Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
telepíted, azonnal updatelni akar majd, ezt hagyd neki, majd _scan now_ menüben _full system scan_ bejeleól és mehet. amikor a scan lefutott listázza amit talál. minden kis kockát egyesével kell bejelölnöd, aztán remove (vagy next, vagy nemtom milyen gomb) és leszedi szépen. alap esetben ez elég. persze van mindenféle más progi is, ki mihez szokott. nekem ez eddig bejött.
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
HELP Me plíz<#help>#help>
Semejik serverbe nem tudok belépni,mert ezt írja ki:
YOU HAVE BEEN KICKED VIG PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTEN)...RESTRICTION:INADEQUATE 0/8 PRIVILLEGES.
Mi lehet a gond?<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is kösz!<#worship>#worship>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
"Jabar sa bu eeda murishani!"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.battlefield.hu
Na a Ts-be az a bajom,hogy én hallom a többieket,de õk nem hallanak!Mi lehet a gond?Szerintem a kodec vagy a hang beállításával van valami gond!De a kodecet nem tudom,hogy honnan kell letölteni és a hang beállításokat se tudom,mert ahol volt a faq képekkel együtt onnan eltünt!HELP PLÍZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ha feltetted a kezelõprogit, akkor azon belül be tudod állítani a kimeneti ezközt.
Teratec Aueron Sky hangkarim van, biosflashelve Audiotrak Prodigy 7.1-re (ugye a 2 kari fizikailag ugyanaz, de a Prodigyhez jobbak a driverek). Hogy tudom beállítani, hogy csak a fejhallgató szóljon mikrofonnal játék közben? Most csak úgy megy, hogy minden az erõsítõ+hangfalból jön, de én a mikrofonon beszélek. Úgy szeretném, ha game közben csak a fejhallgató+mikrofon menne.
Akinek ilyen karija van meg tudná mondani hogy lehet ezt beállítani?
TSW: Tunderke
invalid ha eredetire mész tört kulccsal
www.battlefield.hu
(Ûrgolyhók rulz 😊
www.battlefield.hu