Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na megyek is haza
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
talán elõször azt döntd el hogy multiba akarod nyomni vagy singlibe botokkal a gépeden, mert ha singlibe akkor nem sokáig lesz izgalmas a bfv, ez egy überállat multis játék playák igazi ellen, akik ideális esetben sokkal okosabbak mint a botok
ebben a játékban ha akarsz dologzol a csapattal ha akarsz magányos vérfürdõt rendezel, ha akarsz kempelsz nyiltan ha akarsz kempelsz vérlázítón, ha akarsz sunyiban
szóval azt csinálsz amit akarsz😊
DE ne tévezd össze a multit a singlivel!!! nem ugyanaz
Még próbálhatod, akkor a Vietnam címu (vagy Vietkong?) játékot, ami sokkal Vietnámközelibb élményt ad, és szintén csapatgame. 2-3 fovel együtt mész.
Jó hír, hogy van SW szerver, csak külföldre nem szeretek menni, mer még magyarhonban is magas tud lenni a pingem viszonylag, hátmég külföldön...
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
"A BC a jobbik csapat jutalma."
1ébként szeretem a taktikát, de abból meg sci-fi RTS kedvelõ vagyok 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
OK! De 180 fõ :o
Talán így már érthetõbb. Aztán vannak az egyéb csapat orientált játékok (most hagyjuk melyik milyen) Halo, Breed, Delta Force, Star Trek Elite Force II, több hirtelen nem jut az eszembe, ahol nem egyedül kell nyomnom a gammát hanem van egy csapat, de nem kell nekik parancsokat osztogatnom, megterveznem a küldetést (Rainbow Six, Hidden and D. 2) hanem megyünk és a csapat dolgozik. Egy kicsit még ilyen volt az UnrealII is, csak régi, de most az sem számít, hanem a stílus.
No, nekem az ilyen játékok fekszenek és jönnek be nagyon. Talán sikerült pöttyet másképp leírnom amit akartam pár üzivel lentebb.
Ha a BF-ben ez a csapat megint 180 fõt jelent, akkor má megint nem értem 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Gondolom ez gyakran ismétlõdõ kérdés, de 1.2-höz kéne crack. Tudnátok adni egy linket? Köszi 😊
Ezért is vettem meg, de már már csak 1 EA szerver maradt ami jatszható is ezekkel a MODokkal!
Csunya húzás...the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az elég jónak tûnt számomra, de mér nem lett akkor? 😞
Az RtR egy idõ után tényleg uncsi volt.
www.battlefield.hu
Én az olyan csapatjátékokat szeretem, ahol nem egyedül kell menetelni hanem csapattal, de a csapat tagjait nem kell noszogatni, nem kell tervezgetni, ...
Tudom ez az 1xerûbb, de hozzám ez áll közelebb. Ilyenbõl meg nem sok van 😞
Vagy sima FPS, vagy TPS 😞
A Rainbow Six is tetszene, ha nem kellene tervezgetni és ehhez hasonló dolgok. A BF:Vietnam-ra is azért mozdultam rá, mert végre nem 2. világháborús gamma.
Amiket írtatok azokon igencsak el kell gondolkoznom még...
Természetesen köszönöm az infókat!
és egy kis ízelítõ:
"cumm tóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"
"tojszen lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"
"dzí ááááááj ju vill dáááááááj"

próbáld ki, megéri

www.battlefield.hu
Hangulat jó, grafika felturbózott 1942 és enyhén eröltetett!
Kicsit más mint a sima BF, ez kicsit már csihi puhi adj neki de hát ez volt Vietnamba... taktikailag 1942 viszi a primet!
Magyarosítás meg mi a francnak? Fölösleges és csak a PB beléd köt!
MultiPlay (DE NEM MAGYARORSZÁGON, ITT CSAK CAMP 😄 ), single play ocsmány!
Összegezve: Hangulatos de kicsit eröltett játék. De hát tuttok hogy csak amolyan warmup BF2-ig mert 1942 kieg. már nem kell. (SW se ment már nagyon) Ez sajnos ráteszi a bélyegét a BFVre!
Nekem összes BF eredeti még a kiegészítõk is. Ezért megvettem ezt is. Most már azért elgondolkoznék, bár szép a doboza 😄
Szóval 1 misét megér ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ez olyan, hogy kijönn belöle a kiskinai, és ecsettel megrajzolja a grafikát.
aki jáccani akar, az nem érrá gyönyörködni.
¥ xfire: kistekila
bercy jah, feltévedtem hébe-hóba 😊 ha már megvan a játék azért csak kipróbáltam. most meg egy német kisbarátom használja a cd kulcsomat. nem is hiányzik h állandóan a basecamppel idegesítsem magam 😊
www.battlefield.hu
igaz csak regebben meg a kezdeti idoszakban
enis 1.6 p4 el tolom, ati9600 es 768MB rammal(eleinet csak 256MB volt)
Végre valaki, aki meg akar venni valamit, és nem leszedni, krekkelni, kiírni...
Ha játszottál a sima BF-fel, akkor már ismered a játékot, a fegyverek és a jármûvek változtak. A funkcióbillentyûk megmaradtak (bár itt már érdemes is használni, a botok nem olyan botfülûek)
1. a z egyjátékos módja FPS, de a taktikai fajtából, nem a Hack 'n' Slash (doom) kategória;
2. Hangulatra szerintem sokkal jobb az alap BF-nél, a lényege ugyanaz, de a dzsungel és a napalm :-) sokat dob a közérzeten, grafika nem a legmodernebb, de élvezhetõ (fõleg a víz);
3.passz...
4. Olyan BF-es. Singleben botokkal botok ellen is játszható (vajon miért hagyták ki belõle a kampányt?) multiban szerintem kihagyhatatLAN;
5. Ja, olyan nem is volt. :-)
Ha a fenti bannerra katt, sok mindent elárul. A bfhelp.try.hu is.
Magyarítást ne rakj fel multihoz. /lõni bármely nyelven lehet/
¥ xfire: kistekila
magyarítás van és remek dolog - csak nem tudsz vele multizni, mivel a bfv-ben beépített tartalomellenõrzés van, és a magyarítás által módosított fileokkal nem engednek be a szerverek.
www.battlefield.hu
Érdeklõdni szeretnék a játék felõl, mielõtt pénzt áldozok rá. A különféle újság ismertetõkben nem nagyon találtam biztos támtot így gondoltam hozzátok fordulok, akik már ismeritek.
A BF elsõ részeivel nem játszottam, mert akkor még nem volt magyarítás hozzá és totál elment a kedvem amikor megláttam a funkció billentyûket és rájöttem, hogy ez nem egy szimpla FPS játék. Ezzel semmi rosszat nem akarok mondani a játékra, csak nekem tûnt macerásnak. Aztán napokban ismét felraktam a BF1942-õt + magyarítás és így már konfortossabb volt a számomra is 😊
De sajnos a játék hangulata v.hogy nem ragadott magával, ezért kellenének infók az újabb verzióról.
1.) FPS, vagy TPS
(ha FPS mennyire kell noszogatni a csapat tagokat ...)
2.) hangulat, grafika
3.) Ha jól nézem ehhez már most van magyarítás, mintha láttam volna v.hol?
4.) Single Player, vagy inkább MP stílusú a játék.
Nem akarom, hogy regényt írjatok. Csak pár infó kellene ezekrõl a pontokról.
Köszi: KranaZoli!
AmonSerrano: "egyetlen egy menet" LoL olvass vissza, azért volt itt néhány elõzmény 😊
"Ha a csapatotok nyer, akkor nem tudom mi a probléma." ez is ki lett tárgyalva már egy csomószor: jónéhányunknak a részvétel fontosabb mint a gyõzelem
Az, hogy emberileg milyen valaki engem egyáltalán nem érdekel, én csak a szerveren találkozom vele éppen ezért csak a játék közbeni megnyilvánulásai számítanak a többit már leírta Damned One
Zs0lt1: akkor gondolom olvastad a "bölcsességeit" is bf.hu-n
Elegem van ebbõl az egész anti-kempes szövegelésbõl, csináljátok ha annyira élvezitek én innentõl leszarom az egészet legfeljebb itt is az lesz mint DC-ben hogy a normális játékot akarók leléptek külföldre és csak egyetlen "magyar" szerver van tele de az is csak azért mert a jelszót levették róla.
Azért azon gondolkodjatok el hogy majd CB-ben a profi kemp tudásotoknak fogjátok-e bármi hasznát venni...
Ez olyan, mitha pukiznék a liftben és azt mondanám: Nem én pukiztam, de ha mégis, akkor majd a hatodikon kiszállok.
Vajon hogyan derülhetne ki, hogy valaki csítel? A PB logból? De hát a gamehack az csít nem? Az meg már kiderült. Szóval én nem értem.
És szerintem igenis fontos, hogy kik egy klán tagjai, mert rajtuk keresztül itélik meg az egész klánt, vagyis a többi klántagot. Pont ezért kell odafigyelni arra, hogy kiket vesz be a társaság. És ha egy tag miatt sok attrocitás éri a klánt, akkor vagy krakják az illetõt, vagy kiállnak mellette és ezzel azt mondják, hogy minket nem zavar, hogy ilyen, azaz legalizálják a tag viselkedését. Ezzel persze magukat minõsítik és természetes, hogy mások is minõsítik õket emiatt.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Ezt nem hiszem el Mossberg, hogy egyetlen egy menet miatt vagy kiakadva, és egy egész Klánt kezdesz szidni! Igen, szerintem is a játék része a basecamp. Nincsenek szabályok, mint ahogyan háborúban sem igazán vannak. Boldogul mindenki, ahogy tud. Egyébként meg nem az számít, kinek hány killje van! Ha a csapatotok nyer, akkor nem tudom mi a probléma.
Mellesleg egy nagy hiba, hogy nem kezdõdik újra a kör ha bent van mindenki, mint a counterben. Így nem jutna elõnyhöz senki.
És ezzel a csítelõs szöveggel is le lehet állni! Ez mindenkinek szól! Nem csítel senki közülünk, ha netalán mégis, az repül.
Azt meg hogy emberileg milyen ember valaki, a játékon belüli csetelgetés alapján elég nehéz eldönteni.
Majd próbálunk figyelni a tagjainkra, nem kell mindjárt nekünk esni. Na ennyi
{TLD}AmonSerrano -
ui.:A játék az nem játék.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!