Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
január 2-re van kiírva a feleségem

Zs0lt1
végre be tudtam jelentkezni.
kb 6-odjára sikerült beírni azt a kva kódot 😊
Nnah ihgazán köszsépen mindenkinek, teljesen elérzékneyültem.
De most tényleg. <#worship>
Látom, Platina és dagadt Zejusz is megtalálta a bfv topikot, remek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Rusid
Boldog szülinapot😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

PlaTina512
Boldog szülinapot Zsoltibácsi!
Kábé mikor irkászhatjuk be hogy boldog szülinapot Minipepti?

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

Bandee1987
HDB Zsolt1

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mr Manson
BOLDOG SZÜLINAPOT

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zeus
BOLDOG SZÜLINAPOT DAGI XD

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

Jabar
Boldog szülinapot Zsolti!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zs0lt1
Köszönöm, mindenkinek a szülinapi köszöntõket!
Nagyon jól esett.
Amerre mentem , az ismerõsök hozzámvágtak egy üveg bort.
Már most sem vagyok tökjózan, de mi lesz még estére.
Sõt, mi lesz holnap este?
Aki szereti az olyan zenéket, mint pl a Ho Chi Minh betöltõ zenéje, az jöjjön holnap az újudvarba, ott lesz frankó kis koncert meg ivászat ezerrel 😊 <#pias>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BEAST
nálam még nem <#schmoll2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát az ÉN beírásaim biztosan törölve lesznek és akkor már az övé(k) is mert ilyenkor a válaszok is mennek a levesbe <#idiota>

Eljössz hozzánk kapsz egy routert 😊

Dave000
nah nálam már megemelték a netet!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Pink Tiger
szóval ha jól értem...
ha valaki másként gondolkodik, mint te az törölve lesz ?? LOL
<#nyes>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
látom idõvel változnak a vélemények mindenfelé <#crazya>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

kz
0 ember a három magyar szerveren? <#wow1>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Bercy
<#pias>
Bébi: lesz valamikor team-hungary ivás? Kéne egyet csinálni. Vagy össznépi team-hungaryt, vagy ha máshogy nem, hát bfv-dc-bf42 nt-knek
BurnBaby
hát hax én pl rettenetesen utálom, de ettõl függetlenül a bf42 nt nem fogja megadni az ellenfeleknek azt az elõnyt, h mi nem élünk vele. mert mindenki más meg de... ez van.

www.battlefield.hu

Robogo
Boldog szülinapot ZsOlt1!<#integet2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

<#mf2><#banplz>

BEAST
lol <#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dehát Hax, ez is része a játéknak , meg lehet oldani !

😊

NC war elõtt nem lehet kiegyezni hogy nincs pixel?

Egyébként undorító lúzer módszernek tartom, nulla szkill, nulla taktika csak egy print a monitor mellet hogy hova kell célozni aztán balgomb és recska a monitorra ezerrel.
Szóval már most szólok hogy senki ne jöjjön az "ez is része a játéknak, meg lehet oldani" szöveggel mert csak Octopusnak csinál sok melót vele. <#boxer>

BEAST
köszönöm a válaszokat ... hát ennek nem sok értelme van 😞

koszonom.
Bercy
probaltak mar megoldasoktat talalni a PS problemara. PL mozgo felhozet. de szvsz az nem kuszoboli ki, ugyani en pl sohase a felhokhooz viszonyitok, hanem valamely mas "ojjektumho"
Bercy
pixelshot. annyit tesz h a beepitett agyukkal vagy epp mortarral begyakorolsz egy adott szituaciot. tehat ha ide teszem a mortart es e celkereszte ehhez a fehoz viszonyitva igy all akkor a palyan tudom h hova fogok loni. ergo nem kell celt adni ahoz h a palyanak egy teljesen masik pontjat be tudjam loni.
Sajnos lehet... arról van szó, hogy tüzérséggel - legyen az mortar, tank, ágyú, bármi, az ég fix textúrája alapján belövik ,hogy hova kell lõni ahhoz, hogy az fájjon az ellenfélnek, pl, heli pad Khe Sanon, vagy bármi.
És akkor azt lövik végig, ezzel jó sok erõforrástól megfosztva téged ...

BurnBaby
sajnos amióta bf a bf a pixelshoot része a meccseknek. egyszer volt a cb-n egy kisérlet arra, h beszüntessék, de a szavazáson minimális többséggel azok nyertek, akik támogatják...

www.battlefield.hu

BEAST
kérdés ... ez a pixelmiarák pontosan micsoda ... kb eltudom képzelni de ha az amire én gondolok akkor azt ilyen szintû versenyeken is lehet használni? hmm ... nemtom

BEAST
Boldog szülinapot Zsolt ^^

Zeboo
Elõször is BOLDOG SZÜLINAPOT, Zs0lt1 !!! Másik: Pepti szerintem nagyon jók vagyunk és nincs okunk semmilyen elkeseredésre, ezek a lengyelek tényleg nagyon jók (nekem elég volt a Wild Aces), de amit a norvégok ellen csináltunk a Quang Tri-n, az vmi elképsztõ volt !!! Szerintem ha gyakorlunk simán leverünk majd mindekit, ez csak rutin kérdése. Szerintem is köcsögség az pixel shot, de ha ezzel nyerünk, akkor Istenem, csináljuk mi is !!! Szóval fel a fejjel srácok, és rettegj Európa, mert jövünk!!!!! 😊))

Ui.: Pepti: "Ja és rendezze át a lakását a másfél hónap múlva gyarapodó családjának megfelelõen" -fogad gratulációmat, és békés, egészséges életet kívánok!!!!

kz
Hû de felpörgött a topik <#eljen>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Boldog szülinapot ZsOlt1

[ISO]Feke

BurnBaby
a ts beállításban sokat segít a mute gomb. a zajos júzerekre érdemes aktiválni ,)

www.battlefield.hu

szerintem nincs ;-)

Nekem TS viszonylag normális , de nem nyomja el a trappolást, mert játékhoz képest halk.
Nem cs stílusú, ugyan úgy hulla vagy ha nem a csapattal mozogsz mint bármelyik BF-ben. Az agyonbonyolítás meg remélem távol tartja az "egyszerûbb" emberkéket 😛 😄

Régen amíg nem volt TS én is figyeltem a hangokra és egy csomószor le is csítereztek mert kitáraztam minden trappolós rekettyést de amióta van TS ("Ott egy tank és jön és meg fog ölni és ÁÁÁÁÁÁKURVAANNYÁÁÁÁT!!!!!") már nem igazán tudok erre figyelni 😞
Tankban meg abszolút semmit sem hallok, lelövök mindent ami mozog és a sebzés indikátort használom az antitankosok ellen meg a kameranézet váltogatást (de hogy a többieknek is szar legyen ilyenkor már én nyomom a "Ki a f*sz rakta ide ezt a fát/széket/falat!?" szöveget 😄

Bár lehet hogy TS-em nincs normálisan beállítva még mindig...

BurnBaby
jah és hbd zs0lt1

www.battlefield.hu

BurnBaby
én meg nem is bocsátkoznék találgatásokba 😊 de sokan a mai napig a ww2 megközelítés miatt tolják a bfet.
nemtom mi lesz ha jön a bf2, tegnap számolgattam mi mindent kéne vennem h egyáltalán elinduljon majd a gépemen (alaplap proci vcard ram) szal lehet lassú átállásra gyúrok majd 😊)

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
lol Szülinapot 😄DDDDD vagyis szölönapot 😄DDDDDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
ezzel vetekednék
mert ez az ultramoder harc és cs stilus és agyonbonyolitott játékmenet azért sok embernek nem fekszik

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

uHs Gerzson
Boldog szölinapot Zs0lt1!!!!!!!<#pias><#pias><#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Egyébként bfv-ben sokkal fontosabb a hang, mint 42-ben. Erõsebb a trapoolás, dzsumbujos pályákon a hang alapján emeled a fegyvert, és ha felvillan a nametag a bokor túloldalán, már húzod is a ravaszt.

Na jó ez nekem zavaros de majd kipróbálom jól <#eljen>

ja, ne csak nézz játék köben. Láss és hallj is. Ha jó a fülesed (mert ezt jül játszani hangfallal nem lehet, csak szépen), akkor simán meszirõl meghallod ha valami mocorog a környezetedben. Ha nem látsz minimapon sajátot abból az irányból, akkor ellenség. Innentõl kit érdekel, hogy kevesebbet látok? ;-)
Miért lenne a belátható tér kisebb ??

Csak amit látsz, az kockásabb kicsit. Amíg durván meccseztem 42-ben végig 800x600-ban játszottam, és az nem az fps miatt volt , ott még bírta volna a gef3-asom a dolgot ; szûkebb a céleresztem 800x600-ban és távoli pontozásnál én jobban láttam az ellent.

JA, azt hittem ez valami õsi titok amit véletlen kifecsegtetek 😄