377
Suikoden Series
-
fanatifo #177 na magjelent a game!7végén mgelsz! -
#176 :DDD -
#175 Olvastam egy harom oldalas leirast a jatekrol es nekem ugy tunik hogy eleg jo lesz ez kerem.
Mindig is szerettem a hajokazos jatekokat (ami mostanaban nagy divat) tehat annyira rosz nem lehet.
De mar csak egy het es kiderul.
Hail Konami! -
#174 Hat akkor mit mondjak a harmadik resz harcrendszererol? Az elso kettohoz kepest fortelem es majig sem ertem miert kellet megvaltoztatni.
Most meg hirtelen lecsokken a letszam. Hajj hajj annyi a szerencseje hogy Suikoden a neve mert csak az hoz meg valami remenyt nekem. -
#173 Videók alapján elég szép lett, főleg a tengerparti jelenetek.
Sok vizi rész van, ott nem sokat kellett munkálkodniuk, a víz ábrázolása sem a legszebb... videk alapján.
De én nem is az miatt veszem meg, a sztori legyen jó és akkor rendben leszünk.
Na meg a csaták legyenek egy kicsit kihívóbbak. Kár hogy 4 tagra szűkült a csapat! :( 108ból a legjobb 4-et kiválasztani... abból 1 a főhős... gondolom betesz mellé még kötelező embereket... szal... :/ -
#172 Nekem a harmas grafikajatol csunya almaim voltak. -
#171 Engem pl, de a 50-60% kozotti ertekelesek, nem tul biztatoak....
Lehet a grafika maradt ami a 3ban volt? (vajmi keves az ma mar)
Remelem csak eppen unnepi aleltsagban teszteltek a jatekot..:) -
#170 Valaki mar jatszott a 4el? Tenyleg olyan rossz lett...? -
#169 szia Yub :D
En is varom mar nagyon.
Ramza nekem az elso ketto a kedvenc jatekok TOP-jaban van (sot ajaj) de a harmas nekem nagy pofon volt.
Kivancsi leszek erre is! :D -
Ramza #168 Nekem a harmadik nagy kedvencem volt, ha lesz időm rá, bizotsan beszerzem ezt is! -
#167 10 nap a 4. rész megjelenéséig! Én már nagyon várom, igaz elég sok negatív visszajelzést olvastam róla. :/
Vkit izgat még ez a cím, rajtam kívűl? -
#166 Szal most neztem meg es itt az uj info!!!
SUIKODEN IV
Tehat ha meg egy icsit szint raknak bele es egyaltalan nem lesz olyan mint a harom akkor en meghalok amig megjelenik!!! -
#165 Konkurencia ?
Igen !
Megférnénk e egymás melett ?
Szerintem biztos !
Menyire biztos az újság megjelenése ?
50 % !: (
Dante........
-
#164 NEM az ékezetekre gondoltam, ne aggódj, az a legkevesebb ! :DDD -
#163 Hát nem tudom az időm mennyire engedné az írást, mert most a tanúlásra nagyon oda kell figyelni, sok múlhat ezen a későbbiekben.
Mindegy, hétvégén majd azért küldöm a cikket. :)
Amúgy érdekes helyzet, mert ugye, akkor ha minden összejönne, az 576 Konzol konkurenciája lennénk. Én meg az 576-tól ismerem a Mikit, elég jól, szóval érdekes helyzet lenne. :)
Amúgy itt is nagy versengés menne, hogy én vagyok a jobb, vagy megpróbálna megférni egymás mellett a két lap békében?
És idáig mennyire biztos ez az újság dolog? -
#162 bent maradt egy hiba... -
#161 Nem röhög ! : )
Dante....... -
#160 :DD -
#159 Majd na !
Dante...... -
#158 Legfeljebb malyd kiruglak : ))))
Dante....... -
#157 En neked irok a padon ulo galamb szarrol is ha akarod csak legyen egy motivaciom hogy olyan dolgot csinajak ami teccik :)))) szal hobbi! -
#156 Én azt hittem, ez valami nonprofit mag lesz. :) Figyu, én lé nélkül is át tudok futni pár oldalt, szóval nem gond. (Legfeljebb pár hiba bent marad. :)) -
#155 Megjönek a cikkek, megjösz te, átnézedöket, felmarkolod a lét, ilyesmi !: )
Dante....... -
#154 Elképzelhető. Még nem tudom, mennyit venne el az időmből, de majd közben kiderül. -
#153 Danta ment mail varom a valaszt:) -
#152 Nincs !
Miért érdekelne a dolog ?
Dante......
-
#151 Olyasvalakire gondoltam, aki leellenőrzi a szövegeket leginkább hejesírási hibákra vadászva, hogy a magamfajták ne ábránduljanak ki az olvasásból. :] (A lap minőségén is dobna.) -
#150 Ne ijedezze :) Tudok en helyesen is irni ha akarok de itt nincs magyar ekezet szal nem erdekel ahogy irok :)) -
#149 Ugyérted főszerkesztő ?
Dante...... -
#148 Remélem, van lektorotok. :) Just kidding.. -
#147 Egy animevel és konzollal foglalkozó újságrol lenne szó !
Dante...... -
#146 Fekete ruhás gyerek? A fekete stimmel, de hogy gyerek lenne...? :D
Na, szóval ő nem lehet a "Man in Black", mert neki szőke haja van. :)Lásd a nickem. :D
Tényleg, gondolom tudod ki ez a fickó, nem? :)
Jeane, idáig mindegyik részben szerepelt és egy rúna boltot üzemeltetett kastélyunkba. Sosem öregedett, és a IV-ben is ugyanolyan fiatalnak és csinosnak néz ki... :)
Akire te céloztál, az Chris. -
Jinchuu #145 :P -
#144 Atyaúristen ! :DDD -
Jinchuu #143 Igen, Luc-ra gondoltam, nekem ő nem szimpi, eddig még soha nem választottam be a csapatba. :D De majd meggondolom.
Már végigjátszottam a Suikoden 2-őt 1x, csak az elég régen volt, így a történet maga nincs előttem, de amint elérek bizonyos részekig eszembejut egy s más.
Sajna arról a fekete ruhás gyerekről nem sokat tudok, max. annyit, hogy ő lehet a 3. részben (ezt még nem játszottam végig) az a Man in Black. :D
Jeane se ugrik be, talán ő a 3. rész egyik főszereplője? A lovag csaj, ugye? -
#142 Ugyertem Pc es Ps2 jatekokrol. Es persze csakis azokrol amit jaccotam mar. Pc-en altalban 98% Ps2-on nincs csak vagy 20 gamam :) -
#141 Kell cikk? En cikkiro vagyok 3 nagyobb magyar oldalnak szal barmirol irok akarmennyit :))) -
#140 Huh, mire készűlsz? Újjáéleszted a Multi Play-t és tagokat keresel? :D
Amúgy szívesen írok cikket, már tudom is miről :), de ha nem gond csak a hétvégén írom meg, mert most nincs nagyon rá időm.
Ha majd kész átküldöm!
Mondd már el mire készűltök!!! :) -
#139 Figyej Yuber nagy dobásra készülök,hogy mire azt sajna még nemárulhatom el,agyit elözetesbe ,hogy Sigma már belement a dologba !
Ha megtennéd ,hogy küldesz nekem egy tesztet az általad kiválasztott játékrol(minimum egy oldal )Megköszöném.Egy ijen ember mind te kell a csapatomba !
Email cim :[email protected]
Dante....... -
#138 Elnyomtam én Sepit kérdeztem !
Dante.......