Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Kb 5 perc múlva
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Most a VéNY klánnal játszottunk. A végeredmény nem tükrözi jól a viszonyokat. Ennél a Nyulak jobbak voltak.
Íme a játékállás az uHs szemszögébõl:
.:uHs:. vs
Összesen: 363 - 54
Köszönjük szépen, hogy nem a ti pályátokon, hanem a CB OC elsö körének a pályáin játszottunk.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Ha nem adják ki hamarosan a bug mentes 1.2
akkor a legtöbb ember elfog pályázni a BFV-tõl.
Legalábbis szerintem ezért üresek a magyar szerverek.
majd meccsetek elott plz kozoljetek h milyen ip cimen lehet elerni az adast!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
juj... spektálnak majd rendesen. Csak az ellenek kell belemennie a spekálásba, mert külömben nem lehet közvetiteni.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert szemmel lehet követni a ticket állást, zászló foglalást, killeket, TK-kat, stb...
A hang meg az egyéb sallang...
h amit a meccsbot irogat azt vki netradioba fololvassa?
Na majd kidrül..😊 Remélem összejön.
az ilyen játékoknál mindig számít hogy milyen géped van, holnap is fog, én nem szeretek 1 percet malmozni minden pálya elõtt a p2esek miatt
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
ha van folyamatosan szavazgatnak, az már nagyon zavaró, ráadásul csak a legritkább esetben van egyetértés hogy mi mövetkezzen, elég ritkén látok olyat hogy sikerül vkinek megszavaztatnia a kedvenc mapjét
ha nincs kedvem egy pályához én kilépek vagy kivárok
a vote kick, kicsit értelmesebb mert ha látom hogy olyan embert akarnak kiszavazni aki nagyon minuszban van én is rányomok, ezt gondolom mindenki így csinálja, és így a dtk barmokat ki lehet rúgni, de ha mégsem hát én utánamegyek és addig lövöm amíg le nem nyugszom
restart meg folyton megakasztaná a játékot
én megvagyok mind nélkül
logikusan a késõbb érkezõknek egyszerûbb oldalt váltani pálya belépéskor, amikor már láthatóan sokan fennt vannak
lol

hát engem külföldi szervereken már igen sokszor kirúgtak mert lelõttem egy admnint és felkapta a vizet, de az is elég ha csak sokat fraggelek, vannk szerverek ahol ez nem tetszik és kick😊)
német szerveren is volt már ilyen
Black Watch - [ United Kingdom ]
united Hungarian soldiers - [ Hungary ]
Trønderbataljonen - [ Norway ]
=CCat= Clan Catalunya - [ Spain ]
www.battlefield.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!