Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezit csókolom 7th!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Miért is mondom: Ma, Omatic szerver, Op. Hastnigs pályaváltás utáni elsõ kör. Mire bejövök 6 ember US oldalon, 2 NVA-n. Mit csinál v-sly és Bercy? Elfoglal minden zászlót, és jön kepmelni azt a 2 embert aki éppen spawnolt? Na akkor mire megy a magyarázás? Se a TEAMS-re nem ragál a 7th 2 jeles képviselõje, sem a Camp-re. Na kkor ki is itt a görény? Jahh tuom, az uHs, mert ki meri nyitni a száját. Na hagyjuk egymást gyerekek. SZálljatok magatokba, és gondolkozzatok, hogy mirõl ugattok, mielõtt megtennétek!
Eddig nem volt bajom a 7th tagjaival, de ma a vielkedésük, és a hozzáállásuk (na meg a beszólásaik a viselkedésük után) azt eredményezi, hogy ott kerülöm õket ahol lehet.
Neketek meg lehet gondolkodni!
Na pá!
.:uHs:. 4ever
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Legyen neked karácsony, egyetlen klánt sem ítélek el mert néhány tag néha belemegy egy kis basecampbe!
Bár azt hiszem eddig sem errõl volt itt szó!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
1. PB logok nem ezt igazoljak
2. Scooby sokat meselhetne
3. en mondtam h a klant nem itelem el, es engam aztan nem erdekel h mikor kempelsz, legfeljebb keresek egy masik servert
2: NFSU-ban se cheatelhettem, mivel nem játszottam azzal a játékkal online-ba, ezért nem is találkozhattál velem. Valószínûleg a Bubamester nevû taggal találkozhattál. Õt cseszegettem is a fórumos neve miatt, de csak az NFSU topicban.
3: Azért, mert néha beszívtok egy kempet egybõl az sg-re kell jönni? Ebbõl a kemp dologból mindig vita sül ki. Ja és a tegnapi kempem bery nem volt hiába, ugyanis amíg én kempeltem a többieknek volt idejük zászlót foglalni. Jó lenne ha végre leszállnátok a TLD-rõl és rólam is. A klánt meg, azért NEM kell elítélni, mert néhány tag néha belemegy egy kis basecampbe!
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Ezért nem jatszom én se nagyon magyar szerveren. Érdekes külföldön tök normálisak az emberek........
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
akkor suxxx.
komolyan mondom h Robogo-t sajnalom mert o egy ertelmes tag.
Buba, neked annyit h miert jo h cheat-elsz? eddig en veled NFSU es BFV ben talakoztam es mind2ben cheateltel.
A TÖBBIEK NEM ÉLVEZTÉK!!!! (Landor, nyugi
)
Robogo: akkor bocs, csak tudod van az a mondás a korpa közé keveredésrõl...
sajnos sok ilyet láttam, és nem tok hinni neki sem.
¥ xfire: kistekila
ha megvaltozik akkor azert nem fogok lenezni egy klant, mert Buba koztuk van.
muhahahhha... végre egy jó poén!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
részemrõl tiszta lap, ezt köszönjétek Jabar-nak! ( álitolag mostanság Buba is normális, probáljunk mi is normálissan hozzá álni! bajunk nem lehet vagy igen?😊 )
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Különben is csak hárman voltunk fent a TLD-sek közül amikor ez történt!!!Ne az egész TLD KLAN-t szídjad már!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Amúgy a vírusokat a hackerek egy felsõbb cél érdekében írják (álltalában! kivételek a 10 éves taknyosok akik elolvastak 1 hacker oldalt és azt hiszik, hogy õk a kingek 😊 ) AZÉRT HOGY LEIGÁZZÁK A WINFOS hatalmát mondjuk én nem írnák mert én is azt használok😊 !
www.battlefield.hu
Ez volt kint az uHs oldalán tegnap este.
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Mind1.
Csak gondoltam ne keressétek!
(PunkBUster lécci
)
A másik: PoE cikk, írta PETKO.

Az ott azért csípi a szemem, mert anno még én írtam azt a cikket. Na jólvan hát nem azért de tényleg egy kicsit ez olyan "lopósnak" tûnik elnen szíves egy adminszerzet és kijavítaná csak nekem?
KÖSZ!

gyuri http://gyur6.uw.hu
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Qrz: mikor mennek majd ezek a mappok? és milyen gyakran, érdemes lesz leszedni?
<- a buzi hekkerje!
részvétem!