Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Mi történik itt Sniper fan klub?? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
Sniper monnyon le 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tomeee
ha lenne akkor te már bannolva lennél <#beka3><#nevetes1><#nevetes2><#eplus2>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

muhahan nauronnak van joga kirugdosni embereket huh nauron küldj privit msot 😄 😉)))

streetracer
mivel ketten voltunk a muhahán és amint bejött kirugott.

Mintha ahhoz Sniper VIP jogának bármi köze lenne <#hehe>

ehhez volt egy két keresetlen szavam de visszavontam 😄 😊

Bercy
Snipertol el kene venni a VIP jogot mer allandoan kitorli a hozzaszolasait, es igy minket neznek hulyenek h magunkba beszelunk<#idiota>
kz
Nyugi!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
Flémet akarsz?
Megkaphatod!

Oszt mibõl gondolod, hogy pont õ volt?
CB, PB... olyan egyforma a hangzásuk.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

azért löttelek ki mindig RPG-vel najó msot elig legyen hát már 😄 egy visszavgo délután azt kész el van döntve 😄

BEAST
de földön esélyed sincs 😄 najoo van de azért 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nem én az voltam aki fantommal vakart le a levegõbõl 😄DDDD

lol mért nincs igaza ;D 😊)<#hehe>

Zs0lt1
Yan, vazze, hogy te milyen gonosz vagy :ÐÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

persze és te löttél ki mindig helivel mi? 😄 😛

BEAST
hmm nemtom te holvoltál 😛 emlékeim szerint te haltál meg 😄DD

megint meg akarsz halni mint a múltkor? hmm? 😄 😊

BEAST
hmmm megint beszoltál 😄DDD nemleszünk igy joban <#hehe>

mindketten idegbajosok vagytok azt kész 😄 😊 najó akkor inkább csak BEAST 😄 😊)

BurnBaby
nemtom. ha fiatal vagy még kinõheted
vagy romolhat
(saját tapasztalatból viszont azt kell mondjam úgymaradsz)

www.battlefield.hu

BEAST
doh 😞 akkor én már ilyen hülye maradok <#rinya><#schmoll2>

BurnBaby
én keveset. nem lettem okosabb
azt gondolom tehát h teljesen mindegy mennyit alszol, a szellemi fogyatékosságokat nem befolyásolja

www.battlefield.hu

BEAST
hmm ... asszem tul sokat aludtam este ... ma nagyon hülye vagyok ... <#vigyor3>

BEAST
hihi 😛 olyan sokan vannak peptin kivül felsem fog tünni hogy ottvan 😄DDDDD amugy is a score alján van valahol <#nezze><#hehe>

BurnBaby
csak rájöttem h inkább örülnöm kéne h végre nem kell peptivel találkoznom szerveren... 😊

www.battlefield.hu

BEAST
ilyen könnyen feladod? <#rinya><#rolleyes>

streetracer
akkor, hogy rugott ki az egyik cbs? biztos,hogy nem Yan volt. azthiszem Nauron kickelt engem

gyááááva <#hehe>

BurnBaby
pepti, nekem csak buta ismerõseim vannak. akkor maradok a bf42nél. úgyis csupa magadfajtá láma tojja a bfvt, mit keresnék én ott ,)

www.battlefield.hu

Plusz még a szerver is kickel sok TK-ért asszem

BEAST
nah akkor bõvült a "biztostikickeltetek" kicsiny tábora 😄DDDD

BEAST
1 párx már kickeltek engem és ááálitollag nem nem õk voltak 😛

Bercy
nem. joga van a muhaha klannak is(meglepo modon) es CB|Yan-nak.
a server magatol is kickelget embereket. pl TK vagy magas ping.
ja majd elfelejtettem. joga van a PunkBusternek is<#hehe>
streetracer
a muhahán csak a sevensnek van joga kirugni embereket?

BEAST
hmm 😊))

hát nemtom ... akkor talán töredezetségmentesits hátha ... de nemtom ha télleg minden min akkor hmm 😞

defrag

BB:

service != application

Magyarul: a service-k nem az alkalmazások, mirc, firefox, stbn me zavaróak (aanyira). Ehelyett kérj meg egy okos ismerõsödet, hogy nézze meg a gépedet, és ami fölösleges windows renccerbaszás fut a gépeden, azt tiltsa le neked.
BurnBaby
bb valóban jó üzlet, de neked tuti nem vagyok ,)

amúgy meg sose nem szoktam kikapcsolni sok mindent, 2 mirc, firefox, ftp szerver, daemon tools, meg mittomén mindig megy a gépemen. néha átluk is úgymarad ,) de! eddig ment úgyahogy. most meg nemmegy úgyahogy. ugyanmé? 😞 vcard drivert nem frissítettem, zenét alapból kilövöm játéknál mert idegesít. kicsit futok aztán beáll a cucc mintha memorizálna... 😞

www.battlefield.hu

Ehhe ! Az a kurva óra nekem mindíg gyanús volt !

Yan
Hátha segit. (p4 1,6 512 gf2mx400)
játék:
800*600/16, grap: lowest, geo: med, text: low, árnyék+ligtmap: no
ingame+menu music: no, 32 csanel, minöség: ki
driver:
56.56 (vietnam cd-n lévö), 10% huzva, minden csuszka balra, élsimitások stb. kikapcsolva, vertikális szikron ki, legnagyobb teljesitmény be.
op.r.:
xp prof, jobb alsó sarokban csak az óra megy, minden vacak letiltva.

sajnos igy is csak 30-40-es fps. 😞

&#165; xfire: kistekila

Bercy
a megoldas a probelmara a bfv textes modban valo futtatasa. ki kell kapcsolni azt a vacak grafikus feluletet. csak egy kicsit maceras lesz a jatek.
move_left 1
move_forward 1
move_forward 0
shoot_1
shoot_0
get_in_vehicle
<#vigyor>
Jaja, csatlakozom az elõttem szólóhoz, nekem is szépen futott 44.x-es detonátorral, azóta 800x600 minden low detail-en ... és még így is gáz.
Vannak olyanok,hogy a távolban megy egy motorkerékpár, utas nélkül.
Rázoomolok a fegyverrel, akkor már látszik rajta az ürge, de addig kísérteties.

ja és Bébi tilts le minden olyan service-t, aminek semmi értelme, hogy fusson (ha még nem tetted volna meg). Egy rakat erõforrást felszabadít, buzi winfos meg alapból futtat egy csomó olyat, amit az életben nem használ ki egy normál mezei juzer...
szvsz nem a videókártyával van a gond, hanem a procival.. ha már gond van valamivel...
hmm. Az én gépem csak prociban jobb ennél, és minden probléma nélkül fut rajta minden...

Szerintem letolni mindent low detailre, 800x600, zenet kapcsold ki mindenhol, mert semmi ertelme hogy menjen, csak eszi a procit. Aztan mennie kene, valahogy. Ha így sem megy, akkor a probléma az lesz, hgoy kicsi neki a proci... A hangnál meg jobb, ha átteszed a hangkártyádra, és azt is leveszed, mármint a minõségét. Nem kell full minõség, lényeg, hgoy halld, merrõl jön az ellen :-)

HA még ezután sem megy, akkor marad a 320x200 mód ;-) vagy a 40x80-as karakteres ;-)
BEAST
BurnBaby jo üzlet nekem is az van 😛

Tök ugyan ez a gépem van 😉

Zzzö ugyanaz a gondom nekem is , a 44.3x -es detonátorral közel játszhatóan futott, de fel kellett jönnöm a directx9c és a WoW miatt
a 66.x-es detonátorra, azóta olyan, mintha lekvárban mászkálnék.

Az én megoldásom december elején érkezik egy 9550-es radeon képében ;
nem akarsz venni egy gef3ti200-at ? 😄

BurnBaby
mámint csak a 'namot raktam újra

www.battlefield.hu