Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
7thcr.atw.hu

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hahóóó.Nem válaszolna senki a kérdédemre emberek???

a c:\test.html-be
Yan
és hol fog ez sikerülni?

¥ xfire: kistekila

most chatolunk pink tiger???

ou.Bocsi.Nem ide akartam

Pink Tiger
lol😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
fáradok mi ? 😊)))
na megyek is haza

"dologzol"?
"tévezd"?😊
Pink Tiger
döntd=döntsd
😊

Pink Tiger
playák igazi=igazi playák
😊))

Pink Tiger
na én most már nem teljesen vágom hogy milyen játékkkal szeretnél játszani...

talán elõször azt döntd el hogy multiba akarod nyomni vagy singlibe botokkal a gépeden, mert ha singlibe akkor nem sokáig lesz izgalmas a bfv, ez egy überállat multis játék playák igazi ellen, akik ideális esetben sokkal okosabbak mint a botok

ebben a játékban ha akarsz dologzol a csapattal ha akarsz magányos vérfürdõt rendezel, ha akarsz kempelsz nyiltan ha akarsz kempelsz vérlázítón, ha akarsz sunyiban
szóval azt csinálsz amit akarsz😊

DE ne tévezd össze a multit a singlivel!!! nem ugyanaz

mikor fog megjelenni a Battlefield 2?Ja,és még valami.Mi a 7th-nak az oldala???

Szerintem nem vagy hülye, énis szeretem azokat a gamekat.
Még próbálhatod, akkor a Vietnam címu (vagy Vietkong?) játékot, ami sokkal Vietnámközelibb élményt ad, és szintén csapatgame. 2-3 fovel együtt mész.
Jó hír, hogy van SW szerver, csak külföldre nem szeretek menni, mer még magyarhonban is magas tud lenni a pingem viszonylag, hátmég külföldön...
BurnBaby
bfben a csapat a legnagyobb szerveren is 32 fõt jelent 😊 ugyanis max 64 playeres szerverek vannak. ezek között vannak ugye pályától függõen hajósok, tankosok, repcsisek, gyalogság, akik jó esetben együttmûködve (rádió parancsok) dolgoznak azon, h a csapatuk nyerjen. bfv ugyanez más környezetben, helikkel, egyebekkel megspékelve. nem kell - nem is tudod - irányítani a csapatodat, de jó kommunikációval hatékonyan lehet velük együtt dolgozni.

www.battlefield.hu

BurnBaby

www.battlefield.hu

skorpio7
Nos az SW csak a többi battlefield-es részhez képest (sima+RtR) lett "sikertelen". Ugye összeségében eladtak már több mint 4 millió db-ot a játékból. Ebbõl kb. 2,5 millió az alap, 1,2 millió az RtR és csak alig 300.000 db lehet az SW. Ja igen... az érdekelteknek szól, hogy az EAUK 18 és 19-en szokott SW menni... na persze azért nem árt odaszavazni. Ha -sok vagy hslan-os arcok is vannak a szervern, akkor nagy eséllyel sikerül is ez, mert õk is komálják nagyon az SW-s kiegészítõt.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

KranaZoli
Tudom, ez az én hibám, én vagyok a hülye, ...
1ébként szeretem a taktikát, de abból meg sci-fi RTS kedvelõ vagyok 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Nem teljesen erre gondoltam. Az már nekem sem jön be, hogy 1 személyben nyomom a gammát. De a BF1942-ben az nem tetszett (prószálok másképp fogalmazni), hogy csapatban vagyok.
OK! De 180 fõ :o
Talán így már érthetõbb. Aztán vannak az egyéb csapat orientált játékok (most hagyjuk melyik milyen) Halo, Breed, Delta Force, Star Trek Elite Force II, több hirtelen nem jut az eszembe, ahol nem egyedül kell nyomnom a gammát hanem van egy csapat, de nem kell nekik parancsokat osztogatnom, megterveznem a küldetést (Rainbow Six, Hidden and D. 2) hanem megyünk és a csapat dolgozik. Egy kicsit még ilyen volt az UnrealII is, csak régi, de most az sem számít, hanem a stílus.

No, nekem az ilyen játékok fekszenek és jönnek be nagyon. Talán sikerült pöttyet másképp leírnom amit akartam pár üzivel lentebb.

Ha a BF-ben ez a csapat megint 180 fõt jelent, akkor má megint nem értem 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tarhonya
persze 1.02-re gondoltam. 😊
Mr Manson
1.2???? -> 1.02

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tarhonya
Sziasztok!
Gondolom ez gyakran ismétlõdõ kérdés, de 1.2-höz kéne crack. Tudnátok adni egy linket? Köszi 😊
Úgyértem énisszeretem a SW-t, de szerver mé nem lett 😞
Mr Manson
Szerintem jó mind2õ!
Ezért is vettem meg, de már már csak 1 EA szerver maradt ami jatszható is ezekkel a MODokkal!

Csunya húzás...

Én azért a SW-t nem értem.
Az elég jónak tûnt számomra, de mér nem lett akkor? 😞
Az RtR egy idõ után tényleg uncsi volt.
BurnBaby
majdnem értelek 😊 itt nem _kell_ a csapattal menetelned, de igen célszerû, mert pl egy bázist be tud foglalni egy ember is, csak sok idõ, és az alatt jó eséllyel megjelenik 978236592 ellen 😊 ha azonban 2en vagytok pont fele idõ, ha hárman harmada, stb. tehát érdemes együttmûködni, de aki rambo akar lenni megteheti azt is. mindenki eldöntheti hogyan kényelmes neki a játék. 😊

www.battlefield.hu

KranaZoli
Szerintem bennem van a hiba.
Én az olyan csapatjátékokat szeretem, ahol nem egyedül kell menetelni hanem csapattal, de a csapat tagjait nem kell noszogatni, nem kell tervezgetni, ...
Tudom ez az 1xerûbb, de hozzám ez áll közelebb. Ilyenbõl meg nem sok van 😞
Vagy sima FPS, vagy TPS 😞

A Rainbow Six is tetszene, ha nem kellene tervezgetni és ehhez hasonló dolgok. A BF:Vietnam-ra is azért mozdultam rá, mert végre nem 2. világháborús gamma.

Amiket írtatok azokon igencsak el kell gondolkoznom még...

Természetesen köszönöm az infókat!

Pink Tiger
überfaszacsúcsállattalpaspowafélhomálymérõskempingrulzbojlerkúloskirálysááááááááááááááááááááááááág!!!

és egy kis ízelítõ:

"cumm tóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"

"tojszen lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój!"

"dzí ááááááj ju vill dáááááááj"

próbáld ki, megéri

BurnBaby
rendben. ez esetben nem akarok játszani 😊 flémeljünk most akkor engem, mert bár bírná a gépem mégsem bfvzek! 😊) pedig milyen jó bc-s lehetne belõlem...

www.battlefield.hu

Mr Manson
Véleményem:

Hangulat jó, grafika felturbózott 1942 és enyhén eröltetett!

Kicsit más mint a sima BF, ez kicsit már csihi puhi adj neki de hát ez volt Vietnamba... taktikailag 1942 viszi a primet!

Magyarosítás meg mi a francnak? Fölösleges és csak a PB beléd köt!

MultiPlay (DE NEM MAGYARORSZÁGON, ITT CSAK CAMP 😄 ), single play ocsmány!

Összegezve: Hangulatos de kicsit eröltett játék. De hát tuttok hogy csak amolyan warmup BF2-ig mert 1942 kieg. már nem kell. (SW se ment már nagyon) Ez sajnos ráteszi a bélyegét a BFVre!
Nekem összes BF eredeti még a kiegészítõk is. Ezért megvettem ezt is. Most már azért elgondolkoznék, bár szép a doboza 😄

Szóval 1 misét megér ...

Yan
na látod, én még egy ösrégi gef2 mx-el nyomom.
ez olyan, hogy kijönn belöle a kiskinai, és ecsettel megrajzolja a grafikát.
aki jáccani akar, az nem érrá gyönyörködni.

BurnBaby
el. csak full lebutított grafikával, nem szép és szaggat. kell a francnak 😊)

bercy jah, feltévedtem hébe-hóba 😊 ha már megvan a játék azért csak kipróbáltam. most meg egy német kisbarátom használja a cd kulcsomat. nem is hiányzik h állandóan a basecamppel idegesítsem magam 😊

www.battlefield.hu

Bercy
jatszottal te, en lattalak mar publicon.
igaz csak regebben meg a kezdeti idoszakban
enis 1.6 p4 el tolom, ati9600 es 768MB rammal(eleinet csak 256MB volt)
Ha a háttérbõl kiveszed a cuccokat akkor ezen 1024-ben is elfut

BurnBaby
1.5G p4 😊 20 playertõl szaggatok mint a nyavaja 😊

www.battlefield.hu

Köszönöm!
Végre valaki, aki meg akar venni valamit, és nem leszedni, krekkelni, kiírni...
Ha játszottál a sima BF-fel, akkor már ismered a játékot, a fegyverek és a jármûvek változtak. A funkcióbillentyûk megmaradtak (bár itt már érdemes is használni, a botok nem olyan botfülûek)
1. a z egyjátékos módja FPS, de a taktikai fajtából, nem a Hack 'n' Slash (doom) kategória;
2. Hangulatra szerintem sokkal jobb az alap BF-nél, a lényege ugyanaz, de a dzsungel és a napalm :-) sokat dob a közérzeten, grafika nem a legmodernebb, de élvezhetõ (fõleg a víz);
3.passz...
4. Olyan BF-es. Singleben botokkal botok ellen is játszható (vajon miért hagyták ki belõle a kampányt?) multiban szerintem kihagyhatatLAN;
5. Ja, olyan nem is volt. :-)

Yan
mér nem megy? ha jol tom erösebb géped van, mint nekem.

Yan
Beszéljük arról KZ hanyadikon pukizott 😊))

Yan
A hangulat, a játék jó. Olvass vissza 😄DD
Ha a fenti bannerra katt, sok mindent elárul. A bfhelp.try.hu is.
Magyarítást ne rakj fel multihoz. /lõni bármely nyelven lehet/

BurnBaby
abszolút multi, single-ben nem túl szórakoztató (a multi pályáit nyomhatod botokkal). szentem hangulatos és szép is - bár én nem játszom mert a gépem nem bírja el 😊
magyarítás van és remek dolog - csak nem tudsz vele multizni, mivel a bfv-ben beépített tartalomellenõrzés van, és a magyarítás által módosított fileokkal nem engednek be a szerverek.

www.battlefield.hu

KranaZoli
Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék a játék felõl, mielõtt pénzt áldozok rá. A különféle újság ismertetõkben nem nagyon találtam biztos támtot így gondoltam hozzátok fordulok, akik már ismeritek.

A BF elsõ részeivel nem játszottam, mert akkor még nem volt magyarítás hozzá és totál elment a kedvem amikor megláttam a funkció billentyûket és rájöttem, hogy ez nem egy szimpla FPS játék. Ezzel semmi rosszat nem akarok mondani a játékra, csak nekem tûnt macerásnak. Aztán napokban ismét felraktam a BF1942-õt + magyarítás és így már konfortossabb volt a számomra is 😊

De sajnos a játék hangulata v.hogy nem ragadott magával, ezért kellenének infók az újabb verzióról.

1.) FPS, vagy TPS
(ha FPS mennyire kell noszogatni a csapat tagokat ...)

2.) hangulat, grafika

3.) Ha jól nézem ehhez már most van magyarítás, mintha láttam volna v.hol?

4.) Single Player, vagy inkább MP stílusú a játék.

Nem akarom, hogy regényt írjatok. Csak pár infó kellene ezekrõl a pontokról.

Köszi: KranaZoli!

Octopus
Uraim, Hölgyeim, téma lezárva.
Mostmár tessék a játék jobbik élményeirõl beszélni. 😊

Klánoknak kemperkedni publicon pont olyan mint ha egy profi focista lemenne a térre és lealázná a gyerekeket hiszen õ nyerni akar (és persze nyer is, bár az nem érdekli hogy ezzel tönkreteszi a srácok játékát és megutáltatja magát) a srácok pedig csak játszani, ez a különbség war és public között. Persze én vagyok az idealista barom amikor azt hiszem hogy ez elég egyszerû és világos ahhoz hogy mindenki megérthesse.

AmonSerrano: "egyetlen egy menet" LoL olvass vissza, azért volt itt néhány elõzmény 😊
"Ha a csapatotok nyer, akkor nem tudom mi a probléma." ez is ki lett tárgyalva már egy csomószor: jónéhányunknak a részvétel fontosabb mint a gyõzelem
Az, hogy emberileg milyen valaki engem egyáltalán nem érdekel, én csak a szerveren találkozom vele éppen ezért csak a játék közbeni megnyilvánulásai számítanak a többit már leírta Damned One

Zs0lt1: akkor gondolom olvastad a "bölcsességeit" is bf.hu-n

Elegem van ebbõl az egész anti-kempes szövegelésbõl, csináljátok ha annyira élvezitek én innentõl leszarom az egészet legfeljebb itt is az lesz mint DC-ben hogy a normális játékot akarók leléptek külföldre és csak egyetlen "magyar" szerver van tele de az is csak azért mert a jelszót levették róla.
Azért azon gondolkodjatok el hogy majd CB-ben a profi kemp tudásotoknak fogjátok-e bármi hasznát venni...

kz
"Nem csítel senki közülünk, ha netalán mégis, az repül."
Ez olyan, mitha pukiznék a liftben és azt mondanám: Nem én pukiztam, de ha mégis, akkor majd a hatodikon kiszállok.

Vajon hogyan derülhetne ki, hogy valaki csítel? A PB logból? De hát a gamehack az csít nem? Az meg már kiderült. Szóval én nem értem.

És szerintem igenis fontos, hogy kik egy klán tagjai, mert rajtuk keresztül itélik meg az egész klánt, vagyis a többi klántagot. Pont ezért kell odafigyelni arra, hogy kiket vesz be a társaság. És ha egy tag miatt sok attrocitás éri a klánt, akkor vagy krakják az illetõt, vagy kiállnak mellette és ezzel azt mondják, hogy minket nem zavar, hogy ilyen, azaz legalizálják a tag viselkedését. Ezzel persze magukat minõsítik és természetes, hogy mások is minõsítik õket emiatt.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Damned One
Most olvastam egy kicsit jobban vissza a forumot és láttam megint valamit amivel nem egészen értek 1et. Valaki azt írta lejjebb hogy nem 1 vagy két ember alapján azonosítsuk be az egész klánt amiben játszik.... Ezzel szerintem csak az a gond, hogy a Klánba ahogyan fel lehet embereket venni, úgyanúgy ki is lehet belölle embereket rúgni, ha az nem a megfelelõ módon viselkedik, ha pedig ezt a magatartást folytatja ésez a klán többi tagját nem zavarja, vagy nem tesz ellene valamit, akkor miért ne ítéljem meg ez alalpán az egész klánt? Szerintem ha valaki belép egy klánba az tudomásúl veszi azt is hogy onnéttól ahogy fellép egy szerverre és a neve elött viseli a klán jelzését, felelösséggel tartozik a klán iránt, hiszen ha az illetö viselkedése alapján fogják megítélni a klánja többi tagját is.! Én ezt személyszerint így gondolom.

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
Csak most olvastam a forumot, nem tom miért kell ennyit sírni a bc miatt nekem is nagyon piszkálja az idegem... nem a vitáért de utoljára az uhs-es csapattol kaptam meg a saját szerverünkön ezt a kellemes élményt szóltam is érte 2* nekik hogy légyszíves hadják abba de mind1 /erre azt a velös vállaszt is megkaptam hogy war közben is lesz kemp, amikor mondjuk nem is szólnék érte, de ilyenkor csak elcseszi a másik 8-10 ember kedvét/, nem ez a lényeg... szerintem nem kell ezt a dolgot annyira felfújni, ha saját szerveren van az ember tesz ellene, ha meg nem akkor kilép és megy másikra, aztán ha akarják kempeljék a semmit. Ennyi. A másik ez egy játék, az a lényeg hogy az ember szorakozzon és kikapcsolódjon, nem az hogy idegeskedjen közben.

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Amon Serrano
Szevasztok!
Ezt nem hiszem el Mossberg, hogy egyetlen egy menet miatt vagy kiakadva, és egy egész Klánt kezdesz szidni! Igen, szerintem is a játék része a basecamp. Nincsenek szabályok, mint ahogyan háborúban sem igazán vannak. Boldogul mindenki, ahogy tud. Egyébként meg nem az számít, kinek hány killje van! Ha a csapatotok nyer, akkor nem tudom mi a probléma.
Mellesleg egy nagy hiba, hogy nem kezdõdik újra a kör ha bent van mindenki, mint a counterben. Így nem jutna elõnyhöz senki.
És ezzel a csítelõs szöveggel is le lehet állni! Ez mindenkinek szól! Nem csítel senki közülünk, ha netalán mégis, az repül.
Azt meg hogy emberileg milyen ember valaki, a játékon belüli csetelgetés alapján elég nehéz eldönteni.
Majd próbálunk figyelni a tagjainkra, nem kell mindjárt nekünk esni. Na ennyi

{TLD}AmonSerrano -
ui.:A játék az nem játék.

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!