Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjöttem a nyaralásból, aztán látom itt ezt hírt, hogy halasztás van.
Szerintem jól gondolják a bátrak, hogy a bfv új képet kap: új jármûvek, sok bugfix és a többi.
Hajrá EA!
gyuri http://gyur6.uw.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"Késik a Battlefield Vietnam javítása !
Javában folynak a Battlefield Vietnam 1.1-es verziószámú javításának utómunkálatai, azonban az EA fõhadiszállásán a patch halasztásáról döntöttek. Az így kapott egy hétnyi extra idõt újabb tesztelésekre, illetve finomhangolási munkálatokra szentelik az illetékesek, de az elõzetes jelzések szerint augusztus elsõ napjaiban már valóban publikálásra kerül a számos update-t tartalmazó pakk."
by 576.hu
Jelszót elküldtem priviben (Manson, Zsolt, Hattori),
tölük lehet kunyerálni, meg tölem. De megkérném Öket, hogy csak normálisan jáccani tudó emberkéknek adják ki (nem skill-re gondoltam)!
Szabályok: azok nincsenek 😊, a jó társaság a cél.
¥ xfire: kistekila
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Most voltunk fent a ti szervereteken páran és General egyenesen megvádolta Sunz-ot, hogy tegnap részegen felment hozzátok General néven és õ mûvelte azt. Nézzetek utánna a csetlogban, mi volt pontosan.
Nem tudom miért nem tudja elviselni, hogy ki lett rúgva az uHs-bõl.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
access 1 -re állítani.
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
jó lenne vhogy kideríteni hogy ki volt ez a két nagyszájú gyermek... akik vszeg a bfvben csak utolsó senkik
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Jó lenne, ha néhány ember 1 kicsit visszavenne az arcából, mert ez már eggyáltalán nem a játékról szól!!!
Ezeket a játékokat a szórakozás és az élmény miatt készítik, nem pedig azért, hogy eggyesek ezáltal tekintsék magukat istennek!
Már elég gusztustalan, amit megengednek meguknak X emberek.
Vagy csak így tudnak érvényesülni?
Elnézést, ha valakit akaratlanul megbántottam, de 1 pöttyet felhúztam magam!!!
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Esetleg azt próbáld meg, hogy miután átírtad, törlöd a user profile-odat, és újat csinálsz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Reforce átállítás után most már nem fagyott, viszont a 60hz maradt de még a vga kártya állításánál kellett valamit átbaszkurálni és most úgy néz ki jó.
Megyek is játszani 12 perc múlva ugyis megrohanják a dialuposok a netet és lesz 600 pingem, kiélvezem a maradék idõt...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Átirtam azt az értéket, aztán annyi, hogy 60hz helyett 56-ot ír a monitor de ami még furcsa, hogy 800x600-ban indul a játék és hiába váltogatom a menüben nem változik a felbontás.
Mondjuk az még lehet, hogy a menü mindig is 800x600 volt csak eddig nem figyeltem ilyenekre, mert 60hz gond nem volt.
De mindig reforce-ot használtam 60hz ellen, mit próbáljak ki még?
"Megkeresed a játék könyvtárán belül a VideoDefault.con nevezet? file-t, amit a következ? könyvtár elérési útvonalon találsz: Battlefield Vietnam/Mods/BfVietnam/settings/VideoDeafault.con és megnyitod pl. a Jegyzettömb-bel. Itt az utolsó sorban az render.allowAllRefreshRates értékét 0-ról átírod 1-re és mented a változásokat."
És akkor nem 60 Hz-en fog menni, és ilyen segédprogikkal se kell szuttyogni.
De fejreállok ettõl a bill gates féle isten csapásától mert ez hitetetlen, hogy gond nélkül megy a játék majd egy restart után egyszer csak nem-...
Egész eddig gond nélkül futott a játék. Volt egy windows újrainstall de ma elindítottam és ment rendesen csak annyi volt a gond, hogy 60hz-re esett a képfrissítési frekvencia (a szokásos xp-s szarság). Elindítom a ReForce-t és beállítom, hogy ne essen le 85-rõl és indítanám a játékot mire:
A BFVietnam.exe hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük stb. stb.
Azaz a szokásos XP-s hibajelentõ baszás.
Na most ez a mi a ráktól lett ilyen???
Azóta már újrainstalláltam a játékot de maradt ugyanaz a gond. Van valami köze a frissítési frekvenciának a játék futásához?
Win újrainstall elõtt 85hz-el játszottam minden gond nélkül.
kerdes: a leforditott mapek/objektek nem fejthetoek vissza, h ecceruen beimportalnam bfv editorba, es lenne bfv alatt bf42 ... ? mert minden palyat at kellene rakni ... 😊
meg a DC-t is 😉 aaah... akkor nem kellene a bf2 a kutyanak se... namind1 😉 ezekutan mar sajnalom h a trauma studiost "megvettek" 😞
Forza.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
asszem pl a splinter cellel voltak gondjaim igy amire emlekszem, de volt masiknal is, ahol az audigy2 vel indult csak el vagy szolt rendesen 😊
a BF mondjuk ment mindegyiken, eax, dolby encode al is, jol 😊
az még lehet, hogy az alaplapi cuccok melegedtek, és akkor igazad van, hogy a meleg volt a bunos 😊 de h nem a procival, az tuti 😊
Forza.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Nem tom hogy csináltad, de én import server list-tel.
¥ xfire: kistekila
a +ventillatorok segitettek a probleman
alaplapi hangkartyanal pedig ha soundstormja van vkinek azert azt ne kapcsolja ki

ugyhogy ott mas gond lesz...
Alaplapi hangkartyaval ugyse senki sem gondolja komolyan, hogy jatszik ? 😄 Egy sb128/live! 3-6 ezer hasznaltan, ennyit aldozzunk mar emberek ... 😊
Forza.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
BF:V Offical WWII Mod
Iwo Jima
Kicsit tutin néz ki!
Jobbklikk/save as...
ASE-ban:
File/Import server list,
Ki kell választani a Vietnamot 😊, majd kiböngészni a lementett listát, majd azt, hogy melyik kedvencekbe rakja.
Kész.
Enjoy!
Jolt.co.uk 05 - Hastings|67ms|213.208.119.134:14568
Hastings 0-24-ig

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Így sokkal könnyebb átélni a Vietnámi életérzést.
Még jó hogy a moszkítók nem csípnek!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit