Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PoE-t sikerült azóta beizzítani? 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
ha loser 1es szám akkor plays
uncorrect=incorrect
Ahhoz képest hogy nem tanultál angolt sztem elég jó nyomatod :Ð, amúgy is ezer ember van aki magyarul sem tud hejjesen írni 😛, szóval szard le.... 😊
Az ilyen
nah gyertek ugorjatok nekem mert ezt ki merem mondani, kívánja a testem
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
It's was not a fair game.
Tudom, hogy dühbõl, meg idegbõl írtátok, de ha legalább 1x elolvassátok a submit elõtt, már észrevettétek volna a hibákat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
áj láv jú ól! <#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
Ezek ugye a mortar jump, a szürke területrõl foglalás, a c4-es fantom, stb
És igenis lehet bizonyítani a mortar jump-ot.
Az FTA klán régi klánlíderje jó haverom még az uHs-es idõk óta, és õ mondta, hogy a PRGK-V ellen sikeresen bizonyították egyszer a mortar jumpot és kaptak egy rematch lehetõséget, amit asszem meg is nyertek.
Az ilyen falon lecsúszásos dolog, meg mi8+sa7 stb meg lehet, hogy bug, de még ha bizonyítani is lehet, nem ér az ember vele semmire.
A Quake-ben a rocket jump direkt van. Ha nem lenne rj, nem játszana senki kvéket.
Egyébként quake-ben az ilyesfajta bugokat kijavítják. Mint pld q3-ban, ha áll a pléjer egy helyen és alúlról meglövöd a padlót, ahol áll, akkor sérül.
Ezt rengetegen kihasználták, sõt volt egy pálya (t4), miután ezt kivették mindenki taktikát váltott arra a pályára.
Nna de hagyjuk, ez bf topik 😉
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
aztan maradj rajta h tudsz. a lenyeg h ez nem fog egy meccset eldonteni. es az se h 10 centire nyitsz ernyot. sot az se h kilog a fegyvered a fal mogul. viszont az h bejumpol valaki hue alt-on az igen.
szoval en arrol beszelek h az ellenorizhetetlen bugokoat (pl falon lecsuszas, ernyo nyitas, pixelshoot) hasznalja a nep, mert meccseket nem nyernek vele(najo a pixelshottal igen de az telleg szinte ellenorizhetetlen). viszont a mortar jump az mar mas kategoria.
a nade/expack/mortar/stb jump bug. anno bf42ben az elsõ kettõ tiltva volt meccseken
ugyanígy a többi akár bugnak is minõsíthetõ dologról meg szoktak állapodni h meccseken minek számít
pl: pixelshooting, vízalatti foglalás, stb
ellenben pl textúrába bemenés kifele lövöldözés mindenhol bug abuse, ugyanis befele nem tudsz lõni 😊
www.battlefield.hu
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
neked három tank után is 3/4 szokott maradni a hp-d.
<#hehe>#hehe>
¥ xfire: kistekila
Pl. a Huey-ba is be lehe szállni hárman, csak épp kevesen tudják! Vagy épp rá lehet állni a helikre is! Ez is bug, de akkor most ne lehessen? Ernyõt is lehet nyitni 10 centire a föld felett! Ne lehessen! Honnan érje? 10-m? És ezt ki ellenõrzi! Lõttem már eközvetlen egymásután kettõt a gránátos car15-tel!! És akkor azzal most mi legyen? Ha fal mögött bújok, kílóg a fegyverem, észrevettek! Úgy kéne tenni, mintha nem látott volna? Hát nem tudom! Ezernyi ilyen van, de nem csak ebben, minden játékban!
Ezek trükkök, nem pedig bugok!
Induljon hát a buli.
Én pl elég sokat játszottam de mégse jöttem rá a mortar jumpra mert vhogy soha nem éreztem szükségét hogy aknára mortart tegyek <#idiota>#idiota>
szvsz ez a jatekelmeny rovasara megy. az igaz h sok ellenorzhetetlen bug van, pl a a falon lecsuszas stb. azok meg beleferneke sztem a jatekba, de a hue '72 a mortar jump nem. az pont a palya lenyeget veszi el.
Mellesleg a mortar jump is gyakorlást igényel, mint minden más!
Fölösleges is tiltani a bugokat, mert egyszerûen lehetetlen ellenõrizni és bizonyítani! Így inkább használja õket mindenki egészséggel! Ez teszi izgalmassá a játékot😊!