMBEREK jatszanak tisztességesen.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Amikor elõször installtam fel a BFV-t, simán felment oda, ahova akartam (D:\Games\...stb). Aztán történt egy C: partíciótörlés, újrapartícionálás, XP reinstall. BFV ment simán reinstall nélkül, egészen 1.01-ig. Na, gondoltam BFV reinstall, aztán rá a patch. Igen ám, csak BFV install közben hiába írtam be, hogy hova szeretném installni, MINDIG a C:\Program Files\...stb könyvtárba tette. Miért? Mi lehet a probléma?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
eddig elég volt neki.
Tehát megvan a zsák, meg a szeg is!
Ez gáz!
Ebbõl hagyd ki a 7th-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem vegyél seprüt!!!!!
Gyík

A "pofád lapos,puttana😊"-ért bocsánatot kérek.Azt hittem,hogy vagyunk olyan nexusban,hogy ezen nem sértödsz meg.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
vok.
szomoru vok h pont egy uHs tag viselkedik velunk igy

Hát tudodmit, ti is csak akkor vagytok nagy szájjal, ha titeket Camp-elnek. De amikor tit tehetitek, akkor valamilyen nagyon rossz kifogást keresve megteszitek, mert ott van benned is, hogy milyen jó a védtelen kis NVA vagy US "hülyegyereket" leszedni. Akkor nem jár a szád ennyire, sõt, mint nagy Camp-ellenes zászlóvivõ, fel vagy háborodva, hogy rágalmazlak meg lehjáratom a klánod!
Nem érdekel! A klánnal nincs bajom de ti messze kerüljetek engem, mert az éticsiga hozzzátok képest csupa-gerinc állat!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Igen ezt írtam,de azután,miután már elhordtál minden szemétnek,De én még vigyort is raktam oda,ilyet😊
De nyugodtan keresd vissza az üzeneteket(ha lehet olyat csinálni)Tedd közkinccsé.Nekem nincs félnivalóm.
És most már vegyél vissza a stílusodból légyszives,mert én nem beszéltem veled ilyen hangnemben.
A múltkor is meg lettem rágalmazva a Flaming Dart pályán,hogy kampelem az USA repteret,aztán mikor tisztáztam magam(a toronyrobbantót fedeztem),utána a NagyságosAtyaúrIsten úr nem ereszkedett le hozzám bocsánatot kérni,hogy elhordott mindenféle szemétnek engem,meg a klánunkat.Mindegy,lehet így is,csak sajnálom,hogy a jónak induló kapcsolatot ilyen dolgok ostromolják.

Utánna: NE CAMP-eljetek már 6:3-ba!
Utánna:
v-sly: "Pofád lapos puttána"
Jahh, majd legközelebb restartolom jó? Csak azért hogy ne legyen baj, vagy szó nélkül kivágjalak?
Nem tudok reagálni mig meg nem halok? De tudsz! ENTER+KLICK NVA ZÁSZLÓ+SPAWNPONT KIVÁLASZTÁS HARC!
CSAK QRVA KÉNYELMES Camp-elni, nem mint átállni. De ezt játék közben elmondtam már másoknak is. Ha nem képes elviselni, hogy Camp-elik lépjen ki. De annál erkölcstelenebb gerinctelenebb xarokat nem tudom eléviselni, akik átállnak ha vesztenek, VAGY ÉPPEN A KEZÜKET EMELGETIK, HOGY ÉN NEM IS TEHETEK RÓLA, HISZEN CSAK A CSAPATTÁRSAMMAL BESLEZÜLETTEM A HUEY-BA.
Ne nézzük egymást madárnak ok? És ne oktass ki viselkedésbõl. Nem a kis pisis 15 éves Buba vagyok.
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Addig meg nem tudok a balancera reagálni,amíg nem halok meg.Miután meghaltam,már nem volt rá szükség,hogy átálljak.
Jó lenne ha lehiggadnál,és utána kezdenél el irogatni a fórumokba.Sry Sunz,de most nincs igazad.Én próbáltam game közben is poénnal elütni a dolgot,de te csak sértegettél végig.

Minket qrvára kritizált mindenki, hogy állandóan egy oldalon vagyunk. Hát ez változott. Sõt, mostmár meg sem próbálunk egy oldalra kerülni. Ez RÓLATOK NEM MONDHATÓ EL!
miutan betoltodott a palya 2nva 2usa volt. Sly al felszaltunk egy helivel es befoglatuk az osszes bazist.
kempeles pedig nem tortent. jobban kene figyelned. mikor a viet fobazis felett voltunk en kiugrottam es Sly engem fedezett mikozben probaltam foglalni. es en egy rossz szot nem szoltam hozzad, ugyhogy ne mond azt h "beszolasaik".