377
Suikoden Series
  • fanatifo
    na magjelent a game!7végén mgelsz!
  • CHEAPBOY
    :DDD
  • Sephi
    Olvastam egy harom oldalas leirast a jatekrol es nekem ugy tunik hogy eleg jo lesz ez kerem.

Mindig is szerettem a hajokazos jatekokat (ami mostanaban nagy divat) tehat annyira rosz nem lehet.

De mar csak egy het es kiderul.

Hail Konami!
  • Sephi
    Hat akkor mit mondjak a harmadik resz harcrendszererol? Az elso kettohoz kepest fortelem es majig sem ertem miert kellet megvaltoztatni.

Most meg hirtelen lecsokken a letszam. Hajj hajj annyi a szerencseje hogy Suikoden a neve mert csak az hoz meg valami remenyt nekem.
  • Yuber 7
    Videók alapján elég szép lett, főleg a tengerparti jelenetek.
    Sok vizi rész van, ott nem sokat kellett munkálkodniuk, a víz ábrázolása sem a legszebb... videk alapján.
    De én nem is az miatt veszem meg, a sztori legyen jó és akkor rendben leszünk.
    Na meg a csaták legyenek egy kicsit kihívóbbak. Kár hogy 4 tagra szűkült a csapat! :( 108ból a legjobb 4-et kiválasztani... abból 1 a főhős... gondolom betesz mellé még kötelező embereket... szal... :/
  • Sephi
    Nekem a harmas grafikajatol csunya almaim voltak.
  • CHEAPBOY
    Engem pl, de a 50-60% kozotti ertekelesek, nem tul biztatoak....

Lehet a grafika maradt ami a 3ban volt? (vajmi keves az ma mar)
    Remelem csak eppen unnepi aleltsagban teszteltek a jatekot..:)
  • CHEAPBOY
    Valaki mar jatszott a 4el? Tenyleg olyan rossz lett...?
  • Sephi
    szia Yub :D

En is varom mar nagyon.

Ramza nekem az elso ketto a kedvenc jatekok TOP-jaban van (sot ajaj) de a harmas nekem nagy pofon volt.

Kivancsi leszek erre is! :D
  • Ramza
    Nekem a harmadik nagy kedvencem volt, ha lesz időm rá, bizotsan beszerzem ezt is!
  • Yuber 7
    10 nap a 4. rész megjelenéséig! Én már nagyon várom, igaz elég sok negatív visszajelzést olvastam róla. :/
    Vkit izgat még ez a cím, rajtam kívűl?
  • Sephi
    Szal most neztem meg es itt az uj info!!!

SUIKODEN IV

Tehat ha meg egy icsit szint raknak bele es egyaltalan nem lesz olyan mint a harom akkor en meghalok amig megjelenik!!!
  • d.t.f!
    Konkurencia ?
    Igen !
    Megférnénk e egymás melett ?
    Szerintem biztos !
    Menyire biztos az újság megjelenése ?
    50 % !: (
    Dante........
  • Sir Quno Jedi
    NEM az ékezetekre gondoltam, ne aggódj, az a legkevesebb ! :DDD
  • Yuber 7
    Hát nem tudom az időm mennyire engedné az írást, mert most a tanúlásra nagyon oda kell figyelni, sok múlhat ezen a későbbiekben.
    Mindegy, hétvégén majd azért küldöm a cikket. :)

Amúgy érdekes helyzet, mert ugye, akkor ha minden összejönne, az 576 Konzol konkurenciája lennénk. Én meg az 576-tól ismerem a Mikit, elég jól, szóval érdekes helyzet lenne. :)
    Amúgy itt is nagy versengés menne, hogy én vagyok a jobb, vagy megpróbálna megférni egymás mellett a két lap békében?
    És idáig mennyire biztos ez az újság dolog?
  • barret
    bent maradt egy hiba...
  • d.t.f!
    Nem röhög ! : )
    Dante.......
  • Neme.
    :DD
  • d.t.f!
    Majd na !
    Dante......
  • d.t.f!
    Legfeljebb malyd kiruglak : ))))
    Dante.......
  • Sephi
    En neked irok a padon ulo galamb szarrol is ha akarod csak legyen egy motivaciom hogy olyan dolgot csinajak ami teccik :)))) szal hobbi!
  • Neme.
    Én azt hittem, ez valami nonprofit mag lesz. :) Figyu, én lé nélkül is át tudok futni pár oldalt, szóval nem gond. (Legfeljebb pár hiba bent marad. :))
  • d.t.f!
    Megjönek a cikkek, megjösz te, átnézedöket, felmarkolod a lét, ilyesmi !: )
    Dante.......
  • Neme.
    Elképzelhető. Még nem tudom, mennyit venne el az időmből, de majd közben kiderül.
  • Sephi
    Danta ment mail varom a valaszt:)
  • d.t.f!
    Nincs !
    Miért érdekelne a dolog ?
    Dante......
  • Neme.
    Olyasvalakire gondoltam, aki leellenőrzi a szövegeket leginkább hejesírási hibákra vadászva, hogy a magamfajták ne ábránduljanak ki az olvasásból. :] (A lap minőségén is dobna.)
  • Sephi
    Ne ijedezze :) Tudok en helyesen is irni ha akarok de itt nincs magyar ekezet szal nem erdekel ahogy irok :))
  • d.t.f!
    Ugyérted főszerkesztő ?
    Dante......
  • Neme.
    Remélem, van lektorotok. :) Just kidding..
  • d.t.f!
    Egy animevel és konzollal foglalkozó újságrol lenne szó !
    Dante......
  • Yuber 7
    Fekete ruhás gyerek? A fekete stimmel, de hogy gyerek lenne...? :D
    Na, szóval ő nem lehet a "Man in Black", mert neki szőke haja van. :)Lásd a nickem. :D
    Tényleg, gondolom tudod ki ez a fickó, nem? :)

Jeane, idáig mindegyik részben szerepelt és egy rúna boltot üzemeltetett kastélyunkba. Sosem öregedett, és a IV-ben is ugyanolyan fiatalnak és csinosnak néz ki... :)

Akire te céloztál, az Chris.
  • Jinchuu
    :P
  • Sir Quno Jedi
    Atyaúristen ! :DDD
  • Jinchuu
    Igen, Luc-ra gondoltam, nekem ő nem szimpi, eddig még soha nem választottam be a csapatba. :D De majd meggondolom.
    Már végigjátszottam a Suikoden 2-őt 1x, csak az elég régen volt, így a történet maga nincs előttem, de amint elérek bizonyos részekig eszembejut egy s más.
    Sajna arról a fekete ruhás gyerekről nem sokat tudok, max. annyit, hogy ő lehet a 3. részben (ezt még nem játszottam végig) az a Man in Black. :D
    Jeane se ugrik be, talán ő a 3. rész egyik főszereplője? A lovag csaj, ugye?
  • Sephi
    Ugyertem Pc es Ps2 jatekokrol. Es persze csakis azokrol amit jaccotam mar. Pc-en altalban 98% Ps2-on nincs csak vagy 20 gamam :)
  • Sephi
    Kell cikk? En cikkiro vagyok 3 nagyobb magyar oldalnak szal barmirol irok akarmennyit :)))
  • Yuber 7
    Huh, mire készűlsz? Újjáéleszted a Multi Play-t és tagokat keresel? :D
    Amúgy szívesen írok cikket, már tudom is miről :), de ha nem gond csak a hétvégén írom meg, mert most nincs nagyon rá időm.
    Ha majd kész átküldöm!

Mondd már el mire készűltök!!! :)
  • d.t.f!
    Figyej Yuber nagy dobásra készülök,hogy mire azt sajna még nemárulhatom el,agyit elözetesbe ,hogy Sigma már belement a dologba !
    Ha megtennéd ,hogy küldesz nekem egy tesztet az általad kiválasztott játékrol(minimum egy oldal )Megköszöném.Egy ijen ember mind te kell a csapatomba !
    Email cim :[email protected]
    Dante.......
  • d.t.f!
    Elnyomtam én Sepit kérdeztem !
    Dante.......