Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi elörendeltük az majd nyomhatjuk csapatba 😄D(ha nektek jó)
Nem szeretném, hogy ez legyen a végszó, remélem lesz még folytatás...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
sajnos a kezdeti lelkesedes a vegere eltunt 😞
azert szerintem szep pillanatokat eltunk meg az NT-ben 😄
GG
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Jövõre én is teljes gázzal!
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
A CB-n már talán tegnap megjelent a hír, de a lényeg, hogy ma sikerült biztosra megtudni minden információt a továbbjutókkal kapcsolatban. A lényeg, hogy mindegyik csoportból az elsõ 2 helyezett jut tovább. Mi magyarok egyelõre a 4. helyen állunk 3 vereséggel, 2 gyõzelemmel és egy le nem játszott mérkõzéssel a franciák ellen. Ez a mérkõzés döntötte volna el a 4. hely sorsát, de valószínûleg ez már nem lesz lejátszva. A mi csoportunkból a németek és a svédek jutottak tovább. Az A csoportból pedig a lengyelek biztos továbbjutók, a másik továbbjutó csapat még kérdéses (hollandok vagy svájc azt hiszem, bár nekünk lényegtelen :-)). Ha esetleg az elmaradt meccsünket mégis lejátsszuk, akkor szólni fogok, bár szerintem ez már végleg elmarad.
Tehát mi kiestünk a csoportmérkõzések után, így úgy gondolom, hogy a Nations Cup a magyar csapat számára befejezõdött.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, aki ott volt gyakorlásokon, meccseken, akár NT, akár aNTi színekben. Mindannyiunk sikere ez. Mondhatom sikernek, hiszen a norvégok és a svédek ellen sem kellett volna sok, hogy fordítsunk a meccsen. Majd jövõre talán több sikerrel, jobb felállással, jobb vezetéssel, továbbjutással játszik a magyar csapat.
Kicsit zûrös volt az elmúlt 2 és fél hónap. Voltak viták, sok játékos vonult inaktivitásba a kupa ideje alatt. Én sem mindig láttam el a feladataimat úgy, ahogy kellett volna. Sajnos a végén már a gyakorlásokra se tudtunk összejönni rendesen. Bár ezek velejárói egy ilyen rendezvénynek, remélem, hogy sokunknak hasznára vált az ezzel eltöltött idõ a fentiektõl függetlenül.
Én személy szerint köszönöm mégegyszer mindenkinek a részvételt, remélem a tavaszi Nations Cup-ban (ha lesz), még több játékos fog részt venni, még több aktivitással, mint most. Amennyiben lesz NC és indul magyar csapat, akkor a mostani bfvnt oldalt szívesen átadom majd az új csapatkapitánynak (csak szóljon és adok neki admin jogot).
További sok sikert kívánok mindenkinek most már a saját csapatában az itthoni versenyekhez és a külföldiekhez egyaránt,
Pepti
sör
😊))
Legjobb tudomásom szerint a franciák teleportáltak el valahová
testületileg, Pepti minden csatornán nyaggatta már õket, hogy
mi a fasz van, de semmi válasz ; magán a CB-n is döglõdik az NT kupa,
tekintve hogy a két kinevezett szupervigyor még arra sem volt hajlandó, hogy a svéd meccs eredményét véglegesítse... Szal, ha
lesz ellenség, jövünk és széjjelvág(atjuk magunkat)juk, azt kész!
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu