Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 6-odjára sikerült beírni azt a kva kódot 😊
Nnah ihgazán köszsépen mindenkinek, teljesen elérzékneyültem.
De most tényleg. <#worship>#worship>
Látom, Platina és dagadt Zejusz is megtalálta a bfv topikot, remek.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Kábé mikor irkászhatjuk be hogy boldog szülinapot Minipepti?
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Nagyon jól esett.
Amerre mentem , az ismerõsök hozzámvágtak egy üveg bort.
Már most sem vagyok tökjózan, de mi lesz még estére.
Sõt, mi lesz holnap este?
Aki szereti az olyan zenéket, mint pl a Ho Chi Minh betöltõ zenéje, az jöjjön holnap az újudvarba, ott lesz frankó kis koncert meg ivászat ezerrel 😊 <#pias>#pias>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
ha valaki másként gondolkodik, mint te az törölve lesz ?? LOL
<#nyes>#nyes>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
www.battlefield.hu
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
😊
Egyébként undorító lúzer módszernek tartom, nulla szkill, nulla taktika csak egy print a monitor mellet hogy hova kell célozni aztán balgomb és recska a monitorra ezerrel.
Szóval már most szólok hogy senki ne jöjjön az "ez is része a játéknak, meg lehet oldani" szöveggel mert csak Octopusnak csinál sok melót vele. <#boxer>#boxer>
És akkor azt lövik végig, ezzel jó sok erõforrástól megfosztva téged ...
www.battlefield.hu
Ui.: Pepti: "Ja és rendezze át a lakását a másfél hónap múlva gyarapodó családjának megfelelõen" -fogad gratulációmat, és békés, egészséges életet kívánok!!!!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
[ISO]Feke
www.battlefield.hu
Nekem TS viszonylag normális , de nem nyomja el a trappolást, mert játékhoz képest halk.
Tankban meg abszolút semmit sem hallok, lelövök mindent ami mozog és a sebzés indikátort használom az antitankosok ellen meg a kameranézet váltogatást (de hogy a többieknek is szar legyen ilyenkor már én nyomom a "Ki a f*sz rakta ide ezt a fát/széket/falat!?" szöveget 😄
Bár lehet hogy TS-em nincs normálisan beállítva még mindig...
nemtom mi lesz ha jön a bf2, tegnap számolgattam mi mindent kéne vennem h egyáltalán elinduljon majd a gépemen (alaplap proci vcard ram) szal lehet lassú átállásra gyúrok majd 😊)
www.battlefield.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mert ez az ultramoder harc és cs stilus és agyonbonyolitott játékmenet azért sok embernek nem fekszik
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Csak amit látsz, az kockásabb kicsit. Amíg durván meccseztem 42-ben végig 800x600-ban játszottam, és az nem az fps miatt volt , ott még bírta volna a gef3-asom a dolgot ; szûkebb a céleresztem 800x600-ban és távoli pontozásnál én jobban láttam az ellent.