Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
amióta a bf42 4K magabiztosán vágjuk hozzá a téblábolókhoz, h ugyan ruházz be, nem olyan nagy összeg. de sajna amíg a bfv full áron fut nem túl hiteles úgy meggyõzni az ifjúságot arról h kipróbálja, h 13K-ja bánja...

www.battlefield.hu

na megy a game, de a grafikájához képest lassú egy picit... asszem maradok a sima bf1942-nél és megvárom a 2-õt ha nem javul...

War. War never changes.

Baszkurátor
Biztos sokszor,csak úgy feltûnt.Pedig mennyivel könnyebb az élet ha eredeti......

Sunz
Szerinted itt hányszor hangzott már ez el? Itt sokunknak megvan a járék eredetiben, és általánosan ezek az emberek fantikusak is valamilyen szinten, de ez a mai magyar valóság. 😊 Mindenki másol, vagy mert megszokta, és 1-2 hónapnál ugysem játzsik többet ezzel, vagy mert nincs rá pénze. Sajnos az elsõ a több!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Baszkurátor
Nem bántásiból mondom de érdekes, hogy senki sem javasolta azt a megoldást , hogy esetleg bóótban meglehetne venni a gámát ......

köszi sikerült

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Zs0lt1
bfhelp.try.hu és egy kis logikával meg tudod oldani 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Buba007
Nem olyan szar az a LAW!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

köszi és hogyan?

váltsál cd kulcsot. Mert azzal amit használsz már bannolva van minden PB-s szerverrõl szerte a nagyvilágban.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

miért kér a muhaha jelszót??

nem mégse ezt írja
you have been permanently banned from this game server via punkbuster...global punkbuster guid ban 600v407d

ok már megszünt

Hali
Skacok végre van netem felraktam az 1.1-es patch-t és amikor be akartam lépni a muhahára akkor közölte hogy banolva vagyok?!
Úgy hogy még életemben nem jártam a szerveren.
Ilyenkor mi a teendõ?

Yan
Senki nem b@szott le. Ne kavarj!
Az infot thx.

¥ xfire: kistekila

BurnBaby
nem nálunk lesz így. így van a progiban 😊 ha kikapcsoljátok ez van, csak gondoltam szólok, h mindössze idõleges banról van szó. de nem baj, máskor kussolok okosan és akkor nem basznak le azért, h bátorkodtam információt megosztani 😊))))

www.battlefield.hu

Yan
Ha praktikus, akkor majd nálatok igy lesz.
Sztem meg bõven elég ha csak kikkelve van és visszatud jönni, az értelmesebbje abból is okul, ha nem akkor meg a ban is kevés.
De a tapasztalat ugy mutatja, hogy össze-vissza kickelgetnek a pléjerek.

Zs0lt1
Figyelj, szerintem ez nem igaz.
Elmondom miért.
Kirakták ugye a hivatalos weboldalra a két képet az 1.2-röl,
utána kidobták a hírlevelet, amiben még két képen kívül le volt írva, hogy mik lesznek benne.
Ezután gondolom körbenéztek a nagyobb bf portálok fórumaiban, hogy mit szól a hírhez a bf közösség.
De nagy csalódva azt kellett látniuk, hogy tömegesen azt írták, hogy inkább a bugokat javítanák ki, mint hogy új kontentet raknának a játékba. Erre hopp az 1.2 híre hirtelen eltûnt.
Vagy lehet, hogy én is paranoiás vagyok? :ÐÐÐÐÐ

BurnBaby
nem bugos az. így van kitalálva. ha kiszavaznak egy szerverrõl kapsz kb 20-30 perc bant (h ne is menj vissza). de ennyi. ami egyébként szerintem kifejezetten praktikus. mert mi értelme kiszavazni vkit, ha azonnal visszamehet?

www.battlefield.hu

Szerintem ezekkel a hibákkal csak azt éri el az EA, hogy nembiztos, hogy megveszem a BF2-t.
A BFV-t megvettem, de kegyetlen mód megbántam😞
Inkább vettem volna 1 hordó sört!!!

Csacsy
Ha ez így van és az EA-sek télleg a jövõre gondolnak (és ez miért ne így lenne) akkor a bf2 is tele lesz folyton bugokkal, és rágyúratnák a népet a 3-ra onnan a 4re, majd jöhet egy új, más néven futó csodajáték, amitõl midenkinek kicsordul a nyála.

Csacsy
Az a 2 kinyírás csak egy volt, és azért, mert 1 perce benn ültetek a MI8ban és az ellen a Cobrával már sorra foglalta az összes zászlót. A másik, hogy rohadtul nem vagyok helizsonglõr, hiszen átlag minden harmadik helis pályán tudok helihez jutni, mert mire (ugye restart nélkül) belépek a gaméba már ráveti magát 3 ember a helikre, és folyton õk viszik el. Szóval zárjuk le a vitát, nem akarok veszekedni, az nem volt kempelés, csak szerinted, és akkor sem az a szokás, hogy leTKzol engem. Errõl ennyit. Ha én ilyet csinálnék már mindenki a klánunk image-ét pocskondiázná, hogy milyen köcsögök a TLD-sek.
Nah jóéjt mindenkinek.

Nekem néha az az érzésem hogy az EA direkt nem csinál normális patchet a BFV-hez és részben így akarja biztosítani hogy a vietesek majd tömegesen váltsanak a BF2-re

paranoia rulz 😊

Csacsy
Úgy van, ha pedig a votekick bugos akkor azt hagyni kéne. Ne tudom mikor fog végre kijönni egy olyan verzió, ami nem lesz bugos. Sztem sosem, mert a programfejlesztõknek érdeke, ha mingíg letöltjük az újabbnál újabb verziót. Szervezzünk egy tüntetést az EA Games ellen 😊)))
Jah, és gondolkodom, hogy írok egy könyvet "BFV-s bugjaim" címmel. Nagyon vastag, érdekes és nevetséges könyv lenne

Na hi!
Csacsy nevetséges lázongására szeretnék reflektálni.
Idéznék ha nem gond;
"Ha elviszem a MI-8-at és beszáll 3 ember mellém, és kérik, hogy az ellen fõbázisánál dobjam ki õket. Oda is viszem õket, lõnek engem mindt állat, mindenkit kinyírok az ellenbázisnál ( 5 ember kb 15 mp) és utána húzok onnan. Ezt 2x csináltam meg."
Csak azt elfelejtetted ki, hogy ez elõtt ugyanezt eljátszottad úgy hogy volt még 2 zászlónk! 5 ember 15mp.. Na szép vagy. Sokaknak az MI8 zsonglõröktõl megy el a kedve az egész játéktól. És én inkább a BFV gárdájára vagyok mérges, nem hiszem el hogy ha a vietkongoknak telt egy hõkövetõs rakétára, akkor usnek csak egy vacak lawra..
Azon meg már csak keserûen mosolyogni tudok csak, amikor jön a következõ nem helis pálya és szépen eltûnnek ezek a játékosok..
"Erre mi a válasz a visszavágónál? Az, hogy 2 játékos átjön, elkezdenek TK-zni engem, beszállnak a MI-8-ba, és ott csücsülnak benne, hogy ne tudjak vele menni, és írkálnak, hogy "K3mper g*ci vagyok"!"
Azért gondolkodj el.. ha már ketten vettük a fáradságot hogy átáljunk, akkor lehet hogy a hiba a te készülékedben van.. A TK-krol meg annyit, hogy a válaszod az volt hogy 2* kinyírtál, miközben én Sunzal beszélgettem, erre én meg beültem az mi8ba, mert épp az uhs "fejeseivel" mentem tárgyalni TSre - az õ kérésükre.
Én abszolút a vote_kick mellett szavaszok, gyõzzön az igazság és a józan többség. (sört mindenkinek! )
Az egyenlõtlenségre meg még visszatérve, én eddig csak(!) us-t jatszottam, de pár hete betelt a pohár, elég gyakran vagyok mostanában viet úgymond lazítás képp, mert vicc ami itt megy.

üdv mindenkinek
Landor (igen, még B14.. 😉

-tRs-Landor

Sunz
A legnagyobb probléma nem az hogy hamarabb indulnak játszani, hanem az hogy egy oldalra beállnak, és mikor bejn pár korrekt játékos, addigra az 5-6 zászlóból 3-4 már az õ kezükön van, és legalább négy vagy ötszörös a túlerõ!
ha lenne egy kicsi korrekt hozzáállás, akkor ezzel nem lenne probléma. 😊 De igan a megoldás egy 40-50 mp-es startspawntime lesz! 😊

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

szerintem is egy korreck dolog hogy vagy egy 50mp kell várni mert akinek nincs olyan jo gépe az mért szivjon?

Sunz
Yan ok, a Vote-kick az ne legyen, de a Map-vote az kell. Én is sokszor vagyok olyan szerveren ahol nincs admin, és a játékosok zöme már rég pályát váltana. Egyszerüen csak a megszavazási limitet fõl kell rakni 80% körülire....

A restart-ot még az este nézegetni fogom, hogyan is lehet megoldani, mert ahogy látom még ha a kezdõ spawn-time fel is van tólva, akkor is van legalább 4-5 ember aki nem ér be a játék kezdésre.

Yan
A vote kick nem jó mert bagos, akit kiszavaznak az banolva is lesz.
A restart az jó 5letnek tünik.

De nekem nem szaggat hanem egyáltalán nem megy...
megnéztem a cd-n lévõ 5x.xx-es detonátort, ugyanolyan nem segített... kodekeket letöröltem, semmi. Directx-et újraraktam (d9.0c) semmi. Hangkártyát letiltottam semmi.
Ja és ISO-ról megy bemountolva...
Mi a fészkes fene lehet a baja? Ja és anno a Thief 3 UGYANEZT csinálta, azóta nem is jó...

War. War never changes.

Rusid
Hát nem tudom de szerintem a vote kicket nem kellene eröltetni de a map vote tényleg jo ötlet.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Sunz
Nem, végülis nem szavazták meg 😊 Hehhe...😊

Egyébként a Map és a Kick-vote-ot tényleg be kéne kapcsolni a Muhaha-n. Mert nem egyszer van hogy nincs admin, és senkinek nem tatzsik a pálya,vagy épp benn van egy DTK láma..😞(

mi tart vissza? 😊

uHs Gerzson
Szerintem már a bázisik sem jutsz el a MI8-cal 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Buba007
Ezért nem értem, hogy miért nem kapcsoljátok be azt a rohadt votekick-et???????!!! Eddig mindig azt mondtad nekem,1: hogy azért nem, mert ahogy ismered az embereket egybõl rá fognak nyomni a "Yes"-re anélkül, hogy elolvasnák azt. 2: Hogy nem szereted, hogyha játék közben bevillan a szemed elé egy ilyen ablak. Én azt gondolom, hogy inkább villanjon be, minthogy az egész játék élményét tönkretegye vki, ilyen DTK-zásokkal!
/ Ha bekapcsolnátok egybõl vége lenne a kempemnek a Hastingson, mert ahogy meglátnák a MI8-asomat egybõl mindenki VOTEKICK BUBA!! Lassan errõl is le kéne szoknom.... LoL

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Csacsy
Köszi Sunznak, Zsoltinak és Hattorinak amiket írtak, ezzel megnyugtattak a jövõbeli normálisabb játék miatt.
Jah, Sunz végül is kiszavaztak tegnap a Game Wardenen?

Sunz
Egyébként van egy jó képem. Nekem legalábbis nagyon bejön 😊 Egy Francia szerveren Op. Game Warden pályán az elején kezembe akadt a Mi-8 😊 Ezután amit láttok, kiugrottam belõle.... a Huey Gunshipbe és békénhagytam õket 😊

Sunz
Ezt ki fogom venni, igazad van! Nincs tiltás. Nálatok ott van, aki akar oda megy, aki elviseli a basecamp-et az meg JC-re. Általánosan úgyis az megy, hogy ahol többen vannak oda megy a jónép 😄A magyar BfV scene nem tud 2 szervert betölteni, egyenlõre ehhez kevesen vagyunk!

Sunz
Megmondom, hogy miért a lista tetejérõl fogok kirugdosni. Csak és kizárólag azért mert általában véve meggyözõdésem, hogy nem a gyenge kezdõ az akinek már illik ránézni a scoretab-ra ha elkezdõdik egy map. Én például ha bejövök ezzel kezdem (beérkezés tekintetében általánosan jó közepes vagyok).

Zs0lt1
Szerintem nem a legjobbakat kéne kirúgdosni, hanem a lista aljáról az ujjonnan jötteket, de ezt majd megdumáljuk este.

Zs0lt1
Az én tápom nyagyon halk, csak ajánlani tudom, bár nekem 400ax-em van.

Zs0lt1
Szóval, ha valaki kempel válaszolj vissza kemppel 😄

Zs0lt1
Jah egyébként tegnap volt egy kis vita a JC-n.
Az us-ek befoglaltak mindent és jöttek kempelni. Mi visszavertük õket és mentünk befoglalni a fõbézüket, be is foglaltuk, de elõtte kicsit megtisztítottam a terepet 😊
Egybõl jött az ugatás, hogy ne kempeljünk. Amit õk csináltak pár perccel azelõtt azt már elfelejtették.

Zs0lt1
Szerintem ezt elfelejtettük kiszedni a listából 😄DDDDDD

Pink Tiger
te zsolt a coolink tápod mennyire halk?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

polak
BaseCamp TILOS! (KICK) BaseCamp megitélése az adminok feladata.

ezt a ti oldalatokrol szedtem le😊
szal van szabály vagy nincs szabály?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
én nem irkálok ilyesmit, dobálja az emberek ha kell! engem is átdob mégse zuhanok magamba

polak
amikor nincs bent <<7th>> vagy cb admin akkor elkanászodnak...
majd megprob ezek ellen tenni valamit!

polak
ha nem a visszaszámlálást bámulja akkor az üres pályát amin egyedûl játszik vagy max 1-2 ember... se ez se az nem élvezetes... majd megprob beállitani az autorestartot!
amikor bent vagyok akkor max majd én nyomogatom!