Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Nos egy szomorú hírt kell bejelentenem. A mai nappal a Vietnam'O'matic szerver bizonytalan ideig szüneteltei mûködését, mivel az a hely ahol eddig el volt helyezve sajnos beszünteti ilyetén szolgáltatását. Persze megpróbálunk felkutatni más lehetõségeket is, de hogy pontosan mikor lesz újraindítva a szerverünk idõpontot nem tudok mondani. Éppen ezért megváltozott a fórumunk címe is, ahol bárki-bármikor elérhet minket.:
http://teamde.atw.hu/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Damned One
Ezt már máshova is írtad nem 😄
Látszik hogy gen nem bírsz már magaddal

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

arty
OFF helyett privi ment

Forza.

bocsi 😊
a HALO-val tudsz neten játszani?

arty
ezt most lehet nemértem.. mivel? bfv-vel? tudok hát. csak a bf42,dc,tribes3beta,maffiamásodszorszingliben,doom3jajdeunommost elsõbbséget élvez 😉

Forza.

és tudsz vele neten játszani?

arty
..azért, az a vérszivás tulzo volt, ismerd el 😉))

Forza.

arty
nem tévedsz, sajnos ebben abszolut a te oldaladon az igazság 😊

de a seggfejezésért a harcmezõn, ha összefutunk pofánlõlek 😉

Forza.

Tomeee
vagy szólj ha tévedek

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Tomeee
ez nem egy ilyen topic hogy JÓ E AZ SG SZOLGÁLTATÁS HANEM A BATTLEFIELD VIETNAM FÓRUMA IDE JÖSSZ ÉS SZÍVOD A NÉP VÉRÉT ÉS CSODÁLKOZOL HOGY ILYET ÍROK?????

kz
Igen, ma van péntek.
Igen, ma látogatok haza anyámékhoz.
Igen, ma délután fogok játszani.
Igen, mindenkit lelövök.
Igen, akit mégsem az csíter.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

arty
nem éreztem magam verve 😄

az alkeszos beszolás meg félig humorosnak indult, de aztán mégse lett az ...

Attol még, hogy nem tetszik az sg.hu emeltijas szolgálatása és szováteszem: maradok. Máshol nincs ennyi "gamer".

Egyébként elsõsorban nem a BB-csicsa hiányzik a forumbol, elhihetitek... csak ez az utolso üzenet modosithatatlansága.. nos, ez fáj 😊

Azért nem semmi, csak mert én nem szopom be az emeltijas baromságokat, jol le lettem ugatva... Fõleg Tomee reakcioja szinvonalas 😄

Forza.

polak
mire dcrõl leszedsz valami frisset várhatsz is😊 1-2 hét után talán😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Rusid
Akkor tört nincs vagy csak dcn nem láttam na mindegy majd holnap.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

pc-re is
Rusid
Pc-re is kijött már vagy csak konzolra? Mert pc-s verziót még nem nagyon láttam belõle.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zs0lt1
Háát asszem így jártunk.
0.8 lehet, hogy lesz, de azért már fizetnünk kell majd

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Damned One
Jah... éppen azon gondolkodom hogy letöltsem e de assem igen

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

ha valakit erdekel az igazi vietnamos hangulat nezzen erre el:
http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html

nemrég jött ki
azt mondja hogy a Trauma egy BF2 motorral hajtott (tehát nem a BF2 hanem valami más!!!) PC-s játékot fog csinálni
na ez izgalmasan hangzik 😊

WoW ennyi csillagot az égen sem látni amennyit ti egy nap alatt összehoztatok 😄DD

Rusid
Hát azért jó lenne ha hamarosan kiadnák az 1.2 patchet. Messze van még a Battlefield 2.

Damned One
Érdekes 😄

Yan
Akkor most se 1.7, se 0.8, se 1.2?

¥ xfire: kistekila

Mr Manson
A Battlefield széria mögött álló svéd Digital Illusions CE szekere nagyon beindult az elmúlt másfél esztendõben, így a cég a közelmúltban egy viszonylag nagyobb beruházást is megengedhetett magának. A DICE ugyanis felvásárolta azt a New York-i központú Trauma Studios-t, amely korábban a Battlefield 1942 egyik legsikeresebb modifikációját, a Desert Combat-ot hozta tetõ alá. A 500.000 dolláros üzlet elsõ felét (300.000 ezer) már kifezette a Digital Illusions, míg az összes második felét (200.000 ezer) az elkövetkezendõ két évben fogják törleszteni. A Trauma a DICE által biztosított technológiát felhasználva elsõsorban játékfejlesztéssel lesz elfoglalva, melynek elsõ gyümölcse egy Battlefield 2 motorral hajtott PC-s játék formájában fog beérni.

576.hu

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tomeee

Mr Manson
A logo... a csillagok... stb 😄

Yan
Pink: sajnos nem én leszek az aki megtanit olvasni, és értelmezni.
Sunz: ott az igaz, de mindig berágok azon, ha a hülyeség szorgalommal párosul.
arty: gratulálok, ha verve vagy, jó fórumos szokás szerint kiragadsz egy szót a mondanivalóból és azon lovagolsz, IQLight.
Azért annak örülök, hogy ezek után szinte mindenki "felöltözött".

Octopus
Nem igazán értem mirõl beszélsz, mert a fórumozásért nem kell fizetned.
A csillagokért kell fizess és az átszinezésért.
Nos ilyet még nem láttam más fórumokon, úgyhogy a vita innetõl kezdve értelmetlen és lezártnak tekintem mert kikapok, hogy én is beszálltam ilyen hülyeségbe.
(Mielött beírnád ide más siteok BB és hasonló ingyenes vacak fórum skin és nyelv váltásainak lehetõségét, ne tedd mert értelmetlen.)
Azért járunk ide mert ez egy átlátható, gyors, értelmes fórum és nem egy BB.
Tehát pont és kész.
Téma innentõl kezdve lezárva mert kikapok, hogy én is szét offolom a BFV topicot.
Úgyhogy a többiektõl is elnézést kérek.

Sunz
Miért is lennék szép? 😊 Egy fokkal az ördögnél szebb, de hogy szép?

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Mr Manson
Wov... de szép vagy Sunz!

Sunz
"A legnagyobb emberi butaság mások hülyeségén idegesnek lenni!"

Arty, te meg ha nem tetszik a rendszer, mehetsz amerre látsz.....

Ennyi!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Mr Manson
pff...

Tomeee
arty huzz innen ha nem nyeri el tettszésdet ez a fórum menj a büdös békén lehet hagyni a fórumozókat

arty
de kevés elég neked egy piához... nem vagy te alkoholista?

Octopus: nem tetszik, hogy fizetnem kell máshol természetes forumszolgáltatásért. Ennyi. Ha képes lennék szájtot üzemeltetni, azt csinálnám... Ha nem érné meg az sg.hu, bezárna.

Van olyan site, amirõl elhiszem, hogy a lelkesedés mûködteti, az sg.hu pont nem az 😉

Forza.

Pink Tiger
s

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
és még le is izod magad...

Pink Tiger
ha azért elmegy a kedved a fórumozástól mert más hülyeségnek tartja a pénzes vip szolgáltatást...nos az nagyon vicces, ugye tudod

Pink Tiger
ok akkor légyszi küld el ide a telcsiszámod:
06-90-690-6999

Yan
Sztem fejezzük is abba, mert nem ide a bfv-be tartozik ez a téma.
Azt sikeresen elérted, hogy mára elmenjen a kedvem a fórumozástól. Inkább megyek megiszok 1 sört, és gondolkodom azon, hogy néhány emberkének mé fáj ha mások is léteznek.
Kis barátom remélem nem akarsz oda utánnam jönni, és lebeszélni arról, h fizessek a piáért.
De ha gondolod megpróbálhatod, csak morcos leszek.

Octopus
Ha nem tetszik, senki nem kötelez, hogy idejárj.
Senki nem kötelez, hogy VIP legyél, és VIP nélkül is tudsz írni a fórumokba.
Ha pedig sajnálod tölük ezt a kis pénzt, akkor fogd magad, rakj össze egy szervert, rakd be egy szerverszobába 1gbit alá, hozzá egy nagyobb külföldi sávszélességet, futtasd fel, és meglátjuk hogyan tudod fenttartani hónapról hónapra.
Nem értem, hogy sokan miért hiszik azt, hogy egy ilyen online szolgáltatás mekkora nagy üzlet. (Az sms webes szolgáltatáson kívül természetesen.)

kz
Én tudok ilyen fórumot (ahol fizetni kell, hogy írhass).
Ez a VIP olyan mint a mákos csirke, vagyis ha kell megveszed, ha nem, nem. A döntés a tiéd!

kz
Ha felhívsz, én bemondom neked!

Yan
Nem csak fórumozni járok ide. Itt se kell fizetni, és senkit nem beszéltem rá hogy tegye, majd önként eldönti mit akar, ráhatások nélkül. Amit lentebb leírtam, saját vélemény, most se változtatok rajta.

arty
meg... feltegyem vhova? (adj helyet)

Forza.

arty
Nézd: ez a forum, ez a lap (sg.hu) nem jotékonysági intézmény... nem for free csinálják a készitõk, hanem a reklámbevételek, szponzoráciok reményében. Te idejársz, nézed a bannereket, olvasod a "szponzorált hireket", ezzel az sg.hu bevételhez jut. A forum is azért van, hogy idejárjál.

Mutass már igy nagy hirtelen másik olyan oldalt, ahol általános forumszolgáltatásért fizetni kell... nehéz lesz 😄

Sztem nem az én hozzáállásommal van a baj, mégcsak talán nem is a tiéddel... inkább az sg.hu-éval 😞

Forza.

OFF
meg van valakinek a HALO?

Pink Tiger
váltottam 2szer cd kulcsot, másodszorra segített is
😊 thx

kz
Ha a három csillagosból eleget iszol, akkor majd hatnak látod!
->

kz
Remélem, nincs fent magyarítás, vagy hasonló okosság, mert akkor hiába tépjük itt a szánkat!

polak
használj jo cracket...

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu