Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látod látod ennyire futotta hazugságokra és ócska poénokra..ehh 😛 szánalomhegy 😄

polak
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

ugye szerintem is 😄

jo kis családi flém alakult...😄

és igen
6....
7Bfvienam
8...
egy pillanatra sikerült felhozni a 7. helyre de csak egy pillanatra .DD

Hölgyeim és uraim itt damned one-t látták aki egyenes uton halad a munkanélküliség felé gratuláljunk neki gyerünk emberek tapsoljatok szegénynek!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#gunyos1> 😛

jah kinyirnám az összes tatát 😄<#boxer><#violent><#gun><#hehe>

helyes..az flém volt bár neked az kemp byeezzz<#lama>

Damned One
Jah 😊
Ez jó.
A kis inasfiú 😄

Let Us Drink To The Battles We&#8217;ve Lived And We&#8217;ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
Na jólvan okos enged...te meg szenvedj...
Ki produkálja magát... nézzél vissza egy pár óldalat kinek a nevével van tele, de mind1
Érezzd jól magad.
Én mentem.

Let Us Drink To The Battles We&#8217;ve Lived And We&#8217;ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Mr Manson
hehh...
öreg otthonában biztos eljátszanának vele <#hawaii>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nah nem mész jah én is néha fohászkodom hogy te vm másik családbol vagy vm majomtol dehát istenem az élet kegyetlen..
nem kéne itt produkálni magad mint egy 10 éves.. 😛

Damned One
Jah.. hova.. állatmenhelyre... már nekik sem kellett..

Mr Manson
hm... beadom valahova 😄

Damned One
Nem akarod elvinni MAnson... kölcsönadom ha kell...
Még fizetek is ha eltünteted 😊

a tiéd meg az elmegyogyintézet lesz ha igy folytatod.. vagy az utca mert ki fognak rugni ha nem dolgozol 😛PP

Damned One
A te területed.. a te területed az álltalános iskola.

Mr Manson
jah az igaz

jah a város másik végébe 😄

helyes...nagyon helyes nem kellett volna az én területemre merészkedned ;D

Mr Manson
jahh az <#ravasz1>

Damned One
Neked meg 1 kis illemtan... de mind...
Ezt abbahagyom mert értelme nincs.
Meg mondjuk nem engem banolnak mostanában a szerverekrõl.

hahahah csak nehogy téged is elgyepáljanak sokx azon gondolkozom hogy a 23 évesnek kevesebb az esze mint egy 10-16 évesnek részvétem hogy nálad itt megállt a fejlödés.. egyébként neked sem ártana mág egy két nyelvtanora .D 😛
pl valakit nem pedig valakik agyonütnek nem anyonyütnek stb stb mire jóa VIP jog mi? 😄

Damned One
Elég szomorú nem?

Mr Manson
aham... egy városban van velem 😄

Damned One
Nem neked.
Mind1 nem vitatkozok veled Sniper.. nem ér annyit.
Majd egyszer te is felnõsz.....de szerintem ha így folytatod addigra anyonütnek.
Egyébként érdekel valakik a címe?
Várom a liciteket 😊

Mr Manson
<#mf3> hehe

én is 😄

flém kemp lol amikor kevered a kettöt és bfvközbe beszolsz te sniper nézd hogy flémelek és akkor sniperrel lövöd a bázisukat grat 😄

Mr Manson
azt hittem nekem szól be 😄

hát persze tényleg hogy kell bekapcsolni csak véletlenül nyomkodtam vmt majd mutasd meg jó?

látod milyen "bunko" 😄

Damned One
Az asztalon ikonok vannak.... az meg egy másik dolog hogy a tálcát sem tudtad hogy mi...
na mind1 majd otthon megbeszéljük.
Nem akarok itt megint flémelni.. föleg egy 13 évessel nem😊
Bocsi Manson nem neked akartam írni.

Mr Manson
Ezt most miért is kapom?

lol eddig tartott ezt kitalálni max a tálcát és az nem az ikont te sik 😄 😛PPP pff<#mf1>

Damned One
Azért 😊 Nem tetszik, te bajod 😊
Aki a suliban zenét hallgat, meg netezik számtek órán, aztán amikor otthon azt mindom neki hogy ottvan az asztalon az ikon, és kimegy a konyhába hogy megkeresse annak kuss van

téged még látni itt? 😄

Mr Manson
<#taps>

bla bla bla miért fizetnek? hogy netezz? amugy nem itt sg-n mondtam te..hanem otthon..istenem.. 😛

Damned One
Mit shut up-ozol itt.... magyar vagy nem.
Nem láttam... nem szoktam 200at viszolvasni... 90%ban tiszta a hülyeség ami itt van... flém stb..
Remélem miare hazérek eltünsz a gépe elöl..
<#gun>

shut up nem leszek amugy mondtam te süket 😄

Pepti
mer mindegyik lama vagy nem olvasnak emailt vagy lustak (szvsz mind a harom ;-))

Pepti
thx :-) Hat lelki torest biztos, nem okoz, de majd egyebkent is megoldok egy-ket szabad estet azert ;-)

Tomeee
<#hehe>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Damned One
Mivan tényleg TLD-s leszel?
Nem is mondtad 😊

Damned One
A HCgamernél rendeltem elö 😊
Bár ki tudja mi lesz eblölle 😊
Nekem mind1 csak legyen már eu open beta.
Bocs at OFF-ért.

Jabar
Bár én csak 1x vettem részt egy NT gyakon de büszke vagyok rátok (és minden magyar bfv-s az lehet)!
Zeboo ha te is oly lelkes olvasója lennél az sg-wow forumnak akkor tudnád hogy Freddy bácsi <#vigyor2> az us verzióval játszik (BB serveren ha jól tudom). <#phone>
Mi csak az eu nyomjuk majd és jön amikor jönnie kell! <#vigyor>

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mortel
Gratula Pepti!

alig lesz majd idõd mellette játszani, de szerintem ez nem fog lelki törést okozni....
<#nevetes1><#nevetes1>

mittomén tesom rendelte elö de nem azt az elsöt amit lehetett és kaptál volna hozzá egy beta kulcsot a másikat..mert az elsöböl amit lehetett az mind elfogyott 2 nap alatt német olasz angol amerikai mind elfogyott ez amit mi rendeltünk jan. vége feb. elején jön meg asszem 😄

ja az amcsi openen voltunk..

Zeboo
Okés. Akkor majd toljuk. Megjelenés vagy jan. 28. (remélem ez lesz) vagy február 11. Vmi opennel nyomtátok? Mi most a korea openen játszunk, asszem jan. 12-ig lesz. Hol rendelted elõ?