Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
De a Flaming Dart NVA oldalon kéttszer van benne Tomi neve a névsorban!
Ha össze szoktok,legyõzhetetlenek lesztek.ÿ😊<#nevetes1>#nevetes1>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
az en velemenyem szerint jol jatszottunk, de meg ossze kell szoknunk. egesz vegig vezettunk csak az utolso korben flaming darton nagyon kikaptunk, mert az osztrakok 3-4 perc alatt hurokbol letoltek a tornyainkat.
Hue
#1 FreddyHawk
#2 Ryan
#3 MrManson
#4 Hattori
#5 Pepti
#6 Von Dom
#7 Cézé
#8 ZEUS
#9 G.I.Joe
#10 Bercy
#11 Intim
#12 Tomi
Flaming dart usa
#1 Rusid
#2 Bercy
#3 FreddyHawk
#4 Lajee (ha nem jön, akkor PlaTina)
#5 XXX
#6 Pepti
#7 MrManson
#8 Hattori
#9 Von Dom
#10 G.I.Joe
#11 Intim
#12 Cézé
Flaming Dart NVA
#1 Ryan
#2 Zsolti
#3 Tomi (ha jól emlékszem, hogy õ göbzi pilóta :-))
#4 FreddyHawk
#5 Lajee (ha lesz)
#6 G.I.Joe
#7 Tomi
#8 ZEUS
#9 Pepti
#10 Von Dom
#11 Cézé
#12 Hattori
És kik szerepeltek, vagy ez má nem publikus?
(elég ha az éles meccseket megnyeritek)
¥ xfire: kistekila
Nem voltunk rosszabbak, Flaming Darts US oldalra volt egy szar stratunk nekik meg nagyon jó légierejük. Ennyi. Egyébként Hue-n egy kicsit rosszabb strattal, mint az osztrákoké, jobbak voltunk, Flaming Darts NVA oldal is elég jól sikerült, bár az sem az igazi. Összességében Hue-n a csapatmunka egész jó volt, vannak még hiányosságok, ha a straton javítjuk a pár hiányosságot és csapatmunkában szintén, akkor az elég jó lesz. A kiírt feladatokat mindenki jól teljesítette, a csapat szerintem elég jól szerepelt, nem kell szégyenkeznünk a vereség miatt. Köszönöm mindenkinek a részvételt, aki ott volt.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
jaj én is jatszom, akkor megyek is .... <#email>#email>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- Doktor úr, megrúgott egy teve.
- És hol rúgta meg
- Hát a sivatagban BAZDMEG!
:Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Team Austria vs Team Hungary
Most kezdõdik.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
én ugy emlékszem hogy 1Scythe lett én lettem a 2.55fraggel ö meg 60-nal nyert és 17halállal....
Mostanság elgondolkozok néha azon, hogy miért is ragattam le a BFV nél. Azt tudom miért nem fogott meg a CS, mert ott több vita volt mint bárhol. Mostanság ebben a pár napban itt is csak vitákat látok és teljesen a CS hez kezd hasonlítani.
Vajon van értelme annak, hogy bárki is beszéljen a másikkal ? Hiszen csak vita lessz belölle.
( tisztelet a kivételnek, akikbõl nagyon kevés van )
Még annyit, hogy gondolkodjon el mindenki azon, hogy mit is ír le vagy mond ki.
ad2:hogy alaptalanul csítereztem le Scythe-t??Pontosan emlékszem hogy kiemelkedõen (már már lehetetlenül) magas fregszámmal gyõzött és emelett 1* vagy 2* halt meg!És nem a publicon voltak bénák az emberek,mert igen jelentõs számú uhs-s,7th-s,tld-s és egyéb klánból voltak ott akkor,mégis magasan vert mindnekit!Ha valaki nagyon ügyes vagy épp nagyon jó formában van természetes hogy az elsõk között van,és a többiek elismerik hogy milyen jól játszik...ha valaki cheat gyanús dolgokat mûvel és magasan veri az egész mezõnyt...azt már senki nem dícséri meg...ilyenkor ne várd hogy mindneki azt mondja: huh ez a Scythe milyen jó, 60 freggel elkente mindenki száját!
ad3😄e mindettõl eltekinteve milyen érdekes ,hogy nem azt mondtam hogy csaló a Scythe ergo csíter klán a CB!Azt mondtam hogy fura dolgokat mûvel a kölök ami cheatgyanus,szóba sem hoztam hogy CB....no ezt kéne neked is megtanulnod Nauron barátom...és nagyon nagyot tévedsz ha azt írod hogy a klánom nagy része "ilyen"....mostmár elég ideje vagyok TLD-s ahhoz hogy tudjam,a klánom nemhogy nagy része,hanem egésze normális,kultúr emberekbõl áll!Elõfordul néha sajnos hogy egy egy kultúrálatlan hozzászólás születik (mint most is),de mint láthatod Gaboca már bocsánatot is kért érte!Kiváncsi vagyok te mikor fogsz a sok trágárságodért bocsánatot kérni!
Ha a klánom nagy része "ilyen" akkor gonodolom én is "ilyen" vagyok...pl ez a hozzászólásom is mutatja hogy mennyire nyomdafestéket nem tûrõ módon szídom az anyád és otrombán beszélek hozzád!
én csak akkor szoktam anyázni ha tkznak...
te prefix alapján jellemzed a klánok(sokszor volt rá pl.)
azért irtam hogy töletek mert a klánod nagyrésze ilyen...
egyrészt ez ténlyleg kicsit erõs volt, sajnálom, igazatok van.
másrészt, körülbelül annyi értelme volt, mint egy 2 soros poston oldalakon keresztül vitatkozni.
harmadrészt pedig a humoros és aranyos képek topikban egyszer volt egy kisfilm, amin egy down koros srác volt. akkor felemeltem a hangom, hogy ez milyen már, ilyet ne. többen nekem ugrottak, hogy mit vagyok úgy oda. most gondoltam, hogy kipróbálom ugyanezt, és lám ti is ki vagytok akadva..akkor mégsem velem volt a baj.
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Nauron: egyrészt:
Kérlek tedd meg hogy visszaveszel kicsit...tõled is olvastam már nemegyszer játék közben ilyeneket!Te is pontosan ugyan ilyen kultúrálatlan tudsz lenni (elsõsorban korodból adódóan)!
másrészt:
Kérdem én mit lehet tõled várni,ha rögtön ezzel a sekélyes közhellyel hozakodsz elõ,hogy "mit vársz tõlük"...ha Gabocával van problémád akkor írd hogy "mit vársz tõle",de miért használsz többesszámot?Mert ilyenkor olyan jó azt mondani hogy: mit vársz tõlük,ilyen az egész TLD bla bla bla?
Nevetséges ez a felfogás,ami sajnos sokatokban megvan!Ha valakivel gondotok van akkor már az egész klánja ugyan olyan,szar, szemét,csíter!
Annyira örülmék ha picit felnõnétek és abbahagynátok az örökös személyeskedést és általánosítáást!
És ezt a hozzászólásom nem a CB-nek címzem hanem neked Nauron és nem azt mondom hogy a klánod ilyen hanem hogy te vagy ilyen!
(nauron, sniper ti is!)
¥ xfire: kistekila
De nem haragudnék(nánk) ha ezeket a hozzá szólásokat hanyagolnád...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?