Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunz
Jahh és mégvalami! Én is zoktam kempelni, nem tagadom. Sosem tagadtam, azt sem tagadom, hogy utálom, ezt a klánom tagjai tudják, de én nem is szoktam a basecamp ellen ugatni. Sosem mondtam, hogy ne legyen. Csak azt hogy nem túl erkölcsös.

Kezit csókolom 7th!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Sunz
Kedves 7th. Kérem kicsit a magatok háza táján is nézzetek körül. Ha már ennyire elitélitek a Camp-et, akko ti ne tegyétek, vagy a szátokat fogjátok be legközelebb.

Miért is mondom: Ma, Omatic szerver, Op. Hastnigs pályaváltás utáni elsõ kör. Mire bejövök 6 ember US oldalon, 2 NVA-n. Mit csinál v-sly és Bercy? Elfoglal minden zászlót, és jön kepmelni azt a 2 embert aki éppen spawnolt? Na akkor mire megy a magyarázás? Se a TEAMS-re nem ragál a 7th 2 jeles képviselõje, sem a Camp-re. Na kkor ki is itt a görény? Jahh tuom, az uHs, mert ki meri nyitni a száját. Na hagyjuk egymást gyerekek. SZálljatok magatokba, és gondolkozzatok, hogy mirõl ugattok, mielõtt megtennétek!

Eddig nem volt bajom a 7th tagjaival, de ma a vielkedésük, és a hozzáállásuk (na meg a beszólásaik a viselkedésük után) azt eredményezi, hogy ott kerülöm õket ahol lehet.

Neketek meg lehet gondolkodni!
Na pá!

.:uHs:. 4ever

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

kz
"A klánt meg, azért NEM kell elítélni, mert néhány tag néha belemegy egy kis basecampbe!"

Legyen neked karácsony, egyetlen klánt sem ítélek el mert néhány tag néha belemegy egy kis basecampbe!

Bár azt hiszem eddig sem errõl volt itt szó!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Bercy
heee
1. PB logok nem ezt igazoljak
2. Scooby sokat meselhetne
3. en mondtam h a klant nem itelem el, es engam aztan nem erdekel h mikor kempelsz, legfeljebb keresek egy masik servert
Sunz
Buba: Ez már csak megmagyarázás rész a dolgoknak. Én 1 olyan embert NEM láttam, akit Gamehack miatt dobott volna ki a PB, RAJTAD KÍVÜL. Plusz vannak, voltak, és lesznek is olyan megmozdulásaid, amik egyértelûsítik, hogy nem játszol tisztán, mégha a PB nem is vág ki!

Buba007
1: BFV-ben NEM cheatelek
2: NFSU-ban se cheatelhettem, mivel nem játszottam azzal a játékkal online-ba, ezért nem is találkozhattál velem. Valószínûleg a Bubamester nevû taggal találkozhattál. Õt cseszegettem is a fórumos neve miatt, de csak az NFSU topicban.
3: Azért, mert néha beszívtok egy kempet egybõl az sg-re kell jönni? Ebbõl a kemp dologból mindig vita sül ki. Ja és a tegnapi kempem bery nem volt hiába, ugyanis amíg én kempeltem a többieknek volt idejük zászlót foglalni. Jó lenne ha végre leszállnátok a TLD-rõl és rólam is. A klánt meg, azért NEM kell elítélni, mert néhány tag néha belemegy egy kis basecampbe!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Mr Manson
Miért nem mentek ilyenkor kollektiva más szerverre? Több száz szerver van!
Ezért nem jatszom én se nagyon magyar szerveren. Érdekes külföldön tök normálisak az emberek........

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Robogo
Oké semi baj

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Bercy
ihhhiiiiiigeeeen.
akkor suxxx.
komolyan mondom h Robogo-t sajnalom mert o egy ertelmes tag.
Buba, neked annyit h miert jo h cheat-elsz? eddig en veled NFSU es BFV ben talakoztam es mind2ben cheateltel.
Szerintem meg nem. Tegnap végig kemp-fesztivál ment és mielõtt bárki félreértené:

A TÖBBIEK NEM ÉLVEZTÉK!!!! (Landor, nyugi )

Robogo: akkor bocs, csak tudod van az a mondás a korpa közé keveredésrõl...

Yan
én megszoktam tenni, már lassan hobbyból.
sajnos sok ilyet láttam, és nem tok hinni neki sem.

¥ xfire: kistekila

Mr Manson

Nincs bocsánat!

Sunz
polak: hány és hány esélyt fog még eljátszani? Hányszor adjunk neki új esélyt? Ez a jófiús hozzáállás amit képviseltek teszi lehetõvé,. hogy egy ekkora görény még itt lehessen egyáltalán. Örüljön neki, hogy nem vágom ki minden egyes alkalommal ahogy meglátom!

Bercy
sztem is normalisabb Buba mostanaban, tanult a dologbol.
ha megvaltozik akkor azert nem fogok lenezni egy klant, mert Buba koztuk van.
Yan
nekem nem hiányzik

Mr Manson
muhahahhha... végre egy jó poén!

vsly
"mostanság Buba is normális"Mondjuk lehet,hogy van benne valami,pl.tegnap kétszer is le tudtam szedni

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

polak
igy van, de asszem kell kapniuk 1 lehetõséget nem? tegnap még én is igy áltam hozzá, Buba is kaphat 1 ujat, ujabbat😊
részemrõl tiszta lap, ezt köszönjétek Jabar-nak! ( álitolag mostanság Buba is normális, probáljunk mi is normálissan hozzá álni! bajunk nem lehet vagy igen?😊 )

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

vsly
Téged elég normális arcnak ismertelek meg,ezért tényleg sajnálom,hogy Bubát is bevettétek.Tanulhatnátok a volt BC klán hibájából,és megérthetnétek,hogy ahhoz,hogy egy klán jó legyen,ahhoz nem elég hogy ügyes gamereitek legyenek,hanem emberileg is meg kell hogy feleljenek.És ha van legalább egy nem normális ember is,addig róla fogják megítélni a klánt.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Sunz
Robogo: Bár te nem tehetsz róla, de akkor is szörnyû! Plusz még Bubát is bevettétek... plusz rossz pont!

Bercy
bfhelp.try.hu
sok sikert
Robogo
Hát én nem kempeltem!!!
Különben is csak hárman voltunk fent a TLD-sek közül amikor ez történt!!!Ne az egész TLD KLAN-t szídjad már!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Gratulálok a TLD-nek ekkora kemper faszokat még sehol sem láttam, ti vagytok az egyetlen klán akiket még az se zavar ha minden zászló az ellenfélnél van még akkor is csak rohantok helit lopni és kempelni

vigyori14
Azt hogy hol kell regisztrálni magam, meg hogy miket kell beállítani

Cobra.

Mit nem tudsz ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

vigyori14
Akkor monddjátok már meg hogy kell a Battlefield 1942-el játszani.

Összeroppan az magátol is, most is egy milliárdos pert bukott be a microfos

Joe004
Nem minden hacker rossz pl.: én is annak minõsülük mivel éppen ma törtem föl a gyári gépen ahol dolgozom a admin jelszavát 😊 , hogy tudjanak a munkatársaim netezni!
Amúgy a vírusokat a hackerek egy felsõbb cél érdekében írják (álltalában! kivételek a 10 éves taknyosok akik elolvastak 1 hacker oldalt és azt hiszik, hogy õk a kingek 😊 ) AZÉRT HOGY LEIGÁZZÁK A WINFOS hatalmát mondjuk én nem írnák mert én is azt használok😊 !

Zs0lt1
www.mportal.hu

itt érdeklõdj!
A q3-asok lelõhelye.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

passz

vigyori14
Segitsetek már! tom hogy nem ide tartozik de pár hawerommal szeretnénk a Quake3 al játszani a neten, mit kell csinálni hol kell regisztrálni magunkat?

Yan
szépen gyarapszik a lista 😞

Bercy
es akik a virusokat irjak? azok meg rosszabbak!!!!!!
BurnBaby
fel nem foghatom miért töltik emberek az idejüket azzal, h másoknak problémát okozzanak...

www.battlefield.hu

Mr Manson
Ahogy nézem itt az uw lesz a ludas, mert minden oda irányul! Vagy nem? 😄

Yan
ugy látszik ma a magyar oldalakat szemelte ki 😞
katt

BurnBaby
de büszke lehet most magára...

www.battlefield.hu

Mr Manson
Yep! Hol is volt/van az oldal?

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Mowber was here 😊 Break Your Security - HEY adMin contact me: [email protected] for patch instrucTions! ;D +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Mowber OWNED YOU!!!!
Ez volt kint az uHs oldalán tegnap este.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Mr Manson
Ezt hogy érted?

Skiper
a széttört kép helyett:

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
<- a buzi hekkerje!

részvétem!

Sunz
Király mód feltörte az uHs oldalát egy ujabb seggfej Linux-hacker. Mostmár nem a Bill G*cirõl kezd meglenni a véleményem, hanem a Linux-os társadalom-ról! Sorry ha kicsit off, meg álltalánosítok is, de ez már kicsit sok. Többünknek nagyon sok órai munkája volt abban hogy az oldal így nézzen ki. Még akkor is, ha egy elõre felhasználható php-nuke-ot használtunk!

Mind1.

Csak gondoltam ne keressétek!

Skiper
Ah, értem.

azt csak atirta a php mer mutkor mar le akartam robbantani az oldalt es kitakaritottam a szerkesztoket akik nem irnak, es a helyere mast dob be, de ha zavar kitorlom az egesz hirt
Skiper
elnen = lenne

Skiper
Jé. Most így elnézegettem az bfvietnam.hu-t és több hibára is akadtam. Az egyik: "PunkBaster" (PunkBUster lécci )

A másik: PoE cikk, írta PETKO.

Az ott azért csípi a szemem, mert anno még én írtam azt a cikket. Na jólvan hát nem azért de tényleg egy kicsit ez olyan "lopósnak" tûnik elnen szíves egy adminszerzet és kijavítaná csak nekem?
KÖSZ!

most próbából benne vanak a maplistában.Aztán meglátjuk,h marad-e tartósan.

Yan
A Jungle Combat szerverrõl az auto.disconnecktet vegyétek már le, vagy állítsátok picit nagyobb idõre, mert nem tok elszivni 1 cigit map váltáskor. plz. 😉

Qrz: mikor mennek majd ezek a mappok? és milyen gyakran, érdemes lesz leszedni?

&#165; xfire: kistekila