Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
Lerax egy(vagy több) aknát, majd arra rárax egy mortart. Felrobban, és a robbanáskor feldob nagyon magasra, úgy hogy kb 1/4-ed hp-d marad.
Nagyobb falakon, kerítéseken lehet így átugratni.
Ez bug kihasználás. Tiltani kéne.
A piros terület, meg sztem teljesen más dolog, mint amit én mondtam. Vannak olyan helyek BFV-ben, ahova csak úgy jutsz el, ha kimész a szürke területre. Ezekrõl a pontokról lehet foglalni. Tehát ez is egyfajta bug.
Bug még pl Hue-n a híd alól foglalni, a falakon lecsúszkálni stb, de ezeket pl mindenki használja. A CB meg mostanság leszarja a BFV-t, a bfv supervisor is már a bf2 felé kacsintgat, de nagyon remélem, hogy nem õ lesz a BF2-es Supervisor.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BurnBaby
de h nem tanul a dice...
a bf42ben megvolt ugyanez gránáttal, expackkal - késõbbi patchekben szüntették meg
nyilvánvaló, hogy a bfvben is megcsinálják a népek amivel lehet, úgyhogy akár rögtön kiküszöbölhették volna mortart is 😊))

www.battlefield.hu

TLD Robi
jaja mortal segítségével magas helyekre hamar ellehet jutni,ahova csak megkerülve lehetne eljutni,mondjuk egy feljárón.Egyszóval magas házak tetejére meg ilyen helyekre lehet hamar följutni.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

TS Zolly
DC-ben sem tilos piros területrõl zászlót megközelíteni.

Egyébként mijaza mortar jump??? Tom a mortal és tom mija jump. Ha arra gondolkok ami, akkor az csalás. Mortal segitségével lehet pillanatok alatt messze eljutni?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Robogo
Hát jól tetted.A DAC egy kis köcsög francia banda.Fújjjjj!!!!<#levele><#vomit><#boxer>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

3TOMI3
eltíltották mert túl sokáig maradt fent tegnap elõtt <#ravasz1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Dave000
Na mi van? Androidot levadászták a kamuwar-on??? 😄DD

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Zs0lt1
Juteszembe, a DAC minket is kihívott egyszer, arra nem voltak képesek, h feljöjjenek az irc csatinkra, egyeztetni. Mikor megláttam a kihívást, átmentem a csatijukra, de nem lehetett normálisan beszélni velük, szal töröltem a kihívást a picsába.

Köcsög franciák nállunk is eljátszották ezt a 200-as pinges rinyát.
Gátlástalan, beképzelt banda mind.<#vomit>

-tRs-Landor

Zs0lt1
Hát skacok szomorúan mondom, hogy a CB a mortar jumpot engedi. Tehát ha match conflict-ra kerül a sor, nem bünteti azokat a csapatokat, akik ezt használják.
Nézzétek meg, a CB-n a BFV fórumot (buguse topik), valamint a tavaszi OpenCup fórumában, már nem emléxem melyik két top klánnak a topikját. A Wilda+F7C asszem. A wilda mortar jumpolt, a F7C meg meccs konfliktot csinált, de nem ment vele semmire, még egy rematch-ot sem kapott.
Tehát, csak ha vannak screenshot-ok a birtokotokban, amivel 100%-ban be lehet bizonyítani, hogy bugot kihasználtak, és biztosak vagytok abban, hogy ha lesz új meccs, megveritek õket, csak akkor kezdeményezzetek meccs konfliktot.
Egyébként esélytelen. Bizonyíték nélkül gyanusítgatni meccsriportok hozzászólásaiban, meg egyenesen felesleges és csak a saját csapatodat járatod le ezzel.
Ja és ilyen francia köcsögök ellen, mint a dac, vagy a psyko stb, mindíg ragaszkodni kell a kihívásban és a szabályokban megadottakhoz. Leszarod, hogy neki a te szervereden 100+ a pingje. Egyébként a CB szerint a falon lecsúszás, a szürke területekre kijutás és onnan egyébként máshonnan elérhetetlen területre bejutás és foglalás (pl qtri 72 észak) sem bug. De még ha bug lenne, akkor is mind1, mert engedik.

Csacsy
Ellenetek sosem vetettük be ezt a trükkünket, csak az MNZ ellen. Akkor pedig még kezdõk voltunk, és nem tudtuk, hogy nem szabad.
Jah, és a másik két CB csapatnak üzenem: messze kerüljétek a DAC-ot, moskos ge*i csaló banda. Serverükön egy laza restarttal kikapcsolták a PB-t, amit csak a legvégén vettünk észre. Mikor átjöttünk a mi serverünkre rögtön vissza akartak menni az övékére mondván, hogy 1 emberüknek 200-as pingje van. A többinek mind 60-as volt. Sztem direkt töltött le valamit a gyerek, hogy visszamenjünk hozzájuk.
Majd jött a mortar jump(hue alt), amit tagadtak, de mikor mondtam h restart akkor érdekes h rögtön elfogadták. Jah, és a restart elõtt 6, utána csak 1 engineer játszott az ellennél. Érdekes.
Ráadásképp még fenyegetõztek is + mondták, hogy mi mortar jumpoltunk és screen shot-juk is van róla.
Mocsok láma banda, kerülni kell õket, mint a legtöbb francia csapatot.

polak
Csacsy.
Látom Mortar Jumpolt a DAC😊 Most már talán érted miért rikácsoltunk emiatt anno.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Robogo
Az is lehet.De nem lehet tudni.😊

Zs0lt1
Én ezen szoktam játszani:
-tRs- BFV 1.21 WAR Server | 195.228.155.116:15567

uHs Gerzson
Vagy csak direkt halogadtad hogy máig is lámának nézzenek 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
Ja sajna elfelejtettem.😄
De majd máskor fogok szólni.😊

uHs Gerzson
Ja hogy igy van csak kiegyenlitve a mecs és nekem nem szoltál ? 😄DDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

3TOMI3
Android merre vagy??? <#eplus2>
ma nem lesz kabaré?

3TOMI3
flame 😄<#hehe>

Amon Serrano
Zsolti, elismerésem.....

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Robogo
De az kiegyenlitet mecs.Mert tRs(GerzsonM14) vs TLD(GabocaAK47) meccs volt.Szóval érted..😄<#crazya><#circling>

Robogo
Tudom...<#crazya><#mf1>De különben tényleg egyedül védtem azt a pontot,mert mindenki a fõbézünket meg az északi pontot védte.Én meg egyedül ott maradtam.

Quki
Ti melyik szerveren szoktatok jáccani?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Zs0lt1
Elég régen sikerült engem felbaszni ennyire idegileg egyébként.
Android vagy ki a faxom, meg van egy tippem, hogy Glödzl.
ha már valaki beleszól egy vitába, nemtom miért nem tudja azt a nevét adni hozzá, amivel játssza a játékot.

Rusid
Jah az jó volt mészárszék 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

uHs Gerzson
Hát bazzeg M14 vs Ak-47 az nem valami kiegyenlitet mecs 😊 de az igazi harc az északi zászlónál volt amikor Dave-nek mentem seggiteni és csak özönlödtetek 😛

Nagy az arcod Gaboca.. <#ejnye1>
MAKE FLAME NOT LOVE! <#mf1>

-tRs-Landor

Robogo
Gerzson jó volt az a harc a kettõ zászló közt.😊 Lawal meg mindennel jötettek.😊Igaz,hogy csak egyedül véttem és már egy kicsit ideges is lettem,hogy senki nem jött oda segíteni nekem,de azért jól be tudtam védeni ahoz képest,hogy 4-en támadtátok kb.Jó volt.😊Nekem tetszet.😄

Robogo
Jaja béke van.Én a békét hírdettem.😊

3TOMI3
olyan jót nevettem

3TOMI3
Jah :Ð

TDC Geronimo
Spam mi? De tegnap azért fülig ért a szád amikor a topicot olvastad (érzékeny TS) 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

3TOMI3

Csacsy
Na csá mindenki!
A tegnap esti beszélgetõs-baszogatós show-hoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy tök jól szórakoztam rajtatok. Mint amikor a ló bemegy a gazdaboltba trágyát venni, és össze-visssza hablatyol, majd rájön, hogy õ csak egy ló és úgysem érti senki mit akar. Nos a tegnapi vitának ennyi értelme sem volt.
Most már örülök, hogy rendezõdtek a dolgok, tegnap Zsolti kicsit morci kedvében volt, már kapcsolatban volt, van, lesz a TLD-vel, a tld-sek kicsit felbaszták az idegét a meccsen és a fórumon, nem 8 vs 10-ben játszottuk a meccset, hanem 8,5 vs 10-ben, stb...
Béke van, Andornak meg köszönjük a hozzászólásait.

TDC Geronimo
Nem jössz poezni? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
warozik! nem tudtad?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

mi van veled kandi 10 perce nem irtál smit!!😛

ellenSEGG <#bohoc>

-tRs-Landor

© Android ma 23:29 | Privát | Válasz | #17265
megyek is bakker minnyá warozunk a SAS klánnal de honnan is ismernétek ezt

már majd negyed orája mondod h warozni mész...röhej

Robogo
Én igen.😄 Tökk nagy buli lenne.😊

Jabar
Persze! 5öt is! 😊

de most nem azért ti bevállalnátok éjfélre egy wart?😄

jah a LUZEREK nyomják csak nappal <#nevetes1><#nevetes1>, de most télleg start baz <#wave><#mf1><#lama>

ShermanData

kéne szerzödtetni minden estére....😄

dronkZero
Tudod, a SAS. Amcsik, szal náluk most még tegnapelõtt délután van, szal nemgáz...

<#vigyor><#nyes>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jabar
Ez egy droid! 😊

polak
valami sose fog változni😊
Zero: Udvari bolondot szervezd le😊)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Dave000
nah ja 😄D

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ki az a nyomorék aki 23:39kor warozik?😄

Ugye ? nah most STart ugy hogy bye ! utána irok nyugi ! <#nevetes1>

ShermanData