Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis Battlefieldezel továbbra is, ha valaki egyszer belép az már benn is marad örökre 😄
Nem hiszem hogy bárki aki egyszer is látott BF2-es videót a 42-nél fog maradni, túl sok az újítás és BF2-höz is biztosan lesz hivatalos WW2 mod (nyilván nagyobb sikerrel mint a BFV-s) szóval a modern kor nemszeretése sem lesz akadály.
A 42-esek meg elég felnõttek ahhoz hogy azért ne álljanak át mert az új játékban õk is csak kezdõ lámák lesznek eleinte 😊
BF42 szervereken meg elnézve a chatet még a legnagyobb/régibb klánok tagjai között is vannak akik azt írogatják hogy már kezdik unni.
Kell a változás.
Hát, sztem sokan vagyunk akik 640x480 ultralow detailben szenvedünk inkább majd a sivatagban <#vigyor5>#vigyor5>
A BF2 összehozza majd a BF, DC, BFV-seket (remélem)
Jó érzés lesz a tökére lépni egy-két régi seggfejnek akit már el is felejtettem <#vigyor1>#vigyor1>
Remélem igazad lesz, de én a BF2-t tartom a BFV végének legalább is idehaza.
Nézd, nem hiszem, hogy a bfv scene teljesen meg fog szûnni, ha kijön bf2. Meglátjuk. Ha meg is szûnne, amit kétlek, akkor is össze lehet még hozni talán a brigádot egy NC erejéig.
A következõ NC már nem a BF2 megjelenése után lesz?
Lengyelek ellen sem errõl szólt a map. Az alázós répázás 10 percen keresztül és a felõrölt védelem utáni kempelés teljesen más lapra tartozik. Mi az utóbbit kaptuk tegnap.
Kritika: igen, ért már kritika. Hála istennek eddig fõleg konstruktív kritika ért, amit köszönök, mert abból én is tudok tanulni, nekem is van mit. Sajnos egyszer már kaptam egy fikázós kritikát is, ami nem érdekel különösebben, csak az bánt, hgoy vannak emberek, akik nem gondolkodnak... Megtisztelõ feladat az NT líderének lenni, és én köszönöm is ezt a megtiszteltetést és bizalmat, de annak aki fikázva tud csak nyilatkozni, annak javaslom, hogy próbálja ki helyettem. A következõ feladatokat kell ellátnia: stratok megírása, beosztások megírása, esetleges belsõ feszültségek megoldása, gyak és éles meccsek leszervezése. Emellett végezze el a mindennapi feladatait (nekem ez munka, másnak esetleg tanulás, mindegy) és természetesen szánjon a családjára, baráti körére is megfelelõ mennyiségû idõt. Ja és rendezze át a lakását a másfél hónap múlva gyarapodó családjának megfelelõen. Én vállaltam el a líderi posztot, de azt hiszem a fentieket megpróbálom nem érzékeltetni, az általam telhetõ legjobb módon megróbálom ellátni a feladatomat. És azért bánt egy hülye fikázás. De szerintem holnap elmegyek, leiszom magam, énekelek egyet valami mikrofonba és aztán nem fog érdekelni a dolog :-) Csak most kicsit feszültebb vagyok a kelleténél.
Nem tudom az eredményt, mivel gyakmeccs volt, nem igazán érdekelt. Azt kell hogy mondjam, nagyot csalódtam a lengyelekben, eddig azt hittem, hogy csak a németek a nagy pixelfreak-ek, de csatlakoztak hozzájuk a lengyelek is. És én személy szerint rühellem az ilyen szintû pixelshootot, amit õk is mûveltek. Hue-n megmozdulni nem tudtunk sokszor a pixelezett mortartól. Tanulság: hétvégén rászánok pár órát és én is belövök mindent pixelpontosan, csak ez elveszi a játék érzetét a dolognak. Innentõl csak rászánt idõ kérdése, hogy ki tudj szedni valamit, és nem skill és taktika kérdése (nálam a pixelezés nem taktikai elem). Tehát innentõl mi is erõsen pixelezni fogunk. Ennyi.
Ettõl függetlenül is nyerték volna szerintem a meccset. Sokkal rutinosabbak a lengyelek, mint mi. 30-50 meccset lejátszik remélhetõleg minden klán nemzetközi szinten következõ NC-ig, és akkor lesz nekünk is megfelelõ rutinunk.
A stratjaink sajna nem a legjobbak, szerintem ennek is több forrása van. A stratok elsõsorban úgy készülnek, hogy én megnézem a mapot, és kigondolok valamit, leírom és kipróbáljuk. Jeleztem többször is az NT tagoknak, hogy egy rakat map nem az én világom, sosem tudtam épkézláb ötletekkel elõállni túlnyomóan repcsis-helis mapokra, lévén azoknak nagyon sok tulajdonságával nem vagyok tisztában. Ettõl függetlenül segítséget csak a 7th klán néhány tagjától kaptam (ezúton is kösz elsõsorban Mortelnek és Hattorinak). Megkérem azokat, akik affinitást éreznek egy-egy map felé akár, azok ha mást nem, hát ötleteket adjanak. De szívesen fogadok teljes stratokat is. Csak legyen olyan formában leírva, ahogy azt én szoktam prezentálni, mert arra lehet könnyen beosztást csinálni. A másik oka a kevésbé jó staroknak szintén a meccsrutin hiánya, egyszerûen nem lehet készülni arra, hogy az ellen várhatóan mit fog tenni. Így sokszor rögtönözni kell egy-egy meccsen, ami nem túl egyszerú feladat.
Plusz a TS káosz volt úgy összességében. Az NC elején lelkes volt mindenki, megpróbálta tartani magát azokhoz a szabályokhoz, amiket kiírtam még az elején, de most már valahogy ez kiveszett az emberekbõl, és simán káoszba fullad a TS. ez ha egy embernél fodulna elõ, még nem lenne nagy gond, kezelhetõ lenne, de sajnos 10 emberbõl 6-7-nél veszem észre, hogy folyamatosan beszél. Nagyon jó, én is szoktam, csak nem nyomom le a gombot. Nem akarok keménykedni, mert ez az egész nem errõl szól szerintem, de ha ezt csinálni akarja valaki, akkor próbálja meg fegyelmezni magát, mint ahogy azok is teszik, akiknél ez a probléma nem áll fent. Sajnos amíg a rutin nincs meg, addig a TS van információátadásra. EGy idõ után el lehet érni azt a szintet, hgoy TS-en akár énekelhet is valaki meccsen, akkor sem veszik el információ. De ahhoz rengeteg rutin kell. Mindenkinek át kell látnia egy pillanat alatt a minimapot, illetve a rádiógombokat is tökéletesen kell tudni használni és értelmezni. A fenti rutin nincs meg nálunk, én eddig 2 klánt láttam, ahol ez mûködött, egyiknek tagja is voltam (igaz, nem bf-es klán volt, hanem AA-s). Szóval ezt nehéz elérni, úgyhogy itt is megkérem az NT tagokat, hogy próbálják magukat fegyelmezni.
A fentiek alapján részemrõl is van hiba bõven, ezt elismerem. Ha valaki tudja és akarja jobban csinálni, mint én, annak szívesen átadom az NT líderi posztot.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Nem, nem a családot. <#ejnye1>#ejnye1>
Remélem most többen lesznek a szervereken, mint múlt pénteken! <#nemtudom>#nemtudom><#duhos2>#duhos2>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megadta magát a routerem <#mf3>#mf3>, igy otthon nem vagyok online!
Bocs az NT-töl is.... mi volt a tegnapi meccs, már ha volt?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Játszik it vki a codename:panzers -el?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
A jóarcokat akik szeretnének klánban nyomulni továbbrais, valószinûleg örömmel fogadja a többi klán,valszinûleg a {TLD} is.😊
Ez a 6-8 ember tartani fogja a kapcsolatot sokáig, mert remek barátságok szövõdtek itt.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_