Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Bazz te még élsz? 😄
PoE-t sikerült azóta beizzítani? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Robogo
3-om hiba szerintem nem sok.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zeboo
It's was = it was
ha loser 1es szám akkor plays
uncorrect=incorrect

Ahhoz képest hogy nem tanultál angolt sztem elég jó nyomatod :Ð, amúgy is ezer ember van aki magyarul sem tud hejjesen írni 😛, szóval szard le.... 😊
Az ilyen köcsögre meg a fáradtságot se vegyétek hogy 1általán egy karaktert is lenyomtok a billentyûzeten, nem érdemlik meg...

polak
hoppá ez valami betegség lehet... valahogy nem sokan szeretik hírezni a rosszakat...
nah gyertek ugorjatok nekem mert ezt ki merem mondani, kívánja a testem

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Robogo
Zsolt1 én nem is tanultam angolt eddig,csak most fog bejönni az angol,mert eddig csak németet tanítottak.Ennyit csak össze tudtam hozzni angolból úgy,hogy nem is tanultam soha.És ezt egyáltalán nem dühbõl, meg idegbõl írtam csak azért mert tényleg egy köcsög meg csaló klán a .De lécci akkor írd le ebbe a hibáimat:
It's was not a fair game. was not a correct clan.Only the loser play uncorrect because the losers know they can not win in fair play.Thx for very not fair match!!!THX!

TDC Geronimo
De kár lenne érte 😛

te itt?😊)

Zs0lt1
Skacok, tényleg nem bunkóságból mondom, de egy ilyen írásnál, mint egy meccs riport (dac), igazán odafigyelhetnétek a helyesírásra.
Tudom, hogy dühbõl, meg idegbõl írtátok, de ha legalább 1x elolvassátok a submit elõtt, már észrevettétek volna a hibákat.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

3TOMI3
régen reggelte magát és nem akar új reget me elveszne a hozzászólási<#hehe>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
Mivan nem megy a WoW vagy mi? 😛

Amon Serrano
Mi van Sniper? Visszaálltál a CB-be?<#eplus2>

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Robogo
Nessze Hatt itt vannak a meccseink:PB meccsek

Robogo
Jaja így jártál.😄

Robogo
Ja ok.

Rusid
Gratulálok!!

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

vsly
Jééééééééé.Szeva kiskölök<#wave><#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vazee lejárta VIP regisztráciom 😄 <#wilting>

még megya forum? 😄DD

GCR
Gondolom azokkal amit elvesztettünk ,és nem lett kiírva .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Robogo
Milyen többi meccsel?

polak
jah bocs, gratulálok

polak
mi van a többi meccsetekkel?

Robogo
vs -=TOD=- 356-56 Clanbase war.

nyamm nyamm <#finom>

-tRs-Landor

Robogo
BSZN Landor!Kapsz majd egy BF2-õt születésnapodra.😄

BSZN LANDOR!

Köszi köszi! <#circling>
áj láv jú ól! <#wilting>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
BSZN Landor!

Zs0lt1
Egyébként én azokat a bugokat tiltanám, melyek által tisztességtelen elõnyre teszel szert.
Ezek ugye a mortar jump, a szürke területrõl foglalás, a c4-es fantom, stb
És igenis lehet bizonyítani a mortar jump-ot.
Az FTA klán régi klánlíderje jó haverom még az uHs-es idõk óta, és õ mondta, hogy a PRGK-V ellen sikeresen bizonyították egyszer a mortar jumpot és kaptak egy rematch lehetõséget, amit asszem meg is nyertek.

Az ilyen falon lecsúszásos dolog, meg mi8+sa7 stb meg lehet, hogy bug, de még ha bizonyítani is lehet, nem ér az ember vele semmire.

Zs0lt1
LOL!
A Quake-ben a rocket jump direkt van. Ha nem lenne rj, nem játszana senki kvéket.
Egyébként quake-ben az ilyesfajta bugokat kijavítják. Mint pld q3-ban, ha áll a pléjer egy helyen és alúlról meglövöd a padlót, ahol áll, akkor sérül.
Ezt rengetegen kihasználták, sõt volt egy pálya (t4), miután ezt kivették mindenki taktikát váltott arra a pályára.

Nna de hagyjuk, ez bf topik 😉

Zs0lt1
Boldog Szülinapot Landor!

uHs Gerzson
<#pias>LandoR<#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nancsika
Bódog Landor napot! 😊<#puszis>

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Dave000
BSZN LANDOR!!!!<#taps><#taps>

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

3TOMI3
Bszn Landor <#smile>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Rusid
Bódog szülinapot Lan <#pias> 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Bercy
az h felmasznak a helire sztem nem bug. igazabol fel lehet ra maszni<#idiota>
aztan maradj rajta h tudsz. a lenyeg h ez nem fog egy meccset eldonteni. es az se h 10 centire nyitsz ernyot. sot az se h kilog a fegyvered a fal mogul. viszont az h bejumpol valaki hue alt-on az igen.
szoval en arrol beszelek h az ellenorizhetetlen bugokoat (pl falon lecsuszas, ernyo nyitas, pixelshoot) hasznalja a nep, mert meccseket nem nyernek vele(najo a pixelshottal igen de az telleg szinte ellenorizhetetlen). viszont a mortar jump az mar mas kategoria.
Amon Serrano
Ezért mondom, hogy nem tudja bárki csinálni! Nekik csak 1/4, nekünk 3/4 hp marad!<#ejnye1>

trsMaxi
BSZN! Landor! <#guluszem1>

BurnBaby
a wingwalk szándékos fícsör a játékban (dice forrás)
a nade/expack/mortar/stb jump bug. anno bf42ben az elsõ kettõ tiltva volt meccseken
ugyanígy a többi akár bugnak is minõsíthetõ dologról meg szoktak állapodni h meccseken minek számít
pl: pixelshooting, vízalatti foglalás, stb

ellenben pl textúrába bemenés kifele lövöldözés mindenhol bug abuse, ugyanis befele nem tudsz lõni 😊

www.battlefield.hu

vsly
Nem én voltam<#vigyor3>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Yan
Ezzel ne vagánykodj,
neked három tank után is 3/4 szokott maradni a hp-d.
<#hehe>

&#165; xfire: kistekila

Csacsy
Nekem 3/4-ed HP-m marad meg Mortar Jump után, vagy néha még több is. Olyan magasra fel lehet vele ugrani, hogy a reclaming hue pályán a pagodára szoktunk vele felmászni.

Amon Serrano
Jó, mondjuk az pont ellenõrizhetõ! Elég egyértelmûen! De akkor most csoportosítani kéne a bugokat? Vagy hogy? Rangsorolni kéne, és akkor mondjuk 5-ös szintû bugot már nem lehet hasznalni? Mert akkor vagy tényleg semmit, vagy mindent! Bár ez sajnos nem ennyire egyértelmû! Ezt így tényleg nem lehet sarkítani! Nehéz kérdés ez!
Pl. a Huey-ba is be lehe szállni hárman, csak épp kevesen tudják! Vagy épp rá lehet állni a helikre is! Ez is bug, de akkor most ne lehessen? Ernyõt is lehet nyitni 10 centire a föld felett! Ne lehessen! Honnan érje? 10-m? És ezt ki ellenõrzi! Lõttem már eközvetlen egymásután kettõt a gránátos car15-tel!! És akkor azzal most mi legyen? Ha fal mögött bújok, kílóg a fegyverem, észrevettek! Úgy kéne tenni, mintha nem látott volna? Hát nem tudom! Ezernyi ilyen van, de nem csak ebben, minden játékban!
Ezek trükkök, nem pedig bugok!

DonC
Hajrá >> bf.hu special
Induljon hát a buli.

Azért van különbség mert a rocket jumpot fícsörként rakták bele a quake-be de a mortar jump meg egyértelmûen bug.
Én pl elég sokat játszottam de mégse jöttem rá a mortar jumpra mert vhogy soha nem éreztem szükségét hogy aknára mortart tegyek <#idiota>

Bercy
van igazsag abban amit mondasz. mert ugyebar telleg ra kell jonni a bugokra es ha a masik csapat is ismeri ezeket akkor probalhat ellene vedekezni. de ezzel az a baj amikor mar odaig fajul a dolog h telleg arra mennek a csapatok h bugokat keressenek es hasznaljanak ki...
szvsz ez a jatekelmeny rovasara megy. az igaz h sok ellenorzhetetlen bug van, pl a a falon lecsuszas stb. azok meg beleferneke sztem a jatekba, de a hue '72 a mortar jump nem. az pont a palya lenyeget veszi el.
Amon Serrano
Egyesek meg kicsit sokat rinyálnak!

Amon Serrano
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az adott lehetõségeket hadd lehessen már használni! Ugye ezekre csak akkor jössz rá, ha sokat játszol, vagyis mikor már tapasztaltabb vagy! Nem értem mi a baj ezzel! Ha benne van, mindenki tudja használni! A Quake-ben is van rocket jump! Az is bug? LOL! A szürke területekrõl meg persze, hogy lehet foglalni! Ha akarták volna, megcsinálták volna másképp! Fõleg ennyi peccs után!

Mellesleg a mortar jump is gyakorlást igényel, mint minden más!

Fölösleges is tiltani a bugokat, mert egyszerûen lehetetlen ellenõrizni és bizonyítani! Így inkább használja õket mindenki egészséggel! Ez teszi izgalmassá a játékot😊!

kz
meg a vízbe ugrós szupermenes....

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.