Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Engem majd akkor láttok, ha kijött az 1.1

Hide and fear, Cobra Commander is here !

polak
látni látni! sokaknak van eredeti de sokaknak nincs😊 7thcr-teamnek szervere is van, ott megtalálod õket!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

huh, hát végülis megoldottam
Elõször beszereltünk még egy ventillátort a házba + haverom rákötött egy régi proci-ventit a radeon hûtõbordáira és ezzel elégedetten visszatettük a ház oldalát. Valószínüleg a videókártya túlmelegés volt a gond, mert kb 90 perc intenzív Vietnamozás után se fagyott ki, de amikor abbahagytuk 73! fokon volt a board
Úgyhogy levettük az oldalát+ mellé tettem egy 2 sebességes asztali ventillátort s láss csodát: 46fokon van a proci is és az alaplap is
Köszönöm mindenkinek aki segített
Nektek eredeti game van, vagy látni titeket magyar szerveren is?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Cobra.
Nem rossz, de alapból nincs a ház hátulján ventillátor? Nekem most 47/53 fokon (ház/cpu) van a gép, igaz nekem AMD-m van

Hiába a Zalman annyira magas a szoba hõmérséklet, hogy ezzela módszerrel sikerült 52-53 fokon tartani a procit.
Jöhetne már az enyhülés...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

bocs elnéztem hogy negyed kg 😄

lehet hogy ugyanolyanod van pontosan milyen?

hát akkor az mégsem a "legzuzosabb" mert a miénk 77dkg(pontosan 773g megnéztem) 😊)

Pink Tiger
nekem a legzúzósabb zalmann ventim van (a súlya is háromnegyed kilógramm😊 és így is hetvenöt fokon megy a procim😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Én egy sonkás-gombásat kérek extra feltéttel

Alaplap 64 és proci 56C a legújabb mérés, már szóltam egy havernak hogy hozzon valami hûtõalkalmasságot a gépbe...
Valamit tennem kell mert elolvad a gép 😄
Ha ez így folytatódik, hamarossan pizzát lehet sütni a belsejében 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

az tényleg jó
smitiz a procink 57 fok a rebdszer 42 de most ez az igazi eredmény(átlag)de ugy hogy már egész nap csak játszom rajta szinte 😊
de fogadd meg bercy tanácsát.... bármelyiket

Bercy
ontsel ra hideg vizet
en ugy oldottam meg h egy szobai ventivel fujatom az alaplapot
hmmm... alaplap 63fok, proci 54,5fok határozottan melegszik és a szobában 31fok van.

Melyik? az alaplap? Azt meg hogy hûtsem így hiretlen? A gép bal oldala le van véve, a jobb oldala nem,az egy fal mellett van. Hátul kb mennyi hely kell neki? van kb 10cm a fal és a hátsó ventinyílás között

polak
kicsit meleg lesz az!

A kvarcjátékom meg lefagyott
Az C64 emulátorom szerint a c64-emnek 10fokos a procija
Jó Reggelt!
Jaj, már megint elindítottam egy heves AMD Vs Pentium vitát 😊
512DDR ramom van, 700MB Kezdeti és 1500MB maximális virtuális memória van beállítva és jelenleg 1000MB szabad hely van a lemezen. a 2004-es Sisoft Sandra szerint 61C fok van az alaplapon és 53,5 a CPU-n.

Bercy
skorpio7: nem azt akartam mondani, h az AMD jobban melegszik, mint az intel, csak azt h amd-vel fordulhat elo h megfagy tole(mert az intel visszavesz olyankor a teljesitmenybol) es nem vagyok intel fan mert a kovetkezo procim tuti AMD lesz
nalam sajnos elofordul h nyaron tulmelegszik a szar es lathaton beszaggat a jatek
Szerintem is hülyeség....
egyeltalán nem melegszik már annyira a proci 54fokos (terhelten)de a szobában is 32fok van ugyhogy szerintem ez egész jó...

Ja elég jól hüti nekünk is olyan van csak CNPS7000A-Cu

Mr Manson
Baromság... nincs semmilyen melegedés!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

skorpio7
Nem akarok hardwer-es vitába belemenni, de ez az Intelsek részérõl már majd 3 éve emlegetett túlmegedés szerintem beleégett az agyukab. Nos elmondom neked, hogy már rég szó sincs semmiféle AMD-s túlmelegedésrõl fõleg a Barton magos procik óta... az aki még most is ilyen hülyeségeket mond az AMD prociról az vagy igazi Intel-gay vagy egy .
Remélem nem voltam nagyon nyers.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Kapcsold ki az alaplapi hangkártyát és próbáld úgy elindítani a játékot... ha anélkül már tökéletesen fut, akkor már tudod is hogy mi a probléma. Nálam legalábbis ez volt.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

vsly
Hát most "normális".De ha megint elkezdi a hülye dolgait,akkor felkerül.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Bercy
lehet h telleg melegszik a geped. az AMD procik muvelhetnek ilyet(p4 visszavesz a teljesitmenybol, de nem fagy). latnatok nekem most hogy van megoldva a hutes
de van megoldas: zalman CNPS7000B-Cu
Yan
akkor nem küldöm, mert csak az aliasai vannak benne

¥ xfire: kistekila

Cobra.
Mennyi memóriád van és mire van állítva a swapfile, illetve mennyi hely van a winchesteren? De lehet, hogy valóban túlmelegszik a gép.

Szerintem melege van a gépednek! 😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

nálam is ugyan ez van 😞
Ha sikerül az elsõ jelekre kilépnem a programból még a fagyás elõtt akkor a BFV újraindítása után már nem jelentkezik a probléma egészen addig amíg magát a gépet újra nem indítom...

kz
"Bubát nem bannoljuk"
Én ezt továbbra sem értem!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
Más játéknál is?
Esetleg hardver (pl videokártya, memória) hiba?
Vírus? Spy?

Hi! Van egy problémám: a játék rendessen fut egy darabig, aztán elkezd szaggatni a hang és röviddel azután a kép is kifagy és vele együtt az egész gép 😞
Történt már ilyen valakivel?
A konfigom: Win XP, AMD 2500+, ABIT KD7A alaplap (hang chippel), Radeon 9200 friss driverekkel

szerintem jo 5let

polak
az lehet! küld át a tieteket! Bubát nem bannoljuk szal abban nem egyezünk meg ha nem baj

Yan
néha egyeztetni kellene a ban listát.

Hali!
Én ezt a megoldást nem preferálnám mert ez bizony már büncselekmény.Még m.o.-n is.Én megnéztem emberünknek inviteles adsl ip-je van.Ja és perm ban az omatikra.
üdv.:Qrz

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

szerintem jó ötlet lenne..
én is támogatom

polak
nem, te örülnél hogy befizetsz 1 szerverre a haverjaiddal és jön 1 buvalbaszott ürge és nem tudtok tõle megszabadulni! tönkreteszi a játékot! ha a publik tehát nem a te klánodban lévõ emberek átmennek máshova akkor már nincs kivel játszani! szal? százbol 1x van a te eseted ez meg egybõl egyszer!

Amon Serrano
Errõl az új PB-rõl annyit, hogy tesómat egyszer valamelyik serverrõl véletlenül kibannolták, én írtam, hogy mi van, erre az adminazt mondja, nem látom ezt a nevet a ban listán!
Na, ha ilyen elõfordulna bármelyikõtökkel az új PB-vel, örülnétek?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Én támogatom.

\" puska kellett volna...\"

Yan
Nem "jóra" gondoltam, hanem nincs vele "gond". Ez kettõ 😊
Amúgy látni lehet publikon, hogy milyen vki.

kz
És mi lenne, ha miközben játszik (?) valaki megfúrná a gépét az aktuális IP címén keresztül? Néhány windows reinstall után talán elgondolkodna.
Vagy ilyen csak a filmeken van? (Én tudom, hogy nem!)

kz
Ha ekkora az érdeklõdés, akkor lehet, hogy megérné az ötlettel (VIP szerver) foglalkozni!

Mr Manson
Támogatom!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Guest
Jaja, tegnap is volt hozzá szerencsénk...
BurnBaby
goodspeed már a bf mezõnyben is sokat kellemetlenkedett. sajnos csak a dtk és a kemp okozott neki örömet, játszani kevéssé tudott. bfv-ben (szerencsére) még nem találkoztam vele 😊

www.battlefield.hu

Yan
ööö..., nincs nálatok nagyon meleg?

Bercy
vagy mar nem???
hulye vok