Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomeee
akkor már inkább téged verlek meg <#falbav><#idiota><#ravasz1><#boxer>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

<#mf3>mért nem te versz meg izomtibi<#mf3>

streetracer
úha, itt box lesz<#felkialtas><#nezze>

hahaha nauron megagyalja Tomit. .😄

Robogo
Na jó elegem van ebböl a <#kocsog><#lama>Nauronból!Tomi lenne egy feladatot verjed már szét a tesódat légyszi!Majd a pénzt talin odaadom!És hozz egy képet a <#kocsog><#lama>Nauron-ról,hogy hogyan verted agyon!KÖSZ!ja és különben<#boxer><#mf1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

kétlem!<#kocsog><#lama><#mf3>

Yan
Majd délután, ugy 18 körül felugrok 😊

&#165; xfire: kistekila

Octopus
Ennyi még belefér, nem vagyunk egyformák 😊.
Egészséges vita, fléééém belefér, ha nincs benne személyeskedés és anyázás...

polak
nagyon helyes!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Robogo
Mi az,hogy "az egyik tag félre érthetöen ir" szerintem csak te nem tudod értelmezni!<#mf3>

Amon Serrano
Yan mikor tudunk beszélni. Fent vagyok a muhaha TS-en. TLD tagfelfétel szobában leszek talán.

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Robogo
Na jó most zárjuk le a témát!Akkor úgy látszik,hogy én tévedtem,hogy leírtam azt a helis dolgot!Most már nem fogok hasonlókat írni!

Amon Serrano
Hajnalban egy kicsit meg volt nyomva az agyam, nem akartam kötekedni.
KZ, Hattori: Bocs.

Hattori egyébként a #10375-ast Gabócára reagálva írtad, ezért nem értettem pontosan, hogy mit akarsz vele. Teljesen igazad van, én ugyanígy gondolom, nem kell senkitõl sem félni. Így lehet csak tanulni, meg boldogulni.

A büszke embert itt értsd nagyképûnek. Nem voltam pontos.

Tomeee
lol bakker írány a gumiszoba felé gratula<#ejnye1><#taps>

TLD Robi
Akkor bocs<#wave>
De ez nem beszólás volt,csak a klan-társaimat védtem.<#smile>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

de azért parsztkodni nem kéne mert az egyik tag félre érthetöen ir!<#mf3>

fluga
ja és nelõjjle köszi az elismerõ szavakat, a 5-6-ik netes óra után meglepõ volt ilyet hallani

fluga
szasztok!
tegnap jáccottam astrobal néven, csak annyit akartam belecsöppenteni ebbe a flémáradatba, hogy köszi a játékot, jó volt.
btw: van a nullánál több értelme ennek a flamenek?

Yan
Biztos hue-n repülgetett, azé büszke magára 😊))

&#165; xfire: kistekila

kz
Sajnálom, ha "A Gabóca egyáltalán nem egy büszke ember", szerintem az, hogy valaki büszke ember, az nem rossz tulajdonság, de ebbe talán mos ne menjünk bele.

Elnézést a pontatlan fogalmazásért, kifejtem bõvebben, hátha közelebb jutunk az igazsághoz.

Amikor azt olvastam, hogy "Ma szórakoztam a BFV-ban és egész végig egy égõ helivel repültem és aprítottam a népet!" akkor a nép szó kapcsán én játékosokra (emberekre) és nem botokra gondoltam.
Élettelen (HP=0) helivel repülni márpedig nem lehet, legfeljebb zuhanni. Élettelennek látszó (lángoló) helivel emberek ellen játszva sem lehet tartósan repülni, mert mindenki rálõ mindenfélével és kész.
Ha Gabóca erre most jött csak rá, akkor ismét én tévedtem, és rosszul tételeztem fel, hogy egy hasonló flém kapcsán a klánból legalább egy valaki kipróbálja még akkor izibe és meg is osztja tapasztalatait a klántársakkal. Nálunk még aznap (talán egy hónapja) kb egy órán keresztül vizsgáltuk legalább öten a különbözõ helik sebzését mindenféle fegyverekkel. Mégegyszer mondom, én tévedtem, amikor feltételeztem, hogy más helyeken is így szokás.
És nem csak elnézést kérek, hanem örülök, hogy más is eljutott ide.
Tehát sajnálom, hogy férreértettem, és sajnálom, hogy hibásan feltételeztem, nem vettem figyelembe, hogy máshol a gyakorlás és a klán, vagy squad fogalma esetleg mást jelenthet, mint nálunk.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
"Új vagyok a fórumba"n
Oszt mánis beszólsz?<#ticking>

Zs0lt1
Mostanában fúrcsa dolgok terjengenek.
Olyasmik, hogy nagy gond van az uHs házatáján, meghogy lehet, hogy megszûnik, meg ilyen és ehhez hasonló baromságok. Ezek persze rávezetve arra, hogy kikaptunk a szevensztõl.
Kaptunk már ki sokkal jobban is, szóval ez elég nagy hülyeség.
Egy riválistól kikapni nem szégyen. Nem örültünk neki az tény ;-)
De az élet megy tovább. Szombaton folytatjuk a BFVHUNCUP-ot a TLD-vel, majd ha a jóisten és a ClanBase supervisor is úgy gondolja folytatódik az OpenCup is. Továbbjutottunk, tehát ott legalább egy, legfeljebb három meccsünk van még hátra.
Tehát az uHs él, és élni fog!
uHs ForevaH!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

polak
az biza nagy ám, lehet számodra ugy értelmesebb ha mögé teszem hogy senkitõl se kell félni, tartani, megijedni!
azért irtam 3 lehetõséget a végére hogy nagyobb esélyel nyerje el a tetszésed és akkor talán nem kötsz belém!

Amon Serrano
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de:

Kaptam egy elgondolkodtató, felrázó levelet. Gondoltam megosztom Veletek.

Sokszor meg vagyunk arról gyõzõdve, hogy az életünk jobb lesz, ha férjhez megyünk, ha megszületik az elsõ gyerekünk, vagy ha megszületik a második. Aztán meg azért vagyunk frusztráltak, mert a gyerekek túl kicsik még ehhez vagy ahhoz és azt gondoljuk, hogy a dolgok jobban mennek majd, ha felnõnek.

Folytatásként kamaszkori viselkedésük miatt vagyunk elkeseredettek. Meg vagyunk gyõzõdve arról, hogy boldogabbak leszünk, mikor ezen a korszakon túljut. Azt gondoljuk, az életünk jobb lesz, ha partnerünk megoldja a problémáit, ha végre kocsit cserélünk, ha csodálatos nyaralásaink lesznek, ha nem kell dolgozni.

De ha most nem kezdünk el boldog és teljes életet élni, akkor mikor?

Mindig lesznek különbözõ nehézségeink. Legjobb ezt elfogadni és elhatározni, hogy boldogok leszünk, akármi történjék.

Alfred Souza mondta:

Sokáig abban a hitben éltem, hogy a valódi, igazi életem még csak most fog elkezdõdni és az ehhez vezetõ úton mindig voltak megoldásra váró

akadályok: gúnyos megnemértettség, idõigényes tennivalók, még nem törlesztett kölcsönök. Aztán kezdõdik a valódi élet! Végül megértettem, hogy ezek az "akadályok " a Valódi élet.

Ha íly módon elfogadjuk a dolgokat, az segít megérteni, hogy nincs egy olyan módszer, ami a boldogsághoz elvezet, mert a módszer maga a boldogság. Következésképpen élvezzük ki az élet minden pillanatát és élvezzük még annál is jobban, ha megoszthatjuk egy számunkra kedves emberrel a ritka pillanatokat és emlékezzünk rá, hogy az idõ nem vár senkire.

És akkor biztosan nem fogunk arra várni, hogy majd ha vége lesz az iskolának, majd ha elkezdõdik az iskola, majd ha lefogyok 5 kg-ot, majd ha sikerül felszedni 5 kg-ot, majd ha gyerekem lesz, majd ha végre kirepülnek a gyerekek, majd ha dolgozni fogok, majd ha végre nyugdíjba megyek, majd ha férjhez megyek, ha végre elválok...

Nem várjuk a péntek estét, a vasárnap reggelt, az autócserét, a házvásárlást. Sem a tavaszt, a nyarat, az õszt, a telet, sem az élet végét és egy újjászületést, hanem eldöntjük magunkban, hogy nincs az életben jobb pillanat a boldogságot "elkezdeni", mint ez a pillanat.

Az életöröm és a boldogság nem úticélok, hanem maga az utazás.

Néhány ötlet mára:

-dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre -szeress úgy, mintha nem fájna a csalódás -táncolj úgy, mintha senki se látna

Most próbálj meg válaszolni ezekre a kérdésekre:

-sorold fel a világ 5 leggazdagabb emberét!

-sorold fel a világ 5 legutóbbi szépségkirálynõjét!

-sorolj fel 10 Nobel-díjast!

-sorold fel 5 Oscar díja színészt!

Hogy megy? Rosszul? Ne aggódj! Senki sem emlékszik így a tegnap legjobbjaira. A tapsviharok elmúlnak, a trófeák beporosodnak, a gyõzteseket elfelejtjük.

Most ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni:

-sorolj fel 3 jó tanárt, aki segített neked azzá válni, aki lettél -sorolj fel 3 barátot, aki a nehéz idõkben melletted állt -mondj olyan embert, aki azt éreztette veled, hogy különleges vagy -sorolj fel 5 embert, akikkel szívesen töltöd az idõdet

Hogy megy? Jobban? Azok az emberek, akik az életünket különlegessé teszik, nem feltétlenül a leggazdagabbak, vagy a legnagyobb díjaknyertesei. Viszont aggódnak értünk, törõdnek velünk és mellettünk állnak minden helyzetben.

Töprengj el rajta egy pillanatra, milyen rövid az élet! Te mit akarsz tõle? Ki vagy te? Ha megengeded, segítek válaszolni erre a kérdésre.

Valószínûleg nem vagy a nagy- és közismert hírességek egyike, de olyan ember vagy, aki miatt ezt az e-mailt körbeküldtem.

Jónéhány évvel ezelõtt a Seattle-i paraolimpiai játékokon 9 atléta (akik mind mentálisan, vagy fizikailag sérültek) felálltak a 100 méteres futás startvonalához. A pisztolylövés felhangzásakor elkezdõdött a verseny, ahol (bár nem mindenki a lábain futva), de a cél felé törekedett a beérkezés és a gyõzelem reményében. A nagy igyekezetben egyszer csak az egyik fiú elesett az aszfalton és jónéhányat bukfencezett, majd elkezdett sírni. A többi 8 versenyzõ hallotta a sírást, lelassított és hátranézett. Majd mindenki megállt és visszfordult...mindegyikük. Az egyik Down-kóros lány leült mellé, megpuszilta és megkérdezte, hogy jobban érzi-e magát. Aztán mind a 9-en összekapaszkodtak és együtt sétáltak be a célvonalon. A stadionban pedig a nézõk felálltak és percekig tapsoltak. Azok, akik ott voltak, a mai napig emlegetik ezt a történetet. Hogy miért? Mert valahol legbelül tudjuk: a legfontosabb dolog nem az egymás felett aratott gyõzelem . Az életben sokkal fontosabb másokat gyõzelemhez segíteni, akkor is, ha ez azzal jár, hogy nekünk le kell lassítani.

Amon Serrano
Hattori mirõl beszélsz? Nagy lett az arcod, vagy mi? Ez igaz amit írtál, de mi értelme, hogy jön ez ide?

Nauron: mi az, hogy 3 vs 1?<#gunyos1> KZ kezdte a hülyeségedet. Mit <#mf3>. Tomi fegyelmezd már a bátyád, vagy az öcséd, nem is tudom....
Há majd megVondom én neked<#wink>..

Tomeee
félni kell töled <#eplus2>

polak
csak az erõs ellenfelektõl tanul az ember, gyengék elverésével nem igen fejlõdik!

helyes..nagyon helyes.. 😄 😊))

Robogo
Nem szálhatsz be te túl veszélyes vagy és félek tõled!😊

beszállhatok én is akkor lenne csak igazán buli 😉

TLD Robi
Hello Tomi!<#wave>

TLD Robi
Én nem azért írtam,hogy "Ne kötekedj",hogy veszekedés legyen!Szerintem zárjuk le ezt az ügyet!<#wave>
És menyünk egyet inni😊<#nevetes1><#pias><#pias>

Tomeee
hello <#integet2><#dumcsi>

Robogo
Te is beszálhatsz!<#mf3><#boxer><#violent><#buck>

3TLD vs KZ...<#mf3>

Mr Manson
király ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TLD Robi
Különben hi mindenki!<#integet2>
Új vagyok a fórumba.

TLD Robi
jaja Amon-nak igaza van!<#wave>
Ne kötekedj<#ejnye1>,mert ez a fórum nem azért jött létre,hanem azért,hogy a játékról legyen szó!<#eljen>

Mr Manson
csá

uHs Gerzson
Hi Manson <#integet2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
Igen! De elötte volt egy rossz hozzászólásom!
De hála istennek törölték! <#nevetes1>
BFV NT beosztást kevertem BF1942-vel! <#awink>

Mr Manson
<#integet2>

Amon Serrano
A Gabóca egyáltalán nem egy büszke ember! Nagyon is szerény! Szerintem tök félrértetted! Kötekedni akarsz? Csak elújságolta élményeut, elvégre erre van ez a fórum, nem?

Robogo
Ja még nem volt UHS vs TLD war!Az majd szombaton lesz 18:00-kor!

Robogo
Ja én nem vagyok büszke!Csak az Sg-n még 1-2 hétel ezelõtt arról volt szó,hogy nem lehet égõ helivel repülni!Na én meg tudtam!

De különben nem publikon volt hanem single-be!Mert úgy írtam,hogy a BFV-ba én ezt úgy értelmeztem,hogy singlebe és nem neten!!

Oren
Ha jól tudom tegnap volt az Uhs vs TLD eredmény felõl lehet érdeklõdni?

kz
Úgy érzem, mintha olyan dologra lenne büszke, ami nem az õ tudásából, hanem a mások lámaságából fakad.
De bizonyára tévedek...

Amon Serrano
Mit ne reklámozzon?

Amon Serrano
CB Yan, majd nézzed a privid!

kz
nem, csak a #10341-es hozzászólást