Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://teamde.atw.hu/
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Látszik hogy gen nem bírsz már magaddal

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
a HALO-val tudsz neten játszani?
Forza.
de a seggfejezésért a harcmezõn, ha összefutunk pofánlõlek 😉
Forza.
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Igen, ma látogatok haza anyámékhoz.
Igen, ma délután fogok játszani.
Igen, mindenkit lelövök.
Igen, akit mégsem az csíter.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
az alkeszos beszolás meg félig humorosnak indult, de aztán mégse lett az ...
Attol még, hogy nem tetszik az sg.hu emeltijas szolgálatása és szováteszem: maradok. Máshol nincs ennyi "gamer".
Egyébként elsõsorban nem a BB-csicsa hiányzik a forumbol, elhihetitek... csak ez az utolso üzenet modosithatatlansága.. nos, ez fáj 😊
Azért nem semmi, csak mert én nem szopom be az emeltijas baromságokat, jol le lettem ugatva... Fõleg Tomee reakcioja szinvonalas 😄
Forza.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
0.8 lehet, hogy lesz, de azért már fizetnünk kell majd

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/shellshock/main.html
nemrég jött ki
na ez izgalmasan hangzik 😊
WoW ennyi csillagot az égen sem látni amennyit ti egy nap alatt összehoztatok 😄DD
576.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Sunz: ott az igaz, de mindig berágok azon, ha a hülyeség szorgalommal párosul.
arty: gratulálok, ha verve vagy, jó fórumos szokás szerint kiragadsz egy szót a mondanivalóból és azon lovagolsz, IQLight.
Azért annak örülök, hogy ezek után szinte mindenki "felöltözött".
¥ xfire: kistekila
A csillagokért kell fizess és az átszinezésért.
Nos ilyet még nem láttam más fórumokon, úgyhogy a vita innetõl kezdve értelmetlen és lezártnak tekintem mert kikapok, hogy én is beszálltam ilyen hülyeségbe.
(Mielött beírnád ide más siteok BB és hasonló ingyenes vacak fórum skin és nyelv váltásainak lehetõségét, ne tedd mert értelmetlen.)
Azért járunk ide mert ez egy átlátható, gyors, értelmes fórum és nem egy BB.
Tehát pont és kész.
Téma innentõl kezdve lezárva mert kikapok, hogy én is szét offolom a BFV topicot.
Úgyhogy a többiektõl is elnézést kérek.

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Arty, te meg ha nem tetszik a rendszer, mehetsz amerre látsz.....
Ennyi!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
békén lehet hagyni a fórumozókat C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Octopus: nem tetszik, hogy fizetnem kell máshol természetes forumszolgáltatásért. Ennyi. Ha képes lennék szájtot üzemeltetni, azt csinálnám... Ha nem érné meg az sg.hu, bezárna.
Van olyan site, amirõl elhiszem, hogy a lelkesedés mûködteti, az sg.hu pont nem az 😉
Forza.

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
06-90-690-6999

Azt sikeresen elérted, hogy mára elmenjen a kedvem a fórumozástól. Inkább megyek megiszok 1 sört, és gondolkodom azon, hogy néhány emberkének mé fáj ha mások is léteznek.
Kis barátom remélem nem akarsz oda utánnam jönni, és lebeszélni arról, h fizessek a piáért.
De ha gondolod megpróbálhatod, csak morcos leszek.
Senki nem kötelez, hogy VIP legyél, és VIP nélkül is tudsz írni a fórumokba.
Ha pedig sajnálod tölük ezt a kis pénzt, akkor fogd magad, rakj össze egy szervert, rakd be egy szerverszobába 1gbit alá, hozzá egy nagyobb külföldi sávszélességet, futtasd fel, és meglátjuk hogyan tudod fenttartani hónapról hónapra.
Nem értem, hogy sokan miért hiszik azt, hogy egy ilyen online szolgáltatás mekkora nagy üzlet. (Az sms webes szolgáltatáson kívül természetesen.)
Ez a VIP olyan mint a mákos csirke, vagyis ha kell megveszed, ha nem, nem. A döntés a tiéd!
Mutass már igy nagy hirtelen másik olyan oldalt, ahol általános forumszolgáltatásért fizetni kell... nehéz lesz 😄
Sztem nem az én hozzáállásommal van a baj, mégcsak talán nem is a tiéddel... inkább az sg.hu-éval 😞
Forza.
meg van valakinek a HALO?
😊 thx
->